Πώς να αυξήσω τό ύψος μου
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 15 12311 ... LastLast
Results 1 to 15 of 221
    Senior Member

Πώς να αυξήσω τό ύψος μου

Ξέρετε τί πρέπει να κάνω για να αυξήσω πόντους;; Είμαι 16,.. ύψος:1.62.. θέλω να πάρω τουλάχιστον άλλους 5-7.

Κάνε μονόζυγο και κολύμβηση..και μην πίνεις αλκοόλ και ότι έχει νικοτίνη..

Senior Member
    Γαλα...........

Senior Member
    Να κρατιέμαι από τό μονόζυγο και να τεντενωμαι όσο πολύ μπορώ;

Senior Member
    Γαλα για κάθε πρωί και βράδυ;

Senior Member
    Quote Originally Posted by IreneGi View Post
    Γαλα για κάθε πρωί και βράδυ;
    Οποτε μπορεις, τουλαχιστον μια φορα τη μερα!

Senior Member
    μια χαρα ειναι το υψος σου παντως δεν θα ψηλωσεις αλλο,αν σου εχει ερθει περιοδο στα 13 ας πουμε θα εχεις προσεξει οτι σταματησες να ψηλωνεις μετα απο αυτη οπως ολες οι γυναικες.οταν μεγαλωσεις αμα θες θα βαζεις και τακουνι τι αλλο θελεις δηλαδη;

Miliva21
    Guest
    Quote Originally Posted by λουλούδι View Post
    Οποτε μπορεις, τουλαχιστον μια φορα τη μερα!
    Το γαλα δεν ψηλωνει ρε παιδια ελεος.....μυθος ειναι...απλα φτιαχνει γερα κοκαλα....

Δν γντ κατι για να ψηλωσεις...θα ψηλωσεις μεχρι εκει που παει ...μια χαρα ειναι το υψος σου για γυναικα...αν εισαι πιο ψηλη μετα δεν θα σου κανουν οι αντρες ....θα εισαι ψηλη και θα πεφτεις σε μετριους σε υψος και με τακουνια θα τους περνας και θα σου κακοφαινεται ....χαχαχχαχα..
    Ασε που αν εχεις φιλες πιο κοντες και εσυ εισαι πιο ψηλη δεν θα τολμας να φορας τακουνια γτ θα εισαι σαν γιγαντας και αυτες σαν σαμιαμυδια πταν βγαινετε...ρωτα κ μενα που οι φιλες μου ειναι μεταξυ 1.60-1.65 και εγω 1.72....τα εχω ξεγραψει τα τακουνια...κλαψ κλαψ

Το 1.62 ειναι ο μεσος ορος υψους των ελληνιδων και παιζει να ψηλωσεις και αλλους 2-3 ποντους ...αν μου λεγες οτι εισαι 1.54 να σου ελεγα ενταξει νιωθει κοντη....
    Αποδεξου το υψος σου δεν χρειαζεται να εισαι σκλεναρικοβα..ασε που σε πολλους αντρες αρεσουν οι πιο κοντουλες..τις βρισκουν χαριτωμενες

Senior Member
    Quote Originally Posted by Miliva21 View Post
    Το γαλα δεν ψηλωνει ρε παιδια ελεος.....μυθος ειναι...απλα φτιαχνει γερα κοκαλα....
    Τι ελεος, Μιλιβα; Ξερω κοντουλες που δεν επιναν γαλα ενω ειχαν ψηλους γονεις και ψηλες που επιναν ενω ειχαν κοντους!!

Senior Member
    Μονόζυγο κολύμβηση ότι σου είπαν δύο τρεις πόντους το πολύ με καλή διατροφή
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Miliva21
    Guest
    Quote Originally Posted by λουλούδι View Post
    Τι ελεος, Μιλιβα; Ξερω κοντουλες που δεν επιναν γαλα ενω ειχαν ψηλους γονεις και ψηλες που επιναν ενω ειχαν κοντους!!
    Και πρεπει να οφειλοταν στο γαλα αυτο....? Το γαλα ειναι μυθος οτι ψηλωνει .....να το λενε οι γονεις στα παιδια για να το πινουν ....

Εγω δεν ηπια ποτε μου σχεδον γαλα ....αλλα ειμαι ψηλη....κατι που μπορει να βοηθησει τα παιδια να ψηλωσουν δεν ειναι μεμονωμενα το γαλα....απο μικρα τα παιδια πρεπει να εχουν μια ισορροπημενη διατροφη με πρωτεινη...ασβεστιο ( που εκτος απο το γαλα και τα αλλα γαλακτοκομικα υπαρχει και στα οσπρια στο μπροκολο....στο σολωμο.....)...να παιρνουν βιταμινες απο φρουτα και λαχανικα......ετσι μπορουν να ειναι γερα και να βοηθησει ενδεχομενως στο υψος...αν και τωρα δεν νμζ οτι μπορει να κανει κτ ειναι ηδη 16....

Ζητημα αν θα παρεις 2 με 4 το πολυ ποντους ακομα

Senior Member
    Quote Originally Posted by Miliva21 View Post
    Και πρεπει να οφειλοταν στο γαλα αυτο....? Το γαλα ειναι μυθος οτι ψηλωνει .....να το λενε οι γονεις στα παιδια για να το πινουν ....

Εγω δεν ηπια ποτε μου σχεδον γαλα ....αλλα ειμαι ψηλη....κατι που μπορει να βοηθησει τα παιδια να ψηλωσουν δεν ειναι μεμονωμενα το γαλα....απο μικρα τα παιδια πρεπει να εχουν μια ισορροπημενη διατροφη με πρωτεινη...ασβεστιο ( που εκτος απο το γαλα και τα αλλα γαλακτοκομικα υπαρχει και στα οσπρια στο μπροκολο....στο σολωμο.....)...να παιρνουν βιταμινες απο φρουτα και λαχανικα......ετσι μπορουν να ειναι γερα και να βοηθησει ενδεχομενως στο υψος...αν και τωρα δεν νμζ οτι μπορει να κανει κτ ειναι ηδη 16....

Ζητημα αν θα παρεις 2 με 4 το πολυ ποντους ακομα
    Ναι αλλα εγω δεν στην ειπα........εχεις τη γνωμη σου, σεβαστη.....το ιδιο πρεπει να ειναι και η δικια μου.

Senior Member
    Να τρέφεσαι σωστά και έχω ακούσει ότι βοηθάει και το μπάσκετ + ότι ανέφεραν παραπάνω.

Senior Member
    Οχι γαλα, εκτος του οτι φυσικα δεν εχει καμμια σχεση με το υψος, εχει αποδειχτει πλεον οτι κανει και κακο, ειδικα το αγελαδινο!

Ο,τι σου ειπαν. Μια χαρα εισαι. Και λογω ηλικιας δεν εχεις να παρεις και πανω απο κανα δυο ποντους ακομα ουτε και χρειαζεται.
    Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung

Senior Member
    Αν είσαι επαρχία κατσικίσιο τυρί ή γάλα για γερά κόκκαλα κ μυσ αν μπορείς να το φας
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Page 1 of 15 12311 ... LastLast