Results 16 to 30 of 103
Thread: Πώς να μαζέψω τα κομμάτια μου ;
-
25-08-2017, 23:00 #16
Εδω εισαι! Το καταλαβαινεις πως αυτος ο χωρισμος ειναι ο,τι καλυτερο μπορουσε να σου συμβει; Τωρα θες δεν θες θα προσεξεις εσενα και δεν θα βαλεις τον εαυτο σου σε δευτερη μοιρα...οι ανθρωποι ερχονται στη ζωη μας και φευγουν απο αυτην. Ξερεις ποιον θα εχεις παντα; Εσενα. Σε εσενα να επενδυσεις λοιπον. Τα λεω κι εγω αλλα τα κανω; :P Λολ
Σε καταλαβαινω...ειναι γλυκια κι ανακουφιστικη η σκεψη μιας αγκαλιας να ακουμπησεις, ενος "εμεις" να επενδυσεις, αντλεις ευκολοτερα ετσι την δυναμη που εχεις ηδη μεσα σου αμα εχεις "πλατες" με την συναισθηματικη/ψυχολογικη εννοια. Αλλα δεν εχει σημασια στη τελικη αυτη η ντοπα σου λεω εγω, η δυναμη ειναι μεσα σου, ειναι δικια σου (τωρα ακουγομαι σαν προωθητικη διαφημιση ξερω γω λολ αλλα ισχυει)...
Σε καλο θα σου βγει, θα δεις.
- 25-08-2017, 23:03 #17
Στο διατανο με εκανες κι εκλαψα λολ. Τι φλασμπακ συναισθηματων...
25-08-2017, 23:09 #18
Ο χρόνος θα με βοηθήσει όπως μας βοηθάει σε όλα ... πρέπει να τον αφήσω να κάνει τη δουλειά του... ακόμα μια φορά κατάλαβα πόσοι σκατοψυχοι υπάρχουν εκεί έξω!! Το μόνο που κάνουν είναι να παίζουν με ψυχές
Εστάλη από Lenovo TB2-X30L στο E-Psychology.gr Mobile App
26-08-2017, 01:00 #19
Κοπελια οταν κανεις σχέση να απαιτεις. Τα ταχα μου φιλελευθερα και η σχεση η πραγματικη δεν ελέγχεις τον αλλον, ειναι παραμυθια της χαλιμας.
Οταν ο αλλος ενδιαφερεται σοβαρα να κανει μια σχεση μαζι σου και σε γουσταρει και το τηλ θα σηκωνει και χρονο θα βρισκει και οτιδηποτε να σε κανει να νοιωθεις ασφαλεια. Τουλαχιστον για καμποσο καιρο μεχρι να χτιστει η εμπιστοσυνη μεταξυ σας.
Οτιδηποτε αλλο ειναι μουφες και θα παει το κερατο συννεφο.
26-08-2017, 06:07 #20
Οτι και να ήταν δεν έχει σημασία αφού στην ουσία σε κορόιδεψε είτε παντρεμένος είτε ελεύθερος. Το θέμα είναι να μη κολλάμε σε τέτοιες καταστάσεις.. Καταλαβαίνω ότι αλλιώς τον είχες στο μυαλό σου, αλλά συγχρονισε τα με τα καινούρια δεδομένα.οι περισσότερες έχουμε γνωρίσει έναν τέτοιον.. Πάρτο σαν ενα μάθημα ώστε να μην ανοίγεσαι συναισθηματικά χωρίς να είσαι σίγουρη για τον αλλον...
Η άγνοια οδηγεί στην ευτυχία..
26-08-2017, 07:44 #21
χιλια τα εκατο παντρεμενος ηταν.ειπα δυο εκδοχες αλλα με μπερδεψες εκει που ειπες οτι δεν κοιμηθηκατε ποτε μαζι και πηγε το μυαλο μου στο σεξ αρα υπαρχει ειπα και η εκδοχη ομοφυλοφιλιας
αλλα τωρα που το εξηγησες καταλαβα.παντρεμενος ηταν και εβρισκε δικιολογιες...
απλα που και που εβρισκε δικαιολογιες και στη γυναικα του και εβλεπε εσενα.υπερωριες φωρτο εργασιας δεν ξερω και εγω τι αλλο.οπως λενε και τα αλλα παιδεια μην τρελενεσε αυτος ηταν μαλακας
.. πρωχωρα παρα κατω παντα οταν φευγη ενα τρενο ερχετε το επομενο.εσυ να εισαι καλα.
26-08-2017, 22:20 #22Miliva21GuestΕνταξει και παντρεμενος να μην ηταν ρε παιδια.....μπορει να μην ηθελε κτ παραπανω μια περιπετεια μονο.....τεσπα....οπως κ να εχει αυτο τελειωσε...οτι και να λεμε τωρα...
Πραγματικα δεν ξερω τι να πω σε τετοια περιπτωση......να προσεχεις την υγεια σου κοριτσι μου πρωτα απο ολα η ηρεμια σου.....καποιος αλλος θα ειναι το τυχερο σου .....αμα εχεις φιλους..φροντισε να βγαινεις να ξεσκας....μην απομακρυνεσαι απο ατομα που μπορουν να σε υποστηριξουν να επιδιωκεις συναναστροφη με αυτους που σ αγαπουν......ειναι το καλυτερο φαρμακο για ολες τις πληγες ...
Και η ζωη αλλαζει για ολους....μην χανεις την ελπιδα σου
26-08-2017, 22:59 #23
Δεν έχω καθόλου όρεξη για βόλτες ποτά ιστορίες ... Έχω χάσει την όρεξη μου και δυστυχώς οι φίλες μου δεν μπορούν να με βοηθήσουν, περνάνε και αυτές τα δικά τους και είναι απαισιόδοξες και με κάνουν χειρότερα ! Ψάχνω για ένα καινούργιο χόμπυ σκέφτομαι ίσως να υιοθετήσω ένα σκυλάκι, ίσως να μου δώσει χαρά...
26-08-2017, 23:24 #24
Περαστικά πρώτα απ'όλα!
Έχω κάποια ερωτηματικά για το αν υπήρχαν άλλες επιλογές όταν διάλεξες αυτόν τον άνδρα, ή ήταν η καλύτερη επιλογή ανάμεσα στους άλλους.
Επίσης θα ήθελα να συμβουλέψω όλες τις γυναίκες που τους ενδιαφέρει να χτίσουν μια υγιή σχέση, να μην επιτρέπουν τουλάχιστον στα πρώτα ραντεβού σεξ σε άλλο χώρο εκτός από το σπίτι του, και μάλιστα από τη πρώτη φορά να απαιτήσετε να ξημερώσετε μαζί του. Θα μάθετε πολλά σημαντικά πράγματα πριν είναι πολύ αργά. Δηλαδή:
Που μένει;
Το κουδούνι γράφει το όνομά του;
Είναι καθαρός ή σκέτο γουρούνι.
Είναι εργένης εκ πεποιθήσεως;
Και πολλά άλλα ανάλογα με τα ευρήματα.
Αν τώρα είναι 35 και μένει με τους γονείς του, τότε δεν αξίζει το κόπο...
27-08-2017, 00:43 #25
Σευχαριστω ! Πήγα σπίτι του 4 φορές ! Το περιβάλλον θύμιζε γονείς , και το δωμάτιο του μονό κρεβάτι φοιτητικό , δεν έβλεπα σημάδια,στην αρχή ήταν ο ιδανικός γιαυτον τον επέλεξα που να ήξερα ότι ήταν άνανδρος ...
27-08-2017, 08:10 #26
Συμφωνω.
Δεν καταλαβα πώς εβγαλαν τα αλλα μελη το συμπερασμα οτι ο τυπος ηταν παντρεμενος. Αφου η κοπελα εγραψε οτι εχει κανει σεξ μαζι του και στο σπιτι του.
Παντως 8 μηνες και ΜΑΛΙΣΤΑ ΥΠΟ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ(δηλαδη ελαχιστη επαφη) δε συνθετουν σοβαρη σχεση. Οχι λογω χρονου, αλλα κυριως λογω της καταστασης που περιεγραψες. Αν πρεπει οπωσδηποτε να συμπερανω κατι, ειναι οτι δε σε εβλεπε σοβαρα.
Το ζητουμενο για σενα πρεπει να ειναι να ανακαλυψεις τι σε κανει να διαλεγεις και να μενεις με αντρες που σε υποτιμουν και οντως σε εχουν σε δευτεροτριτοτεταρτη μοιρα... Προκειται για προβλημα αυτοεκτιμησης, δεν ειναι τυχαιες οι επιλογες σου.Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung
27-08-2017, 08:30 #27
To μήνυμα τροποποιήθηκε από τη Διαχείριση λόγω παραβίασης των 'Ορων Χρήσης του forum
Last edited by vasia05; 29-08-2017 at 13:46.
27-08-2017, 08:36 #28
27-08-2017, 08:58 #29
27-08-2017, 09:16 #30
Λυπάμαι αλλά θα διαφωνήσω..
έστω και αν ένας άνθρωπος είναι όπως τον περιγράφεις βιοπαλαιστής και λογικός.. σε καμία περίπτωση δεν τον δικαιολογεί να λέει ψέματα και να δίνει ψεύτικες ελπίδες, και πόσο μάλλον σε μια σύντροφο που πάσχει απο διπολική διαταραχή.
Ακόμη και αν την κοπέλα δεν την έβλεπε σοβαρά και μόνο για περιστασιακό σέξ θα έπρεπε να είναι ξεκάθαρος μαζί της και ειλικρινής.
Το "για να μην του τα πρίζει" της είπε οτι είπε και έκανε οτι έκανε δεν τον δικαιολογεί σε καμία περίπτωση και σίγουρα δεν τον κάνει μάγκα αλλά δειλό!
Το να καταλήγεις να λές οτι της έκανε χάρη και τιμή δείχνεις ο ίδιος την δική σου ποιότητα ανθρώπου που επίσης δεν ξέρει να σέβεται και άνθρωπος που δεν σέβεται δεν έχει αξίες και άνθρωπος που δεν έχει αξίες είναι...ανθρωπάκι.
Την δική του άποψη δεν την ξέρουμε για να ξέρουμε και τις δυσκολίες που αντιμετόπιζε σε αυτή την σχέση αλλά οφείλουμε να βγάλουμε συμπεράσματα απο αυτά που μας λέει η κοπέλα και τον τρόπο γραφής και σκέψης της που σε καμία περίπτωση δεν δείχνει άνθρωπο παθολογικό σε σύγχυση. Εσύ Nako πιάστηκες απο την διπολική διαταραχή και ξέχασες τελείως οτι η κοπέλα είναι πάνω απο όλα άνθρωπος και όλα σου τα γραφόμενα ακουμπάνε πάνω στην διαταραχή και επειδή κάποιος πάσχει απο κάτι αυτόματα και η συμπεριφορά όλων είναι δικαιολογημένη. Οπότε το συμπέρασμά σου είναι οτι αν κάποιος είναι διπολικός η οτιδήποτε άλλο είναι και δικαιολογημένο να τον αποφεύγουμε, να του λέμε ψέματα, να τον εκμετελλευόμαστε, να τον κοροϊδεύουμε κ.ο.κ και του κάνουμε και χάρη που του δίνουμε και σημασία.
Λυπάμαι αλλά είσαι επιεικώς απαράδεκτος και παράλογος και είναι τρομερά άδικο να βγάζεις συμπεράσματα για έναν άνθρωπο απλά και μόνο επειδή πάσχει απο κάποια ψυχολογική διαταραχή.
Πολλοί άνθρωποι με διπολική διαταραχή ιδιαίτερα αν ακολουθούν την θεραπεία τους είναι απολύτος λειτουργικοί και πιο "φυσιολογικοί" απο κάποιους "φυσιολογικούς" (υποθέτω σαν και εσένα) με κακό και άσχημο χαρακτήρα και κακίες συνήθιες.
Ακόμη όμως και έτσι να ήταν τα πράγματα όπως τα λές και η διαταραχή να ήταν εμπόδιο σε αυτή την σχέση, σε καμία περίπτωση η κοπέλα αυτή δεν του οφείλει καμία συγνώμη γιατί δεν φταίει ένας άνθρωπος για το πρόβλημα υγείας του.
Τι είναι πιο θλιβερό .. το οτι κάποιοι προσπαθούμε να στηρίξουμε έναν άνθρωπο με διπολική διαταραχή ή το οτι μπαίνεις εσύ εδώ και κατηγορείς με τέτοιο τρόπο έναν άνθρωπο που έχει κάποιο πρόβλημα υγείας και αυτόματα τον βγάζεις σκάρτο μόνο και μόνο επειδή σου είπε οτι έχει αυτό το πρόβλημα υγείας..και όχι μόνο τον βγάζεις σκάρτο αλλά τον μειώνεις σε τέτοιο βαθμό που καταντάει το λιγότερο ρατσιστικό!Last edited by vasia05; 29-08-2017 at 13:48.