Παρεούλα - Page 9
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 9 of 10 FirstFirst ... 78910 LastLast
Results 121 to 135 of 147
    Senior Member
    Quote Originally Posted by maria4 View Post
    Εντομεταξυ ελπίζω να μν πειράζει που μιλάω για μένα τωρα στο ποστ αλλιώς σταματάω. .ξεφύγαμε λίγο χεχε

Σ ευχαριστω λουλούδι π με ακους κιόλας. Τον έχω ρίξει πολύ χαμηλά και δε λεω να ξεφύγω από αυτά λουλούδι.... Μια ζωή συγκρίνομαι με τ καλύτερο μαθητή φοιτητη επιτυχημένο κλπ
    ..νιώθω απίστευτα μειονεκτικα για τον εαυτό μ
    Ισως σου λειπει η αγαπη και την ψαχνεις σε λαθος μερη η δεν την κατακτας με την εξυπναδα που εχεις. Χρησιμοποιησε την εξυπναδα σου για να παρεις αγαπη γιατι σου χρειαζεται.........αλλιως δεν θα μειωνες τοσο τον εαυτο σου.......

Senior Member
    Quote Originally Posted by λουλούδι View Post
    Ισως σου λειπει η αγαπη και την ψαχνεις σε λαθος μερη η δεν την κατακτας με την εξυπναδα που εχεις. Χρησιμοποιησε την εξυπναδα σου για να παρεις αγαπη γιατι σου χρειαζεται.........αλλιως δεν θα μειωνες τοσο τον εαυτο σου.......
    Κι όμως εδώ έχω να σ πω ότι έχω πάρει αγάπη από τους γονείς μου πολυ...Και από φιλες+ερωτικό τομέα.....Το θέμα μου σύμφωνα κ με τη τόση ψυχοθεραπεία είναι ο εαυτός μου κ ο τρόπος που αντολαμβανο μαι τη πραγματικότητα....Πως την αλλάζουμε τη γ...Η την αντίληψη ομως; ; ; 2 Χρόνια μόνο μικρά βήματα έχω κάνει. ...γ αυτό κ ξαναπέφτω....κ θα συνεχίσω όπως φαίνεται μια ζωη

Senior Member
    Κι όμως εδώ έχω να σ πω ότι έχω πάρει αγάπη από τους γονείς μου πολυ...Και από φιλες+ερωτικό τομέα.....Το θέμα μου σύμφωνα κ με τη τόση ψυχοθεραπεία είναι ο εαυτός μου κ ο τρόπος που αντολαμβανο μαι τη πραγματικότητα....Πως την αλλάζουμε τη γ...Η την αντίληψη ομως; ; ; 2 Χρόνια μόνο μικρά βήματα έχω κάνει. ...γ αυτό κ ξαναπέφτω....κ θα συνεχίσω όπως φαίνεται μια ζωη
    Ναι αλλα δεν αγαπας εσυ τον εαυτο σου.........ακομα και αν εχεις παρει αγαπη την στρεφεις εναντιον σου.....γιατι ισως κατα βαθος λυπασαι τους αλλους και δεν θες να τους βγαλεις κακια και την στρεφεις προς τον εαυτο σου γιατι εσυ εχεις παρει αγαπη και νομιζεις οτι υπερτερεις σε αυτο.....ομως ετσι κανεις κακο στον εαυτο σου.......δεν ξερω αν επεσα μεσα......

Senior Member
    Ναι αλλα δεν αγαπας εσυ τον εαυτο σου.........ακομα και αν εχεις παρει αγαπη την στρεφεις εναντιον σου.....γιατι ισως κατα βαθος λυπασαι τους αλλους και δεν θες να τους βγαλεις κακια και την στρεφεις προς τον εαυτο σου γιατι εσυ εχεις παρει αγαπη και νομιζεις οτι υπερτερεις σε αυτο.....ομως ετσι κανεις κακο στον εαυτο σου.......δεν ξερω αν επεσα μεσα......
    Μπα όχι. ..Δεν ισχύει κτ τέτοιο για μένα ρε συ...
    Απλά δεν μ αρεσει ο εαυτός μου λογικά....Αφού όλο τονίζω τα αρνητικά μ και απόγοητεύομαι με κάθε άσχημη κατασταση

Senior Member
    Μπα όχι. ..Δεν ισχύει κτ τέτοιο για μένα ρε συ...
    Απλά δεν μ αρεσει ο εαυτός μου λογικά....Αφού όλο τονίζω τα αρνητικά μ και απόγοητεύομαι με κάθε άσχημη κατασταση
    Δεν ξερω τι να σου πω τοτε....ψαξε και βρες γιατι το κανεις........εσυ ξερεις καλυτερα τον εαυτο σου..........

Senior Member
    Σ ευχαριστω παντως λουλούδι. Ολα καλα εσυ; εσύ τι αντιμετωπιζεις κ είσαι εδω;

Senior Member
    Σ ευχαριστω παντως λουλούδι. Ολα καλα εσυ; εσύ τι αντιμετωπιζεις κ είσαι εδω;
    Τιποτα μαρακι, ολα καλα.

Senior Member
    Τιποτα μαρακι, ολα καλα.
    Μια χαρά! Γτ συνηθίζεται εδώ να έχουμε και από κάτι κ να μπαινουμε

Senior Member
    Μια χαρά! Γτ συνηθίζεται εδώ να έχουμε και από κάτι κ να μπαινουμε
    Εδω μεσα αμα μπεις θα γινεις χειροτερα οποτε εγω βγαινω για να ειμαι μια χαρα, αυτο εκανα και πριν. Καληνυχτα.

Senior Member
    Εδω μεσα αμα μπεις θα γινεις χειροτερα οποτε εγω βγαινω για να ειμαι μια χαρα, αυτο εκανα και πριν. Καληνυχτα.
    Καλά ισχύει κι αυτό. Και πάλι σε ευχαριστώ που με ακουσες Καλο σου βράδυ!

Senior Member
    γειαα

ειναι κανεις μεσα;
    την αυπνια μου μεσα...
    αν και πιστευω σε κανενα μισαωρο να κοιμηθω...

Senior Member
    Εγώ πάντως σε γενικές γραμμές βοηθιέμαι από τα παιδιά εδώ, τουλάχιστον απ' όσους είναι από παλιά μέλη ως επί το πλείστον...

Καλημέρα κιόλας! Προς το παρόν νιώθω μια ταραχή μέσα μου, σαν άγχος κι αυτό μ' ενοχλεί και με προβληματίζει...αλλά ταυτόχρονα και πεσμένη σωματικά, κουρασμένη ενώ δεν έκανα κάτι κουραστικό για να δικαιολογείται αυτό...θα πάω να πάρω βιταμίνη D αυτές τις μέρες από το φαρμακείο μήπως και με βοηθήσει μιας κι έχω ανεπάρκεια σ' αυτήν...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Εγώ πάντως σε γενικές γραμμές βοηθιέμαι από τα παιδιά εδώ, τουλάχιστον απ' όσους είναι από παλιά μέλη ως επί το πλείστον...

Καλημέρα κιόλας! Προς το παρόν νιώθω μια ταραχή μέσα μου, σαν άγχος κι αυτό μ' ενοχλεί και με προβληματίζει...αλλά ταυτόχρονα και πεσμένη σωματικά, κουρασμένη ενώ δεν έκανα κάτι κουραστικό για να δικαιολογείται αυτό...θα πάω να πάρω βιταμίνη D αυτές τις μέρες από το φαρμακείο μήπως και με βοηθήσει μιας κι έχω ανεπάρκεια σ' αυτήν...

Γεια σου Κυκνε! Γτ ετσι; Tι αντιμετωπιζεις;

Senior Member
    Γεια σου Κυκνε! Γτ ετσι; Tι αντιμετωπιζεις;
    Καλησπέρα Μαρία!

Εγώ βασικά έχω κατάθλιψη και κάποια ψυχωτικά συμπτώματα...Αλλά αυτή τη στιγμή τουλάχιστον νιώθω κάπως καλύτερα γιατί είχα βγει με μια φίλη μου, ελπίζω να κρατήσει τουλάχιστον για σήμερα κι αύριο βλέπουμε...

Εσύ;
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    A ωραια! Γτ να μην κρατησει; Θα κρατησειι! Κι εγω καταθλιψη κ αγχωδη διαταραχη μαζι βεβαια εδω κ κπ χρονια..=/ Τωρα αρχιζω να συνερχομαι απ το προσφατο μου επεισοδιο.

Page 9 of 10 FirstFirst ... 78910 LastLast