stelazine
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 7 of 7

Thread: stelazine

Member

stelazine

Καλησπέρα παιδια.. έχει κανεις εμπειρία απο stelazine?

Senior Member
    proth fora to akouo

Member
    Είναι παλιό φάρμακο..

Junior Member
    το χω παρει αλλα μπορει να προκαλεσει υπερπρολακτιναιμια.αν δεν ξερεις τι ειναι αυτο ψαξε στο ιντερνετ τις επιπτωσεις του...;D Δε θα σαρεσει παντως.

Member
    Quote Originally Posted by Shinji View Post
    το χω παρει αλλα μπορει να προκαλεσει υπερπρολακτιναιμια.αν δεν ξερεις τι ειναι αυτο ψαξε στο ιντερνετ τις επιπτωσεις του...;D Δε θα σαρεσει παντως.
    Δεν το παιρνω εγω, ο φιλος μου το παιρνει. οποτε δεν υπαρχει ανησυχια για την συγκεκριμενη παρενεργεια. απλα εχω ακουσει πολλα αρνητικα για τα παλια φαρμακα και ανησυχω. αλλα η αληθεια ειναι οτι αυτο του εκατσε πολυ καλυτερα απο το ζυπρεξα..

Junior Member
    Quote Originally Posted by parakosa View Post
    Δεν το παιρνω εγω, ο φιλος μου το παιρνει. οποτε δεν υπαρχει ανησυχια για την συγκεκριμενη παρενεργεια. απλα εχω ακουσει πολλα αρνητικα για τα παλια φαρμακα και ανησυχω. αλλα η αληθεια ειναι οτι αυτο του εκατσε πολυ καλυτερα απο το ζυπρεξα..
    Και στα δυο φυλα ομως προκαλει σεξουαλικη δυσλειτουργια μετα απο λιγο καιρο. Καλα αμα ο φιλος σου ομως το χρειαζεται καλυτερα να το παιρνει. Σε εμενα παντως που το χω σταματησει εδω και 3 μηνες συνεχιζουν να υπαρχουν παρενεργειες δηλαδη υψηλη προλακτινη( με βαλανε να κανω εξετασεις αιματος).

Member
    ποσο καιρο το επαιρνες;