Results 31 to 37 of 37
Thread: Αντιψυχωτικά vs αναβολικά
-
01-09-2017, 04:04 #31
Εγω θα το πω , μιας και γυμναζομαι 30 χρονια , ταναβολικα τα στεροειδη ειναι η μαστιγα της εποχης μας , ουδεποτε μπηκα στον πειρασμο να παρω , διοτι ξερω τις μακροπροθεσμες τρομερες συνεπειες των ( εχω διαβασει βιβλιο ολοκληρο , απο usa ) , και δεν εχει ' με παρακολουθει αθλιατρος ' την ζημια τους θα την κανουν , ειναι τα νομιμα ναρκωτικα της εποχης , και μολις τα σταματησεις , θα ' κρεμασουν ' οι μυς που απεκτησες με αυτα ...........δεν ξερω τις αλληλεπιδρασεις με αντιψυχωικα , θελει ψαξιμο το πραμα , διοτι αμφοτερα ειναι ισχυρα φαρμακα , ενημερωσε τον γιατρο σου , οχι τον αθλιατρο , μονο αυτος θα σου πει ......εσυ αποφασισε ....
και να διευκρινησω μια συγχυση , αλλο το ντοπιν, που αποβλεπει στο stimulation του οργανισμου για καλυτερες επιδοσεις , ακομη κι μια μεγαλη ποσοτητα καφφεινης θεωρειται ντοπιν , εφεδρινη , και παμε σε αμφεταμινες και αλλα χειροτερα , και αλλο τα αναβολικα τα στεροειδη , αυτα ειναι που κανουν τις περισσοτερες ζημιες , διοτι ο σκοπος τους ειναι να φτιαξεις μυς , ( decadurabolin , dianabol , κ.α. ) το ταχυτερο δυνατον , ακομη κι αυξητικη ορμονη , που μπορεις να τρως δυο πιτσες , και να μην παχαινεις , διοτι με την γυμναστικη ο οργανισμος τις χρησιμοποει για παραγωγη μυωνων ( αναβολισμος ) πολυ δημοφιλης , ειναι αναβολικο .......και της μοδός στις usa .....αλλα κανει εκτος των αλλων ακρομεγαλια ...........αναπιστρεπτι .....Last edited by Macgyver; 01-09-2017 at 04:42.
- 01-09-2017, 06:39 #32
01-09-2017, 08:28 #33
01-09-2017, 12:04 #34
Συμφωνώ με sok και MacGyver...
εντωμεταξύ δεν θέλει να τα πάρει καν για να κάνει μυς...για να χάσει κιλά υποτίθεται τα θέλει!
Εστάλη από SM-A310F στο E-Psychology.gr Mobile App
01-09-2017, 13:22 #35
Παίρνω ρισπελεν φίλε..Νέμεσις αρχικά να χάσω κιλά ναι..απλά η εφεδρίνη ή ο συνδυασμός της με καφεινη και ασπιρίνη είναι ουσίες που μπορούν αυξήσουν τον μεταβολισμό πάρα πάρα πολύ και να χάσεις το λίπος..επίσης ουσίες όπως το αναβαρ σε συνδυασμό με άλλα στεροειδή όπως ντεκαντουραμπολιν χάνεις λίπος και κερδίζεις μυϊκή μάζα..όμως νομίζω πειράζουν και υποδοχείς ντοπαμίνης οι οποίες είναι πολύ ευαίσθητες σε όσους έχουν πάθει ψυχωσικο επεισόδιο..για αυτό και ρώτησα αν κάποιος γνωρίζει να μου πει..μάλλον δεν έχει δοκιμάσει κανένας και αν το κάνω θα είμαι πειραματόζωο όπως είπε ο φίλος σοκ..
01-09-2017, 14:00 #36
μα καλα σοβαρα για ποιο λογο θες να παρεις αναβολικα... προταθλητισμο κανεις; αν δεν κανεις ποιος ο λογος απλα πηγαινε το σωμα σου οσο παει φυσιολογικα
02-09-2017, 06:50 #37
Α, γιαυτο ? τσαμπα χαλας τον οργανισμο σου , εχει βγει πολυ προσφατως το mysimba , φαρμακο που κοβει την ορεξη , συνδυασμος wellbutrin ( το οποιο δεν ειναι ακριβως αντικαταθλιπτικο , βγηκε για διακοπη του τσιγαρου , ως zyban ,) και nalorex , ( τοιοποιο δεν συνιστω Αεον , μιας και θελει συνταγη , κοκκκινη ) μια ουσια για να κοψεις τα οπιοειδη και αλκοολ , αν παιρνεις , εγω εχω παρει ναλορεξ για διακοπη του αλκοολ , χωρις να κανει πολλα , αλλα καλυτερα μακραν απο αναβολικα ......................εφεδρινη , επαιρνα κι εγω για 2 χρονια την δεκατιατου 90 , ειναι για το ασθμα , δλδ μεγαλωνει προσωρινα τους πνευμονες , οποτε αντεχεις πολυ στο γυμναστηριο , αν δεν εχει η καρδια προβλημα , δεν σου κανει ζημια , ( δεν ξερω αν δημιουργει ) αλλα δεν κυκλοφορει πλεον ουτε στις usa , ισως καλυτερα , αντεχα τον διπλο χρονο στο gym , με φουλ βαρη ......αλλα μετα ημουν αγριεμενος , απ την ενταση , roid rage ......
εγω θα χτυπιεμαι εδω , ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΑΝΑΒΟΛΙΚΑ , ΚΙ ΑΥΞΗΤΙΚΗ ΟΡΜΟΝΗ ( που ειναι αμφιβολου προλευσεως , εχω φιλο φαρμακοποιο ποπυ μου ταπε ) .............
τωρα αμα επιμενετε να παρετε , δεν ειμαι μπαμουλας , ενημερωνω απλως .............30 χρονια γυμναστηρια , και διαβασμα σε 100αδες περιοδικα , πολλα μαθαινεις , + τον παιδικο φιλο , εξαιρετο παθολογο .....