Φοβάμαι μην απογοητευτώ και ξανακυλήσω... - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 37 of 37
    Όχι απαραίτητα ασυνειδητα..μπορεί να της χτυπάει κάποια ευαίσθητη χορδή από κάποιο τραύμα..να το θυμάται και να αντιδρά έτσι από φόβο μην ξανά πάθει τα ίδια..το πάθαινα παλιότερα..

Senior Member
    Quote Originally Posted by χορεύει ο κόσμος ξέφρενα View Post
    Όχι απαραίτητα ασυνειδητα..μπορεί να της χτυπάει κάποια ευαίσθητη χορδή από κάποιο τραύμα..να το θυμάται και να αντιδρά έτσι από φόβο μην ξανά πάθει τα ίδια..το πάθαινα παλιότερα..
    Ασυνειδητα γινεται αυτο
    Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung

Senior Member
    Quote Originally Posted by savatage View Post
    Κι εγω νομιζα οτι εισαι γυναικα :P Ετσι γινεται στο ιντερνετ.

Συμφωνω, να εμφανιστει αυτος(επειδη τον ετσουξε και οντως του αρεσεις) και σε επομενη συναντηση ζητας και μια συγνωμη αν παραφερθηκες.
    Γενικά τον τσούζω που και που και δεν την κάνει... πως του αρέσω είναι σίγουρο απλά από τη μία έχει καθημερινή επικοινωνία μαζί μου, και να είναι στη δουλειά και να μου λέει "στείλε μου φωτό να σε δω να σε θαυμάσω", κάτι τέτοια, και από την άλλη μου λέει αυτά. Μπερδεμένος είναι και παίζει με τις λέξεις...
    Ελπίζω να το δουλέψω σιγά σιγά αυτό στην ψυχοθεραπεία... βλέπεις ξεκινώντας με την ψυχολόγο είχαμε να αντιμετωπίσουμε άμεσα θέματα λειτουργικά της καθημερινότητας...

Senior Member
    Ε ναι λογικο ειναι. Σιγα σιγα θα δουλευετε και με το ασυνειδητο, εκει ειναι η βαρβατη δουλεια, μιλαμε για κοπο οχι αστεια. Σε αυτα τα κεφαλαια θελει φουλ προσπαθεια και απο τις δυο πλευρες.
    Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung

Ασυνειδητα γινεται αυτο
    Πως γίνεται ασυνείδητα από την στιγμή που θυμάσαι τι ειχε συμβεί και από φόβο αντιδράς; ασυνείδητα μπορεί να έρχεται η μνήμη..αλλά η συμπεριφορά είναι συνειδητή.. τουλάχιστον στην δική μου περίπτωση..

Senior Member
    Ωχ... ηθελε ελευθερη σχεση ο τυπος αλλα δε φαινοταν απο την αρχη?
    Τουλαχιστον ηταν ειλικρινης και δεν εχασες χρονο. Λογικο ομως να πληγωθηκες αφου σου αρεσε.
    Και ποιος πεφτει στα νορμαλ? Οι σχεσεις ειναι γεματες προβληματα. Και ποσοι ανθρωποι δεν καταφερνουν καν να εχουν μια σχεση για πολλα χρονια, δεν εισαι μονη, αν και αυτο δε νομιζω να ειναι παρηγορια.
    Προσπαθησε να ξεσπασεις καπου. Περπατημα εντονο ισως? Δεν ξερω, κατι εντονο που να σου αποσπα την προσοχη και να σε αποφορτιζει.
    Νομιζω πως τελικα αυτός ο τροπος προσεγγισης ειναι ο πιο σωστος. Το περνουν και οι δυο χαλαρα, περνουν ωραια και αν δουν και δυο οτι ταιριαζουν μεταξυ τους ερχονται αβιαστα και τα υπολοιπα.
    Το προβλημα ειναι αν πεις σε μια κοπελα θελω να κανω κατι σοβαρο και στην πορεια δεις οτι δεν ταιριαζετε. Μου ειπε μια σε τετοια φαση στην πορεια "αν με πληγωσεις την πατησες". Εγω ημουν ηδη σε σκεψη οτι θα το ληξω, δε μου αρεσαν αρκετα πραγματα. Ε εφυγα μετα απο λιγο καιρο. Με ταλαιπωρησε λιγο μετα αλλα οκ.

Senior Member
    Quote Originally Posted by GeorgeGr1 View Post
    Νομιζω πως τελικα αυτός ο τροπος προσεγγισης ειναι ο πιο σωστος. Το περνουν και οι δυο χαλαρα, περνουν ωραια και αν δουν και δυο οτι ταιριαζουν μεταξυ τους ερχονται αβιαστα και τα υπολοιπα.
    Το προβλημα ειναι αν πεις σε μια κοπελα θελω να κανω κατι σοβαρο και στην πορεια δεις οτι δεν ταιριαζετε. Μου ειπε μια σε τετοια φαση στην πορεια "αν με πληγωσεις την πατησες". Εγω ημουν ηδη σε σκεψη οτι θα το ληξω, δε μου αρεσαν αρκετα πραγματα. Ε εφυγα μετα απο λιγο καιρο. Με ταλαιπωρησε λιγο μετα αλλα οκ.
    Στην αρχή δεν πρέπει να πεις τίποτα από τα δύο. ούτε το "θέλω σχέση" κάτι που δεν έκανα, ούτε "δεν θέλω σχέση". Ξεκινάς χωρίς δηλώσεις

Page 3 of 3 FirstFirst 123