Πληγωμένος μετά από χωρισμό - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 17 FirstFirst ... 4567816 ... LastLast
Results 76 to 90 of 255
    Senior Member
    Quote Originally Posted by gl08 View Post
    ρε παιδια δεν ειμαι κανενα σιγανο ποταμακι κτλ. Σκεφτειτε οτι κοντινα μου προσωπα μου λενε οτι δεν εχουν συναντησει ανθρωπο με τοσο καλοσυνη. Ετσι ειμαι, ετσι γεννηθηκα, ετσι με μεγαλωσανε, ετσι με μαθανε. Δεν προσποιουμαι και ουτε το παιζω κατι που δεν ειμαι. Δεν με ξερετε για να κρινετε αλλα λεω την αληθεια.
    Εγω σε πιστευω γιατι κι εγω ετσι ειμαι. Και να γινομαι κακια καμμια φορα ειναι γιατι ειμαι εξω απο τα ορια μου. Απλα ο κοσμος δεν εχει συνηθισει την καλοσυνη και οταν τη βρει την εκμεταλλευεται η δεν την πιστευει. Στην περιπτωση της πρωην σου το εκμεταλλευτηκε, στην περιπτωση της Μιλιβας δεν σε πιστευει.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Miliva21 View Post
    Λυπαμαι ομως εγω γραφω αλλα...και εσυ απαντας αλλα....
    καπου δεν το βρισκουμε

τεσπα ας μη ξεφευγουμε αλλο χωρις λογο....και μπερδευουμε το νηματοθετη που ηρθε για βοηθεια
    Δεν νομιζω οτι απανταω αλλα αλλα τελοσπαντων.

Senior Member
    Quote Originally Posted by λουλούδι View Post
    Εγω σε πιστευω γιατι κι εγω ετσι ειμαι. Και να γινομαι κακια καμμια φορα ειναι γιατι ειμαι εξω απο τα ορια μου. Απλα ο κοσμος δεν εχει συνηθισει την καλοσυνη και οταν τη βρει την εκμεταλλευεται η δεν την πιστευει. Στην περιπτωση της πρωην σου το εκμεταλλευτηκε, στην περιπτωση της Μιλιβας δεν σε πιστευει.
    Δεν ειναι οτι δεν με πιστευει, απλα εκφραζει την αποψη της οπως πρεπει να γινεται σ εναν διαλογο :)

Senior Member
    Οκ παιδια δεν ξαναμιλαω.

Senior Member
    Η αποχη μου απ τα social media χωρις να το εκανα γ αυτην πιστευετε μπορει να την κανει να παραξενευτει. Το εκανα κυριως για εμενα γτ πολλες φορες τσεκαρα το προφιλ της κτλ με αποτελεσμα να γινομαι χειροτερα. Κλασσικο μετα απο εναν χωρισμο :P Λαθος μεν αλλα..
    Last edited by gl08; 30-08-2017 at 00:45.

Miliva21
    Guest
    Καλα μη ζητας συγγνωμη, εξαλλου ειπα οτι ολες οι αποψεις ειναι σεβαστες. Και υπαρχουν τετοια ατομα που περιγραφεις με τα οποια ημουν και φιλος αλλα τα εκανα περα απ τη ζωη μου.
    Ενταξει τωρα μη νιωθεις ασχημα που ζητησα συγνωμη...ετσι κανω εγω οταν το κρινω απαραιτητο .....σιγα το πραγμα

Αλλο ηθελα να πω και αλλιως ερμηνευτηκε....

Δεν ηθελα να σε κρινω...ουτε να σε αποκαλεσω σιγανο ποταμακι...βασικα το τελευταιο που θα ηθελα θα ηταν αυτο... επδ καταλαβαινω οτι εισαι στεναχωρημενος και δεν θα ηθελα να σε φορτωσω επιπλεον με πραγματα τα οποια λεω αλλα διαστρεβλωνονται.....
    απλα εννοουσα πως μερικες φορες το οτι γινομαστε οι καλοι μπορει να μην ειναι τλκ τοσο αθωο οσο νομιζουμε..

Ομως εσυ και υπολοιποι καταλαβαν οτι υποννοησα οτι εισαι διπροσωπος.!!! ( πως? Αφου δν σε ξερω)

Τεσπα...να συμπεριφερεσαι οπως σου βγαινει θα βρεθουν ατομα να το εκτιμησουν σε διαβεβαιω....

Senior Member
    Quote Originally Posted by λουλούδι View Post
    Οκ παιδια δεν ξαναμιλαω.
    Δεν το ειπα με κακο υφος και να παρεξηγηθω :)

Senior Member
    Δεν το ειπα με κακο υφος και να παρεξηγηθω :)
    Οκ, οτι εγινε εγινε, δεν εχουμε κατι να χωρισουμε, μιληστε ομως εσεις, εγω πεφτω για υπνο, καληνυχτα!

Miliva21
    Guest
    Πις εντ λοβ παιδια....

Αντε και οι χωρισμοι ξεπερνιουνται...μες στο προγραμμα ειναι

Senior Member
    Πις εντ λοβ παιδια....

Αντε και οι χωρισμοι ξεπερνιουνται...μες στο προγραμμα ειναι
    Εντωμεταξυ εγραψα κατι πιο πανω και δεν το σχολιασε κανεις :P

Miliva21
    Guest
    Η αποχη μου απ τα social media χωρις να το εκανα γ αυτην πιστευετε μπορει να την κανει να παραξενευτει. Το εκανα κυριως για εμενα γτ πολλες φορες τσεκαρα το προφιλ της κτλ με αποτελεσμα να γινομαι χειροτερα. Κλασσικο μετα απο εναν χωρισμο [emoji14] Λαθος μεν αλλα..
    Μπορει να το προσεξει ...να πει μα καλα που πηγε αυτος??....

Αλλα αν δεν πολυνοιαζεται θα το ξεχασει μετα απο ενα λεπτο.....αφησε την να δουμε αν τηλεφωνησει......οχι οτι ειναι αυτο εγγυηση πως θα ειναι ολα μελι γαλα μετα .......

Ομως απο την αλλη δν ξερω αν σου κανει καλο να περιμενεις....καλυτερο θα ηταν να δωσεις ενα τελος μεσα σου.....

Δεν ξερεις ποσο σε καταλαβαινω...ερχεσαι..ρωτα� �...θες μια λεξη για να κρεμαστεις ....εστω μια ελπιδα.....απο τη μια νιωθω μεγαλη ανακουφιση που δεν ειμαι στη θεση σου απο την αλλη ομως σκεφτομαι πώς θα ηταν η ζωη χωρις αυτα......

Senior Member
    Μπορει να το προσεξει ...να πει μα καλα που πηγε αυτος??....

Αλλα αν δεν πολυνοιαζεται θα το ξεχασει μετα απο ενα λεπτο.....αφησε την να δουμε αν τηλεφωνησει......οχι οτι ειναι αυτο εγγυηση πως θα ειναι ολα μελι γαλα μετα .......

Ομως απο την αλλη δν ξερω αν σου κανει καλο να περιμενεις....καλυτερο θα ηταν να δωσεις ενα τελος μεσα σου.....

Δεν ξερεις ποσο σε καταλαβαινω...ερχεσαι..ρωτα� �...θες μια λεξη για να κρεμαστεις ....εστω μια ελπιδα.....απο τη μια νιωθω μεγαλη ανακουφιση που δεν ειμαι στη θεση σου απο την αλλη ομως σκεφτομαι πώς θα ηταν η ζωη χωρις αυτα......
    Ναι αυτο που ζω με την ελπιδα ειναι το χειροτερο πιστευω. Ειναι κριμα να χαθει κατι για εναν εγωισμο και απωθημετα του παρελθοντος. Η ιδια μεσα της ξερει τι νιωθω γ αυτην, ξερει οτι αφησα τον εγωισμο μου στην ακρη και ξερει μεσα της οτι ημουν σωστος και κυριος απεναντι της. Μαλιστα σε παλια μας επικοινωνια ειχε πει οτι δεν ειχε παραπονο απο εμενα αλλα μετα σε τσακωμους με κατηγορουσε κ ελεγε πραγματα χωρις βαση. Καμια λογικη..Οτι ειναι να γινει ας γινει και να παει ο καθενας μας στην ευχη του Θεου ή να ειμαστε και παλια οπως στις αρχες. Να τη παλι η ελπιδα :P

Miliva21
    Guest
    Αν ειναι να χαθει δεν θα χαθει εξαιτιας κανενος εγωισμου και κανενος απωθημενου..οποιος θελει πραγματικα συνεχιζει και τα ξεπερναει...αλλιως δεν το ηθελε τοσο πολυ και το παρατησε...

Senior Member
    Ειμαι 21 χρονων, σαν ανθρωπος πολυς καλος, μαλθακος θα ελεγα με μεγαλη καλοσυνη μεσα του και προθυμος για ολα. Τουλαχιστον αυτο παρατηρουν οι γυρω μου. Πριν 10 μερες χωρισα απο μια σχεση ενος χρονου. Εγω πηρα την αποφαση να την χωρισω. Μια σχεση που στους πρωτους 4-5 μηνες ολα ηταν πανεμορφα. Μετα αρχισε να με βλεπει σαν δεδομενο, να αδιαφορει να μην "παλευει" για τη σχεση. Εγω της εξηγουσα τι δεν μ αρεσε αλλα γ αυτην παντα εφταιγα εγω και με λογια που δεν ειχα βαση ημουν εγω ο υπερβολικος. Αλλα εγω εκει, εδινα τοπο στην οργη με αποτελεσμα να παγιωνεται μια κατασταση. Μεχρι που πριν 10 μερες δεν αντεξα αλλο και της ειπα στο τηλ βουρκωμενος να χωρισουμε γτ δεν αντεχα αλλο να φταιω γ ολα εγω. Απο τοτε εγω ειμαι χαλια, τη σκεφτομαι κλαιω λυγιζω κτλ γτ χωρισα ενω την αγαπουσα. Εκανα κ μια απερισκεψια και της εστειλα και μηνυμα ανοιγωντας την καρδια μου αλλα με αντιμετωπισε επιθετικα και ειπε οτι ειναι πολυ νευριασμενη μαζι μου. Δε ξερω τι να κανω. Περνανε οι μερες και εγω ειμαι χαλια. Ειμαι και στο πτυχιο εχωντας απομεινει ελαχιστα μαθηματα και σε λιγες μερες υπαρχει εξεταστικη αλλα ορεξη για διαβασμα καμια. Τα εδωσα ολα στη σχεση αυτη αλλα δεν πηρα τπτ, αισθανομαι πληγωμενος πολυ. Δεν περιμενα τοσο εγωισμο. Απο κοινους γνωστους εμαθα οτι ειναι στεναχωρημενη κ αυτη και οτι θελει χρονο αλλα δεν το πιστευω. Ζω με την ελπιδα οτι θα καταλαβει τα λαθη της και θα γυρισει...η αποψη σας...?
    κοιτα, τωρα....
    το οτι εισαι πληγωμενος, το καταλαβαινω και ειναι κατι που μονο με τον χρονο θα περασει, αν δεν αλλαξει κατι μεταξυ σας και καλο κουραγιο για τις εξετασεις ευχομαι.

Το αλλο που βλεπω ομως, ειναι οτι με την κοπελα εχετε ΕΝΤΕΛΩΣ διαφορετικη αντιληψη για το τι συνεβαινε μεταξυ σας σε αυτη την σχεση, κι αυτο δεν αλλαζει ετσι απο μονο του.
    εσυ λες οτι τα λογια της δεν ειχαν καν βαση για τα οσα σου καταλογιζε, εκεινη ομως οχι μονο πιστευει οτι εχουν βαση αλλα ειναι εκνευρισμενη και επιθετικη μαζι σου.
    ε, ασυμφωνια χαρακτηρων, πως να το πω?
    πως να "γυρισει πισω" οταν εσυ εφυγες, και πως να γυρισει γενικως, οταν δενε χει λυθει τπτ μεταξυ σας, αλλα ο καθενας σας υποστηριζει τα δικα του?
    χλωμο το κοβω...

παρακατω στις πληροφοριες που δινεις βλεπω οτι μαλλον θεωρουσε καπως φορτικη την συμπεριφορα σου με την συχνη επικοινωνια κλπ.
    εσυ μπορει να το εκανες απο αγαπη και ενδιαφερον, αλλα ο καθενας εχει τους ρυθμους του.
    μπορει να την επνιξες με το τοσο ενδιαφερον και να το ενοιωθε αυτο σαν πιεση.
    ξερω οτι εσυ διαφωνεις, αλλα αν αυτη το αισθανεται ετσι??? τοτε γι αυτην, ετσι ειναι κι ας ειχες τις καλυτερες προθεσεις.

Senior Member
    Συμφωνω με τη ρεμεντυ. Η κοπελα σε θεωρει φορτικο.
    Κι εγω αν επειδη εχασα μια κληση και απαντησα μετα απο ΜΟΛΙΣ 2 μονο ωρες, ειχα να υποστω μετα γκρινια και μουρμουρα, θα ξενερωνα ασχημα. Ομοιως, αν μετα απο 5 μηνες αρχιζε η επικοινωνια να μειωνεται σε λογικα για την εξελιξη πλαισια και ο αλλος παθαινε αμοκ και εκανε παραπονα διαρκως για το οτι δεν ασχολουμαι συνεχως μαζι του και δεν ειμαι συνεχεια με το κινητο στο χερι να του στελνω μηνυματα και να τον παιρνω τηλεφωνα, επισης θα ξενερωνα και θα τον θεωρουσα φορτικο.
    Και φορτικος αντρας = αντιερωτικος αντρας
    Ισως για αυτο δεν αντεδρασε στο γραμμα σου οπως εσυ περιμενες. Δηλαδη μπορει να σκεφτηκε οτι παλι τα ιδια λες και κανεις παρολο που τη χωρισες.
    Δωσε της χρονο, χωρις να παρακαλας και να πιεζεις και κυριως χωρις τιποτα παιδιαστικες σποντες στα σοσιαλ μιντια.
    Δωστης χρονο να συνειδητοποιησει ΑΝ της λειπεις και αν επειδη της λειπεις εχει την προθεση να υπομενει αυτα που δεν της αρεσουν στη συμπεριφορα σου.
    Ειναι ακομα νωρις και δεν της εχει περασει ο θυμος.

Παντως, καποιος αντρας το ειπε παραπανω, συμπεριφερεσαι και νιωθεις ετσι και λογω ηλικιας. Αργοτερα με την ωριμοτητα και την εμπειρια θα μαθεις να συμπεριφερεσαι πιο ψυχραιμα και να μην πνιγεις τη συντροφο σου.
    Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung

Page 6 of 17 FirstFirst ... 4567816 ... LastLast