Πρόβλημα με τους γονείς. - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 5 FirstFirst ... 345
Results 61 to 66 of 66
    Senior Member
    μαρια τη ακριβως εχεις και εισαι σε θεραπεια;.... η μονη λυση ειναι να ανεξαρτητοποιηθεις με τους γονεις σου οσο μενεις μαζι τους τοσο θα εχεις προβληματα

Senior Member
    Συμφωνω με pavlosla. Φυγε οσο ειναι νωρις......

Senior Member
    Quote Originally Posted by Miliva21 View Post
    Φαινεται οτι εισαι πλ.ενοχικη και ειναι λογικο ειναι κατι που σου το περασαν ...φαινεται οτι θεωρεις τον εαυτο σου υπευθυνο για ολα...σε σημειο που να ξεπερναει τη πραγματικοτητα και να παιρνεις την ευθυνη για πραγματα που δεν εφταιξες....

Το θεμα ειναι γιατι σιγα σιγα δεν τα ξεπερνας αυτα...?? Ο ψυχιατρος σου δεν σε εχει βοηθησει σε αυτο????..... η ενοχικη σταση προς τον εαυτο μας ειναι πολυ σημαντικος λογος γ ολα τα ψυχολογικα...ποσο καιρο κανεις ψυχοθεραπεια....?
    Kάνω ψυχοθεραπεία 1 χρόνο και παίρνω φάρμακα 8 μήνες αντικαταθλιπτικά και ολανζαπίνη. Στην αρχή για μήνες δεν μπορούσα να ανοιχτώ στην ψυχολόγο γιατί φοβόμουν ότι θα με κατηγορούσε και εκείνη και ότι θα φώναζε ότι είχαν δίκιο οι γονείς μου και δεν θα το άντεχα αυτό.Τώρα ξέρω ότι αυτό είναι παράλογο αλλά τότε το πίστευα. Συνέχισα να πηγαίνω όμως μέχρι να υπάρξει κάποια εμπιστοσύνη και να σταματήσω να φοβάμαι.Μου έκανε συνέχεια τις ίδιες ερωτήσεις μέχρι να απαντήσω.

Senior Member
    Quote Originally Posted by pavlosla View Post
    μαρια τη ακριβως εχεις και εισαι σε θεραπεια;.... η μονη λυση ειναι να ανεξαρτητοποιηθεις με τους γονεις σου οσο μενεις μαζι τους τοσο θα εχεις προβληματα
    Έχω διπλή διάγνωση κατάθλιψη και ασταθής προσωπικότητα μου είπε ο γιατρός.Τα αντικαταθλιπτικά μόνο δεν με βοηθούσαν

Senior Member
    εμενα μου εκανε καλο οτι πηγα για σπουδες και εφυγα απο το περιβαλλον του σπιτιου για πολλα χρονια....... και απομακρυνθηκα απο τις λανθασμενες συμπεριφορες, τωρα δεν με ενοχλουνε και πολυ γενικος ο πατερα μου , μου παραδεχεται της βλακειες που εκανε.....

Senior Member
    Quote Originally Posted by pavlosla View Post
    εμενα μου εκανε καλο οτι πηγα για σπουδες και εφυγα απο το περιβαλλον του σπιτιου για πολλα χρονια....... και απομακρυνθηκα απο τις λανθασμενες συμπεριφορες, τωρα δεν με ενοχλουνε και πολυ γενικος ο πατερα μου , μου παραδεχεται της βλακειες που εκανε.....
    Και εμένα μου έκανε καλό όταν έφυγα για σπουδές.Αλλά δεν κράτησε πολύ μετά από δύο χρόνια ξαναέπεσα πολύ.Οι γονείς μου πάλι δεν συνειδητοποιούν πολλά πράγματα.

Page 5 of 5 FirstFirst ... 345