Πώς να μαζέψω τα κομμάτια μου ; - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 7 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 103
    Senior Member
    Επιπλέον να συμπληρώσω πως η κοπέλα του μίλησε για την διαταραχή της, δεν του το έκρυψε άρα εκείνος είχε την επιλογή αν δεν ήθελε να φύγει!!! Σιγά μη της ρίξουμε κι ευθύνες που ο αλλος φέρθηκε έτσι! Η μόνη ευθύνη της είναι στην επιλογή, που αρκέστηκε με αυτά τα λίγα που της έδινε ο τύπος και δεν απαίτησε παραπάνω.

Η πρώτη μου σκέψη θα ήταν επίσης πως είναι παντρεμένος αλλά η θεματοθέτρια λέει πως είχε πάει σπίτι των γονιών του. Βέβαια κι αυτό δεν ξέρω αν αποδεικνύει κάτι. Φαντάζομαι θα υπήρχαν κι άλλα στοιχεία...ας πούμε μπορούσες να του τηλεφωνείς όποτε ήθελες; Σε αυτό το διάστημα που ήσασταν μαζί βγαίνατε κάποιες φορές κάπου δημόσια, σου είχε γνωρίσει κάποιον φίλο του; Στο σπίτι των γονιών του που πήγες φάνηκε όντως σα να ζει εκεί, είχε τα πράγματα του, ρούχα να αλλάξει κτλ;

Αν δεν ήταν παντρεμένος πάντως και ήταν 36 χρονών με δουλειά και έμενε ακόμα στο παιδικό του δωμάτιο με τους γονείς...τότε κάτι άλλο δείχνει αυτό.

Όπως και να χει, συμφωνώ με αυτά που σου είπαν οι περισσότεροι από πάνω. Μάθε να απαιτείς στις σχέσεις σου, μην συμβιβάζεσαι με τα ψίχουλα που μπορεί να σου δίνει κάποιος. Απ' οτι καταλαβαίνω έχεις ρυθμίσει το θέμα της υγείας σου και βρίσκεσαι σε ένα καλό στάδιο, έχεις δικαίωμα μια υγιή και όμορφη σχέση όπου θα δίνεις και θα παίρνεις κιόλας. Ο άλλος που έχουμε απέναντι μας οσο φορτωμένο πρόγραμμα κι αν έχει, όταν μας θέλει και θέλει να είναι στην σχέση, κάνει χώρο στην ζωή του για μας, βρίσκει χρόνο και τρόπο. ¨Οτανβλέπεις ότι ο άλλος δεν είναι διατεθειμένος να αφήσει την βόλεψη του και το πρόγραμμα του με τίποτα, να φεύγεις, αν δεν το κάνει από την αρχή δεν θα το κάνει ποτέ.

Senior Member
    καλημερα!
    λες οτι τον γνωρισες τυχαια.
    τον γνωρισες στον δρομο δηλαδη, η μηπως στο φμ? εχει σημασια για μενα.

περιγραφεις πολυ αραιες επαφες.
    ποσο αραιες, δηλαδη?
    βρισκοσασταν καθε μερα, 2-3 φορες την εβδομαδα, η σε αυτους τους 8 μηνες βρεθηκατε μονο μερικες φορες κι ολο τον υπολοιπο καιρο η επικοινωνια ηταν τηλεφωνα κλπ??
    στην τελευταια περιπτωση, εκτος του οτι δεν ειχατε σχεση με τον τυπο, θα μπορουσε να συμβαινει το ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ στην ζωη του. απο το να ειναι παντρεμενος οπως ειπαν, μεχρι να εχει σχεση, να εχει αλλες δεκα, και οτιδηποτε αλλο.
    κι επειδη την πηγε μια φορα στο σπιτι των γονιων (η καποιων τελοσπαντων) σημαινει οτι μενει μονιμα εκει? μπορει να ειναι παντρεμενος σε αλλο σπιτι. το να μεινεις μια φορα σπτι του δεν λεει τιποτε.
    αν δεν επαιρνες ελευθερα τηλεφωνα σε σταθερο και κινητο οπιοιαδηποτε μερα και ωρα, αν δεν μενατε συνεχεια στο σπιτι ο ενας του αλλου (οχι 1-2 φορες που ειχε ρεπω απ την δικια του), δεν μπορεις να πεις οτι ξερεις τι συμβαινει στην ζωη του.

θα συμφωνησω με ελισαβετ και οσα μελη ειπαν οτι πρεπει να εχεις απαιτησεις απο τις σχεσεις που σε ενδιαφερουν. κι οτι ΟΛΟΙ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΧΡΟΝΟ οταν θελουν μια σχεση. αλλο η δουλεια αλλο η σχεση.
    η μονιμη ανεκτικοτητα και υποχωρητικοτητα δεν σε κανουν πιο ελκυστικη, αλλα σε κανουν στοχο για καταστασεις στο περιθωριο της ζωης καποιου, μιας και δεν ενοχλεις. δεν εισαι και η επιλογη του, ομως.

οταν διεκδικησεις πραγματικα την σχεση που αξιζει καθε ανθρωπος που σεβεται τον εαυτο του, ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ καταλαβαινεις αν ο αλλος σε υπολογιζει.
    μην φοβασαι μηπως φυγει καποιος.
    αν φυγει επειδη θελεις να εχετε σχεση, δεν σε ηθελε ΠΟΤΕ. αυτο ειναι νομος.
    οποτε καλυτερα να παει στο καλο μια ωρα αρχυτερα, να μην τρως τον χρονο σου μαζι του.
    Last edited by Remedy; 27-08-2017 at 10:13.

Junior Member
    Quote Originally Posted by jock77 View Post
    Λυπάμαι αλλά θα διαφωνήσω..
    έστω και αν ένας άνθρωπος είναι όπως τον περιγράφεις βιοπαλαιστής και λογικός.. σε καμία περίπτωση δεν τον δικαιολογεί να λέει ψέματα και να δίνει ψεύτικες ελπίδες, και πόσο μάλλον σε μια σύντροφο που πάσχει απο διπολική διαταραχή.
    Ακόμη και αν την κοπέλα δεν την έβλεπε σοβαρά και μόνο για περιστασιακό σέξ θα έπρεπε να είναι ξεκάθαρος μαζί της και ειλικρινής.
    Το "για να μην του τα πρίζει" της είπε οτι είπε και έκανε οτι έκανε δεν τον δικαιολογεί σε καμία περίπτωση και σίγουρα δεν τον κάνει μάγκα αλλά δειλό!
    Το να καταλήγεις να λές οτι της έκανε χάρη και τιμή δείχνεις ο ίδιος την δική σου ποιότητα ανθρώπου που επίσης δεν ξέρει να σέβεται και άνθρωπος που δεν σέβεται δεν έχει αξίες και άνθρωπος που δεν έχει αξίες είναι...ανθρωπάκι.
    Την δική του άποψη δεν την ξέρουμε για να ξέρουμε και τις δυσκολίες που αντιμετόπιζε σε αυτή την σχέση αλλά οφείλουμε να βγάλουμε συμπεράσματα απο αυτά που μας λέει η κοπέλα και τον τρόπο γραφής και σκέψης της που σε καμία περίπτωση δεν δείχνει άνθρωπο παθολογικό σε σύγχυση. Εσύ Nako πιάστηκες απο την διπολική διαταραχή και ξέχασες τελείως οτι η κοπέλα είναι πάνω απο όλα άνθρωπος και όλα σου τα γραφόμενα ακουμπάνε πάνω στην διαταραχή και επειδή κάποιος πάσχει απο κάτι αυτόματα και η συμπεριφορά όλων είναι δικαιολογημένη. Οπότε το συμπέρασμά σου είναι οτι αν κάποιος είναι διπολικός η οτιδήποτε άλλο είναι και δικαιολογημένο να τον αποφεύγουμε, να του λέμε ψέματα, να τον εκμετελλευόμαστε, να τον κοροϊδεύουμε κ.ο.κ και του κάνουμε και χάρη που του δίνουμε και σημασία.
    Λυπάμαι αλλά είσαι επιεικώς απαράδεκτος και παράλογος και είναι τρομερά άδικο να βγάζεις συμπεράσματα για έναν άνθρωπο απλά και μόνο επειδή πάσχει απο κάποια ψυχολογική διαταραχή.
    Πολλοί άνθρωποι με διπολική διαταραχή ιδιαίτερα αν ακολουθούν την θεραπεία τους είναι απολύτος λειτουργικοί και πιο "φυσιολογικοί" απο κάποιους "φυσιολογικούς" (υποθέτω σαν και εσένα) με κακό και άσχημο χαρακτήρα και κακίες συνήθιες.
    Ακόμη όμως και έτσι να ήταν τα πράγματα όπως τα λές και η διαταραχή να ήταν εμπόδιο σε αυτή την σχέση, σε καμία περίπτωση η κοπέλα αυτή δεν του οφείλει καμία συγνώμη γιατί δεν φταίει ένας άνθρωπος για το πρόβλημα υγείας του.
    Τι είναι πιο θλιβερό .. το οτι κάποιοι προσπαθούμε να στηρίξουμε έναν άνθρωπο με διπολική διαταραχή ή το οτι μπαίνεις εσύ εδώ και κατηγορείς με τέτοιο τρόπο έναν άνθρωπο που έχει κάποιο πρόβλημα υγείας και αυτόματα τον βγάζεις σκάρτο μόνο και μόνο επειδή σου είπε οτι έχει αυτό το πρόβλημα υγείας..και όχι μόνο τον βγάζεις σκάρτο αλλά τον μειώνεις σε τέτοιο βαθμό που καταντάει το λιγότερο ρατσιστικό!

Η πρώτη μου σκέψη θα ήταν επίσης πως είναι παντρεμένος αλλά η θεματοθέτρια λέει πως είχε πάει σπίτι των γονιών του. Βέβαια κι αυτό δεν ξέρω αν αποδεικνύει κάτι. Φαντάζομαι θα υπήρχαν κι άλλα στοιχεία...ας πούμε μπορούσες να του τηλεφωνείς όποτε ήθελες; Σε αυτό το διάστημα που ήσασταν μαζί βγαίνατε κάποιες φορές κάπου δημόσια, σου είχε γνωρίσει κάποιον φίλο του; Στο σπίτι των γονιών του που πήγες φάνηκε όντως σα να ζει εκεί, είχε τα πράγματα του, ρούχα να αλλάξει κτλ;
    To μήνυμα τροποποιήθηκε από τη Διαχείριση λόγω παραβίασης των 'Ορων Χρήσης του forum
    Last edited by vasia05; 29-08-2017 at 13:42.

Senior Member
    Quote Originally Posted by nakos View Post
    To μήνυμα τροποποιήθηκε από τη Διαχείριση λόγω παραβίασης των 'Ορων Χρήσης του forum.
    Ότι να 'ναι........λυπαμαι που υπαρχουν τετοιοι αντρες αλλα δεν μου κανει και εντυπωση!! Ειστε πολλοι!!
    Last edited by vasia05; 29-08-2017 at 13:43.

Senior Member
    Quote Originally Posted by λουλούδι View Post
    Ότι να 'ναι........λυπαμαι που υπαρχουν τετοιοι αντρες αλλα δεν μου κανει και εντυπωση!! Ειστε πολλοι!!
    τρολακι ειναι. μην ασχολεισαι

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    τρολακι ειναι. μην ασχολεισαι
    Ενταξει Ρεμεντυ σε ευχαριστω.

Miliva21
    Guest
    Quote Originally Posted by samantha26 View Post
    Δεν έχω καθόλου όρεξη για βόλτες ποτά ιστορίες ... Έχω χάσει την όρεξη μου και δυστυχώς οι φίλες μου δεν μπορούν να με βοηθήσουν, περνάνε και αυτές τα δικά τους και είναι απαισιόδοξες και με κάνουν χειρότερα ! Ψάχνω για ένα καινούργιο χόμπυ σκέφτομαι ίσως να υιοθετήσω ένα σκυλάκι, ίσως να μου δώσει χαρά...

Εστάλη από Lenovo TB2-X30L στο E-Psychology.gr Mobile App
    Νταξει αν νιωθεις καλυτερα ατο σπιτι εσυ ξερεις καλυτερα...
    Εγω το προτεινα για να μη νιωθεις μονη.....
    Δεν λεω να βγαινεις ανουσιες βολτες γτ αυτο θα σε κανει χειροτερα....αλλα αν υπαρχουν καποια ατομα που σε κανουν να νιωθεις καλα να επιδιωκεις επαφη μην κλειστεις εντελως στον εαυτο σου.....

Για το χομπυ που λες συμφωνω και γω..να το κηνυγυσεις !!!!! Θα σε βοηθησει....βρες τι σου αρεσει να κανεις και αφιερωσε ολη σου τη διαθεση και το χρονο σου ....ειναι πλ κλ ψυχοθεραπεια..αν τα κατοικιδιασ αρεσουν παρε κ ενα να το φροντιζεις.....και ολα θα γινουν με το καιρο θα δεις....

Senior Member
    Quote Originally Posted by nakos View Post
    Ειναι εντυπωσιακο και θλιβερο συναμα πως οι αντρες ειδικα σπευδουν να χλευασουν τον 36χρονο, ο οποιος απο οτι φαινεται εχει το προφιλ του βιοπαλαιστη και λογικου ανθρωπου, σαν ανικανο, ομοφυλοφιλο, απατεωνα και ο,τιδηποτε αλλο. Αν ο τυπος ειναι ολα αυτα και κατεφερε να παιζει ετσι την γκομενα, ενω αυτοι εχουν να πανε με γκομενα πανω απο 5 χρονια η τρωνε παντοφλα και υπομενουν τα πανδεινα απο την δικια τους, τοτε αυτος ειναι μαγκας και αυτοι φλουφληδες και αξιοθρηνητοι.
    Προφανως ο τυπος, βιοπαλαιστης και λογικος ανθρωπος γαρ, την επιασε γκομενα για παρεα και περιστασιακο σεξ. Αυτη επειδη ειναι μανιοκαταθλιπτικη και θελει παθολογικα να τραβαει την προσοχη τον επρηξε σε σημειο να του δημιουργει προβλημα. Για να μην του τα πρηζει, της ειπε οτι θελει να την παντρευτει και αλλα συναφη, προκειμενου να την καθησυχασει και να αποφυγει τα μανιακα συμπτωματα της. Εκεινη ομως συνεχισε σε πιο ενοχλητικο βαθμο, με αποτελεσμα ο τυπος να ζυγισει το σεξ μια στο τοσο με το πρηξιμο, τηλεφωνα, κλαψες, φωνες, εξοδα κλπ και προφανως επελεξε να γλιτωσει ολα τα δευτερα.
    Η γκομενα, τωρα, βρισκεται σε συγχυση, καθως δεν μπορει να παιρνει αυτο που παθολογικα εχει αναγκη, την προσοχη. Αφου και οι φιλες της την βαρεθηκαν οπως παραδεχτηκε, ηρθε εδω να παρει αυτο που της λειπει και της δοθηκε απλοχερα και δωρεαν απο πασης φυσης συμπασχοντες αγαπουληδες.
    Πρεπει να ζητησει συγγνωμη απο τον 36χρονο για την απαραδεκτη συμπεριφορα της απανεντι του, διοτι δεν φτανει που την επιασε γκομενα, δεν φτανει που της εκανε την τιμη να της ταξει γαμους, δεν φτανει που την ανεχοταν τοσο καιρο την μανιακη συμπεριφορα της, αυτη εχει το θρασος να τον βριζει και απο πανω.
    τι λες ρε μεγαλε ετσι σε συμφερει να λες και τα λες??θα σου αρεσε να το καναν στην αδερφη σου ακριβως το ιδιο πραγμα..να την κοροιδευεαν με γαμους και βαπτισια και να την πηδουσαν??
    και να εφτεγε και απο πανω...
    μηπως πρεπει να του δωσουμε και το βραβειο που κοροιδεψε και επεψε με τα συναισθηματα ενος νεου κοριτσιου??
    μηπως τα ιδια κανεις και εσυ και γιαυτο τον υπερασπιζεσε???

Senior Member
    Τελικά η αλήθεια είναι ότι η γκόμενα ήταν ανυπόφορη κι ο άλλος ο τραχανάς έκατσε μέχρι να ξεκαυλωσει συνέχεια αυτό γίνεται αν θέλετε να μάθετε
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Miliva21
    Guest
    Quote Originally Posted by giorgos35 View Post
    τι λες ρε μεγαλε ετσι σε συμφερει να λες και τα λες??θα σου αρεσε να το καναν στην αδερφη σου ακριβως το ιδιο πραγμα..να την κοροιδευεαν με γαμους και βαπτισια και να την πηδουσαν??
    και να εφτεγε και απο πανω...
    μηπως πρεπει να του δωσουμε και το βραβειο που κοροιδεψε και επεψε με τα συναισθηματα ενος νεου κοριτσιου??
    μηπως τα ιδια κανεις και εσυ και γιαυτο τον υπερασπιζεσε???
    Συγνωμη ρε φιλε nako....εσυ που ξερεις πως εγιναν ετσι τα πραγματα???............................... .................................................. .........

Και κατα δευτερον εδω ειμαστε φορουμ ψυχολογιας και ερχονται ατομα για υποστηριξη δεν ειμαστε δικαστηριο να κρινουμε ενοχους και να βγαζουμε φταιχτες.....!!!!!!!

Ολοι μας ειτε εχουμε κανει λαθη ειτε οχι.. εχουμε την αναγκη και το δικαιωμα για υποστηριξη οποτε ασε τους "αγαπουληδες" να κανουν τη δουλεια τους.......

Junior Member
    Πολύχρονη με υγεία και ευτυχία

Εστάλη από SM-J710F στο E-Psychology.gr Mobile App

Senior Member
    Φίλε Νάκο οι γυναίκες είναι ανυπόφορες συμφωνούμε αλλά πρέπει να καταλάβεις ότι είναι το θαύμα αυτού εδώ του κόσμου οπότε εγώ πρωσοπικα είμαι με τα κορίτσια και δεν ξέραμε αν είναι αλήθεια ή ιστορία μέχρι που μπηκεσ εσύ και την εκανεσ αλήθεια

Senior Member
    Quote Originally Posted by Miliva21 View Post
    Συγνωμη ρε φιλε nako....εσυ που ξερεις πως εγιναν ετσι τα πραγματα???............................... .................................................. .........

Και κατα δευτερον εδω ειμαστε φορουμ ψυχολογιας και ερχονται ατομα για υποστηριξη δεν ειμαστε δικαστηριο να κρινουμε ενοχους και να βγαζουμε φταιχτες.....!!!!!!!

Ολοι μας ειτε εχουμε κανει λαθη ειτε οχι.. εχουμε την αναγκη και το δικαιωμα για υποστηριξη οποτε ασε τους "αγαπουληδες" να κανουν τη δουλεια τους.......
    μιλιβα μπερδευτικες και απαντησες σε εμενα χαχα δεν πειραζει

Junior Member
    To μήνυμα τροποποιήθηκε από τη Διαχείριση λόγω παραβίασης των 'Ορων Χρήσης του forum
    Last edited by vasia05; 29-08-2017 at 13:41.

Senior Member
    Ρε μεγάλε έτσι είναι εδώ το κλίμα σα να πηγαίνεις σε καφετέρια κ να ζητάς γύρο πουλάνε γύρο αλλά όχι σε καφετέρια όντως εδώ είναι όπως τα λες εμένα μου απεδειξεσ ότι είσαι άντρας κ δεύτερον κι εγώ έχω ψύχωση αλλά δουλεύω κ προπονηθηκα να είμαι λογικός

Page 3 of 7 FirstFirst 12345 ... LastLast