Quote Originally Posted by kostas62 View Post
Όπως έχω ξαναπεί, ε περνά μια μικρή δόση ssri, 10 mg seropram, για 15 περίπου χρόνια. Μετά από πολλές προσπάθειες, κατάφερα και το έκοψα πολύ. πολύ σταδιακά, και το έχω σταματήσει εδώ και 4 περίπου χρόνια. Τα δύο πρώτα χρόνια από την διακοπή, δεν είχα κάποιο συμαντικο θέμα. Μετά άρχισα να αισθάνομαι περίεργα σωματικά συμπτώματα, που ποτέ δε είχα πριν πάρω το. Ssri, μέχρι και έρχονταν και έφευγαν ξαφνικά, μέχρι και σήμερα.
Η μόνη λογική εξήγηση που μου εδωσε ο ψυχίατρος, είναι ότι ο δύστυχος οργανισμός μου προσπαθεί να αποκτήσει και πάλι την ομοιοσταση του, από την αποσυντονηση σε όλα τα συστήματα που του επέφερε το ssri μετά από τόσα χρόνια, και φαίνεται ότι σιγά σιγά τα καταφέρνει!
Πολυ περιεργο που δεν ειχες τα 2 πρωτα χρονια συμπτωματα διακοπης μετα απο 15 ολοκληρα χρονια.. πραγματικα πολυ περιεργο.
Τα συμπτωματα που αρχισαν 2 χρονια μετα, ειναι πολυ κοινοτυπα και θα μπορουσαν να οφειλονται σε οτιδηποτε, ακομα και σε αγχος, καταθλιψη, συνθηκες ζωης και εργασιες, αλλα παθολογικα αιτια κλπ.