Γιατί ασχολούμαστε; - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 10 FirstFirst ... 56789 ... LastLast
Results 91 to 105 of 136
    Originally posted by krino
    Originally posted by Θεοφανία
    Krino....

Στην περίπτωση που σου είπα, ήμουν σχετικά καινούργια και σεβάστηκα τους...παλιούς.

Στην περίπτωση του MANTHES επαναλαμβάνω, οτί ΑΥΤΟΣ δεν προκάλεσε κανέναν.

Δεν κάνω τον δικηγόρο κανενός, ούτε ξέρω κανέναν σας από χτες. Με ενοχλεί η αδικία και σε αυτή την περίπτωση είναι πολύ καραμπινάτη.

περιμενεις να ασχοληθω σοβαρα με ατομα που εχουν τετοιο επιπεδο???
    εσυ θα το εκανες???

Originally posted by MANTHES

ΟΠΩΣ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕ Η ΚΡΙΝΙΩ;

Αλήθεια, δεν ξέρω πως θα αντιδρούσα εγώ. Αυτό είναι κάτι που το αποφασίζει ο καθένας για τον εαυτό του.
    Να σου όμως-σοβαρά?-τι θα έκανα αν θεωρούσα πως ένα άτομο δεν αξίζει να μιλήσω σοβαρά μαζί του?
    Θα αδιαφορούσα παντελώς για την ύπαρξη του και δεν θα έμπαινα στη διαδικασία να απαντήσω....

Originally posted by justme
    Θεοφανία, παίρνω το θάρρος να γράψω μερικά πράγματα απευθυνόμενος σε εσένα (μιας είσαι η θεματοθέτριά του) αλλά έχουν σημασία ακόμα και για μένα

Διαπίστωση νο 1: Δίνεις πολύ μεγάλη σημασία στην αρχή των γεγονότων. Δηλαδή αν ήσουν δασκάλα και ερχόταν ο Γιαννάκης να σου πεί κυρία κυρία ο Κωστάκης με έβρισε και γιαυτό και τον έβρισα και εγώ τότε θα μάλλωνες μόνο τον Κωστάκη ΓΙΑΤΙ αυτός το ξεκίνησε??? Δε νομίζω.
    Διαφορές υπάρχουν από την κατάσταση που επικρατεί τελευταία εδώ αλλά η ουσία είναι ίδια. Το να δικαιολογείς κάποιον γιατί ΔΕΝ έκανε την αρχή δεν έχει κάποια ουσία.

Αλλά ακόμα και η αρχή να έχει κάποια σημασία νομίζεις ότι είναι εύκολο να την βρείς αλλά ΔΕΝ είναι.
    Θεωρείς ότι είναι προσωπική επίθεση να σου πεί κάποιος (μεταξύ σοβαρού και αστείου) \"έχεις μανία καταδίωξης?\" αλλά ΕΓΩ (τουλάχιστον) θεωρώ πιό προσβλητικό - ρατσιστικό κάποιος (απολύτως σοβαρά) να υποστηρίζει ότι ένα φόρουμ όπως αυτό πρέπει να μην είναι για τον κάθε ένα που δεν μπορεί (για δικούς του λόγους. Ακόμα και αν αυτοί οι λόγοι του και το πρόβλημά του είναι ότι δεν μπορεί στην ζωή του να βρεί γυναίκα ή φίλο ή ότι νάναι και ψάχνει να ψαρέψει από το ιντερνέτ) να γράψει και θέλει μόνο να διαβάζει.

Και τέλος ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΧΕ ΝΟΗΜΑ το ποιός έθιξε ποιόν ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ παραπέμπω στους όρους χρήσης
    http://www.e-psychology.gr/index.php?option=com_content&task=view&id= 164&Itemid=
    όπου (κάπου κατά το μέσο) γράφει σαφώς και ευκρινώς
    :
    ΑΛΛΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΤΡΟΠΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΡΥΘΜΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ
    Κάθε χρήστης που πιστεύει ότι θίγεται είτε προσωπικά είτε σε γενικότερο επίπεδο μπορεί να επικοινωνήσει με τους διαχειριστές του e-psychology.gr και να εκφράσει τα παράπονα του. ...

Και δεν λέει \"όποιος νομίζει ότι θίγεται ας κάνει ότι μπορεί για να θίξει και αυτός τον όποιον άλλον ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟΣ ΤΗΝ ΑΡΧΗ\"

(Επόμενο μύνημα με την διαπίστωση νο 2.)

justme...
    Θεωρητικά όλα αυτά είναι πολύ σωστά, όσον αφορά τους όρους χρήσης αλλά σίγουρα κανείς δεν θα σκεφτεί να μπει στη διαδικασία να φωνάξει τον admin να κάνει κάποιον ντα.

Κολλάω στην αρχή της υπόθεσης γιατί κανείς δεν \"δικαιολόγησε\" τον MANTHES ότι-αν μη τι άλλο-δεν το ξεκίνησε αυτός και έπεσαν όλοι πάνω του να τον φάνε ζωντανό.

Δεν χρειάζεται να επαναλάβω ότι έχω καταδικάσει τη συμπεριφορά του, αλλά αυτό δεν με εμποδίζει να καταδικάζω και άλλες συμπεριφορές....

Banned
    Originally posted by Θεοφανία

Θα αδιαφορούσα παντελώς για την ύπαρξη του και δεν θα έμπαινα στη διαδικασία να απαντήσω....

οκ δεν εκανα κατι διαφορετικο.....
    αν και εγω δεν τα παιρνω ολα τοις μετρητοις....

Συγκεκριμενα απαντησα οτι αν αλλαξει ροτα εχουμε καποια πραγματα να πουμε.
    Αλλιως ισχυει οτι απαντησες και εσυ.

Senior Member
    Originally posted by justme
    Σοβαρά όχι ΔΕΝ είναι.
    Όπως σοβαρά ΔΕΝ είναι και πολλά ακόμα που γράφτηκαν σε αυτό το φόρουμ τις τελευταίες μέρες.
    Αλλά ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ (κατ\' εμένα) ήταν η έλλειψη σεβασμού στην Λίλη.
    ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΙΚΟΛΟΓΑ. ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΛΕΩ ΣΤΑ ΙΣΙΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΡΥΒΟΜΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ. ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΝΑ ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΕ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΦΟΡΟΥΜ ΟΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΑΖΕΤΕ ΤΟΝ ΑΛΗΘΙΝΟ ΣΑΣ ΕΑΥΤΟ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΑΠΛΑ ΝΑ ΓΙΝΕΣΤΕ ΑΡΕΣΤΟΙ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΑΤΟΜΑ
    Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια

http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI

Senior Member
    Ειλικρινά δε σου γράφω αυτό το μύνημα ώς θιγμένος από το \"υποκρισία\" αλλά για να ξεκαθαριστεί κάτι. Το αν εγώ επέλεξα να γράψω μόνο για το θέμα και για το ότι άλλο θεώρησα ότι είχε κάποιο νόημα να σου γράψω δύο πράγματα δεν σημαίνει τα άλλα μέλη θέλησαν με τα παρακάτω να είναι αρεστοί σε άλλα μέλη.
    Σου θυμίζω τι γράφτηκε

Originally posted by Lef at page2
    ηρεμηστε ρε παιδια ηρεμηστε μωρε ηρεμηστε............ βρειτε τα μεταξυ σας με u2u και σεβαστειτε τα υπολοιπα μελη που δε θελουν τετοιες συζητησεις σε αυτο το φορουμ.

Originally posted by susperia page 2
    ...
    ραψωδε, ασχετα αν δε συμφωνουσα κι εγω με την αρχικη αποψη του μανθες ο τροπος σου ηταν απαραδεκτος. ειδικα στη θεοφανια μαλακια σου που μιλησες ετσι γιατι απλα εξεφρασε το λογικο, να σταματησετε τον καυγα, και δεν υπαρχει φυτρωνω εκει που δε με σπερνουν γιατι ο καθενας εχει δικαιωμα αποψης σε ενα φορουμ, κι αυτο το φορουμ δεν ειναι τσιφλικι κανενος. Ειδικα οι προσωπικες απειλες που εξεφρασες ειναι απλα απαραδεκτες, δεν εχω να πω κατι αλλο και ειμαι σιγουρος οτι δεν εκφραζεις με τον τροπο σου την πλειοψηφια του φορουμ.
    Originally posted by krino page 3
    βρε συ ραψωδε, ηρεμησε λιγο.....
    αν σε καθε διαφωνια μας φτιαχναμε κοντα πλακε μουτρα δεν θα καναμε τιποτα αλλο στην ζωη μας.
    Αλλωστε το να διαφωνουμε ολοι με ολους ειναι λιγο πολυ καθημερινο φαινομενο, αυτο σημαινει οτι θα καταληγουμε ετσι??
    Οκ εισαι σε μια επιθετικη φαση, αλλα αυτο δεν δινει λυσεις, πιστεψε με......

για το θεμα τωρα.
    .
    .
    Originally posted by Sofia page 3
    Originally posted by raphsssodos
    δεν ανέχομαι πλέον μίζερα ανθρωπάκια ούτε να υποτιμούν τη νοημοσύνη μου, ούτε να με προσβάλλουν ενώ η ζωή τους είναι μέλι γάλα μπροστά στη δική μου.
    θα μου επιτρέψεις να σου πω οτι δεν ειναι δυνατο να γνωριζεις πώς ειναι η ζωή άλλων \"μίζερων\" ή μη ανθρώπων, αν ειναι ή δεν ειναι μελι γάλα σε σχεση με τη δικη σου.
    Originally posted by Woman page 5
    Παιδιά χαλαρώστε... Για όνομα!!!!!!!!!!!!!!
    Επίσης τα μέλη kleiw Dalia έγραψαν μόνο για ότι αφορούσε το θέμα σου

ΥΓ (συγνώμη αν δεν ανέφερα κάποιον άλλον αλλά σταμάτησα γύρω στην 5η σελίδα)
    been good, been bad. WILL GO ON

Senior Member
    ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΠΗΡΑΝ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΜΟΝΟ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΜΟΥ. Η ΚΛΕΙΩ, H WOMAN ΚΑΙ Ο LEF ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΠΗΡΑΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΘΕΣΗ. ΟΠΟΤΕ Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ

ΕΠΙΣΗΣ SUSPERIA ΚΑΙ ΘΕΟΦΑΝΙΑ ΠΗΡΑΝ ΘΕΣΗ ΣΧΟΛΙΑΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΤΟΥ ΡΑΨΩΔΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ

ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΕΡΝΕΙΣ ΘΕΣΗ ΜΟΝΟ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΟΠΟΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΕ ΣΥΜΦΕΡΟΥΝ. ΠΧ ΣΟΦΙΑ ΚΑΙ ΝΤΑΛΙΑ
    Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια

Senior Member
    Ενας δικός μου ορισμός είναι το να κάνεις εσκεμένα και με όποια αιτιολογία και χωρίς να μετανιώνεις ακριβώς αυτό που κατηγορείς άλλους ότι κάνουν.

Senior Member
    ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΑΣΜΕΝΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΤΑ ΤΟ ΑΤΙΜΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙΣ ΠΙΟ ΑΠΛΑ;

Senior Member
    Το να απαιτώ να σταματήσει κάποιος να βρίζει ενώ παράλληλα εγώ βρίζω και το κάνω με μία δική μου αιτιολογία και δεν το μετανιώνω είναι ένα παράδειγμα.

Senior Member
    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΑΣΧΕΤΟ ΜΕ ΤΟ ΟΛΟ ΘΕΜΑ. ΔΕΝ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΑ ΣΑΝ ΥΠΟΚΡΙΤΗ ΤΟΝ ΡΑΨΩΔΟ.
    ΚΑΤΗΓΟΡΩ ΩΣ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΟΣΟΥΣ ΠΗΡΑΝ ΘΕΣΗ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΠΛΕΥΡΑ. ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΡΥΠΤΕΙΣ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΣΕ ΒΟΛΕΥΟΥΝ.
    ΤΟ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣ ΕΝΩ ΣΕ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΙΟ ΛΟΓΙΚΟ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΩ ΑΝ ΕΚΑΝΑ ΛΑΘΟΣ Ή ΟΧΙ ΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΖΑΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΑ ΑΤΟΜΑ ΝΑ ΦΕΡΘΟΥΝ ΜΕ ΛΙΓΗ ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ. ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΦΙΛΟΤΙΜΟ

Senior Member
    η αληθεια ειναι οτι κι εγω περιμενα να ειπωθει κατι για τις απειλες του ραψωδου απ τα αλλα ατομα. δε γινεται να τα βλεπουμε τελειως μονομερως τα πραματα και να κρινουμε απο ενα σημειο και μετα.

Senior Member
    Manthes,
    Αν το θέμα δεν είναι όπως το βλέπεις εσύ (δηλαδή ποιός θα παραδεχτεί τι) και είναι κάπως αλλιώς ????
    Δηλαδή επειδή αυτά που γράφουμε μένουν και μπορεί σε 5 χρόνια να έρθει κάποιος εντελώς καταθλιπτικός και να διαβάσει ότι αυτά που περνάει του αξίζουν και αποφασίσει ότι \"ΔΕΝ ... \"(να μη το συμπληρώσω)????

Ετσι και να σου πώ και την δική μου αλήθεια σου λέω μόνο ότι αυτό το \"μου αξίζουν\" το έχω σκεφτεί γύρω στις 100 φορές μόνο τον τελευταίο μήνα και μπορεί και όντως να \"μου αξίζουν \" αλλά όταν το βλέπω και γραμμένο γίνεται ακόμα πιο δύσκολο να την διώξω αυτή τη σκέψη (ακόμα και αν έχω καταλάβει πως και γιατί το έγραψες)

Senior Member
    ΑΝ Ο ΑΛΛΟΣ ΔΕΡΝΕΙ ΟΠΟΙΟΝ ΔΙΑΦΩΝΕΙ, ΑΝ Ο ΑΛΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ, ΒΙΑΣΤΗΣ Ή ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΛΑ; ΕΓΩ ΛΕΩ ΟΧΙ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ. ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΞΙΖΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΑ.
    ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΤΗΝ ΛΕΩ ΑΝ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑ ΤΕΛΙΚΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΟΛΩΝ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΔΕΝ ΕΡΙΞΑ ΚΑΤΑΡΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΑΜΕ ΑΠΛΑ ΜΙΑ ΚΟΝΤΡΑ.
    ΤΟ ΕΙΠΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΑΠΕΙΛΟΥΣΕ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ ΘΑ ΤΟΝ ΕΚΛΕΙΝΑ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΚΟΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑΞΕ ΟΛΑ.

Senior Member
    δεν διαφώνησες, προσέβαλες. τώρα ποιος είναι κότα, άστο. θα με χώσεις στη φυλακή; άλλαξε πλευρό καλλίτερα.

Senior Member
    EIΣΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ. ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΨΩ ΚΑΙ ΕΔΩ.
    ΝΑΙ, ΓΙΑ ΑΤΟΜΑ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΑΞΙΖΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΑ. ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΟΥ.

Page 7 of 10 FirstFirst ... 56789 ... LastLast