Results 1 to 15 of 32
Thread: Closed
-
23-04-2008, 05:51 #1
Closed
Σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας :)
- 23-04-2008, 10:17 #2
καλώς ήρθες dialated...
ομολογω οτι διαβαζοντας το κειμενο σου μπερδεύτηκα.Δλδ πηρα αντιφατικα μηνυματα.
Απο τη μια γράφεις οτι οι σχεσεις σου με το αντιθετο φύλο σε κρατησαν ζωντανο, απο την αλλη ομως δεν εχεις σχεσεις....Κάτι δεν κατάλαβα καλα?
Γραφεις ακομα οτι εχεις μελετήσει καλα τους ανθρωπους...πώς το εκανες αυτο?
Επίσης ποια ειναι τα υψηλα στάνταρ που εχεις θέσει?
Τελος να σου πω οτι ποτε δεν μπορεις να ξέρεις τί θα θελε μια γυναικα ή ακομα κ ενας αντρας.Νομιζω πώς ο καθε ανθρωπος ειναι πραγματικα μοναδικος.Δωσε λοιπον χρονο σε καποιον ανθρωπο που πραγματικα σ ενδιαφερει.Ανακαλυψε τον.Μη βγαζεις γρηγορα συμπεράσματα.
23-04-2008, 10:50 #3
.
23-04-2008, 11:13 #4
Να σε καλωσορίσω και εγώ στο φόρουμ !!
Καλές εξομολογήσεις ! :P
Στο θέμα μας :
Κάλε μου Dialated , δεν μπορείς να φανταστείς πόσος κόσμος νιώθει μοναξιά (είτε έχει παρέα είτε δεν έχει) !!!!! Καταλαβαίνω τον πόνο και εγώ τον περνάω αυτήν την στιγμή , αν και στο παρελθόν είχα καλούς φίλους που νόμιζα οτι θα είναι πάντα κοντά μου (έτσι νόμιζα). Ομως δυστυχώς στη ζωή πορευόμαστε μόνοι μας !! Τελείως μόνοι !! Και οι φίλοι που θα έρθουν , αν έρθουν , ακολουθούν την δική τους μοναχική πορεία και θα τους έχεις κοντά σου όσο αυτές οι πορείες είναι περίπου ίδιες (τουλάχιστόν εγώ αυτό έζησα , χωρίς να αποκλείω κατι άλλο) .
Θα μου πείς : \'\'εγώ όμως δεν είχα ποτέ φίλους .\'\' Και εγώ θα σου πω οτι μερικές φορές νιώθω πλέον το ίδιο , γιατί δεν μπορώ να πιστέψω οτι τιμάνε την φιλία αυτοί που αφήνουν την φιλία να ξεθυμάνει σιγά σιγά με το πέρασμα του χρόνου .......... (εξαιρώ μόνο ενα άτομο που ο ατλαντικός ωκεανός μας κράτησε σε απόσταση)
Αυτά ........ μήπως και σε βοηθήσουν να απομυθοποιήσεις λίγο τις φιλίες που έχουν οι άλλοι ......... όλοι στο ίδιο καζάνι βράζουμε και το άσχημό είναι οτι ο καθένας είναι στο δικό του καζάνι και νομίζει οτι μόνο αυτός υποφέρει ..............
Επιπλέον για αυτά που κάνουμε ή δεν κάνουμε ........ δεν έχουμε να λογοδοτήσουμε σε κανέναν παρα μόνο στον εαυτό μας !!
Ο εαυτός σου είναι που είναι τόσο αυστηρός και επικριτικός μαζί σου , ο εαυτός σου είναι που σε κατηγορεί για την μοναξιά σου .......... εμείς οι άλλοι που περνάμε το ίδιο (πολλές φορές) θα σε καταλάβουμε και δεν θα είμαστε τόσο αυστηροί όσο μου δίνεις την αίσθηση οτι περιμένεις οτι θα είμαστε ..............
Χαλάρωσε λίγο ! Χαμογέλα ! Βρές πράγματα που σε ευχαριστούν και ας είναι μικρά και καθημερινά ! Πράγματα που μέχρι σήμερα , παρέβλεπες ! Αυτό που έχει σημασία στη σύντομη ζωή που ζούμε , είναι η αγάπη και η αγάπη πηγάζει απο μέσα μας !!!!! Δεν χρειάζεσαι κανέναν άλλον , μάθε να δίνεις εσύ αξία στις ομορφιές που βλέπεις γύρω σου και να είσαι θετικός και αισιόδοξος !!! (Ολα αυτά τα λέω για να τα ακούσω -διαβάσω- και εγώ)
Βέβαια δεν υποτιμώ την αξία του να μοιράζεσαι . Κάθε άλλο . Αλλα ο άλλος , είναι πιο πιθανό να σε πλησιάσει αν εκπέμπεις θετική ενέργεια και τα έχεις βρει με τον εαυτό σου . Και ο άλλος , έχει επίσης να παλέψει με τα δαιμόνια που είναι μέσα του . Δαιμόνια , που μόνο ο ίδιος μας ο εαυτός τελικά μπορεί να διώξει ή να τους επιτρέψει να ριζώσουν ...........
Τέλος , πιστεύω οτι η έλλειψη σεξουαλικής δραστηριότητας σε τακτική βάση , δημιουργεί ανισσοροπίες στο σώμα , με αποτέλεσμα να εντείνει το όποιο πρόβλημα .......... και να δημιουργεί αρνητικές σκέψεις ........ Αν αυτό δεν μπορεί να λυθεί άμεσα , τουλάχιστον φρόντισε να γυμνάζεσαι , ωστε να εκτονώνεσαι , να έχεις καλή επαφή με το σώμα σου και να ανεβάζεις τις ενδορφίνες .............
23-04-2008, 11:27 #5
Διαβάζοντας το 2o μήνυμα σου , έχω να συμπληρώσω κάτι : μου δίνεις την αίσθηση οτι αντιμετωπίζεις τα πράγματα πολύ εγκεφαλικά (και \'\'αυστηρά\'\') και δεν χαλαρώνεις αρκετά ........ Επιπλέον , οι 4 ολοκληρωμένες σου σχέσεις δεν μου φαίνονται καθόλου λίγες ....... εσύ τις βλέπεις λίγες ......
23-04-2008, 11:45 #6
.
23-04-2008, 12:19 #7
φιλε dialated καλωςηρθες!
λοιπον, απ αυτα που γραφεις κατ αρχην δε βλεπω ενα αποτυχημενο ατομο, αλλα ενα ατομο που εχει ανασφαλειες. Λοιπον, εφοσον λες εμφανισιακα δεν εχεις καποιο προβλημα γενικοτερα και...ουτε στο μυαλο εχεις προβλημα (ως προς τη δυνατοτητα να σκεφτεσαι και να αναλυεις), θα πρεπει να αναζητησεις στον εαυτο σου τις αιτιες που δεν εχεις αυτα που θελεις. Το οτι δεν εχεις παρεες δε μου λεει, τιποτα, ξερεις ποσος κοσμος νιωθει μοναξια που λεει η kleiw? κι αν δεν το βλεπεις ειναι γιατι οπως και συ...κανεις δεν το λεει, απλα ειναι μονος του!
δευτερον, καλα να ξερεις τι μαλακια μου φανηκε αυτο που ειπες οτι εισαι 26 χρονων (σε πηραν τα χρονια φιλε...γερασες!!!πλακα μας κανεις?) και λες οτι εχεις κανει 4 σχεσεις κι αυτες ολοκληρωμενες!! ειλικρινα πλακα μας κανεις? και νιωθεις κομπλεξικος γι αυτο? αλλοι εχουν φτασει 30 και δεν εχουν αγγιξει γυναικα! Δεν ξερω πως εχες αντιληφθει τη ζωη αλλα δεν ειναι τσοντα να χρειαζεται να χουμε παει στα 26 μας με 100 γυναικες! Στα δικα μου αυτια το 4 ολοκληρωμενες μου φαινεται μια χαρα αριθμος (και ολοκληρωμενες κιολας, το τονιζω γιατι αλλοι εχουν εμπειριες απο 1-2 σχεσεις μη-ολοκληρωμενες), θελω να πω οτι ενταξει, ουτε τεραστιος αριθμος ειναι, αλλα ουτε και μικρος, ειναι μια χαρα! Στα λεω αυτα επιτηδες με τοσο ειρωνικο υφος για να καταλαβεις τη μαλακια ειναι αυτη που πεταξες και να σταματησεις να αισθανεσαι ασχημα γι αυτο.
Επιπλεον φιλε, μη ξεχνας οτι δε μπορουμε να τα χουμε ολα. Εσυ δεν εχεις φιλους αλλα εχεις κανει σχεσεις! Συνηθως το αντιθετο βλεπουμε, να εχουν φιλους, αλλα το προβλημα να ειναι οι σχεσεις που δεν εχουν κανει!! Ξερεις ποσοι θα θελαν να ειναι στη θεση σου??? Φιλε εγω δεν εντοπιζω καποιο προβλημα στα προσοντα σου να τοι πω ετσι, και με λιγη προσπαθεις μπορεις να παρεις αυτα που σου λειπουν, αλλωστε ρε φιλε περιμενεις απο 26 χρονων να εχεις αποκτησει τα παντα απο οσα ηθελες?
και 1-2 παρατηρησουλες ακομα
1) αν βλεπεις κι εχεις υψηλα στανταρ...χαμηλωσε τα!! κι οταν αρχιζεις να αποκτας το μετριο (συμφωνα με τα στανταρ σου), τοτε αν δε σου αρκει , ψηλωσε τα!! δεν παμε κατευθειαν για την κορυφη, σιγα σιγα!
2) σταματα να σκεφτεσαι και να υπεραναλυεις. Η υπεραναλυση δεν ειναι παντα κακια, γιατι δειχνει να θες να ερμηνευσεις τον κοσμο, αλλα τη στιγμη που σκεφτεσαι τοσο πολυ και δεν δρας κιολας σε εναν αναλογο βαθμο, ειναι κακο. Αλλωστε αυτη η υπεραναλυση ειναι πιστευω πως σε οδηγησε να καταληξεις καπου μεσα σου για το τι και πια ειναι τα στανταρ των γυναικων και των ανθρωπων. Η θεωρια ομως ποτε δεν εχει ποτε απολυτη ταυτιση με την πραγματικοτητα, κι αυτο στην περιπτωση που ειναι σωστη η προσεγγιση, γιατι αλλιως η θεωρια διαστρεβλωνει πληρως την πραγματικοτητα.
23-04-2008, 12:23 #8
Originally posted by Dialated
Κλειω,
Ειλικρινα,απλα με καιει να ειμαι σαββατο βραδυ μεσα. Με καιει το να βγαινω μια φορα στους 4 μηνες. Δεν θελω ανθρωπους να κλαιγομαι κλπ.,ουτε φιλους που να εχω τις απαιτησεις που ανεφερες. Απλα 1-2 ανθρωπους που να ξερω οτι ειναι στην αλλη ακρη της γραμμης για εμενα και που θα μπορω να να βγω μαζι τους. Εζησα μια ζωη χωρις να το ειχα ποτε αυτο,εσυ θα μπορουσες να ζησεις με κατι τετοιο? μερικα πραγματα δεν πρεπει να γινονται στους ανθρωπους. Νομιζουν οτι ο βιασμος ειναι σκληρος,ενω ειναι απλα ποιο συνηθης. Απλα δοκιμασε να ζησεις αυτο που εχω ζησει εγω.
Originally posted by Dialated
Οσο για το περι σεξουαλικοτητας δηλαδη μου λες οτι ειμαι αγαμητος με λιγα λογια και λεω οτι να \'ναι απο την αγαμια :p .. Εχω καιρο μεν (τον περισσοτερο που εχω περασει απο τοτε που ημου 19 χρονων),γυρω στους 5 μηνες,με καει full,αλλα δεν νομιζω οτι ειναι το κυριο προβλημα μου..οντως, το sex απελευθερωνει ουσιες στο σωμα σου που σε βοηθανε να σκεφτεσαι ποιο σωστα να μπορεις να συγκεντρωνεσαι ποιο ευκολα,να αισθανεσαι ποιο ομορφα κλπ.
Οσο για τις 4 ολοκληρωμενες,ειπαμε...συντ ομα 5,που και παλι ειναι υπερβολικα λιγες για ενα ατομο στην ηλικια μου.
Αν ειχα την δυνατοτητα να βγαινω περισσοτερο,ειχα γνωστους κλπ,τοτε δεν θα ειχα ουτε αυτο το προβλημα..
23-04-2008, 13:15 #9
εχω ακομα φρεσκο το ποστ που εχω κανει εγω και διαβασα και το δικο σου και τις απαντησεις που σου εχουν δωσει...Μου φαινεται εχεις ξεφυγει λιγο...
Κατσε λιγο και συγκρινε τα...θα δεις οτι εχεις πετυχει ΠΟΛΥ περισσοτερα πραγματα απο μενα, τουλαχιστον οσον αφορα σχεσεις αλλα μιλας πολυ πιο δακρυβρεχτα..Νομιζω οτι και οι 2 ειμαστε στην ιδια φαση και ολες οι συμβουλες που μας δινουν ισχυουν και για τους 2 μας. Ειναι και η τυχη δε λεω αλλα κυριως ΕΜΕΙΣ πρεπει να κανουμε τη διαφορα..
Νομιζω σε καποια πραγματα εισαι οντως υπερβολικος και πρεπει να να τα σκεφτεις καπως πιο..ρεαλιστικα..Παρ\'ολ\'αυτ α, εγω φεριπιν (ετσι γραφεται;), ξερω τι πρεπει να κανω, πως να σκεφτω, οτι πρεπει να βγαλω τη τυπισσα απο το μυαλο μου κλπ κλπ...αλλα δεν ειναι ευκολο απο τη μια στιγμη στην αλλη. Γι\'αυτο εχω αναζητησει βοηθεια, αν καταλαβαινεις τι εννοω. Σκεψου αν πρεπει κι εσυ να το κανεις.
Δε το κρυβω πως οταν μου το πρωτοπροτειναν (οχι απο δω), ειπα \"Χριστε μου τι καταντια που θα παω και σε Ψυχολογο....\" Κι ομως...μαλλον ειναι βοηθεια...
23-04-2008, 13:43 #10
.
23-04-2008, 13:44 #11
.
23-04-2008, 13:56 #12
.
23-04-2008, 14:37 #13
Κοιτα...επειδη μιλαω με αυτη τη στιγμη 6 ατομα, μετρημενα, δε σημαινει οτι κανουμε και παρεα εξω...σπανιως...ουτε εγω καλιεμαι φιλε μου...
Παντως απο οσο με ξερω, ειναι δεδομενο πως αν ειχα τα ιδια με εσενα στις κυριες, τυχαιως ή οχι, σιγουρα θα ειχα αλλο μενταλιτε κι αυτοπεποιθηση....θα ειχα κατι αλλο να επιδειξω ρε παιδι μου...και στους εξω, κι ας μη μετραει στη τελικη, αλλα κυριως σε εμενα..τωρα οσο για το τι δε μπορω να κανω γενικως με δαυτες λογω συμπεριφορας...μιλαω με συγκεκριμενα επιχειρηματα που πρεπει να δουλεψω...
23-04-2008, 14:42 #14
Συγγνώμη αν ακουστώ κάπως... αλλά... Dialated... έχεις αφήσει ποτέ τον εαυτό σου να νοιώσει; Να αντιδράσει σε μια παρουσία; Ή γυρνάς συνεχώς με ένα σκαρίφημα της τέλειας (για σένα) γυναίκας στο χέρι και συγκρίνεις τον κόσμο με αυτό το φανταστικό πρότυπο;
Έχεις αφεθεί στο να έρθεις κοντά με κάποια γυναίκα και στην πορεία να αφεθείς να ανακαλύψεις αν υπάρχει αυτό που πραγματικά αποζητά το μέσα σου; Έχεις αφήσει να νοιώσεις τι είναι αυτό που όντως χρειάζεσαι ή κάνεις μόνο μελέτες θαρρείς και θα αγοράσεις σπίτι; (που και πάλι βέβαια ξεκινάς με προδιαγραφές σημειωμένες, τόσα μέτρα, τόσα παράθυρα, τέτοιο πάτωμα, τέτοια διαρρύθμιση... και τελικά βλέπεις ένα σπίτι που να σου \"μιλήσει\" και να σε κάνει να αισθανθείς πολύ όμορφα και που καμμία σχέση δεν έχει με το σχεδιάγραμμα που κουβαλάς... και το αγοράζεις και σιγά-σιγά το διαμορφώνεις ανάλογα με την αίσθηση και τις \"ανάγκες\" σου...)
Αναρωτιέμαι τι σε έκανε να φτάσεις στο σημείο να αναζητάς σύνροφο με αυτόν τον τρόπο...
23-04-2008, 16:09 #15
1) Δεν υπάρχει αίνιγμα χωρίς λύση (τα αινίγματα τα έχουν σκεφτεί άνθρωποι και οι άνθρωποι μπορούν να τα λύσουν)
2) Το νόμισμα και τις εξήντα μέρες ξέχνα τα (Δεν μπορεί η τύχη ούτε ο χρόνος ούτε η παραίτηση να δώσουν την πραγματική λύση)
Γειά και από μέναbeen good, been bad. WILL GO ON
Xanax και Ναρκωτεστ!
20-07-2025, 20:57 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή