Results 196 to 210 of 255
Thread: Πληγωμένος μετά από χωρισμό
-
30-08-2017, 15:27 #196
Δε θελω να μπαινω σε τετοιες διαδικασιες αν αξιζε η οχι. Στο πρωτο μισο της σχεσης ημουν τυχερος που την ειχα ειχα και το ιδιο ελεγε αυτη για μενα. Στο δευτερο μισο παρολο τις εντασεις ειχαμε πολες ωραιες στιγμες. Τι να πω, πραγματικα δεν ξερω. Ειμαι σε μια φαση που προσπαθω να ξαναβρω τα πατηματα μου
- 30-08-2017, 15:28 #197
Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung
30-08-2017, 15:33 #198
30-08-2017, 18:41 #199
λεμε και ξαναλεμε για πιεση, γιατι το ειπες εσυ.
δεν ειναι δικο μας συμπερασμα.
τα λογια της που μας μετεφερες χρησιμοποιουμε.
αυτο που περιγραφεις ομως στα τηλεφωνηματα, οντως δεν ειναι και καμια συχνη επικοινωνια, αλλα ειναι ακτι πολυ χειροτερο.
δεν ειχατε τπτ να πειτε...
δλδ ερωτευμενο ζευγαρι, να λετε = ε τι αλλο, - τπτ αλλο - εχουμε να πουμε τπτ? - οχι δεν εχουμε να πουμε τπτ... τι να πω.
σαν να ειχε τελειωσει το πραγμα μεταξυ σας.
στο δευτερο μνμ που παραθετω, οντως σου φεροταν σαν β επιλογη και μαλιστα σαν να μην εχετε καν σχεση. δλδ, ουτε σε φιλο δεν λες : θα σου πω μετα αν θα βγουμε, να τον εχεις στο περιμενε και να του ξεφουρνισεις ξαφνικα , αργα οτι δεν θα βγειτε γιατι θα βγεις αλλου.
η σε ειχε τερμα δεδομενο , η επαιζε κι αλλου, ασχετως αν δεν ειχε αλλη σχεση, η ψαχνοταν αλλου αλλα δεν την ηθελαν, η σε ειχε να της βρισκεσαι, για να μην ειναι μονη.
μηπως δεν ξεπερασε ποτε αυτον που την εφτυνε και σε ειχε να ανεβαζει την αυτοπεποιθηση της, αλλα το μυαλο της ηταν κολημενο εκει?
30-08-2017, 19:01 #200
Εγω ειχα τι να πω αλλα ηταν σαν να μιλουσα μονος μου. Δηλαδη μπορει να της ελεγα σε 5-6 γραμμες τι εκανα ολη τη μερα και να μου απαντουσε ενα "ωραια"...Πιστευω με ειχε δεδομενο. Δεν ηταν κοπελα που θα επαιζε κ αλλου. Τωρα αυτο για το αν ξεπερασε ηξερα οτι δεν ειχα επαφες καθολου με πρωην αλλα μεσα στο μυαλο της δεν μπορω να ειμαι για να ξερω. Σιγουρα απο ενα σημειο και μετα ημουν 100% σιγουρος οτι εβγαζε απωθημενα γτ μου εκανε πραγματα που της ειχε κανει...
30-08-2017, 19:07 #201
Δυστυχως το σημερινο απογευμα με ξαναπιασε μια μελαγχολια γι αυτην και ειμαι παλι στα down, ουτε καταφερα να διαβασω για εξεταστικη τιποτα. Μπορει να ειναι στιγμες που ειμαι οκ και αλλες που να θυμαμαι ξαφνικα κατι απο αυτην και να χαλιεμαι. Υπαρχουν πολυ πολυ σοβαροτερα προβληματα εννοειται αλλα αυτη η φαση να μαζευω τα κομματια μου ειναι οτι χειροτερο εχω ζησει στα 21 μου χρονια.
30-08-2017, 19:41 #202
Φιλε στο ξαναειπα θα σε παρει καποια στιγμη παλι. Μην επενδυσεις μετά συναισθηματικα, τελειωσε το θεμα μεταξυ σας. Ειναι προφανες οτι κατι ηθελε απο εσενα, η ακομη σε γουσταρε καπως και θα της επεφτε βαρυ να σε στειλει οποτε δημιουργουσε τσακωμους να σε υποτιμαει μεχρι να της βγει πιο ευκολα, η απλα ειχε μυαλο 10χρονου ανωριμου που ηθελε κλασσικα να εκδικηθει τους αντρες επειδη καποτε πληγωθηκε μπλα μπλα μπλα και γνωστες παπαριες. Αν δεν ηθελε τιποτα, δεν της εκανες απλα και ηταν στα καλα της θα σε ειχε στειλει καιρο πριν.
Για εμενα εληξε το θεμα, υπομονη λιγο καιρο να ξεχαστεις και κοιταξε παρακατω.
Απο δω και περα η θα τρεχει απο πισω σου η θα τρεχεις απο πισω της, αν σου αρεσει αυτο παω πασο.
Μην ριχνεις το φταιξιμο πανω σου, ειμαι σιγουρος οτι δεν πιεσες καθολου την κατασταση.
30-08-2017, 20:45 #203
Φιλε μετα το μηνυμα μου τις προαλλες ειπα στον εαυτο μου οτι δε θα ξανακανω κινηση. Εκτος αμα την πετυχω πουθενα εξω στην πολη που σπουδαζουμε οποτε δεν ξερω μηπως ειπωθει τπτ εκει. Εδω δε "ετρεχε" απο πισω μου κατα τη διαρκεια της σχεσης καλοπροαιρετα το λεω μη παρεξηγηθω σιγα μην το κανει τωρα
30-08-2017, 20:46 #204
30-08-2017, 22:17 #205
31-08-2017, 04:08 #206Miliva21GuestΓια να συνοψισω τη κατασταση:
Οι 5 πρωτοι μηνες ηταν καλοι γτ παντα στην αρχη της σχεσης δενει το γλυκο.....το καινουριο ειναι ελκυστικο γτ δεν το εχεις ζησει.......
μετα εσυ δεθηκες παραπανω.... φαινοσουν πιο εξαρτημενος και εβγαζες μια μεγαλυτερη αναγκη και ενδιαφερον γι αυτη τη σχεση αυτη το καταλαβε απο τη συμπεριφορα σου και εφησυχαστηκε.....
Οσο ομως εκεινη χαλαρωνε επδ σε εβλεπε εσενα δοτικο και κυριο και στηριγμα και βραχο τοσο εσυ φουντωνες και επεφτες ακομα περισσοτερο με τα μουτρα πανω της αθελα σου με το τροπο σου.....ετσι αυτη χαλαρωνε ακομα περισσοτερο γτ σε εβλεπε ως δεδομενο σε σημειο που να εγινες φορτικος με τη συμπεριφορα σου ......( δεν χρειαζεται να πεις στον αλλο" δεν μπορω να ζησω χωρις εσενα " για να γινεις φορτικος....ακομα και με μια μικρη κινηση σου ο συντροφος σου ξερει κατα ποσο εισαι εκει...) εσυ αυτο το αρνεισαι!!!!! ομως αθελα σου ναι.... της εδειξες οτι εισαι εκει και με το παραπανω....οτι θες και οτι καιγεσαι.... κ οταν εσυ εισαι αγχωμενος κ θες περισσοτερα τοτε αυτο το αγχος το περνας στον αλλο...κ ετσι βαριοταν σιγα σιγα σε σημειο να ξενερωνει που την επαιρνες τηλεφωνο γτ καταλαβε οτι ΗΣΟΥΝ ΣΤΗ ΤΣΙΤΑ....ΟΤΙ ΕΔΙΑΦΕΡΟΣΟΥΝ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΗ ΟΧΙ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ΥΓΕΙΟΥΣ ΑΛΛΑ ΤΗΣ ΕΜΜΟΝΗΣ Κ ΤΗΣ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑΣ.....και της εγινες ΦΟΡΤΙΚΟΣ....επειτα κουραστηκε σε κατηγορησε ...τη χωρισες ...μπορει να το πηρε καπως επδ οπως και να.το κανεις σχεση ηταν αυτη....αλλα μεχρι εκει....
ΜΗ ΤΟ ΑΝΑΛΥΕΙΣ ΑΛΛΟ....
ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΣΤΑΤΙΚΟ....ΔΕΝ ΜΕΝΟΥΝ ΣΤΑΣΙΜΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ.
....ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΕΞΕΛΙΣΣΟΝΤΑΙ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗ ΜΕΡΑ.....
ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΙΘΑΝΕΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΜΙΑ ΣΧΕΣΗΣ....
ΕΞΑΛΛΟΥ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΜΕΛΟΣ ΛΟΓΩ ΤΑΙΜΙΝΓΚ ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΟ ...αν ΑΥΤΗ αντι για ΣΕΝΑ δενοταν πιο νωρις εσυ θα χαλαρωνες γτ θα εβλεπες οτι νοιαζεται....και αφου εκεινη εβλεπε οτι χαλαρωνες θα την επιανε ανασφαλεια κ θα επεφτε περισσοτερο με τα μουτρα και ετσι ΕΣΥ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΤΗΝ ΕΙΧΕΣ ΔΕΔΟΜΕΝΗ....
ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΟ ...
και ξεκινα να το ξεπερνας...
31-08-2017, 04:37 #207Miliva21GuestΜε λιγα λογια ......ετσι εκανε κοιλια η δικη μου σχεση με τον πρωην μου......οταν αρχιζεις και ανταποκρινεσαι στα συναισθηματα του αλλου αυτος αρχιζει και νιωθει ασφαλεια σιγουρια .....χαλαρωνει αυτος... ομως εσυ αρχιζεις να λες " τι γντ γτ δεν με διεκδικει και δενεσαι ακομα περισσοτερο κ αυτο φερνει τη καταστροφη
1) ασφαλεια απο την ανταποκριση
2) ηρεμια...παυεις να διεκδικεις τον αλλον γτ τον θεωρεις διπλα σου δεν αμφισβητεις τα αισθηματα του
3) τον θεωρεις 100% δικο σου και δεδομενο κ εκει game over .....
Μετα απο μηνες αφου ο πρωην εδειχνε πλ ενδιαφερον κ με κηνυγουσε ....ενεδωσα και εγινα πιο ζεστη....ενιωσε ασφαλεια...και μου το ειπε : " τωρα που ανταποκρινεσαι ...ξερω σε εχω διπλα μου οτι και αν γινει και αυτο μ αρεσει νιωθω ηρεμια"
ΟΜΩΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΜΥΑΛΟ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΙ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ?
" Ωραια ολα αυτα που λες ομως δεν θελω να αρχισεις να εφησυχαζεσαι κ να με θεωρεις δεδομενη....."
" μα οχι τι λες τωρα....δεν ειπα αυτο"....................
Και μετα απο λιγους μηνες με χωρισε !!!! ΓΙΑΤΙ ??
" ΧΩΡΙΖΟΥΜΕ ΓΤ ΣΕ ΘΕΩΡΩ ΔΕΔΟΜΕΝΗ" ........
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑ κ οντως μου συμπεριφεροταν ετσι βαθμιαια... και οσο εγω αγχωνομουν τοσο το πυροδοτουσα ....
Πρεπει να θες πολυ τον αλλο να νιωθεις οτι ειναι ο ανθρωπος της ζωης σου για να συνεχισεις να τον εκτιμας ακομα κ αν ξερεις οτι σε στηριζει και θελει και ωριμοτητα γτ αυτο και υγιες δεν το λες...
................................................
Κηνηγυτο το λες.....σαν τη γατα με το ποντικι...και οι δυο φοβαστε την οικειοτητα.....γι αυτο εσυ προσεγγισες αυτη που εδειχνε αδιαφορη και ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕΣ ΝΑ ΜΕΝΕΙΣ ΜΕ ΤΗ "ΨΥΧΡΗ" "ΚΑΚΙΑ" οχι επδ περιμενες να αλλαξει αλλα καταβαθος επδ σε βολευε να μην ερθεις ουσιαστικα κοντα εξαιτιας των φοβων σου .........κ εκεινη φοβοταν.να ερθει κοντα γ τους δικους της λογους......
ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΤΑΝ ΧΩΡΙΣΑ ΚΑΙ ΤΑΥΤΙΣΤΗΚΑ ΑΠΟΛΥΤΑ (ΑΝ ΤΑΥΤΙΣΤΕΙΣ Κ ΕΣΥ ΚΑΙ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΟΤΙ Ξ ΣΧΕΣΗ ΣΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΑ ΠΡΙΝ ΙΣΧΥΟΥΝ)
31-08-2017, 04:46 #208Miliva21GuestΔικο σου!!!!!!
http://www.vivifatourou.gr/2014/06/blog-post-6.html
31-08-2017, 05:03 #209
.................
Last edited by λουλούδι; 31-08-2017 at 16:32.
31-08-2017, 07:53 #210
ναι, θα μπορουσε, ΑΝ το ηξερε...
μην εισαι τοσο βεβαιος οτι το εκανε συνειδητα ομως.
20 χρονων ειναι η κοπελα, μπορει να μην ξερει ακριβως τι της γινεται.
εγω νομιζω οτι οοολη της η συμπεριφορα σε αυτη την σχεση εχει να κανει με την προηγουμενη σχεση που την πληγωσε, της αφησε απωθημενα, και πιθανον κι επιθυμια για τον πρωην.
βρηκε ενα παιδι που την ηθελε και την εκανε θεα, της αρεσε, τον πρωτο καιρο χαρηκε που θα ξεφυγει απ την μαυριλα, που καποιος την θελει πολυ, κι ανταποκριθηκε, μολις ομως ικανοποιηθηκε λιγο ο πληγωμενος της εγωισμος και η αισθηση ανικανοποιητου, το φαντασμα της απορριπτικης σχεσης ξαναβγηκε μπροστα της.
θεωρωντας τον εαυτο της ΛΕΙΨΟ, και οτι γι αυτο την αφησε ο αλλος, αρχισε να θεωρει και τον φιλο της λειψο, επειδη γυρισε να την κοιταξει.
ετσι αρχισε να τον βασανιζει , να τον θεωρει δεδομενο, να κοιταει και λιγο παραεξω (βραδυνες εξοδοι με φιλεναδες) αλλα να μην αποφασιζει να χωρισει, γιατι με τον φιλο της ειχε κερδισει τουλαχιστον ενα μεγαλο αισθημα ασφαλειας και αποδοχης.
ερωτικα ξενερωσε ομως, για ολα τα παραπανω.
αυτο πιστευω οτι εγινε . rebound relationship.
με την ψυχολογια που εχει αυτη η κοπελα, οσο περισσοτερο ενδιαφερον της δειχνει, τοσο πιο πολυ στο φτυσιμο θα τον εχει.
οταν την εψαχνε τον βαριοταν, αλλα αν αδιαφορουσε εκεινος, τον κατηγορουσε. ΤΟΤΕ που τον κατηγορουσε ενδιαφεροταν, οπως ειναι η ψυχολογια της τωρα. οταν την κοιταζε στα ματια, τον βαριοταν.
θελει ψυχραιμια και ισορροπια, οχι πολλη αφοσιωση.