Πώς να αυξήσω τό ύψος μου - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 15 FirstFirst ... 34567 ... LastLast
Results 61 to 75 of 221
    Ειρήνη αν μπορέσεις και συνεχίσεις την γυμναστική σε συνδυασμό με διάβασμα για την σχολή σου και καταφέρεις και περάσεις σε ένα ΤΕΙ θα είναι το ιδανικό για το μέλλον σου..όσον αφορά το ύψος σου αγαπά τον εαυτό σου με τα "ελαττώματα" σου..ο άνθρωπος που θα σ αγαπήσει θα αγαπήσει και αυτά..ίσως για αυτά σε αγαπήσει ακόμα περισσότερο..είσαι στην εφηβεία τώρα και λόγο λαθεμενων προτύπων έχεις άσχημη εικόνα για το ύψος σου..μάθε να σε αγαπάς..

Αλλά και να μην περάσεις σε ΤΕΙ δεν χάθηκε και ο κόσμος..αρκεί εσύ να προσπαθήσεις..αν προσπαθήσεις και δεν τα καταφέρεις..θα κλείσει μια πόρτα και θα ανοίξει κάποια άλλη..

Senior Member
    ΚΑι σύμφωνα με τον elis, αν δεν της ανοίξει καμιά πόρτα, ανοίγει τα πόδια της επειδή είναι υπέροχη και δεν την απασχολούν τα γράμματα

Senior Member
    Νέμεσις κούκλα αν έχεις μυαλό ανοίγουν οι πόρτες κ χωρίς γράμματα θεσ να κάνουμε συζήτηση άμα θες την κάνουμε εκπαίδευση στην Ελλάδα με ένα ΙΕΚ μαθαίνεις τη δουλειά με ένα ΤΕΙ μαθαίνεις κ θεωρία με πανεπιστήμιο μαθαίνεις μόνο θεωρία αποκατάσταση με ΙΕΚ πεντακόσια ευρώ ΤΕΙ 700 πανεπιστήμιο 850 άνεργος μπορεί να είσαι κ στα τρία
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Miliva21
    Guest
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Το ειρηνακι πάει σε τεχνικό δεν έχει λεφτά και δεν την απασχολούν τα γράμματα είναι υπέροχη κι απλά θέλει λίγο να ξεμπλοκαρει αν νομίζετε ότι εσείς είστε καλύτερες επειδή βγάλατε πανεπιστήμιο κάνετε λάθος όταν θα πάτε για δουλειά θα καταλάβετε την αλήθεια μπορώ να σας την πω αλλά δε θα το πιστέψετε
    Δεν το παιζουμε καποιες ελις...
    Και ποια ειναι η πραγματικοτητα...που δεν θα πιστευουμε???...οτι θα παρουμε πτυχιο και μετα θα τυλιγουμε σουβλακια στη καλυτερη περιπτωση...εννοια σου το ξερουμε .....

Να διαβασει για να διευρυνει τους οριζοντες της...να εχει αποψη...ετσι θα την υπολογιζουν οι γυρω της και δεν θα την υποτιμουν

Miliva21
    Guest
    Quote Originally Posted by χορεύει ο κόσμος ξέφρενα View Post
    Αλλά και να μην περάσεις σε ΤΕΙ δεν χάθηκε και ο κόσμος..αρκεί εσύ να προσπαθήσεις..αν προσπαθήσεις και δεν τα καταφέρεις..θα κλείσει μια πόρτα και θα ανοίξει κάποια άλλη..
    Μην υποτιμας καθολου τα τει εχουν. σχολες με αμεση επαγγελματικη αποκατασταση

Senior Member
    Δυστυχώς μιλιβακι μετράνε τα λεφτά αυτός που μου φτιάχνει καφέ είναι ηλεκτρονικός εγώ είμαι μηχανικός κ οι δύο κάνουμε άλλα πράγματα πολύ πιθανό να συμβεί κ σε εσάς αυτό

Quote Originally Posted by Miliva21 View Post
    Δεν το παιζουμε καποιες ελις...
    Και ποια ειναι η πραγματικοτητα...που δεν θα πιστευουμε???...οτι θα παρουμε πτυχιο και μετα θα τυλιγουμε σουβλακια στη καλυτερη περιπτωση...εννοια σου το ξερουμε .....

Να διαβασει για να διευρυνει τους οριζοντες της...να εχει αποψη...ετσι θα την υπολογιζουν οι γυρω της και δεν θα την υποτιμουν
    Ρατσιστές οι γύρω της

Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Νέμεσις κούκλα αν έχεις μυαλό ανοίγουν οι πόρτες κ χωρίς γράμματα θεσ να κάνουμε συζήτηση άμα θες την κάνουμε εκπαίδευση στην Ελλάδα με ένα ΙΕΚ μαθαίνεις τη δουλειά με ένα ΤΕΙ μαθαίνεις κ θεωρία με πανεπιστήμιο μαθαίνεις μόνο θεωρία αποκατάσταση με ΙΕΚ πεντακόσια ευρώ ΤΕΙ 700 πανεπιστήμιο 850 άνεργος μπορεί να είσαι κ στα τρία
    Τη βλέπεις να έχει μυαλό;
    επίσης το οτι υπάρχει ανεργία τόση ώστε να μην μπορεί να απορροφήσει όλους αυτούς που σπούδασαν, δεν σημαίνει πως ο άνθρωπος δεν πρέπει να σπουδάζει. Τα γράμματα δεν είναι μόνο για να πας να δουλέψεις, σε βοηθάνε να ανοίξεις το μυαλό σου, να το παιδέψεις, και να αποκτήσεις γνώση. Η γνώση είναι απαραίτητη στη ζωή είτε την χρησιμοποιήσεις για το επάγγελμά σου είτε όχι.

Την γνώση την αποκτάς και μόνος σου αν αυτό είναι το κίνητρο σου..αν πάλι θες εξειδίκευση σε κάποια ειδικότητα τότε καλό είναι το ΤΕΙ ή το ΑΕΙ για να μπορείς να χτυπήσεις καμία πόρτα παραπάνω στην αγορά εργασίας..είμαι 31 τελείωσα ΙΕΚ φέτος και τώρα θα ξεκινήσω μαθήματα στο ανοιχτό πανεπιστήμιο..όχι για να γίνω καλύτερος άνθρωπος αλλά για να μπορέσω να βρω κάποια καλύτερη δουλειά..και αν δεν βρω δεν πειράζει..την προσπάθεια μου την κάνω..έχω δεχτεί ένα είδος μπουλινγκ από την παλιά μου παρέα γιατί σπουδαζαν τα παιδιά και εμένα με θεωρούσαν χαζό..η πορεία μας αλλά έδειξε..το θέμα είναι να είσαι άνθρωπος να έχεις παιδεία και όχι να είσαι "παραμορφωμένος"..στο κάτω κάτω περισπουδαστοι μας φτάσαμε εδώ που ημαστε..και θα πω μόνο ένα παράδειγμα..για να κάνει ένας γιατρός που έχει σπουδάσει όλη του την ζωή θέλει φακελάκι..(υπάρχουν και οι εξαιρέσεις)αλλά δυστυχώς επιβεβαιώνουν τον κανόνα..

Senior Member
    Χορεύει φίλε κι εγώ αυτά ξέρω

Quote Originally Posted by IreneGi View Post
    Για να γίνει κάποιος μοντέλο θά πρέπει να τό έχει στο στυλ τού σωστά;
    Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη Διαχείριση λόγω παραβίασης των Όρων Χρήσης του forum
    Last edited by vasia05; 04-09-2017 at 10:43.

Senior Member
    Quote Originally Posted by sok View Post
    Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη Διαχείριση λόγω παραβίασης των Όρων Χρήσης του forum
    Last edited by vasia05; 04-09-2017 at 10:43.

Miliva21
    Guest
    Ρε παιδια γιατι ειναι χαζο το κοριτσι...αφηστε τωρα τις κριτικες....εδω εχουμε ερθει να πουμε ο καθενας το προβλημα του κοψτε τις πλακες.....

Senior Member
    [QUOTE=Miliva21;690022]Ρε παιδια γιατι ειναι χαζο το κοριτσι...αφηστε τωρα τις κριτικες....εδω εχουμε ερθει να πουμε ο καθενας το προβλημα του κοψτε τις πλακες.....[/QUOTE

Όταν το πρόβλημα περιορίζεται στο αν μοιάζει κάποιος με μοντέλο, δεν έιναι πρόβλημα, είναι χαζομάρα...

Page 5 of 15 FirstFirst ... 34567 ... LastLast