Πως θα θέλατε τον/την ιδανικό σύντροφο;
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 6 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 88

Πως θα θέλατε τον/την ιδανικό σύντροφο;

Καλησπέρα σας.. παραγγειλα καφεδάκι και ανοίγω ένα ελαφρύ θέμα για μπλα μπλα..πως θα θέλατε ή πως φαντάζεστε τον ή την σύντροφό σας;

Senior Member
    Φιλε μου μονο ελαφρυ δεν ειναι το θεμα που ανοιξες, κατσε να μας περιλαβει ο whyalwaysme και θα καταλαβεις :P
    Κανω καφε και εγω και θα επανελθω καποια στιγμη
    Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung

Senior Member
    Εγώ τις βρήκα αυτές δε με βρηκαν
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Θα σε βρει και αυτή κάποια στιγμή από εκεί που δεν θα το περιμένεις φίλε..είναι το μόνο σίγουρο..

Senior Member
    μπα δεν ισχυει αυτο '' χορευει ο κοσμος ξεφρενα'' πολυ γινονται γεροντοπαλικαρα και πολλες γεροντοκορες

Miliva21
    Guest
    Πολυ αισιοδοξα ξεκινησατε

Καλά ναι υπάρχουν και αυτές οι περιπτώσεις.. συνήθως τα γεροντοπαλικαρα και οι γεροντοκόρες όμως είναι από επιλογή τους από όσο ξέρω.. έρχονται άνθρωποι στην ζωή μας και εμείς τους διώχνουμε καμιά φορά..δεν θέλουμε τον έναν γτ είναι κάπως δεν θέλουμε την άλλη γτ θέλουμε μια πιο όμορφη..και έτσι μένουμε μόνοι μας..κάπως έτσι το έχω στο μυαλό μου φίλε μετά από κανα δυο τρεις περιπτώσεις που γνωρίζω..

Senior Member
    Δεν έχω θέμα με την εμφάνιση.Με τραβάει πιο πολύ το μυαλό και το χιούμορ.Μ'αρέσουν οι άνθρωποι που με κάνουν να γελάω και επικοινωνούμε γενικότερα.Επίσης πιστεύω ότι η κατανόηση,η υπομονή και η εμπιστοσύνη είναι απαραίτητα σε μία σχέση.Για εμένα μετράει και η φαντασία γιατί δεν μου αρέσουν οι πολύ πεζοί άνθρωποι.

Miliva21
    Guest
    Εγω τον θελω να εχει αυτο το κατι...................................

Quote Originally Posted by Miliva21 View Post
    Εγω τον θελω να εχει αυτο το κατι...................................
    Έχω την εντύπωση ότι αυτό το κάτι διαφέρει από άνθρωπο σε άνθρωπο..ο ένας μπορεί να έχει αυτό το κάτι ο άλλος κάποιο άλλο κάτι.. παντως κάποιος θα έχει αυτο το κάτι που θέλεις..[emoji13]

Quote Originally Posted by Mary93 View Post
    Δεν έχω θέμα με την εμφάνιση.Με τραβάει πιο πολύ το μυαλό και το χιούμορ.Μ'αρέσουν οι άνθρωποι που με κάνουν να γελάω και επικοινωνούμε γενικότερα.Επίσης πιστεύω ότι η κατανόηση,η υπομονή και η εμπιστοσύνη είναι απαραίτητα σε μία σχέση.Για εμένα μετράει και η φαντασία γιατί δεν μου αρέσουν οι πολύ πεζοί άνθρωποι.
    Η κατανόηση και η υπομονή προϋποθέτουν αγάπη..η εμπιστοσύνη κερδίζετε σιγά σιγά..και η φαντασία πρέπει να την εξαπτεις εσύ..αυτό με το μυαλό και το χιούμορ πιστεύω είναι χημεία..έχεις βρει κάποιον που τα έχει αυτά;

Miliva21
    Guest
    Quote Originally Posted by χορεύει ο κόσμος ξέφρενα View Post
    Έχω την εντύπωση ότι αυτό το κάτι διαφέρει από άνθρωπο σε άνθρωπο..ο ένας μπορεί να έχει αυτό το κάτι ο άλλος κάποιο άλλο κάτι.. παντως κάποιος θα έχει αυτο το κάτι που θέλεις..[emoji13]
    Ετσι ειναι οπως το γραφεις...
    Ομως δεν βλεπω μεγαλη συμμετοχη...για ελατε αγορια και κοριτσια και πειτε πως θα θελατε το ετερον ημιση....

Ας ξεκινησω εγω....να εχουμε χημεια.....να συμβαδιζουμε σε αξιες και πεποιθησεις .....θα μ αρεσε να εχει καποια στοιχεια προσωπικοτητας που να συμπληρωνουν τα δικα μου.....
    Αυτα νομιζω ειναι τα πιο βασικα.
    θα μπορουσα να γραψω μια ολοκληρη λιστα βεβαια
    π.χ να ειναι εκδηλωτικος ζεστος και τρυφερος...να νιωθω ασφαλεια....να μου βγαζει εκτιμηση και να με εκτιμαει κ ο ιδιος....και μπλα μπλα μπλα

Αυτό δεν είναι απλά κατι..... χαχαχαχα σε πειράζω..εσύ θες ένα άντρα που να έχετε χημεία και να σε έχει κορώνα στο κεφάλι του..και αν είναι και επιτυχημένος επαγγελματικά ακόμα καλύτερα..σωστά;

Miliva21
    Guest
    Πολυ λενε οτι ερωτευομαστε στον αλλο αυτο που θα θελαμε να ειμαστε εμεις οι ιδιοι......

Θαυμαζουμε καποιον που ειναι ο καθρεφτης του "ιδανικου" εαυτου που θα θελαμε να ειμαστε....

Ίσως..άλλοι κοιτάνε να έχουν αγαπη..πιστεύω ότι η αγάπη είναι αυτή που κάνει ευτυχισμένο έναν άνθρωπο και όχι η επιτυχία του συντρόφου..αν πάλι υπάρχουν και τα δύο ακόμα καλύτερα...ΑΓΑΠΗ ΜΟΝΟ!!!!!!

Page 1 of 6 123 ... LastLast