Θα ήθελα πολύ να το μοιραστώ με ανθρώπους που είναι σε αδιέξοδο όπως ήμουν κι εγώ - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234
Results 46 to 49 of 49
    Senior Member
    Quote Originally Posted by elisabet View Post

Είναι σημαντικό να ξέρουμε όλοι, ειδικά σε ένα φόρουμ που βρίσκονται πολλά άτομα με σοβαρά θέματα υγείας που πολλές φορές τους φέρνουν σε απόγνωση και απελπισία οτι δεν θα είναι όλοι τόσο τυχεροί να πέσουν σε έναν τέτοιο παπά ή γενικά σε έναν τέτοιο άνθρωπο, οτι θα πρέπει να ψάξουν, να ρωτήσουν, να ακούσουν γνώμες και μετά να εμπιστευτούν κάποιον, διότι σε πολλές περιπτώσεις άνθρωποι μπορεί να γίνουν χειρότερα από μια τέτοια εμπειρία και υπάρχουν τέτοιες περιπτώσεις πολλές!
    Μολις τωρα ειδα το θεμα κι εγω εδω θελω να σταθω, χαιρομαι που το ανεφερε και καποιος αλλος και συμφωνω με την προλαλησασα.
    Θυμαμαι και συγκεκριμενα πχ ενα παιδι μεσα στις εκκλησιες και τις εξομοληγησεις εδω στο φορουμ που ειχε ΙΨΔ και μονο κακο του εκανε η εμπλοκη του με την θρησκεια και την εκκλησια σε καταναγκαστικο ιδεοληπτικο επιπεδο. Τη μια φοβοταν πως η θρησκεια χειροτερευει την ΙΨΔ του και απο την αλλη φοβοταν μηπως αμαρτανει μονο και μονο με αυτη τη σκεψη και πως ισως για αυτο υποφερει ως τιμωρια απο ΙΨΔ...μπρος γκρεμος και πισω ρεμα δηλαδη. Ελπιζω τωρα να ειναι καλυτερα...

Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Άρα παιδάκια έχουμε αλλαγή τρόπου ζωής κ θεραπεύτηκε άρα εδώ μέσα δε λέμε χαζομάρες τώρα αν θέλει να πιστεύει δικαίωμα του εμένα με ενδιαφέρει πως θεραπεύονται όλα αυτά δε με νοιάζει αν πιστεύεις δε πιστευεισ η από πού κατέβηκες
    Φιλικά τα λέω όλα αυτά μην παρεξηγειται
    Κι εγω δεν καταλαβαινω την επιθεση.

Member
    Elisabet - Συμφωνώ απόλυτα με την απάντηση σου, και οι ιερείς είναι άνθρωποι, μπορεί να μην βρεις αυτό που ψάχνεις με τη πρώτη αλλα θα οικονομήσει πιστεύω Ο Θεός να το βρεις σε κάποιον πνευματικό ιερέα, όπως πολύς κόσμος αναζητεί τον κατάλληλο. Εγώ έγραψα με ενθουσιασμό την εμπειρία μου και συγχωρέστε με που δεν κράτησα καμιά επιφύλαξη, απλά η ευγνωμοσύνη μου είναι πολύ μεγάλη και θεώρησα ότι το να παρουσιάσω ή έστω να προτείνω έναν δρόμο, που εγώ προσωπικά τον είχα εγκατελειμένο, σε ανθρώπους που αναζητούν κάποια πρόταση ή γνώμη δεν είναι άσχημο, εμένα αυτός ο δρόμος ήταν ο μόνος ανοικτός πάντως απο ένα σημείο και μετά. Φιλικά πάντα και με επιφύλαξη - συμφωνώ.

Member
    Quote Originally Posted by Natalia_sups View Post
    Μολις τωρα ειδα το θεμα κι εγω εδω θελω να σταθω, χαιρομαι που το ανεφερε και καποιος αλλος και συμφωνω με την προλαλησασα.
    Θυμαμαι και συγκεκριμενα πχ ενα παιδι μεσα στις εκκλησιες και τις εξομοληγησεις εδω στο φορουμ που ειχε ΙΨΔ και μονο κακο του εκανε η εμπλοκη του με την θρησκεια και την εκκλησια σε καταναγκαστικο ιδεοληπτικο επιπεδο. Τη μια φοβοταν πως η θρησκεια χειροτερευει την ΙΨΔ του και απο την αλλη φοβοταν μηπως αμαρτανει μονο και μονο με αυτη τη σκεψη και πως ισως για αυτο υποφερει ως τιμωρια απο ΙΨΔ...μπρος γκρεμος και πισω ρεμα δηλαδη. Ελπιζω τωρα να ειναι καλυτερα...
    Ευχαριστώ που ανέφερες και άλλα παραδείγματα, σίγουρα υπάρχουν διάφορες περιπτώσεις, εγώ ανέφερα την δική μου μόνο.

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234