Πώς να αυξήσω τό ύψος μου - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 15 FirstFirst 123412 ... LastLast
Results 16 to 30 of 221
    Miliva21
    Guest
    Quote Originally Posted by savatage View Post
    Οχι γαλα, εκτος του οτι φυσικα δεν εχει καμμια σχεση με το υψος, εχει αποδειχτει πλεον οτι κανει και κακο, ειδικα το αγελαδινο!

Ο,τι σου ειπαν. Μια χαρα εισαι. Και λογω ηλικιας δεν εχεις να παρεις και πανω απο κανα δυο ποντους ακομα ουτε και χρειαζεται.
    Εισαι πολυ σωστα ενημερωμενη...
    Το αγελαδινο γαλα εχει αποδειχτει και επιβλαβες γ την υγεια......

Κατσικισιο παιρνουν σπιτι αλλα εγω ουτε απο αυτο πινω....χαχ

Miliva21
    Guest
    Quote Originally Posted by λουλούδι View Post
    Ναι αλλα εγω δεν στην ειπα........εχεις τη γνωμη σου, σεβαστη.....το ιδιο πρεπει να ειναι και η δικια μου.
    Μα ουτε και εγω σου την ειπα....
    Απλα δεν ειχα την ιδια γνωμη ........

Senior Member
    Quote Originally Posted by Miliva21 View Post
    Εισαι πολυ σωστα ενημερωμενη...
    Το αγελαδινο γαλα εχει αποδειχτει και επιβλαβες γ την υγεια......

Κατσικισιο παιρνουν σπιτι αλλα εγω ουτε απο αυτο πινω....χαχ
    Το κατσικισιο ειναι καλυτερο, ειδικα το κατσικισιο του χωριου. Αλλα δεν ειναι ωραιο :P
    Γενικα πολλα απο αυτα που ελεγαν οι ημιμαθεις παππουδογιαγιαδες ηταν μουφες και εχουν διαψευστει πια ευτυχως
    Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung

Τα ωφέλη από το γάλα δεν υπάρχουν από μια ηλικία και μετά..αν θέλετε να έχετε τα ωφέλη του να πίνετε contrex..ένα λίτρο την ημέρα..

Miliva21
    Guest
    Quote Originally Posted by χορεύει ο κόσμος ξέφρενα View Post
    Τα ωφέλη από το γάλα δεν υπάρχουν από μια ηλικία και μετά...
    Και αυτο ειναι σωστο γι αυτο εγραψα οτι η κοπελα ειναι μεγαλη αρκετα και δν μπορει να παρεμβει στο υψος της τωρα..

Miliva21
    Guest
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Αν είσαι επαρχία κατσικίσιο τυρί ή γάλα για γερά κόκκαλα κ μυσ αν μπορείς να το φας
    Το κατσικισιο τυρι ειναι νοστιμο.....

Senior Member
    Γαλα θα πίνω μπάσκετ κάνω σχολείο. Και μονόζυγο μετά.. αλλά πρέπει να κρεμιεμαι και να τεντονομαι όσο δυνατά μπορω θέλει και επαναλήψεις. Απλά εγώ δεν θεωρούμαι μικρή. Για να ψηλωσω.

Αν πάρεις ύψος θα πάρεις 2-3 εκ..αν πάλι δεν πάρεις είσαι μια χαρά..και όπως λέει ο σοφός λαος..τα ακριβά αρώματα μπαίνουν σε μικρά μπουκαλάκια..

Senior Member
    Το γαλα δεν ψηλωνει ρε παιδια ελεος.....μυθος ειναι...απλα φτιαχνει γερα κοκαλα....

Δν γντ κατι για να ψηλωσεις...θα ψηλωσεις μεχρι εκει που παει ...μια χαρα ειναι το υψος σου για γυναικα...αν εισαι πιο ψηλη μετα δεν θα σου κανουν οι αντρες ....θα εισαι ψηλη και θα πεφτεις σε μετριους σε υψος και με τακουνια θα τους περνας και θα σου κακοφαινεται ....χαχαχχαχα..
    Ασε που αν εχεις φιλες πιο κοντες και εσυ εισαι πιο ψηλη δεν θα τολμας να φορας τακουνια γτ θα εισαι σαν γιγαντας και αυτες σαν σαμιαμυδια πταν βγαινετε...ρωτα κ μενα που οι φιλες μου ειναι μεταξυ 1.60-1.65 και εγω 1.72....τα εχω ξεγραψει τα τακουνια...κλαψ κλαψ

Το 1.62 ειναι ο μεσος ορος υψους των ελληνιδων και παιζει να ψηλωσεις και αλλους 2-3 ποντους ...αν μου λεγες οτι εισαι 1.54 να σου ελεγα ενταξει νιωθει κοντη....
    Αποδεξου το υψος σου δεν χρειαζεται να εισαι σκλεναρικοβα..ασε που σε πολλους αντρες αρεσουν οι πιο κοντουλες..τις βρισκουν χαριτωμενες
    Είμαι 1,80 και μια χαρά τα βάζω τα τακούνια μου! Όσο για τους άνδρες απλά δεν θέλω να τον περνάω χωρίς τακούνι. Αν τον περνάω με τακούνι τιμή του και καμάρι του!
    Όσο για σένα IreneG δεν ψηλώνεις πια στα 16, το πολύ να πάρεις 1 πόντο ότι και να κάνεις. Σιγά μην πας και στον Προκρούστη...

Miliva21
    Guest
    Ο προκρουστης τα εκοβε τα ποδια .....χαχαχαχα....

Ελα ρε εισαι 1.80 και δν νιωθεις αβολα να φορας τακουνια και να τους βλεπεις ολους απο ψηλα.....?? Με φιλες σου δν φρικαρεις να ειναι σαν μυρμηγκακια μπροστα σου εγω που δεν με λες και πανυψηλη στο 1.72 νιωθω αχαρη με τακουνια ......

Παντα ζηλευα λιγακι τις κοπελες γυρω στο 1.60 που με δωδεκαποντα φαινονταν φυσιολογικες στο 1.70+ γτ δειχνουν και χαριτωμενες και σεξυ......

Εσυ κοιτας αντρες απο 1.80 και πανω δλδ.....χαχαχα περιοριζεσαι

Miliva21
    Guest
    Ασε που τωρα τελευταια εχουν βγει αυτα τα αντιαισθητικα πεδιλα με την ασπρη σολα απο κατω που ειναι 5-6 ποντους μπρος - πισω ....οτι πρεπει για κοντουλες ....και παιρνεις υψος και δεν κουραζεσαι στο ελαχιστο με τακουνια

Senior Member
    Ναι! , Αλλά μαρεσει να είμαι φυσικια Πίο ψηλή αυτό μόνο

Senior Member
    Ο προκρουστης τα εκοβε τα ποδια .....χαχαχαχα....

Ελα ρε εισαι 1.80 και δν νιωθεις αβολα να φορας τακουνια και να τους βλεπεις ολους απο ψηλα.....?? Με φιλες σου δν φρικαρεις να ειναι σαν μυρμηγκακια μπροστα σου εγω που δεν με λες και πανυψηλη στο 1.72 νιωθω αχαρη με τακουνια ......

Παντα ζηλευα λιγακι τις κοπελες γυρω στο 1.60 που με δωδεκαποντα φαινονταν φυσιολογικες στο 1.70+ γτ δειχνουν και χαριτωμενες και σεξυ......

Εσυ κοιτας αντρες απο 1.80 και πανω δλδ.....χαχαχα περιοριζεσαι
    Ο προκρούστης αν ήσουν ψηλός σου έκοβε τα πόδια όσο περίσσευαν από το κρεβάτι... αν ήσουν πιο κοντός από το κρεβάτι, σου τραβούσε τα πόδια για να φτάσουν στο μήκος του κρεβατιού.
    Καθόλου δεν περιορίζομαι, υπάρχουν πάρα πολλοί από 1.80 και πάνω. Γιατί να νιώσω άσχημα με το να είμαι ψηλή και να τους περνάω;

Miliva21
    Guest
    Ενα τετοιο να φορεσεις νηματοθετρια στη πλακα φτανεις το 1.66-1.67....πιο πανω δλδ και απο το μεσο ορο υψους..

Senior Member
    Ναι αλλά εγώ κάνω γυμναστική. Είμαι και λευτη και διατηρώ τό σώμα μου προσέχω τι τρώω κλπ. Θά ήταν ωραίο να έπαιρνα κι άλλους πόντους!!

Page 2 of 15 FirstFirst 123412 ... LastLast