Πως θα θέλατε τον/την ιδανικό σύντροφο; - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 6 FirstFirst ... 3456 LastLast
Results 61 to 75 of 88
    Senior Member
    Εννοειται πως παιζει ρολο και η εξωτερικη εμφανισει (αν και δεν με συμφερει χαχα) και εγω σε μια κοπελα την εξωτερκη εμφανισει θα κοιταξω πρωτα!! Βεβαια εαν το μεσα της ειναι χαλια εμ τοτε και η ζιζελ να ειναι που λεει ο λογος τοτε ""Γιουσέιν Μπολτ"" και παμε για αλλα!!

Junior Member
    Συνταγή δεν ξερω αν υπαρχει...Γενικά θα ήθελα να με θέλει [emoji23]

Στάλθηκε από το HUAWEI MT7-TL10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Banned
    το τελευταιο ειναι βασικο, το να σε θελει ο αλλος ανθρωπος. εμφανισιακα δεν εχω πολλες απαιτησεις, καποια με πιασηματα μεχρι 1.65 θα ηταν ταιριαστη. και τα ενδιαφεροντα παντως παιζουν ρολο, γιατι αμα δε ταιριαζουμε δε προκειται να κρατησει η σχεση.

Senior Member
    Νομιζω οτι οταν περιοριζουμε αυτο που θελουμε πιο δυσκολα το βρισκουμε.αλλωστε πως ξερουμε οτι αυτο που θα μας λυτρωσει ειναι αυτο που νομιζουμε οτι θελουμε? Μπορει να ειναι το ακριβως αντιθετο αυτο μας θα μας ικανοποιησει.πιστευω οτι καθε ανθρωπος αν τον μελετησεις απο κοντα μπορει να προσφερει κατι που δεν περιμενες .εδω δεν ξερουμε καλα καλα τους εαυτους μας ολοι οι ανθρωποι και σκιαγραφουμε τους αλλους? Που ξερουμε τι ειναι πραγματικα προτου τους ενσωματωσουμε στη ζωη μας?

Εστάλη από SM-J510FN στο E-Psychology.gr Mobile App

Senior Member
    Α και δεν μιλαω για εμφανιση αλλα ολο το κουτι δλδ χαρακτηρα, αυρα και κρυφα προσοντα ας πουμε.ουτως η αλλως η εμφανιση αλλοιωνεται.το μονο που μενει ειναι τα ματια.αν ερωτευτεις τα ματια του αλλου και θες να τον βγαλεις απο τη ζωη σου απλα μην τον κοιτας!χαχα

Εστάλη από SM-J510FN στο E-Psychology.gr Mobile App

Senior Member
    Σιγουρα, πρωτα θα πεσει το ματι μου στην εξωτερικη εμφανιση και τι αυρα βγάζει σαν ανθρωπος.
    Απο κει κ περα, μου αρκει να ειναι αρρενωπός,gentleman που λεμε(να τον διακατέχει ο σεβασμός κι η κατανοηση)
    Μεγαλο ρόλο δίνω και στον κοινο κωδικα επικοινωνιας.
    Αυτα τα ολιγα ζητάω

Senior Member
    Να με καταλαβαινει!! Να καταλαβαινει της αναγκες μου οπως και εγω της δικες της!! πιστευω οτι ενα απο τα μεγαλυτερα προβληματα (εαν οχι το μεγαλυτερο) σε μια σχεση ειναι ο εγωισμος!!

Banned
    Η ιδανική σύντροφος για εμένα, θα ήταν όμορφη εξωτερικά και όμορφη εσωτερικά...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Εν οίδα, ότι ουδέν οίδα View Post
    Η ιδανική σύντροφος για εμένα, θα ήταν όμορφη εξωτερικά και όμορφη εσωτερικά...
    Υποκλίνομαι! Τα είπες όλα σε μια φράση!

Banned
    Το θέμα έχει να κάνει καθαρά με την ποσότητα και την ποιότητα των ευκαιριών.

Και εξηγούμαι. Υπάρχουν άνδρες και γυναίκες με μικρό κύκλο γνωριμιών, όπου δεν μπορούν να έρχονται συχνά σε επαφή με άτομα του άλλου φύλου, ούτως ώστε να μπορεί να δημιουργηθεί αίσθημα με βάση τη συχνή αλληλεπίδραση μεταξύ τους και οι συμβατοί χαρακτήρες να "κουμπώσουν". Τότε είναι που η εμφάνιση αποκτά όλο και ποιο σημαντική θέση στα "κριτήρια επιλογής".

Βέβαια, για τους άνδρες παίζει μεγαλύτερο ρόλο η εμφάνιση και αυτός ο ρόλος παύει να είναι πρωταγωνιστικός συνήθως όταν αποκτηθεί η εμπειρία.

Το πρόβλημα είναι η επικοινωνία.

Οι άνθρωποι επικοινωνούν μεταξύ τους κατά 90% με τη γλώσσα του σώματος. Πολλοί άνθρωποι, όμως, εστιάζουν στα προφορικά, τα οποία έχουν κάποια δύναμη αλλά συνήθως καταλήγουν στο να μπερδεύουν την κατάσταση.

Ένα ακόμη πρόβλημα είναι ο τρόπος με τον οποίο επικοινωνούμε την αγάπη ο ένας προς τον άλλο. Έχει να κάνει με τον τρόπο που έχουμε μάθει ή που αντιλαμβανόμαστε την ένδειξη αγάπης.

Φυσικά οι διαφορές στα δύο φύλα παίζουν σημαντικό ρόλο στα παραπάνω.

Senior Member
    Ιδανικη συντροφος ειναι αυτη που συνεχιζει να σου φαινεται ιδανικη ακομα κι οταν περασει ο ερωτας ........

Αγγελος

Senior Member
    Λαικ
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Banned
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Ιδανικη συντροφος ειναι αυτη που συνεχιζει να σου φαινεται ιδανικη ακομα κι οταν περασει ο ερωτας ........

Αγγελος
    Εντάξει, θεωρητικά στην έννοια "ιδανική", μπορούμε να εκριζώσουμε κάθε μορφή, ιδανικού προτύπου γυναίκας. Η πραγματικότητα όμως, είναι τελείως διαφορετική. Αυτή την στιγμή δηλαδή, σε αυτό το θέμα, νιώθω πως δημιουργούμε ξανά ένα δικό μας κόσμο, όταν ζούμε ήδη σε ένα δημιουργημένο κόσμο. Δεν ξέρω αν με καταλαβαίνετε;

Banned
    Quote Originally Posted by Εν οίδα, ότι ουδέν οίδα View Post
    Εντάξει, θεωρητικά στην έννοια "ιδανική", μπορούμε να εκριζώσουμε κάθε μορφή, ιδανικού προτύπου γυναίκας. Η πραγματικότητα όμως, είναι τελείως διαφορετική. Αυτή την στιγμή δηλαδή, σε αυτό το θέμα, νιώθω πως δημιουργούμε ξανά ένα δικό μας κόσμο, όταν ζούμε ήδη σε ένα δημιουργημένο κόσμο. Δεν ξέρω αν με καταλαβαίνετε;
    Άσχετα από τον υποσυνείδητα "ιδανιικό" σύντροφο που μας αναφέρεις εσύ, υπάρχει και ο συνειδητά "ιδανικός" σύντροφος, δηλαδή αυτός που δημιουργούμε εκούσια στο μυαλό μας με βάση τις μορφές ιδανικού προτύπου όπως λες. Το δεύτερο ζητάει ο θεματοθέτης. Άσχετα δηλαδή την πραγματικότητα, αφού έτσι κι αλλιώς, είναι σχεδόν αδύνατο θα έλεγα το να περιγράψουμε τον υποδυνείδητα "ιδανικό" σύντροφο.

Banned
    Quote Originally Posted by SB_ View Post
    Άσχετα από τον υποσυνείδητα "ιδανιικό" σύντροφο που μας αναφέρεις εσύ, υπάρχει και ο συνειδητά "ιδανικός" σύντροφος, δηλαδή αυτός που δημιουργούμε εκούσια στο μυαλό μας με βάση τις μορφές ιδανικού προτύπου όπως λες. Το δεύτερο ζητάει ο θεματοθέτης. Άσχετα δηλαδή την πραγματικότητα, αφού έτσι κι αλλιώς, είναι σχεδόν αδύνατο θα έλεγα το να περιγράψουμε τον υποδυνείδητα "ιδανικό" σύντροφο.
    Τίποτα ιδανικό δεν υπάρχει, σε ένα μη ιδανικό και ατελή κόσμο...

Page 5 of 6 FirstFirst ... 3456 LastLast