Χάρη απ Τον Θεό
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 10 of 10

Χάρη απ Τον Θεό

Αν ξέρατε ότι θα κάνατε προσευχή και ζητούσατε ένα αίτημα το οποίο θα ήταν προς συμφέρον σας και ο Θεός το πραγματοποιούσε..ποιο θα ήταν αυτό που θα ζητούσατε;..μόλις σχολασα και πάω για ύπνο..θα δω τις απαντήσεις το μεσημέρι.. Καλημέρα σε όλους!!!!

Senior Member
    τη δουλεια κανεις;

Senior Member
    δεν ξερουμε ποια ευχη ειναι για το καλο μας.νομιζουμε οτι ειναι γιατο καλο μας.γιαυτο και πολλες απτης ευχες που κανουμε δεν πραγματοποιηουντε.
    προσεχε τι ευχεσε γιατι μπορει και να πραγματοποιηθει

Senior Member
    Αν υπηρχε θα του ζητουσα σα χαρη να μην παιζει με τους ανθρωπους και τα ζωα, να βρει κατι αλλο να γελαει
    Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung

Senior Member
    Είτε είναι Θεός έιτε τζίνι..αν είχα μια τέτοια ευχή θα ήταν να μπορούσα να έχω την δύναμη της υγείας.. να ιατρεύω ανθρώπους και ζώα αλλά και να τους αρρωστάινω.. πχ τους παιδεραστές να τους ευνουχίζω. Έτσι θα αποκατασταθεί η ισορροπία οι κακοί να παθαίνουν κακό και οι καλοί να είναι καλά!

Senior Member
    εγω θα του ζητουσα να καταργησει τον 2 νομο της θερμοδυναμικης

Senior Member
    Quote Originally Posted by χορεύει ο κόσμος ξέφρενα View Post
    Αν ξέρατε ότι θα κάνατε προσευχή και ζητούσατε ένα αίτημα το οποίο θα ήταν προς συμφέρον σας και ο Θεός το πραγματοποιούσε..ποιο θα ήταν αυτό που θα ζητούσατε;..μόλις σχολασα και πάω για ύπνο..θα δω τις απαντήσεις το μεσημέρι.. Καλημέρα σε όλους!!!!
    να απαντήσει το προαιώνιο ερώτημα η κότα έκανε το αυγό ή το αυγό την κότα;

Senior Member
    Quote Originally Posted by savatage View Post
    Αν υπηρχε θα του ζητουσα σα χαρη να μην παιζει με τους ανθρωπους και τα ζωα, να βρει κατι αλλο να γελαει
    Και εγώ.
    Αμφιβάλλω πολύ ότι ο Θεός υπάρχει

Senior Member
    μονο ψυχικη γαλληνη και ηρεμια....ολα τα αλλα ερχονται!!!

Senior Member
    Μόνο ένα; Δύσκολο να διαλέξω αλλά μάλλον θα του ζητούσα να μην φοβάμαι πια ότι θα πάθω ξανά κακό γιατί αυτός ο φόβος έχει καταστρέψει τη ζωή μου κι ότι καλό μου έχει συμβεί...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...