Ζηλια - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast
Results 46 to 60 of 66

Thread: Ζηλια

Senior Member
    Quote Originally Posted by Natalia_sups View Post
    Η ειλικρινια θελει πολυ θαρρος...το ειλικρινες θα ηταν απλα να χωρισει αμα βαρεθηκε. Ποιος εχει τα @@ να πει μου τελειωσε; Χωρις αλλο κλαδακι να πιαστει στον οριζοντα και να αφησει τον αλλον μια ωρα αρχυτερα να βρει κατι αληθινο; Η να χωρίσει η να το παλεψει...αυτα τα ημιμετρα ειναι για τα μπαζα για να μη πω τιποτα χειροτερο. Αλλα κοινο φαινομενο...λιγοι τολμουν αν τολμουν. Δεν ξερω εσεις ξερετε τετοιους ανθρωπους; Εγω δυσκολευομαι να σκεφτω καποιον :/
    Δεν προυποθέτει μόνο θάρρος, προυποθέτει να έχεις κάνει και πολύ δουλειά με τον εαυτό σου, να ξέρεις τι σου γίνεται κι αυτό δεν είναι καθόλου εύκολο. Γιατί δεν είναι μόνο θέμα ειλικρίνειας στον άλλον το να μπορέσεις να του πεις "μου τελείωσε", είναι κυρίως ειλικρίνεια με τον εαυτό σου, να μπορείς να πεις στον εαυτό σου "μου τελείωσε"! Συνήθως αυτό οι άνθρωποι δυσκολευόμαστε να το πούμε, χρειαζόμαστε χρόνο να το αντιληφθούμε εμείς οι ίδιοι. Έχω βρεθεί και εγώ σε σχέση παλιότερα που μου είχε τελειώσει και εγώ εκεί...έκανα την κινέζα μέχρι να το παραδεχτώ στον εαυτό μου, να μη βγάζω την ουρά μου απ' έξω.

Αλλά οκ, να παραμυθιάζεσαι κιόλας οτι είσαι σωστός ενώ ξενοπηδάς επειδή το ανακοινώνεις πριν το κάνεις κι η άλλη δεν σου πετάει τα ρούχα απ' το παράθυρο την ίδια μέρα... εντάξει, το τερματίζεις.

Junior Member
    Ειναι δικο σου προβλημα οχι δικο του αν συνεχισεις ετσι δε θα σου μεινει αντρας ποτε. Να πας σε ειδικο να δουλεψεις τις ανασφαλειες σου.

Senior Member
    Quote Originally Posted by markon View Post
    Ειναι δικο σου προβλημα οχι δικο του αν συνεχισεις ετσι δε θα σου μεινει αντρας ποτε. Να πας σε ειδικο να δουλεψεις τις ανασφαλειες σου.
    Ελεος, αυτος της εχει δωσει δικαιωματα!! Η κοπελα δεν φταιει σε κατι ουτε εχει ανασφαλειες απο μονη της......

Senior Member
    Quote Originally Posted by markon View Post
    Θα το πιστευα κι εγω αυτο αμα δεν της ειχε πει μαλακιες τυπου "εγω δεν εκανα σχεση εκανα οτι ηταν κι εφευγα, εχω απατησει κοπελες" και αν δεν εδινε δικαιωματα. Αλλα δινει. Οποτε διαφωνω στο οτι ειναι δικο της το προβλημα. Εχει ανασφαλειες ναι, και καλο ειναι να τις δουλεψει...οχι τοσο ως προς το θεμα της ζηλιας ομως μονο οσο και ως προς το να μην κολλαει απο ανασφαλεια με τετοιους τζουτζεδες.
    Αμα καποιος θελει μια γυναικα εκεινη το νιωθει. Οι ανασφαλειες δεν βγαινουν στην επιφανεια στο ασχετο και τα μα μου μη τρελενεσαι και ειναι θεμα ανεξαρτησιας και μαλακιες ειναι ημιτασιον καταστασεις.
    Αυτο που οι αντρες που δεν ξερουν τι θελουν βγαζουν τις γυναικες διπλα τους τρελες με βγαζει απο τα ρουχα μου.
    Συμφωνω πολυ με το μελος που ειπε "να απαιτεις"... Οχι σωνει και καλα κυριολεκτικα να απαιτεις, αμα δεν το νιωθει ο αλλος δεν εχει σημασια, στου κουφου τη πορτα και ειναι και κατινιστικο. Αλλα να απαιτεις απο τον εαυτο σου να μην αποδεχεσαι καταστασεις που ειναι λιγοτερο απο οτι ηθελες. Και να το δειχνεις αυτο που θες ξεκαθαρα, με αυτη την εννοια να απαιτεις. Μπορει να στο δωσει; Καλως. Δεν μπορει; Γεια, δε θα πεθάνουμε δα κι ολας.
    Σχεσεις απο τα λιντλ -_-

Senior Member
    Ναταλακι πρεπει να εισαι δυο μιση μετρα οταν ξεδιπλωνεσαι
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Quote Originally Posted by Natalia_sups View Post
    Θα το πιστευα κι εγω αυτο αμα δεν της ειχε πει μαλακιες τυπου "εγω δεν εκανα σχεση εκανα οτι ηταν κι εφευγα, εχω απατησει κοπελες" και αν δεν εδινε δικαιωματα. Αλλα δινει. Οποτε διαφωνω στο οτι ειναι δικο της το προβλημα. Εχει ανασφαλειες ναι, και καλο ειναι να τις δουλεψει...οχι τοσο ως προς το θεμα της ζηλιας ομως μονο οσο και ως προς το να μην κολλαει απο ανασφαλεια με τετοιους τζουτζεδες.
    Συνοψη ολου του νηματος σε 3μιση γραμμουλες. Αυτο.

(τζουτζεδες.... αχαχαχαχαχαχ :P )
    Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung

Miliva21
    Guest
    Quote Originally Posted by savatage View Post
    Συνοψη ολου του νηματος σε 3μιση γραμμουλες. Αυτο.

(τζουτζεδες.... αχαχαχαχαχαχ [emoji14] )
    Συμφωνω κ γω....
    Ανασφαλειες ολοι εχουμε....δν φταιει η νηματοθετρια αμα ο αλλος ερχεται μεσα στα μουτρα σου κ σ λεει εγω τις πηδ@ και φευγω κ βαζω και κερατο αμα χρειαστει!!!!!!!!!!!!!!!

Κατα τη γνωμη μ δν επρεπε καν να το αρχισεις ......αλλα νταξει τωρα αφου εγινε........εμπιστοσυνη δεν ειναι να σκεφτεσαι οτι ο αλλος πρεπει να ειναι αποκομμενος απο κοσμο 24ωρες το 24ωρο ή πολυ απασχολημενος γ να μη στη κανει τη στραβη....ειτε αυτο ειναι δουλεια ειτε στρατος.....xD

Senior Member
    Δεν μπορείτε να καταλάβετε εσείς οι γυναίκες πόσο υπέροχες κ ταυτόχρονα ανυπόφορες είστε

Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Δεν μπορείτε να καταλάβετε εσείς οι γυναίκες πόσο υπέροχες κ ταυτόχρονα ανυπόφορες είστε
    Ενώ οι άντρες ε; καθόλου ανυπόφοροι....
    Η άγνοια οδηγεί στην ευτυχία..

Senior Member
    Εγώ είμαι ανυπόφορος πάντως

Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Εγώ είμαι ανυπόφορος πάντως
    Και πολλοι Άντρες ακομα
    Η άγνοια οδηγεί στην ευτυχία..

Senior Member
    Δε διαφωνώ αυτό σε κάνει άντρα κ γυναίκα αντίστοιχα

Junior Member
    To μήνυμα τροποποιήθηκε από τη Διαχείριση λόγω παραβίασης των Όρων Χρήσης του forum
    Last edited by vasia05; 29-08-2017 at 12:53.

Senior Member
    Ο νακος ξαναχτυπα και λεει μαλακιες χαχα

Senior Member
    Quote Originally Posted by Miliva21 View Post
    Συμφωνω κ γω....
    Ανασφαλειες ολοι εχουμε....δν φταιει η νηματοθετρια αμα ο αλλος ερχεται μεσα στα μουτρα σου κ σ λεει εγω τις πηδ@ και φευγω κ βαζω και κερατο αμα χρειαστει!!!!!!!!!!!!!!!

Κατα τη γνωμη μ δν επρεπε καν να το αρχισεις ......αλλα νταξει τωρα αφου εγινε........εμπιστοσυνη δεν ειναι να σκεφτεσαι οτι ο αλλος πρεπει να ειναι αποκομμενος απο κοσμο 24ωρες το 24ωρο ή πολυ απασχολημενος γ να μη στη κανει τη στραβη....ειτε αυτο ειναι δουλεια ειτε στρατος.....xD
    να ξερεις, οταν καποιος ανδρας παινευεται για τα κερατα που εχει φορεσει η θελει να φορεσει, το κανει γιατι δεν θελει να πει ποσα εχει φαει.... (νομος)

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast