Results 16 to 30 of 32
Thread: Closed
-
24-04-2008, 05:45 #16
μα καλα ρε dialated τι μαλακιες ειναι αυτες? εσβησες ολα τα μηνυματα σου και τι καταλαβες? σιγα τα υπερπροσωπικα στοιχεια που εδωσες και θα γινοταν γνωστο το ονομα σου στους μυστικους σκοτεινους κυκλους που συμμετεχουμε!
οταν ανοιγουμε ενα θεμα σε αυτο το φορουμ δε το κανουμε μονο για την παρτη μας, αλλα και γιατι διαβαζοντας το καποιοι αλλοι με ιδιο ή παρομοιο προβλημα μπορουν να βοηθηθουν, ή εστω να αποκομισουν χρησιμες γνωμες. με το να σβηνεις τα μυνηματα σου στερεις αυτη τη δυνατοτητα αφου οι απαντησεις φαινονται ξεκρεμαστες.
Τι να σου πω...ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΟΥ!
Και τσαντιζομαι γιατι εχω δει κι αλλη φορα να γινεται η ιδια μαλακια. Πολλοι θελουν να βοηθηθουν μεν, αλλα την παρτη τους παλι σκεφτονται στο τελος....τεσπα.
- 24-04-2008, 11:59 #17
Να \'γειασει το στόμα σου susperia. Συμφωνώ απόλυτα με οσα λες.
Ενοχλούμαι και γω πάρα πολύ με τέτοιες συμπεριφορές για τον ίδιο ακριβώς λόγο που περιγράφεις.
Δυστυχώς, αυτό το έργο, σε αυτό το φόρουμ, επαναλαμβάνεται πάρα πολύ συχνά. Χωρίς υπερβολή, κάθε εβδομάδα λαμβάνω μηνύματα που ζητούν διαγραφή προφίλ, διαγραφή μηνυμάτων κτλ και κυρίως από νέα μέλη που μόλις πάρουν τις απαντήσεις που θέλουν, επιδιώκουν να εξαφανισουν πλήρως τα ίχνη τους από την κοινότητα.Το φόρουμ αυτό, δεν υποκαθιστά τη θεραπεία με τον ψυχολόγο ή τον γιατρό σας. Απευθυνθείτε σε ειδικό, αν κάνετε σκέψεις που μπορούν να αποδειχθούν επικίνδυνες για τον εαυτό σας ή τους άλλους.
24-04-2008, 12:13 #18
Έχω μείνει άναυδη!
Εγώ είμαι καινούργια και το βλέπω πρώτη φορά και για να πω την αλήθεια, χρειάστηκα και λίγο χρόνο για να καταλάβω, (μέχρι να φτάσω στον susperia που το είπε ξεκάθαρα, χα, χα).
Τι να πω; Εγώ γράφω σχεδόν επώνυμα εδώ μέσα, το ξέρουν οι φίλοι μου, ο φίλος μου, ο αδελφός μου...πραγματικά δεν έχω κανένα πρόβλημα.
Και όχι μόνο δεν έχω πρόβλημα, αλλά είμαι και περήφανη για τον εαυτό μου που βρίσκω το κουράγιο να ζητήσω βοήθεια.
24-04-2008, 12:16 #19
Dialated, αν ξαναδιαβάσεις ποτε....κάτι εδω...
σκέψου οτι κάποιοι γράφουν εδω, σκέφτονται, προσπαθούν να βοηθήσουν καποιον ανθρωπο που εκθετει το προβλημα του, τις σκεψεις του. Για τους δικους του λογους ο καθενας. Γιατί δεν το σέβεσαι αυτο?
Μήπως ειναι κ αυτος ενας απο τους τρόπους σου να μελετάς ανθρωπους? Νομιζω πώς τον τελευταιο που θα βοηθησει η τακτικη αυτη, ειναι τον εαυτο σου.
24-04-2008, 13:20 #20
Αρχικό κείμενο του μέλους Justme
Αν και εφόσον κάποιος θεωρεί ότι πρέπει να σβήσει τα μυνήματά του ΚΑΙ ΑΦΟΥ έχει την δυνατότητα να το κάνει ε, τότε μπορεί να μην αρέσει σε εμάς αλλά that\'s life.
(Η δασκάλα μου έλεγε μετά τις διαπιστώσεις γράφε τις προτάσεις)
Αν θέλεις (και αν γίνεται) λοιπόν Δον, το αφαιρείς αυτό το δικαίωμα από τους χρήστες (προαιρετικά καλό θα ήταν βέβαια να ρωτήσες και τις γνώμες των υπαρχόντων χρηστών).
Φυσικά δεν λέω να αφαιρεθεί από τους χρήστες η δυνατότητα να τροποποιούν τα μυνήματά τους αλλά ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ να γίνει λέω αφενός να αφαιρεθεί η δυνατότητα της διαγραφής του μυνήματος (μιας και δεν έχω δεί και κανέναν να σβήνει εντελώς το μύνημά του) και αφετέρου στο edit του μυνήματος να υπάρχει η δυνατότητα ΜΟΝΟ να προσθέσεις κάτι ΚΑΙ ΟΧΙ να τροποποιείς τα ήδη γραφόμενα.
(Αυτά βέβαια είναι θέματα τεχνολογίας του site και δηλώνω παντελή άγνοια του αν είναι δυνατόν να γίνουν)been good, been bad. WILL GO ON
24-04-2008, 14:31 #21
Originally posted by NikosD.
Χωρίς υπερβολή.....
Χωρις υπερβολη, κατ εμε αυτο το θρεντ πρεπει να σβηστει.
Εκτος του οτι ειναι προσβλητικο, μοιαζει και αχαρο.
Μιας και εχουμε τις απαντησεις αλλα μας λειπει το προβλημα....
:P
Υγ...... κατα τα αλλα,
μερικες φορες (μαλλον απο ενστικτο) συγκρατουμαι και επιλεγω που και ποτε θα απαντησω.
Μεχρι στιγμης δεν εχω δει λογο για να με κανει να μετανιωσω.
Στο παρον τοπικ σκεφτομουν αν θα ηθελα να απαντησω επι της ουσιας.
Αγαπητε μου φιλε Dialated,
σε ευχαριστω που με δικαιωνεις.
24-04-2008, 15:55 #22
Originally posted by justme
Αν και εφόσον κάποιος θεωρεί ότι πρέπει να σβήσει τα μυνήματά του ΚΑΙ ΑΦΟΥ έχει την δυνατότητα να το κάνει ε, τότε μπορεί να μην αρέσει σε εμάς αλλά that\'s life.
Αν θέλεις (και αν γίνεται) λοιπόν Δον, το αφαιρείς αυτό το δικαίωμα από τους χρήστες (προαιρετικά καλό θα ήταν βέβαια να ρωτήσες και τις γνώμες των υπαρχόντων χρηστών).
Φυσικά δεν λέω να αφαιρεθεί από τους χρήστες η δυνατότητα να τροποποιούν τα μυνήματά τους αλλά ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ να γίνει λέω αφενός να αφαιρεθεί η δυνατότητα της διαγραφής του μυνήματος (μιας και δεν έχω δεί και κανέναν να σβήνει εντελώς το μύνημά του) και αφετέρου στο edit του μυνήματος να υπάρχει η δυνατότητα ΜΟΝΟ να προσθέσεις κάτι ΚΑΙ ΟΧΙ να τροποποιείς τα ήδη γραφόμενα.
(Αυτά βέβαια είναι θέματα τεχνολογίας του site και δηλώνω παντελή άγνοια του αν είναι δυνατόν να γίνουν)
Ισως και η κοινωνια να ηταν καλυτερη χωρις μπατσους, αμα ολοι ειχαμε αυτοσυνηδητοποιηση για τα θεματα της κοινωνιας και δεν στρουθοκαμηλιζαμε. Ομως οσο το κανουμε, τοσο θα εχουμε τους μπατσους που μας αξιζουν. Η τελευταια αποψη ειναι προσωπικη και να διαχωριστει απο την πρωτη που πιστευω οτι συμφωνειτε οι περισσοτεροι.
24-04-2008, 16:02 #23
(Αυτά βέβαια είναι θέματα τεχνολογίας του site και δηλώνω παντελή άγνοια του αν είναι δυνατόν να γίνουν)
Τυχαινει μερικες φορες να πρεπει να κανω μια μικροδιορθωση σε αυτα που γραφω (ορθογραφικα λαθη η να εχω ξεχασει να βαλω μια λεξη και να αλλαζει το νοημα οσων γραφω).
Προτεινεις δηλαδη να μην εχω αυτο το δικαιωμα επειδη υπαρχουν και ατομα που ειναι ανευθυνα?
Η γραφτηκαν για την πλακα τους η ειπαν την σοφια τους και την εκαναν?
Δηλαδη δεν θα εχω το δικαιωμα να ανασκευασω την σκεψη μου??
Η θα πρεπει πρωτα να γραφω στο word και μετα να κανω κοπυ πειστ την απαντηση μου???
Ο τυπακος εκανε το κεφι του, ας παει στο καλο....
(μαζι και με αυτο το θρεντ του, αφου το κοστολογησε ως αναξιο να υπαρχει στο φορουμ).
24-04-2008, 16:07 #24
ο justme νομιζω αναφερθηκε σε πιθανοτητα να μη μπορουμε να διαγραψουμε τελειως μηνυματα μας, οχι για τροποποιηση τους
24-04-2008, 16:10 #25
Originally posted by dimitris79
ο justme νομιζω αναφερθηκε σε πιθανοτητα να μη μπορουμε να διαγραψουμε τελειως μηνυματα μας, οχι για τροποποιηση τους
δεν γινεται αυτο.
Ειτε εχεις την δυνατοτητα edit ειτε δεν την εχεις,
ολιγον εγκυος δεν παιζει.
24-04-2008, 16:50 #26
Originally posted by krino
Originally posted by dimitris79
δεν γινεται αυτο.
Ειτε εχεις την δυνατοτητα edit ειτε δεν την εχεις,
ολιγον εγκυος δεν παιζει.
Τυχαινει μερικες φορες να πρεπει να κανω μια μικροδιορθωση σε αυτα που γραφω (ορθογραφικα λαθη η να εχω ξεχασει να βαλω μια λεξη και να αλλαζει το νοημα οσων γραφω).
Προτεινεις δηλαδη να μην εχω αυτο το δικαιωμα επειδη υπαρχουν και ατομα που ειναι ανευθυνα?
Η θα πρεπει πρωτα να γραφω στο word και μετα να κανω κοπυ πειστ την απαντηση μου???
(μαζι και με αυτο το θρεντ του, αφου το κοστολογησε ως αναξιο να υπαρχει στο φορουμ).
Πάντως για μένα είναι αρκετά ενοχλητικό να έχω γράψει ολόκληρη απάντηση σε κάτι και μετά να το βλέπω αλλαγμένο επειδή προστέθηκε κάτι και άλλαξε όλο το νόημα. Προτιμώ να υπάρχει αναλοίωτο το αρχικό κείμενο και ότι θες να διορθώσεις ΠΡΟΣΘΕΣΕ το από κάτω. Απλό (ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ)
ΥΓ κάποτε λέγαν ότι η γη είναι επίπεδη.... Σήμερα υπάρχουν τεχνητές μήτρες για ζωικούς οργανισμούς. Αύριο θα έχεις παιδιά χωρίς να είσαι ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΓΓΥΟΣ.......been good, been bad. WILL GO ON
24-04-2008, 17:08 #27
Αν ΞΕΡΕΙΣ ότι ΔΕΝ γίνεται δεν χρειάζεται να γράφεις όλα αυτά για να εξηγήσεις γιατί να μη γίνει.
ειμαι πολυ δημοκρατης για αυτο.....
ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΓΓΥΟΣ.......
καθολου πολυ πιθανον, τεχνολογια γαρ....
ολιγον ομως δεν το κοβω.
24-04-2008, 23:04 #28
αυτή τη στιγμή, αυτό που ισχύει είναι ότι υπάρχει δυνατότητα εντιτ για 5 ημέρες. Είναι μια ενδιάμεση λύση ανάμεσα στο απολύτως ελευθερο έντιτ και στο καθόλου.
Νομίζω ότι διορθώσεις στο κείμενο σου, αν δεν τις κάνεις σε 5 ημέρες, δεν θα τις κάνεις ποτέ.
Τι νοημα έχει μια διόρθωση σε ένα μήνυμα που πλέον έχει παλιώσει και η συζήτηση μάλλον έχει \"κλείσει\"?Το φόρουμ αυτό, δεν υποκαθιστά τη θεραπεία με τον ψυχολόγο ή τον γιατρό σας. Απευθυνθείτε σε ειδικό, αν κάνετε σκέψεις που μπορούν να αποδειχθούν επικίνδυνες για τον εαυτό σας ή τους άλλους.
24-04-2008, 23:19 #29
Δεν θέλω να εκφράσω ακραίες απόψεις, αλλά αν ήμουν εγώ διαχειρίστρια του φόρουμ θα έκανα το εξής:
Θα άφηνα το δικαίωμα στους χρήστες να κάνουν εντιτ τα μνμ, αλλά θα διέγραφα διαπαντώς τον χρήστη, ακόμη και αν προσπαθούσε να συνδεθεί με άλλο νικ.
Νομίζω ότι έχετε τη δυνατότητα να διαπιστώνετε αν κάποιος \"ξανά\" μπαίνει με άλλο ψευδώνυμο.
Το λέω, (και επαναλαμβάνομαι γιατί το έχω ξαναπεί), ότι εδώ, οι περισσότεροι από μας καταθέτουμε κομμάτια της ψυχής μας τα οποία αφήνουμε παρακαταθήκη σε όσους θέλουν να βρουν ομοιότητες με τα κομμάτια που αναζητούν στο δικό τους παζλ.
25-04-2008, 14:44 #30
Originally posted by NikosD.
.
.
Κρίνο,
αυτή τη στιγμή, αυτό που ισχύει είναι ότι υπάρχει δυνατότητα εντιτ για 5 ημέρες. Είναι μια ενδιάμεση λύση ανάμεσα στο απολύτως ελευθερο έντιτ και στο καθόλου.
Νομίζω ότι διορθώσεις στο κείμενο σου, αν δεν τις κάνεις σε 5 ημέρες, δεν θα τις κάνεις ποτέ.
Τι νοημα έχει μια διόρθωση σε ένα μήνυμα που πλέον έχει παλιώσει και η συζήτηση μάλλον έχει \"κλείσει\"?
Εχμμμ και αν τις μαζεύαμε αυτές τις 5 μέρες??? (σε μία μέρα πχ??)been good, been bad. WILL GO ON
Μετά το Depakin, δεν μου ξαναήρθε περίοδος;
20-07-2025, 20:20 in Ψυχοφαρμακολογία