Ζηλια - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 66

Thread: Ζηλια

Miliva21
    Guest
    Λογικο ειναι αν σου λεει οτι εχει κερατωσει στο παρελθον...να αγχωνεσαι μηπως το κανει κ τωρα....

Αρα σ εχει δωσει δικαιωμα....
    Νταξει καλα κανεις αλλα δεν μπορεις να εισαι στη πριζα συνεχεια κ να κανεις τον αγρυπνο φρουρο.......ολα αυτα σου τα ειχε πει με στομφο ? Του στυλ...ειμαι πολυ μαγκας κ εχω απατησει....ή σ το ειχε πει σε φαση " ηταν μια φορα κ μοναδικη που ξεπερασα τον εαυτο μου...δν θα το ξαναεκανα γτ εχω μαθει απο αυτο..."

Οχι οτι λεει κ τπτ....το ιδιο ειναι......το θεμα ειναι οτι κτ τετοιοι που το παιζουν γαμαω και δερνω δν ειναι κ καλυτεροι

Απο την αλλη βεβαια..υπαρχει κ το ενδεχομενο να μην απατησει....πολλες φορες οι ανθρωποι κανουμε και λαθη...κ δεν συμπεριφερομαστε το ιδιο σε ολες μας τις σχεσεις...
    Καθε σχεση ειναι διαφορετικη

Ομως δεν ηταν κ πολυ καλος οιωνος οτι σ ειπε κατι τετοιο.....

Miliva21
    Guest
    Εκτος απο αυτο που σου ειπε γενικα σαν χαρακτηρας κ σαν συμπεριφορα υπαρχει κτ αλλο που να μην εδωσες σημασια ..να το παρεβλεψες αλλα μεσα σου να σου χτυπαει καμπανακι...???

Miliva21
    Guest
    Εναν τετοιο εχω γνωρισει....που το επαιζε ετσι σε μεγαλο βαθμο...κ.δεν ειναι ο καλυτερος..καταβαθος ηταν γυναικας ...δεν σεβοταν τη σχεση του ...τη θεωρουσε τη κοπελα του "καλη" με την εννοια της ηλιθιας .....

Χωνοταν παντου....συνεχως εκανε πραγματα με αλλες κοπελες στις πλατες της κοπελας του κ γενικως δεν μπορουσε να συγκρατηθει .....
    Ελεγε κιολας σε μενα οτι η κοπελα του το ηξερε κ τον ειχε συγχωρησει.....
    Και γεικως το στυλ του κραυγαζε απο μακρια...xD

Junior Member
    Quote Originally Posted by Miliva21 View Post
    Εναν τετοιο εχω γνωρισει....που το επαιζε ετσι σε μεγαλο βαθμο...κ.δεν ειναι ο καλυτερος..καταβαθος ηταν γυναικας ...δεν σεβοταν τη σχεση του ...τη θεωρουσε τη κοπελα του "καλη" με την εννοια της ηλιθιας .....

Χωνοταν παντου....συνεχως εκανε πραγματα με αλλες κοπελες στις πλατες της κοπελας του κ γενικως δεν μπορουσε να συγκρατηθει .....
    Ελεγε κιολας σε μενα οτι η κοπελα του το ηξερε κ τον ειχε συγχωρησει.....
    Και γεικως το στυλ του κραυγαζε απο μακρια...xD
    Του στυλ ειμαι πολυ μαγκας,μου τα λεγε...ενταξει δεν ειχα θεμα τοσο καιρο γιατι μια ηταν στρατο μια η δουλεια τωρα που αρχισε να βγαινει κ ειχα συνηθισει αλλιως δεν μπορω..κ δεν του εχω εμπιστοσυνη δεν ξερω πως χαλαρωσω...σκαω πολυ ολη μερα σημερα κοιταω τα λαικ..τραγικια

Senior Member
    Όποιος αντρασ ασχολείται με γυναικεσ ξέρει το κέρατο είναι στάνταρ είτε να φάει είτε να δώσει δεύτερον άντρα ήθελες καλά να πάθεις κυκλοφορούν ένα σωρό αγόρια φτιάξε τα με αγόρια ο άντρας είναι άλλη κατηγορία τρίτον το Ναταλάκι το λέω εγώ Ναταλάκι γτ είναι μικροτερη από μένα κ τώρα βγήκε στη πιάτσα για τους υπόλοιπους είναι Ναταλία κ μάλιστα πανέξυπνη
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Junior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Όποιος αντρασ ασχολείται με γυναικεσ ξέρει το κέρατο είναι στάνταρ είτε να φάει είτε να δώσει δεύτερον άντρα ήθελες καλά να πάθεις κυκλοφορούν ένα σωρό αγόρια φτιάξε τα με αγόρια ο άντρας είναι άλλη κατηγορία τρίτον το Ναταλάκι το λέω εγώ Ναταλάκι γτ είναι μικροτερη από μένα κ τώρα βγήκε στη πιάτσα για τους υπόλοιπους είναι Ναταλία κ μάλιστα πανέξυπνη
    Καταρχην 26 ειναι θεωρειτε αντρας; και δευτερον σημερα γραφτηκα και δεν ξερω την ναταλια απλα την ειπα ετσι...ποιο το προβλημα?

Senior Member
    Άμα πήγε στρατό μάλλον είναι αντρασ κανένα πρόβλημα δεν υπάρχει κι εγώ απλά στο είπα κουβέντα κάνουμε

Senior Member
    Μην νευριάζεις στα είπαν όλα τα κορίτσια με το νι κ με το σίγμα ξαναδιαβαστα δεν τα γράφουν για πλάκα

Junior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Μην νευριάζεις στα είπαν όλα τα κορίτσια με το νι κ με το σίγμα ξαναδιαβαστα δεν τα γράφουν για πλάκα
    Δεν νευριαζω καλε κουβεντα κανουμε..μωρε καλα τα γραφουν στο μυαλο μου πως θα τα βαλω

Senior Member
    Ότι σου γράφουν αυτά είναι από εκεί κ πέρα δικαίωμα σου το τι θα κανεισ πάντως στα είπανε οπότε τώρα ξέρεις κάτσε σκεψου κι αποφάσισε

Miliva21
    Guest
    Χαχαχα κοιτα να δεις και αυτος που σου εγραψα εγω οτι ο τυπος το παιζε γαμαω κ δερνω ειναι τωρα γυρω στα 26....βσκ ακομα στρατο ειναι αυτος....δν εχει τελειωσει τη θητεια του...χαχαχα συμπτωση

Σορρυ κοπελια...αλλα αν του ειχες εμπιστοσυνη επδ ηταν στρατο...κ μετα ηταν απασχολημενος με τη δουλεια.......τοτε κακα τα μαντατα

Κατα βαθος ξερεις οτι το αντρακι σου πολυ πιθανο να σου τη κανει τη στραβη....οπως σου εχει δειξει...
    Δεν σου βγαζει εμπιστοσυνη καθολου....
    Γ αυτο γραφεις εδω και προβληματιζεσαι...

Ακολουθα το γυναικειο σου ενστικτο αυτο εχω να πω...

Junior Member
    Χαχαχα κοιτα να δεις και αυτος που σου εγραψα εγω οτι ο τυπος το παιζε γαμαω κ δερνω ειναι τωρα γυρω στα 26....βσκ ακομα στρατο ειναι αυτος....δν εχει τελειωσει τη θητεια του...χαχαχα συμπτωση

Σορρυ κοπελια...αλλα αν του ειχες εμπιστοσυνη επδ ηταν στρατο...κ μετα ηταν απασχολημενος με τη δουλεια.......τοτε κακα τα μαντατα

Κατα βαθος ξερεις οτι το αντρακι σου πολυ πιθανο να σου τη κανει τη στραβη....οπως σου εχει δειξει...

Πφφφ ναι...[emoji22]

Miliva21
    Guest
    Quote Originally Posted by king92 View Post
    Πφφφ ναι...[emoji22]
    Ελα μη κλαις....
    Κανεις δεν μπορει να σου πει στα σιγουρα τι συμβαινει ή τι μπορει να συμβει

Το θεμα ειναι εσυ πως νιωθεις.....
    Μπορεις να του εχεις εμπιστοσυνη??
    Ή με το τροπο του σου εχει δειξει οτι πιθανο να σου τη κανει??
    Βεβαια το οτι σου αποκαλυψε πως εχει απατησει μπορει να το εκανε κ επιτηδες για να σε εχει στη πριζα ....κ να καιγεσαι....κανεις δν ξερει....
    Αλλα οπως σου ειπα κ πριν...εσυ τον ξερεις καλυτερα.....
    Εσυ εχεις σημασια πως αισθανεσαι

Junior Member
    Ελα μη κλαις....
    Κανεις δεν μπορει να σου πει στα σιγουρα τι συμβαινει ή τι μπορει να συμβει

Το θεμα ειναι εσυ πως νιωθεις.....
    Μπορεις να του εχεις εμπιστοσυνη??
    Ή με το τροπο του σου εχει δειξει οτι πιθανο να σου τη κανει??
    Βεβαια το οτι σου αποκαλυψε πως εχει απατησει μπορει να το εκανε κ επιτηδες για να σε εχει στη πριζα ....κ να καιγεσαι....κανεις δν ξερει....
    Αλλα οπως σου ειπα κ πριν...εσυ τον ξερεις καλυτερα.....
    Εσυ εχεις σημασια πως αισθανεσαι
    αισθανομαι ολο ανχος και ανασφαλεια και ειμαι χαλια...θελω να το παρω χαλαρα αλλα δεν μπορω..

Junior Member

Μπας και ειναι ο ιδιος μωρε? [emoji23]

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast