Πρόβλημα με τους γονείς. - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast
Results 31 to 45 of 66
    Senior Member
    Quote Originally Posted by sok View Post
    Πρεπει στα αληθεια να εισαι δυσκολη και εχεις πολλες επιτυχιες στους αντρες. Μπορω να σου κανω μερικες πικαντικες ερωτησες για να μαθαινω και γω?
    Δεν θα σου πω τιποτα για την προσωπικη μου ζωη. Το θεμα ειναι γιατι εσυ εισαι τοσο μισογυνης.

Senior Member
    Quote Originally Posted by χορεύει ο κόσμος ξέφρενα View Post
    Πάει το νήμα της κοπελιτσας
    Συγγνωμη αλλα δεν το ξεκινησα εγω και εδω με προσβαλλει, αυτο σας πειραξε;

Μην δίνεις σημασία..όσο απαντάς τόσο θα σε προσβάλει..

Quote Originally Posted by λουλούδι View Post
    Δεν θα σου πω τιποτα για την προσωπικη μου ζωη. Το θεμα ειναι γιατι εσυ εισαι τοσο μισογυνης.
    Βασικα ηθελα να μαθω ποση ωρα ψηνεις τις μπριζολες στη σχαρα για να γινουν νοστιμες, τι μπαχαρικα βαζεις στα μπιφτεκια και πως φτιαχνεις την τυροκαυτερη.

Miliva21
    Guest
    Οι γονεις σου καλο θα ηταν να κανονισουν μια ή περισσοτερες συνεδριες με τον γιατρο που σε παρακολουθει.....μπορει να τους επηρεασει θετικα και να το δουν απο μια αλλη πλευρα....

Πρεπει να καταλαβουν οτι εσυ δεν ζεις για να εισαι αυτο που θελουν εκεινοι...ουτε για να καλυπτεις τις δικες τους αναγκες και απωθημενα...ομως πρωτα απο ολους πρεπει να το συν ειδητοποιεις και να μη το ξεχνας εσυ η ιδια....

Αν οι γονεις σου ειναι απο αυτους που δεν αλλαζουν ή δεν παιρνουν απο λογια ....τοτε καλυτερο θα ειναι να προσπαθησεις να κοιταξεις τη ζωη σου και να ανεξαρτητοποιηθεις οσο μπορεις.....

Απλα τους εχει πιασει αρνηση ....αρνουνται να πιστεψουν οτι σου συνεβη αυτο το προβλημα υγειας....δεν θελουν να το παραδεχτουν ουτε οι ιδιοι...
    Οπως ειπα και πριν καλυτερα να προσπαθουσες να τους πεισεις να μιλησουν με το γιατρο σου

Αρχικά θα έλεγα πως συνήθως οι γονείς δυσκολεύονται να αποδεχτούν ότι το παιδί ΤΟΥΣ έχει πρόβλημα, έχουν οι περισσότεροι την νοοτροπία "το παιδί μου είναι μια χαρά δεν έχει τιποτα". Αλλά βλέπω πως γενικά δεν σου φέρόνται όπως αρμόζει ούτε σε στηρίζουν. Το να τους κατηγορώ βέβαια νομίζω δεν βοηθάει πουθενά. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να ασχολείσαι με την δικιά σου ζωή όσο μπορείς, και να φύγεις το συντομότερο δυνατόν

Senior Member
    Δεν τους ενδιαφερει καν, αυτοι τη φτασανε σ'αυτο το σημειο.......

Senior Member
    Quote Originally Posted by GeorgeGr1 View Post
    Μολις παρακολουθησατε μια συζητηση των γονεων του sok με τους γονεις του λουλουδιου.
    Εισαι θεουλης. Καλυτερη σφηνα και απο του ελης ηταν αυτη
    Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung

Senior Member
    Quote Originally Posted by savatage View Post
    Πολυ αστειο.

Senior Member
    Quote Originally Posted by savatage View Post
    Μαθαίνει γρήγορα αυτοσ
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Quote Originally Posted by pavlosla View Post
    μερικη @α@ακες τα χτυπανε τα παιδια τους, εμενα με τσακιζε ο γερος με τη ζοστηρα οταν ειμουν μικρος.........
    Και εμένα το έκανε μερικές φορές.Με κλείδωνε σε ένα δωμάτιο και με χτυπούσε με τη ζώνη....ήμουν 6-7 χρονών.

Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Μαθαίνει γρήγορα αυτοσ
    Εχεις ξεκαθαρο ανταγωνιστη πλεον
    Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung

Senior Member
    Μαιρη93 στην ψυχοθεραπεια οταν δουλευετε πανω στις παιδικες σου αναμνησεις και στο τωρα που ζεις μαζι τους, συζητατε τροπους να το αντιμετωπιζεις?

Senior Member
    Quote Originally Posted by Miliva21 View Post
    Οι γονεις σου καλο θα ηταν να κανονισουν μια ή περισσοτερες συνεδριες με τον γιατρο που σε παρακολουθει.....μπορει να τους επηρεασει θετικα και να το δουν απο μια αλλη πλευρα....

Πρεπει να καταλαβουν οτι εσυ δεν ζεις για να εισαι αυτο που θελουν εκεινοι...ουτε για να καλυπτεις τις δικες τους αναγκες και απωθημενα...ομως πρωτα απο ολους πρεπει να το συν ειδητοποιεις και να μη το ξεχνας εσυ η ιδια....

Αν οι γονεις σου ειναι απο αυτους που δεν αλλαζουν ή δεν παιρνουν απο λογια ....τοτε καλυτερο θα ειναι να προσπαθησεις να κοιταξεις τη ζωη σου και να ανεξαρτητοποιηθεις οσο μπορεις.....

Απλα τους εχει πιασει αρνηση ....αρνουνται να πιστεψουν οτι σου συνεβη αυτο το προβλημα υγειας....δεν θελουν να το παραδεχτουν ουτε οι ιδιοι...
    Οπως ειπα και πριν καλυτερα να προσπαθουσες να τους πεισεις να μιλησουν με το γιατρο σου
    Έχω προσπαθήσει αλλά δεν ήθελαν.Τις φοβάμαι πολύ τις αντιδράσεις και τα ξεσπάσματά τους,φοβάμαι μη γίνουν χειρότερα.Δεν είναι και πολύ ισορροπημένα άτομα

Senior Member
    Quote Originally Posted by butterfly95 View Post
    Αρχικά θα έλεγα πως συνήθως οι γονείς δυσκολεύονται να αποδεχτούν ότι το παιδί ΤΟΥΣ έχει πρόβλημα, έχουν οι περισσότεροι την νοοτροπία "το παιδί μου είναι μια χαρά δεν έχει τιποτα". Αλλά βλέπω πως γενικά δεν σου φέρόνται όπως αρμόζει ούτε σε στηρίζουν. Το να τους κατηγορώ βέβαια νομίζω δεν βοηθάει πουθενά. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να ασχολείσαι με την δικιά σου ζωή όσο μπορείς, και να φύγεις το συντομότερο δυνατόν
    Και η ψυχολόγος μου είπε πρέπει να φύγω για να είμαι καλά.Αλλά δεν είναι εύκολο γιατί δεν έχω σταθερή δουλειά.Κάνω δύο δουλειές και πάλι δεν φτάνουν

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast