Results 16 to 30 of 31
Thread: εναλλακτικες μεθοδοθ θεραπειας
-
22-08-2017, 16:18 #16
Πολλα ζαναξ...κ εγω τα επαιρνα για μεγαλο διαστημα ειχα φτασει κ γω να περνω 2 -3 mg την ημερα..εγω εχω συνεχεια τν σκεψη στο μυαλο οτι τα ζαναξ με καναν ζημια στο μυαλο για αυτο νοιωθω ετσι..
Εστάλη από SM-G900F στο E-Psychology.gr Mobile App
- 22-08-2017, 17:41 #17
23-08-2017, 01:25 #18
Οταν εχουν δημιουργηθει ανεπανορθωτες βλαβες στον εγκεφαλο, το καταλαβαινουν οι ανθρωποι του περιβαλλοντος, αλλα οχι ο ιδιος ο ασθενης.
Παντως οι εξετασεις, τα διαγνωστικα τεστ γινονται απο νευρολογους και περιλαμβανουν ολα τα τμηματα του εγκεφαλου, με βαση σκοραρισμα σε ερωτησεις διαφορων κατηγοριων. Αναλογα τα αποτελεσματα, θα σου πει εκεινος σε τι φαση βρισκεσαι.
23-08-2017, 02:39 #19
Ποτε δεν σκαλιζω πραματα τα οποια δεν μπορω ναλλαξω , αν εχουν δημιουργηθει βλαβες , δεν με ενδιαφερει , διοτι ποιο το οφελος να το μαθω ? το ιδιο συμβαινει και με ταντικαταθλιπτικα , ο γιατρος που μου συνταγογραφουσε τα πολλα ζαναξ , ηταν απροθυμος να μου γραψει ενα αντικαταθλιπτικο , διοτι τα θεωρουσε πολυ ζημιογονα για τον εγκεφαλο, αυτο λεει πολλα , ου μπλεξεις με ψυχοφαρμακα , καλλιο αργα να ξεκοψεις , απαξ και εμπλεξες , παρα ποτε , αυτο ειναι το πιστευω μου .....εχουν δημοσιευθει πολλες μελετες που κατακεραυνωνουν τα αντικαταθλιπτικα , αλλα οι φαρμακοβιομηχανιες τις θαβουν ......so dear savatage ?
23-08-2017, 03:23 #20
Ακομα και αν ο,τι εχει γινει δε διορθωνεται, εχεις παντα τη δυνατοτητα να σταματησεις αυτο που επιδεινωνει την κατασταση.
Στην περιπτωση αυτη, ενας νευρολογος ειναι ικανος να σε ταρακουνησει, να σε τρομαξει και ΙΣΩΣ να σε αναγκασει να σταματησεις να κρυβεσαι πισω απο το δαχτυλο σου πριν οι βλαβες σε φερουν στο σημειο να μη θυμασαι τι ειπες πριν 5 λεπτα. Και δε θα το ξερεις οτι δε θα θυμασαι, απλα θα ρωτας το ιδιο πραγμα συνεχεια και οι αλλοι θα το απαντανε 20 φορες.
Ο γιατρος που σου συνταγογραφει ενα τσουβαλι ζαναξ θα επρεπε να ειναι στη φυλακη. Παντως ειναι και πονηρος, σε παραμυθιασε οτι ειναι τοσο ηθικος που δε θελει να σου γραψει καποιο αντικαταθλιπτικο... Κανονικα με τις βλαβες που μπορει να σου εχουν προκληθει απο την εξωπραγματικη δοσολογια ζαναξ τοσα χρονια, τον ετρεχες στα δικαστηρια και σου πληρωνε αποζημιωση μεχρι και για τα τρισεγγονα σου.
Ξερω οτι εισαι πλουσιος και δεν εχεις οικογενεια, αλλα λεμε τωρα... πραγματικα θα του επαιρνες και τα σωβρακα με αυτο που σου εχει κανει.
23-08-2017, 06:40 #21
Σωστα ειναι τα γραφομενα σου , αγαπητη , εχω την ταση ναναβαλλω την διακοπη των ζαναξ , η περιμενω μια αφορμη , κατι , που ναπασχολει το μυαλο μου , και να ξεχναω τα ζαναξ , το παρατηρησα τις προαλλες πουχα βγει εξω με δυο φιλες-ους , ξεχασα να παρω ζαναξ !
για τον γιατρο , εχεις απολυτο δικιο , οντως ειναι εγκληματιας .......εχει συνταξιοδοτηθει .....ουτε εχω ορεξη να τον κυνηγαω , ο γεγονεν , γεγονεν , παντα κοιτω μπροστα ........στην Ελλαδα , τα ζαναξγραφονται πιο ευκολα απο οποιαδηποτε αλλη χωρα , στην Αγγλια εχουν παρει χαμπαρι οτι ειναι ναρκωτικο , και καθε 4 μηνες , απαιτουν επανεξεταση , κατι αγνωστο για Ελλαδα ........δυστυχως , μετα την συνταξιοδοτηση του γιατρου , βρηκα εναν παππου φαρμακοποιο , που με συμπαθησε ( τοχω αυτο ! ) , και μουδινε οσα χαναξ ηθελα , δεν απεβλεπε στο κερδος , μιας και το κουτακι , κανει 3,40 ευρω μονο , δεν γραφω τον αριθμο των ζαναξ που προμηθευτηκα , ειναι εξωπραγματικος , και εκτοτε εχω ενα στοκ φαρμακαποθηκης , συνταξιοδοτηθηκε ο παππους , μουμειναν τα ζαναξ , που ταλλαζω με πιο μακρυνες ημερομηνιες ....
ξενυχτρω εσαι παντως !!
23-08-2017, 11:21 #22
Δεν πειραζει, δωστου τα πισω να τα δωσει αλλου με κανονικες κοκκινες συνταγες. Δε σε αναγκαζει κανεις να εχεις στο σπιτι σου περισσοτερα απο οσα χρειαζεσαι. Δωσε εστω τα μισα για αρχη, μπορει και αυτο να σου δωσει δυναμη και περηφανεια για τον εαυτο σου.
Πραγματι γραφονται εξευτελιστικα ευκολα. Παντως φταινε και οι ασθενεις. Θυμαμαι που μου ελεγε η ψυχιατρος για πελατες που επιμενουν να τα συνεχιζουν μονο και μονο "για την ιδεα" οτι δεν μπορουν χωρις αυτα. Οχι οτι αυτο τη δικαιολογει βεβαια να τους τα γραφει χωρις να πρεπει ή να χρειαζεται να τα συνεχιζουν.
Την παταω, αμα κοιμηθω το μεσημερι, μετα δεν κλεινει το ματι μου το βραδυ και ειδικα αν κολλησω να διαβαζω αρθρα στο ιντερνετ, εκει να δεις... δεν κοιμαμαι αλλο. Αστα να πανε. Το χειροτερο ειναι αμα κοιμηθω ψιλονορμαλ ωρα (μεχρι 3+ ας πουμε) και ξυπνησω 6-7 το πρωι :PEverything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung
23-08-2017, 14:46 #23
Όπως έχω ξαναπεί, ε περνά μια μικρή δόση ssri, 10 mg seropram, για 15 περίπου χρόνια. Μετά από πολλές προσπάθειες, κατάφερα και το έκοψα πολύ. πολύ σταδιακά, και το έχω σταματήσει εδώ και 4 περίπου χρόνια. Τα δύο πρώτα χρόνια από την διακοπή, δεν είχα κάποιο συμαντικο θέμα. Μετά άρχισα να αισθάνομαι περίεργα σωματικά συμπτώματα, που ποτέ δε είχα πριν πάρω το. Ssri, μέχρι και έρχονταν και έφευγαν ξαφνικά, μέχρι και σήμερα. Από αρρυθμίες, κόπωση, μυική αδυναμία, ουρικα προβλήματα κράμπες κλπ χωρίς κανένας γιατρός να μπορεί να βρει κάτι. Τελευταία έντονοι διάχυτοι πόνοι στο σβέρκο και στην πλάτη, που κράτησαν ένα μήνα και ξαφνικά πέρασαν χωρίς ιατρική εξήγηση. Η μόνη λογική εξήγηση που μου εδωσε ο ψυχίατρος, είναι ότι ο δύστυχος οργανισμός μου προσπαθεί να αποκτήσει και πάλι την ομοιοσταση του, από την αποσυντονηση σε όλα τα συστήματα που του επέφερε το ssri μετά από τόσα χρόνια, και φαίνεται ότι σιγά σιγά τα καταφέρνει!
Πάντως δεν ξαναγυρίζω σε αυτά.
Προς γνώση όλων όσων είναι σε αυτά, είναι πολύ δυνατά φάρμακα, και με την συμβουλή του γιατρού σας πάντα, προσπαθείτε να τα παίρνετε για όσο το δυνατόν μικρότερο χρονικό διάστημα.
Φιλικά
23-08-2017, 19:40 #24
Πολυ σωστα αυτα που γραφεις Κωστα , ονως ταντικαταθλιπτικα ειναι βαρυτατα φαρμακα ., ας μην κανουν εμφανως εξαρτηση , ο ψυχιατρος που μου συνταγογραφουσε τα πολλα χαναξ , ηταν εναντιονμ των αντικαταθλιπτικων , και καπου φταιω κι εγω για τα πολλα ζαναξ , γιατι τον καλοπιανα , και μουγραφε ποσοτητες .................ισως ταπαιρνε απο την pfeizzer , διοτι καποτε που του πηγα μια φιλη μου που ειχε ενα ασημαντο προβλημα , της εγραψε 3 κουτακια ζαναξ , τα οποια δεν της επετρεψα να παρει ......
23-08-2017, 19:48 #25
Αδυνατον να τα δωσω τα ζαναξ , τωρα πουχε ελλειψη το ζαναξ , για κανα 3 μηνο , δεν αγχωθηκα καθολου ( ειναι σαν να λεμε οτι για να κοψςεις το αλκοολ πρεπει να κλεισουν οι καβες , και κατα την ποτοαπαγορευση του 1930 , η καταναλωση αλκοολ ειχε αυξηθει , το απαγορευμενο ειναο παντα ελκυστικο ) ...........ειμαι προς το παρον εξαρτημενος απο δαυτα , αλλα εμπιστευομαι τον εαυτο μου για την διακοπη τους , διοτι επινα παλαιοτερα αλκοολ, για 6 χρονια , με σωρεια οδικων ατυχηματων , και τοκοψα το 2010 ιδιαις δυναμεις , πραμα που καταφερνει το 1-2% ..............αυτο κανω κιεγω , κοιμαμαι την μερα , και το βραδυ βρυκολακιαζω , αλλα το 10ωρο το κλεινω , παιρνω μελατονινη για να αποκοιμηθω , οχι ζαναξ ................αμα εισαι αεργος , οχι ανεργος , δεν εχεις ωραρια , θα μου πεις γιατι δεν δουλευεις , εχω τσακωθει με τον πατερα μου , και δεν με αφηνει να κανω την δουλεια που ξερω και δεν εχω ταπαιτουμενα κεφαλαια ( στην Ελλαδα ) , οποτε ειμαι σε αναγκαστικο παροπλισμο δυστυχως , κι ειμαι πολυ δημιουργικος ανθρωπος , αμα εχεις ηλικιωμενο ξεροκεφαλο πατερα , αστα να πανε ........Last edited by Macgyver; 23-08-2017 at 20:26.
23-08-2017, 20:11 #26
Λενε οτι ο διαλογισμος βοηθαει παρα πολυ...
αν σε ενδιαφερει το θεμα και θελεις να το ψαξεις περισσοτερο, θα σου προτεινα το εξης βιβλιο...
https://www.amazon.com/Last-Best-Cur.../dp/159463128XDream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!
23-08-2017, 20:26 #27
23-08-2017, 22:01 #28
23-08-2017, 23:50 #29
βοηθαει ναι. εγω τον εχω γνωρισει μεσα απο τον οσσο. ο οποιος ελεγε πως ακομα κ η λεξη διαλογισμος ειναι πολυ βαρια για να περιγμαψει αυτην την κατασταση. το ελεγε απλα διαλογιστηκη κατασταση σιωπης
Εστάλη από Redmi 4A στο E-Psychology.gr Mobile App
24-08-2017, 06:22 #30