Results 1 to 15 of 18
Thread: θελω να μου πειτε
-
22-08-2017, 22:30 #1
θελω να μου πειτε
θελω να μου πειτε. εσεις ποσα ατομα ξερεται που στη ζωη τους σαν χαρακτιρες ειναι για ξυλο κ κομπλεξικα βλαμμένα. ενω στο fb κ στο insta αναβαζουν συνεχεια μαλακιες φυλοσοφικου τυπου. η για την κοινονια που ειναι ετσι. κ με λίγα λογια το παιζουν ωρημοι κ εξυπνοι?
Εστάλη από Redmi 4A στο E-Psychology.gr Mobile AppLast edited by giannis000; 23-08-2017 at 15:09.
- 22-08-2017, 22:38 #2
Παρα πολλα
22-08-2017, 22:42 #3
Τι δουλειά κάνεις μοντέλο του ινσταγκραμ εγώ ποδοσφαιριστής του pro
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
22-08-2017, 23:27 #4
Βασικα ανακαλω την απαντηση μου. Μονο ενα ξερω. Δεν καταλαβα καλα την ερωτηση.
23-08-2017, 04:56 #5
Οι περισσότεροι.
> ενω στο fb κ στο insta αναβαζουν συνεχεια μαλακιες φυλοσοφικου τυπου.
Γενικά, πάλι ναι. Όμως, μπορεί να υπάρχουν και εξαιρέσεις που να μην τις καταλαβαίνουμε.
> η για την κοινονια που ειναι ετσι.
Πάλι θα πω ναι.
> κ με λίγα λογια το παιζουν ωρημοι κ εξυπνοι?
Διάβασα κάπου:
"Περνάει κανείς όλη του τη ζωή συγκρίνοντας τον εαυτό του με κάποιον άλλο, με το τι είναι και το τι θα 'πρεπε να ήταν, με κάποιον που είναι πιο τυχερός. Αυτή η σύγκριση πραγματικά σκοτώνει. Η σύγκριση είναι κάτι εξευτελιστικό, διαστρεβλώνει τον τρόπο που βλέπει κανείς τα πράγματα. Και μεγαλώνουμε μέσα στη σύγκριση. Όλη μας η εκπαίδευση βασίζεται σ' αυτή, όπως και όλη μας η παιδεία. Έτσι υπάρχει μια αδιάκοπη πάλη να γίνει κανείς κάτι διαφορετικό απ' αυτό που είναι. Η κατανόηση αυτού που κανείς είναι φέρνει στην επιφάνεια δημιουργικότητα, αλλά η σύγκριση τρέφει την ανταγωνιστικότητα• τη σκληρότητα• τη φιλοδοξία, που νομίζουμε ότι φέρνει πρόοδο. Η πρόοδος μέχρι σήμερα έχει οδηγήσει μόνο σε σκληρότερους πολέμους και σε τέτοια αθλιότητα που δεν είχε γνωρίσει ποτέ ο κόσμος μέχρι τώρα. Αληθινή εκπαίδευση είναι ν' αναθρέφεις παιδιά χωρίς σύγκριση.".It's hard to speak the truth, in a world full of people that don't realize they 're living a lie.
23-08-2017, 11:01 #6
Σωστα. Χωρις συγκριση ομως δεν σημαινει οτι θα φρεναρει η προοδος. Αρκει ο καθενας να ασχοληθεί με αυτο που αγαπαει, που τον ελκυει, απλα και μονο για προσωπικη ευχαριστηση - ολοκληρωση. Να επικεντρωθει σε αυτο που του αρεσει και να το πηγαινει ενα βημα πιο περα. Αλλα που τετοια παιδεια;
23-08-2017, 12:05 #7
Ναι ειναι λιγο εκνευριστικο αυτο που αναφερεις, οχι οτι απο την αποψη οτι το παιζουν ωριμοι και εξυπνοι , αλλα απο την αποψη οτι βλεπεις μερικα ατομα που ειναι παλιοχαρακτηρες ως εκει που δεν παιρνει και ποσταρουν κατι που ειναι εξ΄ολοκληρου αντιθετο απο αυτο που κανουν και το πως συμπεριφερονται. Ειμαι σιγουρος οτι ολοι ειμαστε υποκριτες ως ενα βαθμο, χωρις να το καταλαβαινουμε ... αλλα μερικες φορες αναρωτιεσαι .., ειναι υποκριτες ή οντως δεν καταλαβαινουν? Μπορει να ισχυουν και τα δυο ... παντως ειναι εκνευριστικο. Φυσικα γινεται και το αντιθετο αλλα πιο σπανια δλδ να ποσταρεις μαλακιες και να εισαι μια χαρα ατομο.
Βασικα κανεις δεν "μπορει" να δει τον εαυτο του σε ικανοποιητικο βαθμο και απο κει πηγαζουν πολλα ακατανοητα στους αλλους φαινομενα. Και μεις προσωπικα θα ειμαστε ακατανοητοι για καποιους αλλους.[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
23-08-2017, 13:03 #8
Κυκλοφορει και ενα σχετικο αστειο.
Χαζευω παλιοτερες αναρτησεις μου στο προφιλ μου και ψαχνω το κουμπι unfriend!
23-08-2017, 14:10 #9
Αυτο. Οταν βλεπω κατι τετοιες δημοσιευσεις απλα γελαω. Ειδικα απο σελιδες με ασχετες εικονες που γραφουν απο πανω κατι γενικευσεις και "σοφιες". Και πολλες φορες ειναι ειρωνικο και απλα διασκεδαζω το ποσο ποιητικη ειναι αυτη η ειρωνια, οπως πχ το να δημοσιευει καποιος κατι του τυπου "συκοφαντια, η θρησκεια των ανικανων" με κανα στρουμφακι απο κατω (τοινγκ) και το ατομο αυτο ξερω γω δεν μπορει να τυχει να του μιλησεις και να μην θαβει ολους τους κοινους σας γνωστους λολ. Ε μαααα ειναι ποιηση η δεν ειναι; :P
Η οταν βαζουν φωτο προφιλ τυπου "ηθελα να σας δειξω το τοπιο αλλα τυχαια φανηκε και το βυζι μου λιγο" και απο πανω γραφουν κανα ασχετο αποφθεγμα του ξυλουρη η τιποτα απο κανα ποιημα του ελυτη λολ
Να εχει παρει τσοντιαρικη σταση στη παραλια η αλλη και να γραφει "να προφερεις καθαρα τη λεξη θαλασσα μεχρι να γυαλισουν μεσα της ολα τα δελφινια" χαχαχαχα
Ελεος με επιασε διαθεση για κακιουλες :P
23-08-2017, 14:18 #10
εγω ποσταρω αστειακια και κανα τραγουδακι οσο ειμαι στα καλα μου χαλαρα πραγματα.. ειναι και μερικοι που βαζουν κατι βαρυγδουπα τυπου εχω φαει την ζωη με το κουταλι της εχω ρουφιξει το μεδουλι ξερω απο βασανα και πικρες εχω περασει πολλα εγω ειμαι και αλλος δεν ειναι η που εκθετουν τα προσωπικα τους στο φβ
23-08-2017, 14:33 #11
Η μερικοι που αντλουν αισθηση ηθικης ικανοποιησης και μαζευουν λαικ απο το να κανουν συνεχεια δημοσιευσεις με καρκινοπαθη η αρρωστα παιδακια ξερω γω, 1 like= μια προσευχη. Μπαινεις να διαβασεις καμια μαλακια να σκασει το χειλακι σου και να σου τα καρκινοπαθη διασωληνωμενα παιδακια στη σειρα. Λες και αμα κανω λαικ η δημοσιευσω θα γινει τιποτα, εχουν που εχουν το πονο τους αυτα και οι οικογενειες τους έχουν και το καθε βλαμμενο να τον χρησιμοποιει για αυτοπροβολη του ποσο ψυχοπονιαρηδες ειναι. Με θυμωνει πολυ αυτο.
Να πω οτι ειναι επειδη ζητανε ξερω γω αιμα η τιποτα τετοιο να βοηθηθει οντως το παιδι να πω οκ...
Η ποστ που δειχνουν ξερω γω καμια αναπηρη κοπελα σε καροτσακι νυφη και λενε τον γαμπρο ηρωα -_-
Ελεος...ποσο απαισιο;
23-08-2017, 15:14 #12
θενξ για τις απαντησεις. τελικα αποσο καταλαβα παιζουν πολοι τετοιοι. κ τουλαχιστον υπαρχουν κ αλλοι που το βρισκου εστο κ λιγο σπαστικο. κ ναι να χρησημοποιεις τα καρκινωπαθοι παιδακια για αυτοπροβολη. νομιζω γελοιοποιεισαι απο μονος
Εστάλη από Redmi 4A στο E-Psychology.gr Mobile App
23-08-2017, 22:48 #13
Άφησέ τους στη μιζέρια τους, όταν νιώθεις σκουπίδι στην πραγματική σου ζωή προσπαθείς να νιώσεις κάποιος στην ψηφιακή σου. Μη νευριάζεις μαζί τους, να τους λυπάσαι.
Στάλθηκε από το SM-A310F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
23-08-2017, 23:14 #14
24-08-2017, 17:41 #15
Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung