Results 61 to 75 of 255
Thread: Πληγωμένος μετά από χωρισμό
-
29-08-2017, 23:42 #61Miliva21Guest
Παιδια χαλαρωστε....λουλουδι αυτο το αν δεν εκτιμας εσυ πρωτα τον εαυτο σου πως θα σε εκτιμησουν οι αλλοι δεν πηγαινε στο νηματοθετη.... δεν ηταν μπηχτη απλα ξεφυγαμε λιγο και μιλουσα γενικα για τους ανθρωπους ειτε αντρες ειτε γυναικες....
αυτο που ηθελα να πω στο νηματοθετη τα ειπε καλυτερα απο μενα η ελισσαβετ..οτι δλδ δν υπηρχε συγχρονισμος.....αυτος φαινοταν ο δοτικος που ζητουσε περισσοτερα....οχι οτι εκανε λαθος ( αυτο το εχω ξαναπει)...αλλα επδ εκεινος ζητουσε πραγματα που εκεινη δεν ηταν ετοιμη να τα δωσει....
Οταν ο αλλος σου ζηταει πραγματα κ με το τροπο του σου δειχνει οτι θελει να τον νοιαζεσαι περισσοτερο ενω εσυ ακομα δεν εισαι ετοιμη ....και θες πιο χαλαρο τεμπο τοτε και καταπιεστικο θα τον δεις...και δεδομενο και οτι θες....
Τα λεω αυτα γτ τα εχω ζησει....ο πρωην μου στο τριτο ραντεβου μου ειπε σ αγαπω ( οχι πωσ δεν το πιστευε)....ηταν υπερ του δεοντος καλος...ειχε πεσει με τα μουτρα πανω μου ...μου ζητουσε απο τη δευτερη βδομαδα της σχεσης μας να του ανταποδωσω το σ αγαπω ενω εγω ημουν σε φαση " ηρεμησε και δωσε μου λιγο χρονο να δουμε πως θα παει αρχη ειναι ακομα "....... γενικως ειχα φρικαρει αντιδρουσα....τον εγραφα....με εκανε να νιωθω οτι πνιγομαι....και αυτο δν ειναι καθολου ωραιο......νταξει ετσι ενιωθε θα μου πειτε και ετσι συνπεριφεροταν ...εγω ομως που δεν μπορουσα να παω με το τεμπο του καταπιεζομουν....
Και για να αναλυσουμε και λιγο τη κατασταση και να σας ταρακουνησω λιγο για να πεσετε απο το ροζ συννεφακι ...το οτι καποιος στην αρχη της σχεσης πεφτει με τα μουτρα και συμπεριφερεται υπερ του δεοντος καλα δεν σημαινει οτι ειναι ο καλος, το θυμα......
Πισω απο αυτο το " γινομαι χαλι να με πατησεις" κρυβεται μια μεγαλη ΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ.....
Δλδ....συμπεριφερομαι σαν τελειος και καλος και γινομαι χαλί γιατι με αυτο το τροπο υποσυνειδητα απαιτω και απο σενα το ιδιο.........χαμηλη αυτοεκτιμηση και διψα για επιβεβαιωση....και αυτο το εχω διαβασει και το εχω ζησει..
ο πρωην μου : τοοοσο καλοοοος που με το τροπο του με υποχρεωνε .... μου εδινε παρα πολλα χωρις να του ζητησω και μετα απαιτουσε απο μενα τα αντιστοιχα ....και ενιωθα και μπιτς επδ ημουν στην αρχη και δν ενιωθα ετοιμη.....
Ποτε δεν μ εδωσε χρονο...αν ηθελε να ειναι τελειος ας ειναι!! Ομως επειδη το ηθελε εκεινος...!!!και οχι για να απαιτησει τα ιδια στον ιδιο βαθμο μετα απο μενα ....
Αλλα βεβαια παντα αυτα τα παιδια ειναι τα αγγελουδακια...τα θυματα...πολλες φορες ομως πισω απο αυτη την αυτοθυσια κρυβεται διψα γ επιβεβαιωση και χειραγωγηση του αλλου......
Γενικα μιλαω.....
Και εδω που τα λεμε μιας κ το εφερε η κουβεντα μια ηπια μορφη
θυματοποιησης διακρινω στος πρωτες γραμμες αυτου του νηματος.....
- 29-08-2017, 23:50 #62
Διαφωνω απολυτα.......οποιος ειναι δοτικος συνηθως ειναι θυμα γιατι θελει πιο πολυ τον αλλον........εκτος αν ειναι και οι δυο δοτικοι οποτε εκει ειναι αμοιβαιο......δεν συμφωνω οτι οποιος ειναι πολυ καλος κρυβει κατι απο πισω, πολυ λαθος αντιληψη..........ακομα και να απαιτει τα ιδια ειναι γιατι το αξιζει........και αν εχει χαμηλη αυτοεκτιμηση ειναι γιατι οι κακοι μετρανε πιο πολυ.......αμα εισαι καλος σε λενε και μαλακα η οπως ειπες και εσυ το αντιθετο, οτι χειραγωγεις κτλ. Νομιζω οτι αυτα απλα ειναι μπουρδες, σορυ κιολας, και τα λενε οσοι ζηλευουν........γιατι το να ειναι ο αλλος καλος ειναι προσον και οχι ελαττωμα.......απλα στην εποχη μας μετραει πιο πολυ η πουστια.
29-08-2017, 23:51 #63
οπως τα λες για μεγαλυτερη οικειοτητα, καλυτερη επαφη κτλ. ναι με κατηγορουσε καταπιεστικο. ας πουμε ειχε μια δυσκολη μερα ξεσπαγε σε μενα και οχι μονο μια φορα, ειχες δουλειες με ειχει γραμμενο, δεν εδειχνε ενδιαφερον για το τι κανω μεσα στη μερα τιποτα. Να σου δωσω να καταλαβεις αν ημουν κανενας πιο "μαγκας" θα μπορουσα να το παιζω σε διπλο ταμπλο με ανεση. Και διαφορα αλλα. Δε νομιζω οτι θα επιστρεψει ποτε λογω του εγωισμου της. Το οτι πιστευω μεσα μου οτι θα γυρισει ειναι μια παρηγορια για να νιωθω καλυτερα
29-08-2017, 23:52 #64
29-08-2017, 23:56 #65
το να ζητας ουσιαστικη επικοινωνια ειναι η σημαντικοτερη βαση για μια σχεση. Τα αυτονοητα ζητουσα και τα βασικα. Αν δεν ηταν σε θεση να προσφερει ουτε αυτα να μην το ξεκινουσε καν ή να χωριζε και να μην εμενε μαζι μου. Δηλαδη στο πρωτο μισο της σχεσης ηταν σωστη στην επικοινωνια και μετα ξαφνικα ηθελε κατι χαλαρο? Μου την λες με πλαγιο τροπο οτι παιζω το θυμα? :P
Εγω συμπεριφερομουν σωστα γιατι ετσι ειναι η ψυχοσυνθεση μου, δεν το κανω για να ειναι και οι αλλοι σωστοι απεναντι μου. Σε αυτη τη σχεση τα εδωσα ολα και δεν πηρα τπτ απο ενα σημειο και μετα ΧΩΡΙΣ να απαιτησω πραγματα. Και ξαναειπα σε προηγουμενες τοποθετησεις μου οτι τα οποια λαθη μου τα καταλαβαινα. Αυτος που κανει το θυμα δεν καταλαβαινεις απο λαθη! Και ειναι λαθος που λεω οτι ζητουσα καλυτερη επικοινωνια. Δεν το ζητουσα αλλα της το εκανα σε στυλ διαλογου σε φαση "γτ δεν μιλαμε οπως παλια"
30-08-2017, 00:06 #66Miliva21GuestΔικαιωμα σου να διαφωνεις μαζι μου.....ομως νομιζω δεν επιασες απολυτα το νοημα.....και το πας αλλου το θεμα......
Δεν λεω οτι οποιος το παιζει θυμα ειναι ο κακος.....ουτε τασσομαι υπερ της πουστιας και να βγαλω τους καλους σκαρτους...
Αυτο που θελω να πω ειναι οτι μερικες φορες ο καλος δεν ειναι το απολυτο θυμα και οτι ισως κ εν αγνοια του η συμπεριφορα του αυτη φερει μια ιδιοτελεια κατα βαθος....γι αυτο και φερει το τιτλο του καλου....
Ειναι στην ανθρωπινη φυση μας να εχουμε κινητρα ιδιοτελη...ως ανθρωποι θελουμε να παρουμε κ οχι μονο να δινουμε ...... ομως πολλες φορες ξεχναμε οτι ο καλος μπορει καταβαθος να ειναι απαιτητικος και να προσπαθει με αυτη του τη συμπεριφορα να υποχρεωσει τον αλλον για να παρει αυτο που αποζητα ο ιδιος...
Αυτο ομως δεν το βλεπουμε γτ βαζουμε το προσωπειο του αγνου και καλου...
Και τωρα θα ξεφυγω λιγο για να πιασεις το νοημα ...... ενας φιλανθρωπος ειναι φιλανθρωπος επδ αρεσκεται στο να κανει ευτυχισμενους τους αλλους και μονο....?? Ή επδ πισω απο τα ευγενικα αισθηματα προσφορας ικανοποιειται το εγω του δινοντας βοηθεια?
" θελω να σε βοηθησω οχι επδ θα σε κανει πιο γεματο αυτο εσενα αλλα επδ πιο πολυ θα γεμισει αυτο εμενα"
Ιδιοτελες κινητρο...και ειναι ενα με τη φυση μας ειναι λογικο...
Πυροβοληστε με το ξερω οτι γινομαι αναλυτικη σε σημειο αηδιας....
30-08-2017, 00:10 #67
30-08-2017, 00:13 #68
Ειναι σιγουρο πως δεν παιζοταν κατι με αλλον?Αν κ ολα αυτα δειχνουν οτι μαλλον οντως σε ειχε δεδομενο και ηξερε οτι παντα θα εισαι εκει για αυτην.Γιατι δεν αλλαζεις συμπεριφορα απο δω κ περα; Αν σου στειλει απαντα και εσυ αποτομα η δειξε ενα εαυτο που δεν το ξερει και εκει θα δεις αν οντως ενδιαφερθει..Αν παρει καιρος και δεν κανει κινηση ειναι χαμενη υποθεση..Αν θες τον αλλον οσο εγωισμο κ να εχεις καποια στιγμη λυγιζεις..
30-08-2017, 00:13 #69
Οχι, δεν ειναι ετσι, ο καλος ειναι καλος γιατι ετσι του αρεσει, τωρα αν θελει να παρει ειναι αλλο θεμα, μπορει να το εχει αναγκη, αυτο δεν τον κανει λιγοτερο καλο η ιδιοτελη οπως λες.......αυτα ειναι ταμπελες και μονο.....ενας φιλανθρωπος ποτε δεν ειναι καλος γιατι αν ειναι πλουσιος εχει πατησει επι πτωματων και το παιζει καλος για να δειχθει.........δυσκολα να το κανει καποιος απο την καρδια του και ειναι αλλο πραγμα η σχεση.......στην σχεση αμα ο ενας μονο δινει τοτε υπαρχει προβλημα και δεν φταιει φυσικα αυτος που δινει αλλα ο αλλος που δεν δινει, γιατι η σχεση ειναι δοσιμο........τωρα εσυ οτι δεν εδινες καλα εκανες αφου ετσι ενιωθες αλλα θα τα βρεις μπροστα σου.....οταν δεν θα βρισκεις καποιον να κανεις σχεση μην πεις μετα ειχα την ευκαιρια και την αφησα γιατι ηθελα κατι πιο χαλαρο.......και μια φορα δικαιουσαι να κανεις λαθος, αν το επαναλαβεις ομως μετα θα εισαι υπευθυνη του εαυτου σου, προς το παρον εχεις ακομα ελπιδες για ευκαιριες.......
30-08-2017, 00:16 #70WhyAlwaysMe?Guest
30-08-2017, 00:16 #71
30-08-2017, 00:16 #72Miliva21GuestΕιναι φυσιολογικο να ζητας πραγματα απο τη σχεση σου γτ οι σχεσεις στηριζονται στο δουναι και λαβειν...πολλες φορες γινομαι πολυ γενικη και φιλοσοφω κ αναλυω αρκετα.. ολο αυτο που ειπα το ειπα περισσοτερο για το λουλουδι οτι δεν υπαρχουν καλοι και κακοι....θυματα και θυτες αλλα και οτι οι καλοι μπορει να μην τοσο καλοι παντα ουτε οι φαινομενικα κακοι τοσο κακοι....
Με συγχωρεις γιατι ξεφυγα και ειχε ως αποτελεσμα να προκαλεσω συγχυση ..... και δεν ηθελα γτ καταλαβαινω οτι δεν νιωθεις καλα απο το χωρισμο σου ....ασχετα απο το αν αυτο που εγραψα ειναι μια αληθεια για μενα για τη "καλοσυνη" γενικα.....
Πιστευω οπως σου ειπα και πριν οτι η κοπελα δεν ενδιαφερεται και τοσο....υπομονη και να ξερεις οτι ολα ειναι εμπειριες...καποια αλλη θα το εκτιμησει ....
30-08-2017, 00:18 #73
ρε παιδια δεν ειμαι κανενα σιγανο ποταμακι κτλ. Σκεφτειτε οτι κοντινα μου προσωπα μου λενε οτι δεν εχουν συναντησει ανθρωπο με τοσο καλοσυνη. Ετσι ειμαι, ετσι γεννηθηκα, ετσι με μεγαλωσανε, ετσι με μαθανε. Δεν προσποιουμαι και ουτε το παιζω κατι που δεν ειμαι. Δεν με ξερετε για να κρινετε αλλα λεω την αληθεια.
30-08-2017, 00:20 #74
30-08-2017, 00:21 #75Miliva21Guest