Φοβάμαι μην απογοητευτώ και ξανακυλήσω... - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 37
    Senior Member
    Quote Originally Posted by χορεύει ο κόσμος ξέφρενα View Post
    Νέμεσις μπορείς και εσύ απλά να περνάς καλά μαζί του..που ξέρεις;..αύριο μεθαύριο ίσως δεν μπορείτε να περάσετε καλά χωρίς να έχει ο ένας τον άλλον..και κάπως έτσι ξεκινάνε οι σχέσεις..
    Έχεις δίκιο, έτσι το πήγαινα εγώ, δεν τον έπιασα να του πω "κοίτα εγώ θέλω σχέση". Μου τη σπάει όμως που εκείνος είναι απόλυτος . Από την άλλη ενώ του λέω αυτά, δεν το κόβει μαζί μου. Αναρωτιέμαι όντως δε θέλει να δεθώ μην πληγωθώ ή φοβάται για τον εαυτό του να δεθεί για να μην πληγωθεί; η τελευταία του σχέση ήταν πολύ κακή. Ωστόσο μου έχει συμβεί να είναι κάποιος απόλυτος στην αρχή, πως δεν ερωτεύεται, δεν κάνει σχέση κλπ κλπ και μέσα σε 1 μήνα δεν έκανε χωρίς εμένα.
    Ο λεγάμενος πάντως μου είπε πως θα την ξανακάνουμε αυτή τη συζήτηση, να πούμε τί;

Senior Member
    Quote Originally Posted by savatage View Post
    Ωχ... ηθελε ελευθερη σχεση ο τυπος αλλα δε φαινοταν απο την αρχη?
    Τουλαχιστον ηταν ειλικρινης και δεν εχασες χρονο. Λογικο ομως να πληγωθηκες αφου σου αρεσε.
    Και ποιος πεφτει στα νορμαλ? Οι σχεσεις ειναι γεματες προβληματα. Και ποσοι ανθρωποι δεν καταφερνουν καν να εχουν μια σχεση για πολλα χρονια, δεν εισαι μονη, αν και αυτο δε νομιζω να ειναι παρηγορια.
    Προσπαθησε να ξεσπασεις καπου. Περπατημα εντονο ισως? Δεν ξερω, κατι εντονο που να σου αποσπα την προσοχη και να σε αποφορτιζει.
    Όχι, όταν τον ρώτησα αν θέλει ¨"ελεύθερη σχέση" είπε όχι. Απλά πως ήθελε κάτι πιο χαλαρό. Με τις λέξεις παίζει. Φοβάτι τη λέξη "σχέση". Από την άλλη μου έλεγε να με βάλει να εκπαιδευτώ στο χόμπυ του επειδή του είχα πει πως θέλω να ξεκινήσω και γενικά έβγαζε και κάτι πιο συναισθηματικό.

Senior Member
    Quote Originally Posted by NeMeCiS View Post
    Όχι, όταν τον ρώτησα αν θέλει ¨"ελεύθερη σχέση" είπε όχι. Απλά πως ήθελε κάτι πιο χαλαρό. Με τις λέξεις παίζει. Φοβάτι τη λέξη "σχέση". Από την άλλη μου έλεγε να με βάλει να εκπαιδευτώ στο χόμπυ του επειδή του είχα πει πως θέλω να ξεκινήσω και γενικά έβγαζε και κάτι πιο συναισθηματικό.
    Πιο χαλαρο απο τι? Του ανεφερες κατι που τον τρομαξε και εσπευσε να αμυνθει ισως? Υπαρχουν και αντρες τερμα σχεσακηδες που παρολαυτα στα πρωτα ραντεβου δε θελουν να νιωσουν οτι η γυναικα ψαχνεται αμεσα να παντρευτει κλπ
    Στο λεω στανταρ αυτο απο φιλους μου που μου τα εχουν πει.
    Και μενα μου εχει τυχει πρωην μου στα πρωτα δυο ραντεβου να μου το παιζει ελευθερο πουλι, μαγκια κλπ
    Και μεσα στη σχεση μεσα σε λιγους μηνες ζητησε συγκατοικηση, σε αλλους λιγους ονειρευοταν παιδια και αλλα τετοια. Αστα να πανε, τον λατρευα αλλα τετοια δεν ηθελα.
    Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung

Φίλη μου γνώμη μου είναι ότι ο τύπος επειδή βγήκε από μια άσχημη σχέση φοβάται λίγο από την μια και από την άλλη να περάσει λίγο καλά για να έρθει στα ίσια του..αν σου αρέσει και του αρέσεις το βρίσκω άδικο να το αφήσεις να φύγει γτ φοβάσαι μην πληγωθείς..μπορεί να βγάλει κάτι πολύ όμορφο..αν δεν βγάλει δεν χάθηκε ο κόσμος..στην υγειά του επόμενου..αλλά αν δεν δοκιμάσεις πως θα ξέρεις ότι μπορεί να υπάρξει επόμενος ή ότι ο τυπάς μπορεί να είναι μια φανταστική παρέα που περνάς καλά και μπορεί να βγάλει σε μια όμορφη σχέση;χαλάρωσε περνά καλά χωρίς να έχεις απαιτήσεις και ίσως κολλήσει αυτός μαζί σου περισσότερο από ότι εσύ με αυτόν..

Senior Member
    Quote Originally Posted by savatage View Post
    Πιο χαλαρο απο τι? Του ανεφερες κατι που τον τρομαξε και εσπευσε να αμυνθει ισως? Υπαρχουν και αντρες τερμα σχεσακηδες που παρολαυτα στα πρωτα ραντεβου δε θελουν να νιωσουν οτι η γυναικα ψαχνεται αμεσα να παντρευτει κλπ
    Στο λεω στανταρ αυτο απο φιλους μου που μου τα εχουν πει.
    Και μενα μου εχει τυχει πρωην μου στα πρωτα δυο ραντεβου να μου το παιζει ελευθερο πουλι, μαγκια κλπ
    Και μεσα στη σχεση μεσα σε λιγους μηνες ζητησε συγκατοικηση, σε αλλους λιγους ονειρευοταν παιδια και αλλα τετοια. Αστα να πανε, τον λατρευα αλλα τετοια δεν ηθελα.
    Όχι ρε και γενικά είμαι χαλαρή. ούτε έλεγχο κάνω ούτε πρήζω. Δεν ψάχνω γαμπρό και του το είπα. Από την άλλη δεν ξεκολλάει. Απο τη μία το παίζει ανδράκι ζόρικο αλλά από την άλλη βλέπω πως τσιμπάει όταν τον τσιγκλάω... δεν ξέρω.

Senior Member
    Φίλη μου γνώμη μου είναι ότι ο τύπος επειδή βγήκε από μια άσχημη σχέση φοβάται λίγο από την μια και από την άλλη να περάσει λίγο καλά για να έρθει στα ίσια του..αν σου αρέσει και του αρέσεις το βρίσκω άδικο να το αφήσεις να φύγει γτ φοβάσαι μην πληγωθείς..μπορεί να βγάλει κάτι πολύ όμορφο..αν δεν βγάλει δεν χάθηκε ο κόσμος..στην υγειά του επόμενου..αλλά αν δεν δοκιμάσεις πως θα ξέρεις ότι μπορεί να υπάρξει επόμενος ή ότι ο τυπάς μπορεί να είναι μια φανταστική παρέα που περνάς καλά και μπορεί να βγάλει σε μια όμορφη σχέση;χαλάρωσε περνά καλά χωρίς να έχεις απαιτήσεις και ίσως κολλήσει αυτός μαζί σου περισσότερο από ότι εσύ με αυτόν..
    Έχεις δίκιο, σε ευχαριστώ για τις απαντήσεις σου, (και εσένα ευχαριστώ savatage αλλά η γνώμη του ανδρός παίζει άλλο ρόλο σε αυτά ε). Τώρα δεν ξέρω βέβαια, του την είπα άσχημα σήμερα, δεν ξέρω αν θα μου ξαναμιλήσει...

Senior Member
    οποτε τον τρομαξε η λεξη σχεση? Παιξε κανα ραντεβου ακομα, γνωρισε τον, μπορει ετσι να μαθεις αν κατι τον εχει πληγωσει και φοβαται, ειδικα πριν σε γνωρισει και δει αν περναει καλα μαζι σου. Ή αν ειναι διμουτσουνη οχια :P Προς το παρον ομως, απο ο,τι καταλαβαινω, δεν ξερεις.
    Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung

Ζητά συγγνώμη και δειξτο έμπρακτα..θα σε συγχωρέσει αν του αρεσεις

Senior Member
    Οχι να μη ζητησει συγνωμη. Ωριμοι ανθρωποι ειναι, δε θα παιζουν με τις λεξεις. Καλα εκανε και τον ταρακουνησε. Αν οντως του αρεσει πραγματικα, θα λειτουργησει υπερ της οτι του την ειπε ασχημα.

Senior Member
    Ζητά συγγνώμη και δειξτο έμπρακτα..θα σε συγχωρέσει αν του αρεσεις
    Μέσα στη μούρλα μου, έσβησα το τηλέφωνό του από το κινητό μου, μη του στείλω καμιά χοντράδα. πρέπει να μου στείλει για να τυ ζητήσω συγγνώμη!!! Καλύτερα. Αν επικοινωνήσει θα το κάνω

Σαβατατζ είχα την εντύπωση ότι είσαι αντρας.. σόρρυ!!

Quote Originally Posted by NeMeCiS View Post
    Μέσα στη μούρλα μου, έσβησα το τηλέφωνό του από το κινητό μου, μη του στείλω καμιά χοντράδα. πρέπει να μου στείλει για να τυ ζητήσω συγγνώμη!!! Καλύτερα. Αν επικοινωνήσει θα το κάνω
    Αν σου στείλει αυτός πρώτα και μετά ζητήσεις συγγνώμη θα είναι το καλύτερο!

Senior Member
    Σαβατατζ είχα την εντύπωση ότι είσαι αντρας.. σόρρυ!!
    Κι εγω νομιζα οτι εισαι γυναικα :P Ετσι γινεται στο ιντερνετ.

Συμφωνω, να εμφανιστει αυτος(επειδη τον ετσουξε και οντως του αρεσεις) και σε επομενη συναντηση ζητας και μια συγνωμη αν παραφερθηκες.

Senior Member
    Θέλει πολλή δουλειά να αντιμετωπίσεις της κατάθλιψης τις "αντιδράσεις" ακόμα και στο πιο μικρό... είμαι λειτουργική πια, έχω όρεξη να κάνω πράγματα, κάνω σχέδια, αλλά όταν πέσω είναι στα τάρταρα... υπερβολική αντίδραση, γίνομαι χάλια. Ξεπερνιέται αυτό ποτέ;

Senior Member
    Ναι, οι λογοι που σε κανουν να παραφερεσαι δουλευονται στην ψυχοθεραπεια. Κατι ερμηνευεις ασυνειδητα και σου πατιεται το κουμπι και υπερβαλλεις. Αυτο δουλεψε το και ξεπερνιεται.

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast