Results 16 to 21 of 21
Thread: Ψάχνοντας να με κατανοήσω
-
29-08-2017, 19:14 #16
Χαχαχαχαχα... ελα μωρέ μια σαχλαμάρα είπα για το νικνεημ μ...
Υποτίθεται οτι η ντομάτα είναι λαχανικό... αλλά στη πραγματικότητα είναι φρούτο (επιστημονικά τουλάχιστον)
Φαντάζεσαι το δράμα που περνάνε οι ντομάτες ψάχνοντας την ταυτότητα τους? Δράμα..Μη σου τύχει [emoji14]
- 29-08-2017, 19:15 #17
Αυτές οι αποδοχές, αυτοί οι συμβιβασμοί είναι που με τρομάζουν,αλλά στον καθένα είναι διαφορετικά. Θα περιμένω για τα βιβλία ευχαριστώ! Όσον αφορά αυτό με την ντομάτα, εννοεί ότι η ντομάτα κανονικά ανήκει στην κατηγορία των φρούτων, αλλά όλοι το θεωρούν λαχανικό
29-08-2017, 19:22 #18
Αν νομίζεις ότι είναι διαφορετικοί οι συμβιβασμοί κανεισ λαθοσ πάνω κάτω όλοι τους ίδιους συμβιβασμούς κάνουν
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
29-08-2017, 19:50 #19
Fairy Tale καλησπερα.
Μπες στο google, πατα βιβλια αυτοβοηθειας και διαβασε λιγο περιληψεις απο βιβλια και επελεξε αυτα που μπορει να σου ταιριαζουν, ελπιζω να βοηθησα! Δες κι εδω:
http://kaluterizoi.blogspot.gr/2011/...g-post_29.html
https://www.e-psychology.gr/relation...itikotita.html
29-08-2017, 20:15 #20
θα προσπαθησω να σε κατανοησω εγω το ξερεις το τραγουδι του γιαννη παριου που λεει εισαι το σαρακι που μου τρωει κλπκλπ δεν εχω καταλαβει ομως σε τι ακριβως αναφερεσαι
για τα υπολυπα μαλον ειχες κρυφο καημο να γινεις ψυχαναλυτρια μπορει και να σου παει τωρα που το σκεφτομαι....
29-08-2017, 23:16 #21Miliva21GuestΚαι αφου ρε συ νηματοθετρια εισαι ανεξαρτητη τοτε πως και δεν βαζεις τα ορια σου στους αλλους.....??? Να πεις μεχρι εδω!
Για ποιο λογο να μπαινεις σε θεση μητερας τερεζας και να αναλαμβανεις ευθυνες αλλων....?
Και για ποιο λογο οι αλλοι να θελουν να σε χρησιμοποιησουν ετσι ?...
γτ εσυ αρχικα τους εδωσες το δικαιωμα και τωρα το θεωρουν υποχρεωση σου ενω δεν ειναι....ενας βαθια ανεξαρτητος ανθρωπος ομως θα καθοταν να κανει τη μαμα αλλων...και να δημιουργει εξαρτησεις???...εμενα πιο λογικο μου ακουγεται ενας ανθρωπος με αυτο το χαρακτηριστικο να θελει και να δημιουργει ανεξαρτητες σχεσεις του στυλ " δεν μου χρωστας δεν σου χρωσταω εχε γεια σε χαιρεταω" Κτ δν κολλαει..κατι κρυβεται πισω απο αυτο το παρεδωσε που ξεκινησες η ιδια....η κρυφη αναγκη σου να σε εχουν αναγκη...?? Ή η αναγκη σου να σου συμπεριφερονται και εσενα ετσι οπως τους συμπεριφερεσαι εσυ...? Για σκεψου λιγο....
Και στο τελος δυσκολευεσαι να πεις οχι..μηπως εχεις ελλειψη ισχυρογνωμοσυνης .....δεν μπορεις να λες ευκολα οχι?? Αυτο θελει δουλιτσα.....