Πώς να μαζέψω τα κομμάτια μου ; - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 7 FirstFirst ... 34567 LastLast
Results 61 to 75 of 103
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Natalia_sups View Post
    Οτι σε κανει να αισθανεσαι καλυτερα. Ελλειψει προσωπικων επιτευγματων ειναι ευκολο να αναζητησει κανεις την αισθηση πληρωσης και υπεροχης μεσα απο κατι με το οποιο απλα γεννηθηκε και δεν εκανε τιποτα απολυτως για να το καταφερει. Για αυτο και ολες οι θεωριες ιεραρχησης των ανθρωπων, ειτε ανα φυλη ειτε ανα φυλο ειτε ανα οτιδηποτε προωθουνται απο αχρηστους που ουτε να κοπιαζουν ξερουν ουτε να καταφερουν τιποτα μπορουν, ουτε να σεβονται τον κοπο των αλλων. Οποτε αμα νιωθεις καλυτερα με τη σκεψη οτι γεννηθηκες με ******κι και σε παρηγορει που υπαρχουν ανθρωποι "κατωτεροι" σου επειδη δεν το εχουν δεν θα στο στερησω αγορινα μου...
    Ναι και παλι ναι θα σου πω.
    Πόσο θεα είσαι τέλος πάντων...Ωστόσο ουρλιάζει από χιλιόμετρα ότι ο τύπος έχει φάει χυλόπιτα κ από την παλάμη του ακόμα....Γελάω με κάθε σχόλιο του "ανώτερου" χαχαχα
    Η άγνοια οδηγεί στην ευτυχία..

Senior Member
    Quote Originally Posted by Natalia_sups View Post
    Ρε φιλε καλως σε βρηκαμε παλι λολ...εσυ εισαι που εγραφες με το αλλο νικ για ξενες και το ποσο καλυτερες ειναι και το οτι οι γυναικες ειναι απο τη φυση τους απιστες και θελουν μονο λεφτα και κατι τετοια...ελα ρε θυμισε μου πως το λεγανε το αλλο νικ να παρει...για να αναζητησουν τα μελη που διαβαζουν το ποστ τις υπολοιπες σοφιες σου οχι τιποτα αλλο...
    νομιζω πρεπει να ειναι nick athens κατι τετοιο..αν λεμε και τον ιδιο

Senior Member
    Quote Originally Posted by nakos View Post
    To μήνυμα τροποποιήθηκε από τη Διαχείρισης λόγω παραβίασης των Όρων Χρήσης του forum
    φιλε σε ρωτησα κατι και δεν μου απαντησες...θα το κανω αντιγραφη επικοληση να το δεις αν σε περιπτωση δεν το ειδες...

τι λες ρε μεγαλε ετσι σε συμφερει να λες και τα λες??θα σου αρεσε να το καναν στην αδερφη σου ακριβως το ιδιο πραγμα..να την κοροιδευεαν με γαμους και βαπτισια και να την πηδουσαν??
    και να εφτεγε και απο πανω...
    μηπως πρεπει να του δωσουμε και το βραβειο που κοροιδεψε και επεψε με τα συναισθηματα ενος νεου κοριτσιου??
    μηπως τα ιδια κανεις και εσυ και γιαυτο τον υπερασπιζεσε???
    Last edited by vasia05; 29-08-2017 at 13:32.

Senior Member
    Παιδια, ωραια τα λετε!! Natalia_sups, οντως εισαι θεα!!! Υποκλινομαι χαχαχα

Junior Member
    To μήνυμα τροποποιήθηκε από τη Διαχείρισης λόγω παραβίασης των Όρων Χρήσης του forum
    Last edited by vasia05; 29-08-2017 at 13:21.

Senior Member
    Αχ θεε μου, καραφλιασα. Και δεν πιστευω και στο θεο κιολας, οχι τιποτα αλλο.

Senior Member
    To μήνυμα τροποποιήθηκε από τη Διαχείρισης λόγω παραβίασης των Όρων Χρήσης του forum.
    Ναι ναι ναι καλα τα λες αγορινα μου. Ωραια η διατριβη σου. Δεν μου απαντησες ομως συγκεκριμενα: Τι ακριβως εχεις καταφερει εσυ στη ζωη σου για να εισαι καλυτερος απο την Μαρια κιουρι η την Μαργκαρετ Χαμιλτον; Τι προσφερεις εσυ προσωπικα στον κοσμο; Τι επαγγελεσαι; Ποτε σηκωθηκες τελευταια φορα απο την καρεκλα σου και οχι για να πας για υπνο η για να πας να φας η κανα χεσιμο; Γιατι ειναι φως φαναρι οτι το κανεις σπανια. Εκτος αμα ασχολεισαι με κατι εξαιρετικα ενδιαφερον εσυ, οποτε πες μας κι εμας. Ασε τους αντρες γενικα. Εσυ τι κανεις για να μην εισαι χαμμενο κορμι; Και σε τι υπερτερεις απο μια γυναικα χειρούργο για παραδειγμα; Αμα κινδυνεψει δηλαδη η ζωη σου και ειναι η μονη επιλογη να σε εγχειρησει γυναικα να πεθανεις καλυτερα, πως θα εναποθεσεις τη ζωη σου στα χερια ενος κατωτερου οντος; Εσυ εμαθες σαπιζοντας με πικροχολα σχολια και τσοντες και παιχνιδια στο ιντερνετ καλυτερα ολα αυτα που εκεινη εμαθε και καταφερε με χρονια κοπου, μελετης, δουλειας και προσπαθειων σωστα; Συγκεκριμενη απαντηση θελω οχι αερολογιες.
    Οσο για την κλωνοποιηση θα στο χαλασω αλλα ειμαστε πιο κοντα στο να μην χρειαζονται οι αντρες για την αναπαραγωγη καθολου παρα στο να μην χρειαζονται οι γυναικες. Επισης αυτο το σχολιο σου σε καρφωνει οτι οντως δεν γαμας. Σε εναν κοσμο χωρις γυναικες δεν θα αλλαζε τιποτα για εσενα, εσυ και η παλαμιτσα σου θα ησασταν σε ενα σκοτεινο δωματιο οπως και τωρα, λολ.
    Εκτος αμα ορεγεσαι αντρικα κωλαρακια οποτε μεγεια σου με χαρα σου, αντι να ξοδευεις ενεργεια εγκεφαλικα κυτταρα στο να μισεις τις γυναικες ξοδεψε την στο να βρεις κανα καλο παλικαρι να αγαπας :)
    Last edited by vasia05; 29-08-2017 at 13:22.

Senior Member
    Επισης ξεχασα να σχολιασω απο το κατεβατο σου πως φαινεται οτι εισαι και ημιμαθες ντουβλουκι που αναμασαει ανακριβειες και γενικοτητες που τις περναει για γεγονοτα η επιστημη. Ουτε χειραφετηθηκαν οι γυναικες τον 20 αιωνα, ουτε η κλωνοποιηση κινειται προς τα εκει που το θελεις, ουτε ο αναπαραγωγικος ρολος της γυναικας ειναι το μονο που καθιστα τα χαρακτηριστικα του φυλου της ιδιαιτερα και χρησιμα για την προοδο του ανθρωπινου γενους. Αμα ηθελες θα σε διαφωτιζα αλλα εισαι καμμενο χαρτι και δεν θεωρω οτι αξιζει τον κοπο.

Senior Member
    To μήνυμα τροποποιήθηκε από τη Διαχείρισης λόγω παραβίασης των Όρων Χρήσης του forum.
    Last edited by vasia05; 29-08-2017 at 13:23.

Senior Member
    Παιδάκια χαλαρώστε
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Εγώ ειμαι χαλαρή πάντως.. Απλα οταν θέλεις να το παίξεις έξυπνος στο ίντερνετ καλο θα ήταν να ξέρεις και τα βασικά της ορθογραφίας...

Senior Member
    Εδω που τα λεμε δεν εχει και τοσο αδικο ο νακος. Εδω μια με μια παραγραφο σοβαρα ψυχολογικα προβληματα, που νοιωθεις οτι προσπαθεις να μιλησεις με εξωγηινο απτο υπερπεραν, κατεληξε στο τελος οτι εχω ψυχολογικο προβλημα και το εβαλα στα ποδια και ισως αποφευκτικη διαταραχη! Η ιδια που που μου ελεγε πρωτη φορα ασχοληθηκε αντρας μαζι της για πανω απο μηνα.
    Οκ λεω οτι πεις

Senior Member
    Φίλε Γιώργο εμείς έχουμε το πρόβλημα κ δεν φερομαστε καλά τα λες κ μόνος σου τι είχε το κοριτσάκι κ δεν ασχολιόταν μαζί της οι άντρες τίποτα μία χαρά ήταν χαλάσαμε οι άντρες οι γυναίκες πάντα έτσι ήταν

Miliva21
    Guest
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Παιδάκια χαλαρώστε
    Μπραβο!! Ωραια τους τα ειπες.!!!!

Senior Member
    Μιλιβακι κάποιος μπήκε στο λογαριασμό σου κ μας κάνει πλάκα

Page 5 of 7 FirstFirst ... 34567 LastLast