ΔΕΝ αντεχω αλλο... - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 16 to 30 of 46
    Senior Member
    Μολις πεφτω...γίνονται όλα τοσο γρηγορα και αυτοματα σαν να ερχεται ενας ανεμοστροβιλος και να μην μπορεις να τον σταματησεις...
    που η οποιαδηποτε επεξεργασια του εγκεφαλου εκεινη τη στιγμη παει για βρουβες...δεν ξερω πως αλλιως να το προσπαθησω πια.
    Επισης, οσοι το παλευετε καιρο τωρα, ειστε καθολου καλυτερα; σε τι το αποδιδετε;
    Με τα χαπια τελικα βοηθιομαστε ή ανακουφιζομαστε και δεν καταλαβαινουμε ποσο προσπαθουμε τελικα;
    Ναι μεν το χαπι βοηθαει στν ανακουφιση συμπτωματων...αλλα απο κει κ περα αφου δεν ειναι το πραγματικο μας αγχος ή φοβος (οταν μενουε χωρις) τελικα ποσο το παλευουμε?

Senior Member
    Μαρια, λογω καποιου bug δεν εμφανιζεται το μηνυμα μου, μονο η παραθεση του δικου σου.
    Οποτε το ξαναγραφω εδω

"Ωραια αφου εντοπιζεις και παραδεχεσαι οτι το προβλημα ειναι ο τροπος που σκεφτεσαι και αντιλαμβανεσαι τα πραγματα, το οτι εισαι ενοχικη, αυτο ειναι που πρεπει να δουλεψεις στην ψυχοθεραπεια που κανεις. Απο καπου προερχονται ολα αυτα.
    Αν πιστευεις οτι εχεις κολλησει και δε σε οδηγει πουθενα η μεθοδος του ψυχοθεραπευτη σου, συζητησε το πρωτα μαζι του και αν δε βρειτε λυση, αλλαξε τον."
    Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung

Senior Member
    Quote Originally Posted by savatage View Post
    Μαρια, λογω καποιου bug δεν εμφανιζεται το μηνυμα μου, μονο η παραθεση του δικου σου.
    Οποτε το ξαναγραφω εδω

"Ωραια αφου εντοπιζεις και παραδεχεσαι οτι το προβλημα ειναι ο τροπος που σκεφτεσαι και αντιλαμβανεσαι τα πραγματα, το οτι εισαι ενοχικη, αυτο ειναι που πρεπει να δουλεψεις στην ψυχοθεραπεια που κανεις. Απο καπου προερχονται ολα αυτα.
    Αν πιστευεις οτι εχεις κολλησει και δε σε οδηγει πουθενα η μεθοδος του ψυχοθεραπευτη σου, συζητησε το πρωτα μαζι του και αν δε βρειτε λυση, αλλαξε τον."

Τα εχω δουλεψει τα "μειον" μου ψυχοθεραπευτικα...απλα βλεπω μικρες εως ελαχιστες προοδους μολις κοβω το χαπι...οσο παιρνω το χαπι εχω κανει καλυτερες προσπαθειες ασυζητητι...
    οικονομικα δν ειμαι καλα...για αλλες επισκεψεις δυστυχως απλα θα κοιταξω να παρω κι αλλη μια γνωμη ισως
    αστα χαλια...πως θα προχωρησω στη ζωη μου...δε ξερω

Senior Member
    Δε γινεται χωρις συνεδριες και δυστυχως ειναι ακριβες. Το χαπι δε γιατρευει. Και βασικα ποια αγωγη ακολουθεις και εδω και ποσο καιρο? Κοβεις και ξαναρχιζεις για ποσο διαστημα?
    Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung

Senior Member
    Δε γινεται χωρις συνεδριες και δυστυχως ειναι ακριβες. Το χαπι δε γιατρευει. Και βασικα ποια αγωγη ακολουθεις και εδω και ποσο καιρο? Κοβεις και ξαναρχιζεις για ποσο διαστημα?
    Εχω κανει συνολικα 2μιση χρονια απλα τη πρωτη φορα δε πετυχε και πολλα...(ψυχοθεραπεια)
    δεν ειναι θεοι...απλα δε ξερω γτ δε βοηθηθηκα ακομα ενω ειχα κανει καποια βηματα...κατι δε στεκει προσωπικα σε μενα.
    ΕΚΤΟΣ κι αν ειμαι ΤΟΣΟ αδυναμη τελικα...κ ευαισθητη ή δε ξερω τι αλλο.
    Το χαπι ανακουφιζει το ξερω. Εχω αλλαξει πρωτα επαιρνα σιπραλεξ περιπου 5 χρονια κ ενα χρονο εφεξορ κανω τωρα..το κοβω και πανω στο διμηνο ή τριμηνο κυλαω κ ξανα...

Quote Originally Posted by maria4 View Post
    να σαι καλα...κι εσυ κουραγιο σε ο,τι περνας
    Ευχαριστώ

Senior Member
    Εχω αγανακτησει κι ειμαι και νεαρη κοπελα.
    Ψυχοθεραπεια να πω εχω κανει κ το τελευταιο εναμιση χρονο βοηθηθηκα μπορω ν πω...αλλα ως εκει.
    Παλευω με τη καταθλιψη εδω και 6 χρονια περιπου...παιρνω χαπι,κοβω πεφτω και ξανα τα ιδια...ως ποτε θα γινεται αυτο τ πραγμα??? θελω να ΖΗΣΩ!...και σκεφτομαι κι εγω γιατι να μν ειμαι νορμαλ κι εγω σαν τους αλλους,ζηλευω που ειναι καλα και τα ξεπερνανε τα προβληματα τους...και με τη πρωτη στραβη ΕΓΩ θα βρισκομαι ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΧΤΥΠΑΩ ΑΛΥΠΗΤΑ...ουτε μαζώχα...σιχαθηκα ρε σεις...δεν ειναι ζωη αυτη...και μου λενε ΠΑΛΕΨΕ/ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ...με τι αποθεματα;; προσπαθω ...ισως να μην προσπαθω τελικα ΠΟΛΥ...αλλα ΚΟΥΡΑΖΟΜΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ..ειμαι καλομαθημενη;; αν φταιει αυτο να προσπαθησω κι αλλο...νιωθω οτι μπορει να εχω εξαρτηθει κι απο το χαπι πλεον....απο την ΑΛΛΗ αυτο με σωζει απο τη κωλομειζονα που ΒΙΩΝΩ καθε φορα....οπως και τωρα...εχω τοση απογοητευση που πλεον δε πιστευω να γιατρευτω ποτε και θα παιρνω κι εγω το χαπι...Μηπως καποιοι οργανισμοι το εχουν οργανικα?δεν ξερω τι αλλο να σκεφτω ΠΙΑ...σκεφτηκα ακομα και την περιπτωση της ενδογενους..
    (τα εγραψα και σε αλλο ποστ ελπιζω να μην υπαρχει θεμα)
    ειμαι με μειζων καταθλιψη πολλα χρονια και εχω ζησει πολυ χειροτερα . γραφεις πολλα αλλα τωρα ειμαι χαλια κ θα απαντησω μονο σε ενα . ναι ειναι κ οργανικο . για να το ξεπερασεις πρεπει να σου γινει σωστη θεραπεια κατι που εδω στην ελλαδα δεν γινεται . συνηθως . καλη τυχη

Senior Member
    Εχω κανει συνολικα 2μιση χρονια απλα τη πρωτη φορα δε πετυχε και πολλα...(ψυχοθεραπεια)
    δεν ειναι θεοι...απλα δε ξερω γτ δε βοηθηθηκα ακομα ενω ειχα κανει καποια βηματα...κατι δε στεκει προσωπικα σε μενα.
    ΕΚΤΟΣ κι αν ειμαι ΤΟΣΟ αδυναμη τελικα...κ ευαισθητη ή δε ξερω τι αλλο.
    Το χαπι ανακουφιζει το ξερω. Εχω αλλαξει πρωτα επαιρνα σιπραλεξ περιπου 5 χρονια κ ενα χρονο εφεξορ κανω τωρα..το κοβω και πανω στο διμηνο ή τριμηνο κυλαω κ ξανα...
    ουτε θεοι ειναι ουτε σωστη θεραπεια κανουν . μην κατηγορεις τον εαυτο σου το εχω κανει κ εγω πριν απο σενα δηλ τα εβαζα μαζι μου . αλλα ειναι η καταθλιψη ... οχι εσυ η εγω

Senior Member
    Quote Originally Posted by wstyron View Post
    ουτε θεοι ειναι ουτε σωστη θεραπεια κανουν . μην κατηγορεις τον εαυτο σου το εχω κανει κ εγω πριν απο σενα δηλ τα εβαζα μαζι μου . αλλα ειναι η καταθλιψη ... οχι εσυ η εγω
    Κουραγιο και σε σενα κ ευχομαι να το ξεπερασεις συντομα.
    Πως το αντιμετωπιζεις εσυ δηλαδη;

Senior Member
    το χαπι γιατρευει αλλα οχι ολους . ασε που ουτε οι συνεδριες γιατρευουν παντα . δεν υπαρχει καμια απολυτη θεραπεια

Senior Member
    Κουραγιο και σε σενα κ ευχομαι να το ξεπερασεις συντομα.
    Πως το αντιμετωπιζεις εσυ δηλαδη;
    προσπαθησα με φαρμακα τιποτε ψυχοθεραπεια εμενα δεν μου κανουν λογο σοβαροτητας δεν περιμενουν να με βοηθησει .
    υπαρχουν και αλλες μεθοδοι αλλα δεν τις καλυπτουν τα ταμεια . θα προσπαθησω να μαζεψω λεφτα να τις δοκιμασω

Senior Member
    το χαπι γιατρευει αλλα οχι ολους . ασε που ουτε οι συνεδριες γιατρευουν παντα . δεν υπαρχει καμια απολυτη θεραπεια
    Μάλλον δε συμφωνώ σε αυτό. ...Όπως ήρθε έτσι και θα φύγει κάποια στιγμή ακόμα κι αν αργεί.

Senior Member
    προσπαθησα με φαρμακα τιποτε ψυχοθεραπεια εμενα δεν μου κανουν λογο σοβαροτητας δεν περιμενουν να με βοηθησει .
    υπαρχουν και αλλες μεθοδοι αλλα δεν τις καλυπτουν τα ταμεια . θα προσπαθησω να μαζεψω λεφτα να τις δοκιμασω
    Το χαπι εμένα προσωπικά με βοηθάει αρκετά. Εσύ τώρα δλδ που ούτε χαπι ούτε ψυχοθεραπεία σε τι φαση βρισκεσαι; από τι σου προκληθηκε βασικα;
    Πόσο εισαι;

Banned
    για ποιες μέθοδους λέτε παιδιά.. πείτε λίγο

Senior Member
    Quote Originally Posted by icecream View Post
    για ποιες μέθοδους λέτε παιδιά.. πείτε λίγο

τι εννοεις μεθοδους;

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast