Πληγωμένος μετά από χωρισμό - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 17 FirstFirst 1234513 ... LastLast
Results 31 to 45 of 255
    Miliva21
    Guest
    Quote Originally Posted by gl08 View Post
    σκεψου ενα χρονο δεν ακουσα ενα "συγγνωμη ηταν λαθος μου"...Ενταξει σε ολα μου ηταν αδυνατο να ειμαι γιατι σ εναν χωρισμο σιγουρα φταινει και οι δυο αλλα ηξερα τα λαθη μου, τα αποδεχομουν και προσπαθουσα να γινομαι καλυτερος και της το ειπα κιολας.
    Οταν υπαρχει θεληση και ενδιαφερον ολα γινονται.....θεληση απο τη πλευρα σου υπαρχει ενδιαφερον απο τη δικη της μαλλον οχι......

Αν σε ηθελε τοσο ....ενα βλεμμα σου και μονο (που λεει ο λογος ) θα της εφτανε ....μια λεξη και ας ηταν και ψεμα θα την ηρεμουσε κ θα ηθελε να κατσει μαζι σου αλλον ενα χρονο..

Μαλλον πεταξε το πουλακι....αφησε τη αν θελει ας τηλεφωνησει...ομως μην πας ξανα γτ μαλλον θα σε εχει για καβατζα ακομα κ αν καταλαβει τη βλακεια της κ ειστε ξανα μαζι παλι τα ιδια θα κανει κ θα σε εχει δεδομενο

Senior Member
    Quote Originally Posted by Miliva21 View Post
    Οταν υπαρχει θεληση και ενδιαφερον ολα γινονται.....θεληση απο τη πλευρα σου υπαρχει ενδιαφερον απο τη δικη της μαλλον οχι......

Αν σε ηθελε τοσο ....ενα βλεμμα σου και μονο (που λεει ο λογος ) θα της εφτανε ....μια λεξη και ας ηταν και ψεμα θα την ηρεμουσε κ θα ηθελε να κατσει μαζι σου αλλον ενα χρονο..

Μαλλον πεταξε το πουλακι....αφησε τη αν θελει ας τηλεφωνησει...ομως μην πας ξανα γτ μαλλον θα σε εχει για καβατζα ακομα κ αν καταλαβει τη βλακεια της κ ειστε ξανα μαζι παλι τα ιδια θα κανει κ θα σε εχει δεδομενο
    Ειναι δυνατον ενα ατομο να εχει τοσο εγωισμο? Εγωισμο και στα συναισθηματα?

Senior Member

Αφου εχει θυμωσει και εχει στενοχωρηθει πως πεταξε; Το πιο πιθανο τωρα που το σκεφτομαι ειναι οτι σε παιζει gl08 και τωρα της χαλασες το παιχνιδι της.

Senior Member
    Quote Originally Posted by λουλούδι View Post
    Αφου εχει θυμωσει και εχει στενοχωρηθει πως πεταξε; Το πιο πιθανο τωρα που το σκεφτομαι ειναι οτι σε παιζει gl08 και τωρα της χαλασες το παιχνιδι της.
    Την ιδια αποψη ειχε και ενα πολυ κοντινο μου προσωπο. Οτι με ειχε δεδομενο κτλ γτ ηξερε ΟΤΙ και να γινοταν εγω θα ημουν εκει διπλα της. Το θεμα ειναι οτι εγω πλεον ειμαι πολυ down, αισθανομαι πολυ πληγωμενος, αδικημενος εχω στρεσαριστει πολυ. Πιο πολυ τα εχω με τον εαυτο μου γιατι ανεχτηκα και επετρεψα πραγματα λειτουργωντας με το σκεπτικο οτι να ειμαι σωστος και αυτο θα εκτιμηθει. Αλλα εχασα χρονο πολυ, τωρα πρεπει να τρεξω να μαζεψω τα ασυμμαζευτα στη σχολη μου εν ολιγοι νιωθω να "πνιγομαι" στις ευθυνες μου. Δυστυχως στις μερες μας εχουμε μαθει να αγαπαμε την πουστια και την κοροιδια και το να εισαι σωστος, κυριος και αληθινος "τρομαζει" τον κοσμο.

Και πιο πολυ πληγωθηκα απ το προχθεσινο "πισωγυρισμα" μου..της ανοιξα την καρδια μου και αντιμετωπιστηκα με επιθετικοτητα σαν να ειχε διαγραψει οτι ημουν το αγορι της...

Senior Member
    Την ιδια αποψη ειχε και ενα πολυ κοντινο μου προσωπο. Οτι με ειχε δεδομενο κτλ γτ ηξερε ΟΤΙ και να γινοταν εγω θα ημουν εκει διπλα της. Το θεμα ειναι οτι εγω πλεον ειμαι πολυ down, αισθανομαι πολυ πληγωμενος, αδικημενος εχω στρεσαριστει πολυ. Πιο πολυ τα εχω με τον εαυτο μου γιατι ανεχτηκα και επετρεψα πραγματα λειτουργωντας με το σκεπτικο οτι να ειμαι σωστος και αυτο θα εκτιμηθει. Αλλα εχασα χρονο πολυ, τωρα πρεπει να τρεξω να μαζεψω τα ασυμμαζευτα στη σχολη μου εν ολιγοι νιωθω να "πνιγομαι" στις ευθυνες μου. Δυστυχως στις μερες μας εχουμε μαθει να αγαπαμε την πουστια και την κοροιδια και το να εισαι σωστος, κυριος και αληθινος "τρομαζει" τον κοσμο.

Και πιο πολυ πληγωθηκα απ το προχθεσινο "πισωγυρισμα" μου..της ανοιξα την καρδια μου και αντιμετωπιστηκα με επιθετικοτητα σαν να ειχε διαγραψει οτι ημουν το αγορι της...
    Τι να σου πω, για να σε παρηγορησω υπαρχει και η αλλη πλευρα....ατομα που κανουν λαθη και οι αλλοι τους χωριζουν επειδη δεν τους αντεχουν αλλο........οποτε μην σκεφτεσαι ετσι........το να εισαι κυριος θα εκτιμηθει καποια στιγμη απο καποια που θα σε ερωτευτει αληθινα.......καταλαβαινω οτι τωρα εισαι πληγωμενος αλλα πρεπει να παρεις τα πανω σου, δεν ηρθε και το τελος του κοσμου, για ενα λογο. Εισαι υγιης, μολις 21 χρονων, και εχεις ολη τη ζωη μπροστα σου να γνωρισεις μια σωστη κοπελα. Το πιο πιθανο ειναι οτι θα ξαναπεσεις σε μ.......μενη, αλλα μπορει να βρεις και μια καλη καποια στιγμη, η απλα καποια που θα σε ερωτευτει και θα στα δωσει ολα, μη χανεις ελπιδες, ειναι δυσκολο κατι να ειναι αμοιβαιο αλλα οχι ακατορθωτο, και εσυ εισαι και μικρος, οποτε εχεις ολο το χρονο μπροστα σου..........μην απογοητευεσαι για μια που δεν αξιζε.........

Senior Member
    Φίλε εγώ είμαι το αντίθετο από σένα ανυπόφορος αυτές θέλουν να φέρεσαι καλά αλλά μην είσαι κ γιαούρτι κάτι ενδιάμεσο πάρε τα πάνω σου κ πήγαινε για αλλά δυστυχώς οι γυναίκες έτσι είναι γι αυτό ασχολούμαστε με το ποδόσφαιρο
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Φίλε εγώ είμαι το αντίθετο από σένα ανυπόφορος αυτές θέλουν να φέρεσαι καλά αλλά μην είσαι κ γιαούρτι κάτι ενδιάμεσο πάρε τα πάνω σου κ πήγαινε για αλλά δυστυχώς οι γυναίκες έτσι είναι γι αυτό ασχολούμαστε με το ποδόσφαιρο
    Τα κοριτσια ειναι ετσι, οι γυναικες θελουν να τους φερεσαι καλα.

Senior Member
    Οι γυναίκες είναι ανυπόφορες κι οι άντρες επίσης οι υπόλοιποι είναι κορίτσια κ αγόρια άμα γνωρισεισ γυναίκα κ δεις το πώς επιβάλλεται ειδικά αν είναι όμορφη κ ψημένη άσε αναπνοή δεν παίρνουν τα αγόρια άμα θέλει

Senior Member
    Εγω σου λεω τι θελουν οι γυναικες, εσυ μου λες τι ειναι οι γυναικες, αν και ισως το ειπα λιγο λαθος, οι ανωριμες γυναικες η κοριτσια θελουν και λιγο βασανιστηρια ενω οι ωριμες οχι. Δεν ξερω, μπορει να κανω και λαθος, αλλα ισως και να ειναι ετσι.

Senior Member
    Ε αυτό του λέω κι εγώ να φέρεται καλά αλλά να μην είναι βιταμ

Senior Member
    Ε αυτό του λέω κι εγώ να φέρεται καλά αλλά να μην είναι βιταμ
    Συμφωνω αλλα αμα βρει μια ωριμη η μια που θα τον ερωτευτει και βιταμ να ειναι θα το εκτιμησει. Μην υποτιματε τις γυναικες.

Miliva21
    Guest
    Οι γυναίκες είναι ανυπόφορες κι οι άντρες επίσης οι υπόλοιποι είναι κορίτσια κ αγόρια άμα γνωρισεισ γυναίκα κ δεις το πώς επιβάλλεται ειδικά αν είναι όμορφη κ ψημένη άσε αναπνοή δεν παίρνουν τα αγόρια άμα θέλει
    Και για πες ρε ελις που τα λες και ωραια
    ...ψημενη πως γινεσαι γτ μ αρεσε αυτο που ειπες ! Μπαινεις στο φουρνο με πατατες για κανα μισαωρακι? Το ομορφη απο μονο του δεν μας κανει??

Miliva21
    Guest
    Quote Originally Posted by λουλούδι View Post
    Συμφωνω αλλα αμα βρει μια ωριμη η μια που θα τον ερωτευτει και βιταμ να ειναι θα το εκτιμησει. Μην υποτιματε τις γυναικες.
    Παρτο αντιστροφα ....μια γυναικα σε στυλ βιταμ εντελως ...θα την εκτιμουσε ο αντρας...οχι απλα μια καλη....
    μιαα εντελως αβουλη υποχωρητικη με μηδεν αυτοεκτιμηση κλαψιαρα που θα ζητιανευει ψιχουλα αγαπης απο τον αντρα και δεν θα σηκωνει κεφαλι .....

Πως να σε εκτιμησουν οι αλλοι...αν δεν εκτιμαε εσυ πρωτα τον εαυτο σου?

Senior Member
    Ειμαι 21 χρονων, σαν ανθρωπος πολυς καλος, μαλθακος θα ελεγα με μεγαλη καλοσυνη μεσα του και προθυμος για ολα. Τουλαχιστον αυτο παρατηρουν οι γυρω μου. Πριν 10 μερες χωρισα απο μια σχεση ενος χρονου. Εγω πηρα την αποφαση να την χωρισω. Μια σχεση που στους πρωτους 4-5 μηνες ολα ηταν πανεμορφα. Μετα αρχισε να με βλεπει σαν δεδομενο, να αδιαφορει να μην "παλευει" για τη σχεση. Εγω της εξηγουσα τι δεν μ αρεσε αλλα γ αυτην παντα εφταιγα εγω και με λογια που δεν ειχα βαση ημουν εγω ο υπερβολικος. Αλλα εγω εκει, εδινα τοπο στην οργη με αποτελεσμα να παγιωνεται μια κατασταση. Μεχρι που πριν 10 μερες δεν αντεξα αλλο και της ειπα στο τηλ βουρκωμενος να χωρισουμε γτ δεν αντεχα αλλο να φταιω γ ολα εγω. Απο τοτε εγω ειμαι χαλια, τη σκεφτομαι κλαιω λυγιζω κτλ γτ χωρισα ενω την αγαπουσα. Εκανα κ μια απερισκεψια και της εστειλα και μηνυμα ανοιγωντας την καρδια μου αλλα με αντιμετωπισε επιθετικα και ειπε οτι ειναι πολυ νευριασμενη μαζι μου. Δε ξερω τι να κανω. Περνανε οι μερες και εγω ειμαι χαλια. Ειμαι και στο πτυχιο εχωντας απομεινει ελαχιστα μαθηματα και σε λιγες μερες υπαρχει εξεταστικη αλλα ορεξη για διαβασμα καμια. Τα εδωσα ολα στη σχεση αυτη αλλα δεν πηρα τπτ, αισθανομαι πληγωμενος πολυ. Δεν περιμενα τοσο εγωισμο. Απο κοινους γνωστους εμαθα οτι ειναι στεναχωρημενη κ αυτη και οτι θελει χρονο αλλα δεν το πιστευω. Ζω με την ελπιδα οτι θα καταλαβει τα λαθη της και θα γυρισει...η αποψη σας...?
    φιλε στην αρχη σε ηθελε γιαυτο ελεγε συνεχεια γλυκολογα και σε επερνε τηλ.χωρις λογο και αιτια.μολις ειδε οτι την αγαπας και εισαι κοντα της επαναπαυτηκε επιβεβαιωθηκε.στη πορεια στραβωσε το πραμα ξενερωσε.εσυ της ζητησες χωρισμο γιατι με το τροπο της εκει σε εφτασε ο καθενας στη θεση σου εκει θα εφτανε και εγω να ημουν αν εβλεπα οτι με γραφη θα τη χωριζα λογικο ειναι.αυτο ηθελε και αυτο περιμενε.ετσι εξηγητε και οτι δεν επεμενε στο τηλ.και το δεχτηκε με τη μια.οσο για το στεναχωριετε τα ακοθο βερεσε.το μ..νι της..
    και μην περνης καθολου ορκο για το οτι δεν υπαρχει αλλος.ποτε δεν μπορεις να εισαι σιγουρος..μην ασχολησε καθολου πλεον καμενο χαρτι ειναι η υποθεση ακομα και αν γυρισει ετοιμασου για κερατο...αυτα ειναι εμπειριες μην κολλας προχωρα παρακατω δεν ειναι η μονη υπαρχουν χιλιαδες κοριτσια

Senior Member
    Παρτο αντιστροφα ....μια γυναικα σε στυλ βιταμ εντελως ...θα την εκτιμουσε ο αντρας...οχι απλα μια καλη....
    μιαα εντελως αβουλη υποχωρητικη με μηδεν αυτοεκτιμηση κλαψιαρα που θα ζητιανευει ψιχουλα αγαπης απο τον αντρα και δεν θα σηκωνει κεφαλι .....

Πως να σε εκτιμησουν οι αλλοι...αν δεν εκτιμαε εσυ πρωτα τον εαυτο σου?
    Σε μενα πηγαινε η ερωτηση; Γιατι εγω υποστηριζω τις γυναικες!! Προσωπικα δεν αντεχω τους ανυποφορους, εκτιμω εναν αντρα βιταμ οσο τιποτα αλλο, και θεωρουμαι ωριμη, τωρα το τι κανουν οι αλλες δεν ξερω, αλλα αν κρινω βασει εμενα δεν ειναι κακο ο αλλος να ειναι πολυ καλος.

Page 3 of 17 FirstFirst 1234513 ... LastLast