Γιατί ασχολούμαστε; - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 10 FirstFirst ... 45678 ... LastLast
Results 76 to 90 of 136
    Senior Member
    Originally posted by krino
    Originally posted by susperia
    κι επισης το οτι κανεις λαθος στα παραπανω το πα σαν γνωμη μου, κι οχι για να σου επιβαλλω κατι

οταν μου αναφερεις,
    περι φυση του ανθρωπου, τι υποτιθεται οτι κανεις???

εκτος αν με περασες για καμηλοπαρδαλη και μπερδευτηκες....
    :P
    κρινο, μη βλεπεις επιβολες εκει που δεν υπαρχουν, ειπα τη γνωμη μου για τη φυση του ανθρωπου, οτι ειναι στη φυση μας να κρινουμε. τι σημαινει αυτο, οτι σε περασα για καμηλοπαρδαλη κι οτι προσπαθω να σου επιβαλλω τη γνωμη μου? εσυ μπορει να πιστευεις οτι στη φυση του ανθρωπου ειναι ο πολεμος και η βια. αν το πεις αυτο σημαινει οτι προσπαθεις να μου επιβαλλεις την αποψη σου? νομιζω δεν υπαρχει θεμα να συζητησουμε.

Senior Member
    Να στο ξαναγράψω manthes πιό απλά και ξεκάθαρα
    Το να θέλεις εσύ και ο ραψωδός και ο όποιος να γράφει ότι θέλει εδώ μέσα και να προκαλεί και να φιλονικεί μπορεί να τσατοποιεί το κάθε σοβαρό θέμα ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΔΕΧΤΩ.
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΕΧΤΩ ότι μερικοί άνθρωποι δικαιούνται να έχουν μία κατάρα.
    been good, been bad. WILL GO ON

Senior Member
    Originally posted by justme
    (ας φαίνεται και άσχετο με το θέμα επειδή το θεωρώ σχετικό με τις τελευταίες κόντρες εδώ θα το γράψω και αυτό)
    @ Dalia,
    θα ήθελα να σου πω πως ακόμα και ο πιό κοντινός σου άνθρωπος αν υποστηρίζει ότι ΔΕΝ αξίζεις αντί αυτή του η γνώμη να σε κάνει να πληγώνεσαι μπορείς να σκεφτείς πολύ απλά ότι έχει άδικο και να λυπάσαι για τον άνθρωπο αυτό που δεν έχει την ικανότητα να δεί μισό μέτρο μπροστά του και ζεί σε έναν κόσμο όπου το να μπορείς να πληγώνεις τον άλλον θεωρείται προτέρημα

justme σ\'ευχαριστώ ειλικρινά γι\'αυτό το μήνυμα.

Banned
    Originally posted by liberchild

αγαπητε μου,
    αν κανω λαθος, το κανω μεσα απο το δικο σου λαθος....

/quote]

Μακράν από τα ωραιότερα που έχουν διαβάσει οι οφθαλμοί μου!

thumbs up
    liberchild, οτι ακουγεται οραιο και πιασαρικο δε σημαινει παντα οτι ειναι και σοφο.

Υπο της ελαχιστους εξαιρεσεως αν το λεω εγω.

:P:P

Senior Member
    Originally posted by liberchild

Δεν είπα αν είναι σοφό ή όχι, απλά με άγγιξε πάρα πολύ. Μήπως να απολογηθώ γι αυτό ?

τι να σου πω! αν νιωθεις την αναγκη απολογησου! εμενα τι με ρωτας? με ειδες πουθενα να σου λεω απολογησου? ειπα τη γνωμη μου για τη ρηση του κρινο. εκτος κι αν θες να απολογηθω εγω βεβαια!

Senior Member
    justme κανεις λαθος, διαβασε απ την αρχη το θεμα, να δεις που ο ραψωδος προκαλουσε για ξυλο, και μετα αναφεροταν γενικα σε οποιον τον προκαλει να τον συναντησει στην καμαρα και να τα πει μπροστα του, αφου μονο απ το ιντερνετ εχουμε το θαρρος να τσακωνομαστε κι οχι στην πραγματικη ζωη. μετα απ αυτα πηρα θεση επι των προκλησεων και ζητησα διευκρινηση γιατι νομιζα οτι αναφεροταν σε εμενα, κατι που δεν ισχυε τελικα και εληξε εκει το θεμα. εγω δεν ειχα παρει καν χαμπαρι τον καυγα οταν ξεκινησε και τον ειδα αργοτερα.
    Τώρα όμως μιλάμε για το τι έκανες ΕΣΥ. . . . Δεν ήταν εξίσου προκλητικό αυτό που έγραψες εσύ?? (Απλά σημείωσα το εξύμωρο του θέματος)

Senior Member
    ΔΗΛΑΔΗ ΕΓΩ ΤΩΡΑ ΕΧΩ ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΝΑ ΣΕ ΑΠΕΙΛΩ ΟΤΙ ΘΑ ΣΕ ΠΛΑΚΩΣΩ ΣΤΟ ΞΥΛΟ; ΑΥΤΟ ΛΕΣ;
    ΛΟΙΠΟΝ ΑΦΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΟΛΛΑ ΑΤΟΜΑ ΝΑ ΠΩ ΑΥΤΟ
    ΝΙΚΟΣ, ΣΟΦΙΑ, ΝΤΑΛΙΑ, ΡΑΨΩΔΕ, LEF ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΜΑΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΑΚΩΘΟΥΜΕ ΣΤΟ ΞΥΛΟ. ΚΑΙ ΟΣΑ ΑΤΟΜΑ ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΛΛΩΣΩ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ

ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΥΤΑ;
    Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια

http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI

Senior Member
    Σοβαρά όχι ΔΕΝ είναι.
    Όπως σοβαρά ΔΕΝ είναι και πολλά ακόμα που γράφτηκαν σε αυτό το φόρουμ τις τελευταίες μέρες.
    Αλλά ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ (κατ\' εμένα) ήταν η έλλειψη σεβασμού στην Λίλη.

Senior Member
    justme κανεις λαθος, διαβασε απ την αρχη το θεμα, να δεις που ο ραψωδος προκαλουσε για ξυλο, και μετα αναφεροταν γενικα σε οποιον τον προκαλει να τον συναντησει στην καμαρα και να τα πει μπροστα του, αφου μονο απ το ιντερνετ εχουμε το θαρρος να τσακωνομαστε κι οχι στην πραγματικη ζωη. μετα απ αυτα πηρα θεση επι των προκλησεων και ζητησα διευκρινηση γιατι νομιζα οτι αναφεροταν σε εμενα, κατι που δεν ισχυε τελικα και εληξε εκει το θεμα. εγω δεν ειχα παρει καν χαμπαρι τον καυγα οταν ξεκινησε και τον ειδα αργοτερα.
    Τώρα όμως μιλάμε για το τι έκανες ΕΣΥ. . . . Δεν ήταν εξίσου προκλητικό αυτό που έγραψες εσύ?? (Απλά σημείωσα το εξύμωρο του θέματος)
    η απαντηση απλα ειναι ναι, ηταν προκλητικη. Αλλα δικαιολογημενα προκλητικη κατ εμε. απλα απαντησα στην προκληση με προκληση. δεν λεω αν ειναι σωστο ή οχι, λεω απλα οτι δικαιολογειται. Οταν προκειται απλα για μια αντιδικια, τοτε δεν ειναι σωστο να προκαλεις ετσι. Οταν ομως εκτοξευονται απειλες για ξυλο, τοτε ο πολιτισμος παει λιγο περιπατο, δε νομιζεις?

Banned
    κι επισης το οτι κανεις λαθος στα παραπανω το πα σαν γνωμη μου, κι οχι για να σου επιβαλλω κατι

οταν μου αναφερεις,
    περι φυση του ανθρωπου, τι υποτιθεται οτι κανεις???

εκτος αν με περασες για καμηλοπαρδαλη και μπερδευτηκες....
    κρινο, μη βλεπεις επιβολες εκει που δεν υπαρχουν, ειπα τη γνωμη μου για τη φυση του ανθρωπου, οτι ειναι στη φυση μας να κρινουμε. τι σημαινει αυτο, οτι σε περασα για καμηλοπαρδαλη κι οτι προσπαθω να σου επιβαλλω τη γνωμη μου? εσυ μπορει να πιστευεις οτι στη φυση του ανθρωπου ειναι ο πολεμος και η βια. αν το πεις αυτο σημαινει οτι προσπαθεις να μου επιβαλλεις την αποψη σου? νομιζω δεν υπαρχει θεμα να συζητησουμε.

οκ τοτε επετρεψε μου να διαφωνησω στα περι ανθρωπινης φυσης, προκειται για μια ομορφη ταραμοσαλατα και μεχρι εκει.
    Η ανθρωπινη φυση σημερα εχει φτιαχτει κατα το δοκουν για να εξυπηρετει συμφεροντα, για αυτο και διαφωνησα.
    Θελω δηλαδη να σου πω οτι δεν θα ονομασω τα παντα \"ανθρωπινη φυση\" για να δικαιολογησω την μισαλλοδοξια, τον υπεροπτισμο και αλλα περιξ που τεινουν να γινουν καθημερινοτητα σημερα.

ε οκ αμα δεν θες μην συζητας....

Banned

εκτος κι αν θες να απολογηθω εγω βεβαια!

ετσι ετσι.....
    σκλατςςςςςςςςςς!

Senior Member
    susperia,
    Τον πολιτισμό τον κάνουν οι πολιτισμένοι άνθρωποι. Ενας από αυτούς είσαι και εσύ και άλλος ένας εγώ. Δεν τον κάνουν οι ΑΛΛΟΙ.
    Όταν (αυτοδικαιολογημένα) η πρόκληση απαντιέται με πρόκληση τότε στο τέλος υπάρχει πρόβλημα.

Senior Member
    κρινο, καλα κανεις και το πιστευεις αυτο, γιατι αμα δικαιολογησουμε τα παντα ως ανθρωπινη φυση, δεν προκειται να καλυτερεψει ποτε η κοινωνια. ισως θα ταν καλυτερα να ελεγα οτι \'\'ετσι οπως εχει καταντησει η κοινωνια τον ανθρωπο, εχει γινει μερος του το να κρινει χωρις διαθεση να κριθει\'\', χωρις να σημαινει οτι δε μπορει να το αποβαλλει. Μιλαω για την πλειοψηφια οπως εχω αντιληφθει εγω την κοινωνια.

υ.γ. εννοω δεν υπαρχει θεμα να συζητησουμε για το αν στο ειπα για να σου επιβαλλω τη γνωμη μου, κι οχι για το αν υπαρχει κατι να συζητησουμε για το ιδιο το θεμα.

Senior Member
    susperia,
    Τον πολιτισμό τον κάνουν οι πολιτισμένοι άνθρωποι. Ενας από αυτούς είσαι και εσύ και άλλος ένας εγώ. Δεν τον κάνουν οι ΑΛΛΟΙ.
    Όταν (αυτοδικαιολογημένα) η πρόκληση απαντιέται με πρόκληση τότε στο τέλος υπάρχει πρόβλημα.
    συμφωνω και καταλαβαινω και πως το λες, στην πραξη ομως τι γινεται?

επισης δε πιστευω οτι πολιτισμος σημαινει να καταπινεις τα παντα. Πιστευω πως μερικες φορες πρεπει για τα πιστευω μας να φτανουμε και σε ακραια σημεια. Μην ξεχνας οτι ποτε δεν αλλαξε κατι σε μια κοινωνια χωρις να φτασει στα ακρα. Φυσικα πηγα πιο μακρια τη βαλιτσα, και δεν εννοουσα για το θεμα που συζηταμε.

Banned
    κρινο, καλα κανεις και το πιστευεις αυτο, γιατι αμα δικαιολογησουμε τα παντα ως ανθρωπινη φυση, δεν προκειται να καλυτερεψει ποτε η κοινωνια. ισως θα ταν καλυτερα να ελεγα οτι \'\'ετσι οπως εχει καταντησει η κοινωνια τον ανθρωπο, εχει γινει μερος του το να κρινει χωρις διαθεση να κριθει\'\', χωρις να σημαινει οτι δε μπορει να το αποβαλλει. Μιλαω για την πλειοψηφια οπως εχω αντιληφθει εγω την κοινωνια.

υ.γ. εννοω δεν υπαρχει θεμα να συζητησουμε για το αν στο ειπα για να σου επιβαλλω τη γνωμη μου, κι οχι για το αν υπαρχει κατι να συζητησουμε για το ιδιο το θεμα.

νομιζω οτι ηρθε η ωρα να συμφωνησουμε μεχρι κεραιας....
    all well done!

Page 6 of 10 FirstFirst ... 45678 ... LastLast