κατω κατω - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 24 of 24
    Senior Member
    Ε οχι και ανωμαλη φυση εσυ... γαμω τα παιδια εισαι. Μαθε λιγη μουσικη και στον ελης :P
    Δωσε πχοιοτητα χαχαχαχ
    Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung

Senior Member
    Βαλε κι εσυ τιποτα αν νομιζεισ οτι δεν τα ακουμε κι αυτα
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    το κλασικο χιτακι τους
    https://www.youtube.com/watch?v=Vg1jyL3cr60
    Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung

Senior Member
    Καλο βαλε κ τιποτα αλλο
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Junior Member
    Quote Originally Posted by Mauroslosk View Post
    Νιωθω ντροπη για οτι διποτε κανω μεσα στην μερα μου.Τα σκεφτομαι μετα και μου ερχετε να κανω εμετο.Και δεν μιλαω για κατι κακο ως προς καποιον αλλον αλλα ως προς εμενα για την συμπεριφορα μου η για τα λογια μου για το πως με βλεπουν και για το πως υπαρχω στο μυαλο τους ως ανθρωπο.Τωρα τελευταια οποτε κανω κανα τσιγαρο με πνιγει η αναλυση και τα σκεφτομαι σε σημειο που τρεχει κρυος ιδρωτας και ζαλιζομαι.Ειμαι πολυ πισω σε διαφορα θεματα και δεν βλεπω και ενδιαφερον με αποτελεσμα να ειμαι εγω και εγω.
    Γενικα παλευω να φυγει αυτη η αθλια φατσα της μιζεριας αλλα δεν τα καταφερνω και τα ξανασκατωνω.
    Αφου αναρωτιεμε πως ισως υπο την επειρια βλεπω τα πραγματα οπως πραγματικα ειναι γιαυτο και τρελενομαι.
    Ενω νηφαλιος δεν δινω σημασια γιατι νιωθω ποιο ασφαλης και ποιο ισσοροπιμενος.
    Με τα πολλα με παρασερνει η ιδια μου η σκεψη συνειδητα και εκει ερχετε η φρικη.
    Το να προσπαθεις να κοντρολαρεις τον ειρμο σου και αυτος να συνεχιζει παρα την θεληση σου.
    Αστειο μερικες φορες αλλα ολο αυτο με μπλοκαρει ασχημα.
    Σαν ψυχαναγκασμος ενα πραγμα μπορει δλδ ευκολα να μπω σε εναν ρολο και το σωμα μου να κινητε με βαση αυτο που δεν θελω να συμβει.Κοψτο!Δεν κανει!Εχω την εντυπωση πως μπορω να λυσω το μυστηριο μεσα στο μυστηριο που νιωθω μερικες φορες τα καταφερνω δλδ για αρκετη περιδο ημουνα ενταξη και ξαναεπεσα.
    Αυτο με τσιγαρο το ειχα και εγω ,πριν 3 χρονια ειχα αρχησει να το ψαχνω διαφορα στο ιντερνετ .Με το που εκανα τσιγαρο μετα ζαλιζομουν κ ιδρωτας υπηρχαν φορες και πριν το αναψω γινοταν αυτο με το που ελεγα θα καπνισω

iPhone 7

Senior Member
    Τα χω κοψει ουυυυυ απειρες φορες..Αλλα παντα κατι μου ελυπε.

Senior Member
    Οπως και να το κανουμε guys μου λετε να κοψω και νιωθω λες και σας μιλαω για κατι που νιωθω τους τελευταιους 2 μηνες.Ρε συ εχει πετσωσει πανω μου η απογοητευση και ολα τα καλα αυτα συναισθηματα χρονια τωρα.Ξεκαθαρα,με νακρωτικα και χωρις σαν σκατα στα μουτρα μου ειμαι.Οπως και να το κανω.Απλα τωρα με τα χαπια το μονο που γουσταρω ειναι οτι με χαιδευτει γλυκα με εχει γλυκα μαστουρωμενο.(καμια-αξιοπρεπεια)''Χυμα μιλαμε ετσι?Στην αρχη ημουνα σε φαση,wow malaka τι ειναι αυτο γαμαει.Τωρα ειμαι σε φαση που καταλαβα πως τιποτα το σοβαρω δεν αλλαξε συνεχιζω ναμε το ιδιο τρελος.Το μονο που θα ηθελα σαν ευχη'' ηταν να παψω να σκεφτομαι.Η μαλλον να μπορεσω να το βουλωσω στον κακο μου εαυτο που με κρινει παντα και παντου.Απτη στιγμη που σας μιλαω για 2 προσωπα το καλο και το κακο σημαινει πως το αφησα να γινει.Και τωρα ειναι δυσκολο.Εχε υγεια παναγεια θα μεγαλωσω και θα στρωσω θα πει ο ελις.Και μεγαλωνεις φτανεις 35-40 στρωνεις λεει και κοιτας πισω τα ποιο γλυκα σου και ομορφα χρονακια να σε χαιρετανε με το ματι να τρεμοπαιζει και να σου λεει με αυτην την φωνουλα την πουστικη ελα να σε δω ελα να θυμηθουμε λιγο ελα ...Αχ μωρε ας επαναπαφτω αλλωστε θα μεγαλωσω τοτε θα ζησω.Τωρα θα περιμενω σα μαλακας να περασουν τα χρονια για να κλαιω οπως οι υπολυποι για αυτα που δεν με αφησα να κανω να πω και να δω.ΚΑΤΑΡΧΑΣ.Θελω να σταματησω να φαιρομαι σαν το πατερα μου να μιλαω σα να αυτον να καθομαι σαν αυτον και να κανω πλακα σαν αυτον.Τον ψιλοσιχενομαι αλλα εγινα ιδιος το νιωθω και εγω πανω στα αυθορμητα μου και λεω λολ μαλακα δεν εχεις δικια σου γλωσσα σωματος ολα τα πειρες απο τον μπαμπα μαγκα προτυπο και απο την μαμα το θυμα που τα δεχοταν ολα γιατι φοβοταν την απορριψη.Και ερχετε η φωνουλα απ οτα δεξια και σου λεει κοιτα γυρο σου ολοι σκατα ειναι α ναι και εκει πρεπει να καθυσηχαζομαι ετσι δεν ειναι?

Θα το ξαναπω ετσι για το γαμωτο.
    Αισθανομαι εχθρικα κατα τα 90%.
    Πως θα αλλαξει αυτο?Με χαμογελο.Αλλα κοτια κοιτα (παιδιαριστικο υφος) ρε μαλακα μονο και μονο που τα σκεφτομαι δεν θα επρεπε οχι οχι πως να το κανουμε.Αναλωνομαι σε ατμοσφερες και στο κλιμα μονος μου ομως πιανω στον αερα αρνητικα δυκτια αναλυω βλεματα προσωπα και ολα γυρο απο το αγχος και την τρελα.Νιωθω απιστευτα αβολα οταν νιωθω πως κανω τον αλλον να νιωσει και αυτος αβολα και εκει ειναι που για ηλιθιο λογο θελω να του δωσω να καταλαβει πω ψιττ ει (μην δινεις σημασια,δεν φταις εσυ)ολα αυτα ομως στο κοσμο με τα εναερια vibs ενω ο τυπος μπορει να σκαλωνει για δικους του λογους και ισως οχι τοσο με εμενα,Ειναι πολλα που συνεχιζω να τα λεω ενω δεν θα επρεπε ελα μαλακα 22 φτανω και λεω οκ τα διπλασια που ελεγα στα 16 εχει πλακα εν τελη αφου μπορω και επιβιωνω τι σκατα.Αν με βαλω απεξω να με κοιταξω καθως το λεω θα πω τι κοταρα ειναι αυτη.Στην ουσια ετσι ειναι εξω απο τον χορο τα λες αλλιως με 3ο προσωπο παλι εμενα διηγουμαι και γελαω και σταματω γιατι το γαμησα.

Senior Member
    https://www.youtube.com/watch?v=JvdFZfPM5u4

Με αυτες τις μελωδιες μεγαλωσα και μεγαλωνω ψωνιο και καψουρα μεγαλη το ειδος της με τα τραγουδια της με αποσυμπιεζουν τις καλες και τις κακες...

Senior Member
    αυτο μου θυμισες
    https://www.youtube.com/watch?v=0hGs4K7lD0Q

Page 2 of 2 FirstFirst 12