Results 106 to 120 of 255
Thread: Πληγωμένος μετά από χωρισμό
-
30-08-2017, 11:21 #106
- 30-08-2017, 11:24 #107
Δεν εχεις αδικο για την κοινωνια και σε πολλα απο αυτα που λες. Ας κοιτανε και οι κοπελες μονο το σεξ αν αυτο τους αρεσει. Αλλα οταν ενα αγορι θελει σεξ, συνηθως την αλλη την βλεπει μονο ως ενα κομματι κρεας, δεν εχει συναισθηματα. Και αυτο ειναι πολυ αδικο για μια αξιολογη κοπελα. Δεν ειπα ποτε οτι ειναι ******* μια που θελει μονο σεξ αν θελει και το αγορι το ιδιο. Αλλα μια η ενας που παιζει με τα συναισθηματα του αλλου ειναι μαλακας η *******. Σορυ κιολας που βριζω.
30-08-2017, 11:26 #108
Γιατι στο πρωτο μισο της σχεσης αγαπησα και ερωτευτηκα μια κοπελα που με ειχε προτεραιοτητα, δεν μ εκανε να νιωθω δευτερη επιλογη στη ζωη της, μ εκανε να νιωθω ξεχωριστα, καταλαβαινε τα λαθη της κτλ κτλ κτλ. Αυτην την κοπελα αγαπησα και ερωτευτηκα. Και σου ξαναλεω σιγουρα καποιες φορες θα ειχα φανει γκρινιαρης κτητικος κτλ, δεν υπαρχει ατομο που να μην το κανει αυτο αλλα μου το εξηγουσε, το καταλαβαινα οτι την ενοχλει και ΔΕΝ το ξαναεκανα. Ουτε την κατηγορουσα ουτε ημουν επιθετικος μαζι της
30-08-2017, 11:27 #109
διαφωνω σε ολα...δηλαδη οποιος ερωτευετε και ανοιγει τη καρδια του στη κοπελα η το αντιστροφο.φοβατε μην μεινει μονη/μονος??σε μια σχεση οπου ο ενας κοροιδευει και παιζει με τα αισθηματα του αλλου και τον πληγωνει..ο πληγωμενος ειναι ο ανασφαλης και δεν ξερω και εγω τι αλλο??
30-08-2017, 11:29 #110
Gl08 μην απολογεισαι, εσυ μπορει να της βρηκες καλα και να την ερωτευτηκες, πολλες φορες ομως ερωτευομαστε και ατομα που δεν αξιζουν απο την αρχη, οποτε μην απολογεισαι σε καμια περιπτωση επειδη οι αλλοι δεν ειναι σε θεση να καταλαβουν. Το να εισαι γκρινιαρης και κτητικος δειχνει ενδιαφερον, και δεν δειχνει αδυναμια δικια σου, αλλα της αλλης να εκτιμησει κατι που αξζει. Και δεν ζηταγες πολλα, μια σωστη σχεση ζηταγες με επικοινωνια, ουτε την εκμεταλλευτηκες για το σεξ, ουτε την καταπιεσες, ουτε τιποτα, μην εχεις τυψεις. Και μην εισαι τοσο καλος με ολους, δεν αξζει.
30-08-2017, 11:30 #111
στην αρχη της σχεσης, προχωρας μονο με την ελξη.
δεν ξερεις τον χαρακτηρα του αλλου, ουτε αν ταιριαζετε ουσιαστικα.
προφανως στην πορεια, ειδε οτι δεν ταιριαζετε.
η σχεση δεν ηταν αυτο που γινοταν στην αρχη, αλλα οπως διαμορφωθηκε οταν γνωριστηκατε καλα.
αυτη απο εκεινο εκρινε, κι εσυ απο εκεινο πρεπει να κρινεις.
δεν γινεται να ζητας αυτην που νομζες οτι ηταν οταν δεν την γνωριζες καλα , απο τον καιρο που δεν ειχε δοκιμαστει η σχεση σας...
30-08-2017, 11:33 #112
Ναι, αλλα στην περιπτωση μας, το αγορι αξιζει ενω η κοπελα δεν αξιζε. Δεν πρεπει να του το αναγνωρισουμε αυτο; Και να παψουμε να τον χαλαμε με το να του λεμε να μην ειναι τοσο δηθεν φορτικος ενω το μονο που ηθελε ηταν επικοινωνια με την κοπελα του; Που μπορει ο ιδιος να ειχε σχεση με καποια αλλη κοπελα και αυτη να ηθελε να μιλανε καθε 2 ωρες και καλα θα εκανε και ο ιδιος να ηθελε πιο αραια; Μηπως και αυτη το παρακανε λιγο να μιλανε μονο δυο φορες τη μερα;
30-08-2017, 11:33 #113
Οκ. Δυστυχως αυτη η εκρηξη ενθουσιασμου στον ερωτα που συμβαινει τους πρωτους 6 μηνες, το πολυυυυ για κανεναν χρονο, σιγα σιγα δινει τη θεση της στη λογικη παρατηρηση και ενδεχομενως στο φοβο, το θυμο, την απογοητευση κ.ά.
Δηλαδη στην αρχη αν εχουμε ερωτευτει, μπορει να μην κρατιομαστε ο ενας μακρια απο τον αλλον, να θελουμε σχεδον συνεχη επικοινωνια, να του ανεβαζουμε την αυτοπεποιθηση, να κανουμε τα στραβα ματια στα μειονεκτηματα του και να υπερμεγεθυνουμε τα θετικα του κλπ
Αργοτερα ομως ειναι που αρχιζουμε και βλεπουμε τι μας ενοχλει, τι δε μας αρεσει, τι μας κουραζει.
Αν σε αυτο το σταδιο βρουμε κοινους ρυθμους μπορει να δημιουργηθει η συντροφικοτητα.
Αλλιως... χαλαει το γλυκο.
Μην κρινεις απο τους πρωτους 5 μηνες. Αναγκαστικα, πρεπει να κρινουμε με βαση το συνολο. Ωραια ειναι εκεινη η περιοδος που βλεπουμε παντου καρδουλες, αλλα περναει και μετα βγαινει στην επιφανεια τι μπορει να αντεξει ο ενας στον αλλον.
Αστην να παρει το χρονο της, να δει αν της λειπεις.Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung
30-08-2017, 11:36 #114
δεν την ξερω την κοπελα. πως μπορω να κρινω οτι δεν αξιζε, οταν το μονο που ξερω ειναι οτι του ελεγε οτι την πιεζει? ξερεις εσυ τπτ παραπανω?
γιατι δεν αξιζε? επειδη δεν ταιριαζε με τον γ?
μπορει να αξιζει μια χαρα και να ειναι ευτυχισμενη με καποιον αλλον και ο γ να εινα καλα με καποια αλλη.
30-08-2017, 11:37 #115
μα αυτο λεω.οτι ενα κοριτση αν θελει μονο σεξ καλα κανει.
αν ενα αλλο κοριτση θελει σχεση και αυτη πολυ καλα κανει.
η διαφωνια μου ειναι(οχι μαζη σου με καποιες αντιληψεις)
η διαφωνια μου λοιπον ειναι στο εξεις οτι το κοριτση που θα ζητησει και ζηταει σοβαρη σχεση θα λεει για την αλλη που θελει μονο σεξ οτι ειναι ******* και θα την αντιμετωπιζει ετσι..εκει διαφωνω
..τα αγορια που θελουν μονο σεξ Η το κανουν προφανως απο αμυνα εχουν πληγωνει απειρες φορες και υποσεινυδητα φοβουνται μην το ξαναπαθουν δεν ειμαι και σιγουρος αλλα μαλλον για αυτο το κανουν..
Η θελουν πρωτα να γεμισουν πανω σε αυτο το θεμα και μετα να ψαχτουν για σχεση..ειναι μεγαλη ιστορια.δεν θελω να γινω κουραστικος πανω σε αυτο..ειναι πολλα
30-08-2017, 11:38 #116
Καταρχας δεν θεωρω φορτικο οποιον ειναι ερωτευμενο και θελει επικοινωνια. Ποσο μαλλον οταν θελει να μιλανε εστω και δυο φορες την ημερα ουσιαστικα, και τιποτα παραπανω που ζητουσε το παιδι. Οποτε αυτη μαλλον δεν ηθελε τιποτα απο τη σχεση και τον κοροιδευε η τον επαιζε. Καλα της εκανε και την χωρισε, εγω υποστηριζα παντα τις γυναικες αλλα δεν ειχα καταλαβει ποσο ευκολα πληγωνουν τους αντρες, νομιζα οτι μονο οι αντρες πληγωνουν. Οποτε σε αυτη την περιπτωση αξιζει το αγορι και οχι η κοπελα, λυπαμαι που το λεω.
30-08-2017, 11:39 #117
Θα σου παραθεσω ενα παραδειγμα και θα καταλαβεις πολλα για τους χαρακτηρες μας. Ας πουμε οτι κ εγω κ αυτην ειχαμε μια κουραστικη μερα. Αν εγωαπ τη κουραση μου της μιλουσα αποτομα αυτης δεν της αρεσε μου ελεγε οτι δεν ηταν σωστο και εγω το καταλαβαινα μεχρι που το μετριαζα και το εξαφανισα τελειως. Οταν αυτη ειχε μια κουραστικη μερα και ξεσπουσε σ εμενα και της το εξηγουσα ημουν αυτος που τη καταπιεζει και δεν καταλαβαινω τη κουραση της. Και δεν το αλλαξε αυτο, οταν υπηρχε κατι να της χαλαει ρτη διαθεση ειτε κουραση ειτε κατι αλλο τη πληρωνα εγω. Το θεωρεις λογικο?
30-08-2017, 11:39 #118
30-08-2017, 11:42 #119
οχι, δεν ειναι λογικο, αλλα τα συμπερασματα δεν βγαινουν απο ενα μεμονωμενο παραδειγμα που ισως να σε ευνοει.
οταν ξεχειλισει το ποτηρι για καποιον, και δικιο να εχει, μπορει να γινει αδικος.
ισως και η κοπελα να εχει να πει αλλα 10 παραδειγματα που να εχει εκεινη δικιο.
το θεμα ειναι οτι ΔΙΑΦΩΝΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΔΥΟ κι οχι να αποφασισουμε εδω μεταξυ μας, χωρις να εχουμε ακουσει την πλευρα της, οτι αδικηθηκες...
30-08-2017, 11:42 #120
Εχεις δικιο οτι δεν πρεπει να θεωρειται ******* μια τετοια κοπελα αλλα ολοι την λεμε ετσι ασυνειδητα. Οπως θα πουμε και εναν παχουλο ανθρωπο χοντρο κτλ, γενικα βαζουμε ταμπελες σε ολα, απλα ******* ειναι λιγο χοντρο.
Οσο για το σεξ τωρα για τα αγορια, αν το κανουν επειδη πληγωθηκαν ναι μεν φταινε γιατι πληγωνουν και αλλες κοπελες μετα αλλα εχουν πληγωθει και οι ιδιοι οποτε κατα καποιο τροπο εχουν τιμωρηθει και χωρις να εφταιγαν αρχικα. Αν το κανουν ομως για να αποκτησουν εμπειριες τοτε ειναι οτι χειροτερο και τους αξιζει να πληγωνονται συνεχεια, αν και ειναι χοντροπετσοι αν συμβαινει αυτο και δεν παιρνουν χαμπαρι τιποτα. Και εγω δεν εχω καταληξει γιατι το κανουν.