Results 31 to 45 of 103
Thread: Πώς να μαζέψω τα κομμάτια μου ;
-
27-08-2017, 09:37 #31
Επιπλέον να συμπληρώσω πως η κοπέλα του μίλησε για την διαταραχή της, δεν του το έκρυψε άρα εκείνος είχε την επιλογή αν δεν ήθελε να φύγει!!! Σιγά μη της ρίξουμε κι ευθύνες που ο αλλος φέρθηκε έτσι! Η μόνη ευθύνη της είναι στην επιλογή, που αρκέστηκε με αυτά τα λίγα που της έδινε ο τύπος και δεν απαίτησε παραπάνω.
Η πρώτη μου σκέψη θα ήταν επίσης πως είναι παντρεμένος αλλά η θεματοθέτρια λέει πως είχε πάει σπίτι των γονιών του. Βέβαια κι αυτό δεν ξέρω αν αποδεικνύει κάτι. Φαντάζομαι θα υπήρχαν κι άλλα στοιχεία...ας πούμε μπορούσες να του τηλεφωνείς όποτε ήθελες; Σε αυτό το διάστημα που ήσασταν μαζί βγαίνατε κάποιες φορές κάπου δημόσια, σου είχε γνωρίσει κάποιον φίλο του; Στο σπίτι των γονιών του που πήγες φάνηκε όντως σα να ζει εκεί, είχε τα πράγματα του, ρούχα να αλλάξει κτλ;
Αν δεν ήταν παντρεμένος πάντως και ήταν 36 χρονών με δουλειά και έμενε ακόμα στο παιδικό του δωμάτιο με τους γονείς...τότε κάτι άλλο δείχνει αυτό.
Όπως και να χει, συμφωνώ με αυτά που σου είπαν οι περισσότεροι από πάνω. Μάθε να απαιτείς στις σχέσεις σου, μην συμβιβάζεσαι με τα ψίχουλα που μπορεί να σου δίνει κάποιος. Απ' οτι καταλαβαίνω έχεις ρυθμίσει το θέμα της υγείας σου και βρίσκεσαι σε ένα καλό στάδιο, έχεις δικαίωμα μια υγιή και όμορφη σχέση όπου θα δίνεις και θα παίρνεις κιόλας. Ο άλλος που έχουμε απέναντι μας οσο φορτωμένο πρόγραμμα κι αν έχει, όταν μας θέλει και θέλει να είναι στην σχέση, κάνει χώρο στην ζωή του για μας, βρίσκει χρόνο και τρόπο. ¨Οτανβλέπεις ότι ο άλλος δεν είναι διατεθειμένος να αφήσει την βόλεψη του και το πρόγραμμα του με τίποτα, να φεύγεις, αν δεν το κάνει από την αρχή δεν θα το κάνει ποτέ.
- 27-08-2017, 09:53 #32
καλημερα!
λες οτι τον γνωρισες τυχαια.
τον γνωρισες στον δρομο δηλαδη, η μηπως στο φμ? εχει σημασια για μενα.
περιγραφεις πολυ αραιες επαφες.
ποσο αραιες, δηλαδη?
βρισκοσασταν καθε μερα, 2-3 φορες την εβδομαδα, η σε αυτους τους 8 μηνες βρεθηκατε μονο μερικες φορες κι ολο τον υπολοιπο καιρο η επικοινωνια ηταν τηλεφωνα κλπ??
στην τελευταια περιπτωση, εκτος του οτι δεν ειχατε σχεση με τον τυπο, θα μπορουσε να συμβαινει το ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ στην ζωη του. απο το να ειναι παντρεμενος οπως ειπαν, μεχρι να εχει σχεση, να εχει αλλες δεκα, και οτιδηποτε αλλο.
κι επειδη την πηγε μια φορα στο σπιτι των γονιων (η καποιων τελοσπαντων) σημαινει οτι μενει μονιμα εκει? μπορει να ειναι παντρεμενος σε αλλο σπιτι. το να μεινεις μια φορα σπτι του δεν λεει τιποτε.
αν δεν επαιρνες ελευθερα τηλεφωνα σε σταθερο και κινητο οπιοιαδηποτε μερα και ωρα, αν δεν μενατε συνεχεια στο σπιτι ο ενας του αλλου (οχι 1-2 φορες που ειχε ρεπω απ την δικια του), δεν μπορεις να πεις οτι ξερεις τι συμβαινει στην ζωη του.
θα συμφωνησω με ελισαβετ και οσα μελη ειπαν οτι πρεπει να εχεις απαιτησεις απο τις σχεσεις που σε ενδιαφερουν. κι οτι ΟΛΟΙ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΧΡΟΝΟ οταν θελουν μια σχεση. αλλο η δουλεια αλλο η σχεση.
η μονιμη ανεκτικοτητα και υποχωρητικοτητα δεν σε κανουν πιο ελκυστικη, αλλα σε κανουν στοχο για καταστασεις στο περιθωριο της ζωης καποιου, μιας και δεν ενοχλεις. δεν εισαι και η επιλογη του, ομως.
οταν διεκδικησεις πραγματικα την σχεση που αξιζει καθε ανθρωπος που σεβεται τον εαυτο του, ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ καταλαβαινεις αν ο αλλος σε υπολογιζει.
μην φοβασαι μηπως φυγει καποιος.
αν φυγει επειδη θελεις να εχετε σχεση, δεν σε ηθελε ΠΟΤΕ. αυτο ειναι νομος.
οποτε καλυτερα να παει στο καλο μια ωρα αρχυτερα, να μην τρως τον χρονο σου μαζι του.Last edited by Remedy; 27-08-2017 at 10:13.
27-08-2017, 10:17 #33
27-08-2017, 10:19 #34
27-08-2017, 10:22 #35
27-08-2017, 10:27 #36
27-08-2017, 13:52 #37Miliva21GuestΝταξει αν νιωθεις καλυτερα ατο σπιτι εσυ ξερεις καλυτερα...
Εγω το προτεινα για να μη νιωθεις μονη.....
Δεν λεω να βγαινεις ανουσιες βολτες γτ αυτο θα σε κανει χειροτερα....αλλα αν υπαρχουν καποια ατομα που σε κανουν να νιωθεις καλα να επιδιωκεις επαφη μην κλειστεις εντελως στον εαυτο σου.....
Για το χομπυ που λες συμφωνω και γω..να το κηνυγυσεις !!!!! Θα σε βοηθησει....βρες τι σου αρεσει να κανεις και αφιερωσε ολη σου τη διαθεση και το χρονο σου ....ειναι πλ κλ ψυχοθεραπεια..αν τα κατοικιδιασ αρεσουν παρε κ ενα να το φροντιζεις.....και ολα θα γινουν με το καιρο θα δεις....
27-08-2017, 14:06 #38
τι λες ρε μεγαλε ετσι σε συμφερει να λες και τα λες??θα σου αρεσε να το καναν στην αδερφη σου ακριβως το ιδιο πραγμα..να την κοροιδευεαν με γαμους και βαπτισια και να την πηδουσαν??
και να εφτεγε και απο πανω...
μηπως πρεπει να του δωσουμε και το βραβειο που κοροιδεψε και επεψε με τα συναισθηματα ενος νεου κοριτσιου??
μηπως τα ιδια κανεις και εσυ και γιαυτο τον υπερασπιζεσε???
27-08-2017, 14:13 #39
Τελικά η αλήθεια είναι ότι η γκόμενα ήταν ανυπόφορη κι ο άλλος ο τραχανάς έκατσε μέχρι να ξεκαυλωσει συνέχεια αυτό γίνεται αν θέλετε να μάθετε
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
27-08-2017, 14:26 #40Miliva21GuestΣυγνωμη ρε φιλε nako....εσυ που ξερεις πως εγιναν ετσι τα πραγματα???............................... .................................................. .........
Και κατα δευτερον εδω ειμαστε φορουμ ψυχολογιας και ερχονται ατομα για υποστηριξη δεν ειμαστε δικαστηριο να κρινουμε ενοχους και να βγαζουμε φταιχτες.....!!!!!!!
Ολοι μας ειτε εχουμε κανει λαθη ειτε οχι.. εχουμε την αναγκη και το δικαιωμα για υποστηριξη οποτε ασε τους "αγαπουληδες" να κανουν τη δουλεια τους.......
27-08-2017, 14:33 #41
Πολύχρονη με υγεία και ευτυχία
Εστάλη από SM-J710F στο E-Psychology.gr Mobile App
27-08-2017, 14:52 #42
Φίλε Νάκο οι γυναίκες είναι ανυπόφορες συμφωνούμε αλλά πρέπει να καταλάβεις ότι είναι το θαύμα αυτού εδώ του κόσμου οπότε εγώ πρωσοπικα είμαι με τα κορίτσια και δεν ξέραμε αν είναι αλήθεια ή ιστορία μέχρι που μπηκεσ εσύ και την εκανεσ αλήθεια
27-08-2017, 16:44 #43
27-08-2017, 21:07 #44
To μήνυμα τροποποιήθηκε από τη Διαχείριση λόγω παραβίασης των 'Ορων Χρήσης του forum
Last edited by vasia05; 29-08-2017 at 13:41.
27-08-2017, 21:17 #45
Ρε μεγάλε έτσι είναι εδώ το κλίμα σα να πηγαίνεις σε καφετέρια κ να ζητάς γύρο πουλάνε γύρο αλλά όχι σε καφετέρια όντως εδώ είναι όπως τα λες εμένα μου απεδειξεσ ότι είσαι άντρας κ δεύτερον κι εγώ έχω ψύχωση αλλά δουλεύω κ προπονηθηκα να είμαι λογικός