Αντιψυχωτικά vs αναβολικά - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 37
    Ναι δίκιο έχεις..δεν θέλω να μου κάτσει καμία..έχω σχέση 9 χρόνια..θέλω απλά να ξανά γίνω ο εαυτός μου..να μπορέσω να μπω στα ρούχα μου και να νιώσω άνετα..να σκύβω να δέσω τα κορδόνια μου ή να κάθομαι σταυροπόδι χωρίς να βοηθήσω..

Senior Member
    Γυμναστική διατροφή κι υπομονή μετά από μία ηλικία το σώμα δεν ανταποκρίνεται καλά να ξέρεις εμένα μου συνέβη στα 32 οι φίλοι μου το παθαν στα 31 δεν ξέρω κι εγώ πριν το πάθω απορούσα γτ οι αθλητές τα παρατανε στα 32/33 έμαθα γιατί το έπαθα κι εγώ κι ησύχασα
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Quote Originally Posted by pavlosla View Post
    πρωτεινες μπωρεις να παρεις αλλα οι πρωτεινες δεν ειναι αναβολικα, τα αναβολικα οπως σου ειπαι και ο nemesis δημιουργουν ψυχολογικα προβληματα φιλος μου που ασχολιοταν με bodybuilding επεσε σε καταθλιψη και εκανε δυο τρια χρονια να συνελθη...... εκτος απο οτι ειχαι ενα παροδικο προβλημα στο συκωτι...... μακρια απο αναβολικα, εγω θα σου πρωτηνα να πας σε ενα διατροφολογο να σου βγαλει διατροφη...
    Η nemecis καλέ όχι Ο :p
    96 κιλά με 1,84 δεν είναι και τόσο τραγικό βρε παιδί μου... μια 12άρα κιλά να χάσεις (με σωστό τρόπο όμως) θα είσαι μια χαρά. Μήπως τα φάρμακα που παίρνεις σου ανοίγουν την όρεξη; ή σου επιβραδύνουν το μεταβολισμό; επίσης ψυχοθεραπεία κάνεις; αν ναι ψάξε το με τον ψυχοθεραπευτή σου μήπως η πηγή της απεριόριστής σου όρεξης είναι ψυχολογική. Αναβολικά και χάπια αδυνατίσματος, ξέχασέ τα. Θα κάνεις κακό στην καρδιά σου, στο συκώτι σου, τα νεφρά σου και θα σε κερατώσει και η κοπέλα σου στο τέλος γιατί θα έχεις καταστρέψει και το......... σου! (ε, είπα να το ελαφρύνω λίγο! μην παρεξηγηθώ!)

Quote Originally Posted by elis View Post
    Γυμναστική διατροφή κι υπομονή μετά από μία ηλικία το σώμα δεν ανταποκρίνεται καλά να ξέρεις εμένα μου συνέβη στα 32 οι φίλοι μου το παθαν στα 31 δεν ξέρω κι εγώ πριν το πάθω απορούσα γτ οι αθλητές τα παρατανε στα 32/33 έμαθα γιατί το έπαθα κι εγώ κι ησύχασα
    Είμαι 31 και ναι ισως να έχεις δίκιο..τώρα τελευταία έχω πέσει πάρα πολύ..ίσως να φταίει και το χάπι που παίρνω δεν ξέρω..σημασία έχει ότι δεν νιώθω καλά με τον εαυτό μου..αρνούμαι να δεχτω οτι γερνάω και πέφτει ο μεταβολισμός..

Senior Member
    ελισ η ηλικια παιζει ρολο, στον πρωταθλητισμο στον ερασιτεχνικο αθλητισμο δεν μετραει τοσο και να πεσουν λιγο η επιδοσης τη εγινε....... τα αντιψυχωτικα πολλες φορες δυστηχως επηρεαζουν το μεταβολισμο και βαζουμε κιλα. και εγω περυσι με το ζοξιλ πηρα 10 κιλα και μου βγηκε η πιστη να τα χασω και ακομα εχω να χασω πολλα.... τωρα ειμαι 92 κιλα 172 υψος..... πρεπει να χασω αλλα δεκα κιλα το λιγοτερο....... και δυστηχως εχω αρχιση να κουραζομαι και δεν κοιμαμε καλα επειδη δε τρωω το βραδυ.....

Χαχαχα Νέμεσις καλά κάνεις και το ελαφρύνεις..παίρνω αντιψυχωτικά χάπια που και την όρεξη ανοίγουν και χαλάνε τον μεταβολισμό..ήμουν 76 κιλά στα κανονικά μου..όσο να ναι μου κακο φαίνεται..

Senior Member
    Νέμεσις για να καταλάβεις όλοι μετά τα τριάντα δεν μπορούμε να πάρουμε τα πόδια μας για να καταλάβεις εγώ από τα δεκαοχτώ μέχρι τα είκοσι πέντε ξυπνούσα εφτά το πρωί κ ξαναμπαινα στις μία το βράδυ σπίτι και από τα είκοσι πέντε μέχρι τα τριάντα άρχισα να βαραίνω με το που φτάνω τριάντα δύο δεν μπορώ να πάρω τα πόδια μου κ φτάνω τριάντα πέντε δουλειά κ πίσω ξάπλα κ πάλι σερνομαι κ είμαι συνέχεια κουρασμένος
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Quote Originally Posted by χορεύει ο κόσμος ξέφρενα View Post
    Είμαι 31 και ναι ισως να έχεις δίκιο..τώρα τελευταία έχω πέσει πάρα πολύ..ίσως να φταίει και το χάπι που παίρνω δεν ξέρω..σημασία έχει ότι δεν νιώθω καλά με τον εαυτό μου..αρνούμαι να δεχτω οτι γερνάω και πέφτει ο μεταβολισμός..
    τη φαρμακα παιρνεις; περιπου 10% χανουμε σε μυικη μαζα τη δεκαετια ακομα μικρος εισαι παντως εγω ειμαι 38

Senior Member
    Είμαι πάνω από 30 και δεν έχω δει καμία διαφορά στο μεταβολισμό. Όταν θέλω να χάσω, χάνω με την ίδια ευκολία που έχανα στα 20 (χωρίς να υποσιτίζομαι). Έχει να κάνει με τον οργανισμό, με το αν γυμνάζεσαι, αν έχεις γυμναστεί χρόνια, το lifestyle του καθενός κλπ. Τώρα τα αντιψυχωσικά ναι, δημιουργούν πρόβλημα γιατί απ' ότι έχω διαβάσει σε αυτό που παίρνω εγώ (seroquel) ανεβάζει την ινσουλίνη. Γι αυτό και χρειάζεσαι έναν καλό διατροφολόγο. Για να σου δώσει μια διατροφή που να μπορεί να φέρει αποτέλεσμα σύμφωνα και με την αγωγή σου. Εμένα δε με επηρεάζει γιατί παίρνω την ελάχιστη ποσότητα (25mg τη μέρα) ίσα ίσα για να μου σταθεροποιήσει τη διάθεση.

Senior Member
    και εγω με το σολιαν εχω σταθεροποιειθη δεν περνω κιλα και σιγα σιγα τα χανω περυσι που επαιρνα και ζοξιλ τα ειχα παιξει ειχαι ανοιξη η ορεξη μου και ετρωγα ασταματητα και εβαλα 12 κιλα και γυμναστικη που εκανα δεν εκανε διαφορα πηνουσα συνεχεια οσο και αν ετρωγα, μεχρι που ευτυχως το σταματησα το ζοξιλ και επανηλθε ο μεταβολισμος μου

Παίρνω ρισπελεν γενοσιμο του ρισπερνταλ..το οποίο είναι πολύ πολύ καλύτερο όσον αφορά θέματα υπνηλίας κόπωσης κτλπ κτλπ..από Δευτέρα μίλησα με τον γιατρό μου και θα το γυρίσω σε αμπιλιφαι..μπας και σταματησω να πεινάω..

Senior Member
    μπωρει να φταιει και το φαρμακο εγω ειχα παρει 14 κιλα οταν πρωτοπηρα το σολιαν..... αλλα τοτε ειμουν και στην αρχη της θεραπειας και ειμουν χαλια δεν γυμναζομουν και ξεσπουσα στο φαγητο, μετα τα εχασα σταδιακα κατεβηκα στα 94 μετα λογο προβληματων που ειχα μου εδωσε ο γιατρος μου και το ζοξιλ, πηρα δεκα κιλα και τωρα τα ξαναεχασα και ειμαι 92 κιλα...... τα φαρμακα παιζουν ρολο, αλλα παιζει ρολο και η ασθενεια, αν εισαι χαλια πως να εχεις ζωτικοτητα να γυμναστης και να τηρησης διατροφη.... σε λιγο κλινω 4 χρονια απο το ψυχωτικο επισοδειο....

Αυτο πρεπει να ειναι απο τα πιο fail θεματα στο ιντερνετ.Η ερωτηση σου ειναι αστεια και αυταπαντητη. Τα αναβολικα αλλαζουν το μεταβολισμο για να αποθηκευεις μυικη μαζα.Τα ψυχοφαρμακα αλλαζουν τον μεταβολισμο προς το λιπος,εσυ το λες.Τα αναβολικα τα παιρνουν αυτοι που γυμναζονται.Τα ψυχοφαρμακα αυτοι που κοιμουνται.Αρα θα ανταγωνιστεις τον μεταβολισμο σου και θα φτιαξεις μυικη μαζα απο το κρεβατι σου? Ειναι αστειος ως κωμικοτραγικος αυτος ο συνδυασμος και δεν θα βρεις συνεργειες μεταξυ των ουσιων γιατι ειναι το ιδιο πραγμα σαν να παιρνεις υπνωτικο και μετα να πινεις καφε για να μεινεις ξυπνιος.

Φίλε σοκ ψυχοφαρμακα και ύπνος δεν είναι απαραίτητο ότι πάνε μαζί..επίσης δεν σημαίνει ότι δεν γυμνάζεται κάποιος που παίρνει ψυχοφαρμακα..δεν θέλω συνεργειες των φαρμάκων γτ δεν γίνεται να συνεργαστούν αυτά τα φάρμακα μεταξύ τους..ξέρω ότι γίνεται να έχω αποτελέσματα από τα αναβολικά αλλά δεν ξέρω αν μπορούν να μου προκαλέσουν ψυχωσικο επεισόδιο ή αρνητικά συμπτώματα..

Quote Originally Posted by χορεύει ο κόσμος ξέφρενα View Post
    Φίλε σοκ ψυχοφαρμακα και ύπνος δεν είναι απαραίτητο ότι πάνε μαζί..επίσης δεν σημαίνει ότι δεν γυμνάζεται κάποιος που παίρνει ψυχοφαρμακα..δεν θέλω συνεργειες των φαρμάκων γτ δεν γίνεται να συνεργαστούν αυτά τα φάρμακα μεταξύ τους..ξέρω ότι γίνεται να έχω αποτελέσματα από τα αναβολικά αλλά δεν ξέρω αν μπορούν να μου προκαλέσουν ψυχωσικο επεισόδιο ή αρνητικά συμπτώματα..
    Ηδη εχεις παθει ψυχωσικο επεισοδιο, χωρις αναβολικα, γιατι επιμενεις οτι τα αναβολικα ειναι χαπι αδυνατισματος. Ουτε τα αναβολικα ειναι χαπι αδυνατισματος και ειναι ευρεως γνωστο οτι με τα ψυχοφαρμακα κοιμασαι ακομα και ορθιος. Συνεργεια φαρμακων η αλληλεπιδραση φαρμακων ειναι οταν οι ουσιες εχουν την ιδια δραση οπως το αλκοολ και τα υπνωτικα, και αντι να χαλαρωσεις πεθαινεις. Συνεργεια φαρμακων η αλληλεπιδραση φαρμακων ειναι οταν οι ουσιες ανταγωνιζονται η μια την αλλη και οπως τραβας ενα σκοινι με αντιρροπες δυναμεις και κοβεται. Αναβολικα παιρνει οχι αυτος που γυμναζεται απλα, αυτος που τρωει 1 κιλο και ξοδευει εναμισι, το εναμισι κιλο θερμιδες γινονται μυικη μαζα με γνωστες χημικες αντιδρασεις. Ψυχοφαρμακα παιρνει ο ψυχικα αρρωστος που μπορει να εχει 1 κιλο προβλημα εως 10 κιλα προβληματα, η δραση τους εχει να κανει με την καταστολη και οι χημικες αντιδρασεις που κανουν ειναι αγνωστες.
    Αρα απο ψυχωσικο επεισοδιο δεν κινδυνευεις γιατι εχεις ηδη ψυχωση, αρνητικα συμπτωματα θα εχεις ετσι και αλλιως. Αν αυτα θα ειναι εμφραγμα,εγκεφαλικο,οξυ επεισοδιο,καταθλιψη η θανατος κανεις δεν το ξερει. Το πολυ πολυ η περιπτωση σου να εχει την αξια του πειραματοζωου.

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast