Πως θα θέλατε τον/την ιδανικό σύντροφο; - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 6 FirstFirst ... 456
Results 76 to 88 of 88
    Banned
    Quote Originally Posted by Εν οίδα, ότι ουδέν οίδα View Post
    Τίποτα ιδανικό δεν υπάρχει, σε ένα μη ιδανικό και ατελή κόσμο...
    Το "ιδανικό" είναι σχήμ αλόγου.

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Ωραία,περιποιημένη εξωτερική εμφάνιση.
    Ωριμότητα,σοβαρότητα.Να βγάζει κάτι το μυστηριώδες.
    Κοινά ενδιαφέροντα.
    Last edited by WhyAlwaysMe?; 14-10-2017 at 22:19.

Banned
    το ιδανικοτερο απο ολα ειναι να χεις ενα συντροφο που να πιστευει σε σενα και ολα τα αλλα να τον αφηνουν αδιαφορο αλλα αυτο οσο το σκεφτεσαι ειναι πιο πιθανο να το κανεις εσυ παρα να το βρεις μπροστα σου απο την αλλη

Senior Member
    Τίποτα ιδανικό δεν υπάρχει, σε ένα μη ιδανικό και ατελή κόσμο...
    Συμφωνω με αυτο.οι πολλες προσδοκιες απογοητευουν

Banned
    Quote Originally Posted by iwannaaa View Post
    Συμφωνω με αυτο.οι πολλες προσδοκιες απογοητευουν
    Οι περισσότεροι άνθρωποι, που απέκτησαν κατάθλιψη, εκτός άλλων παραγόντων, είναι ότι είχαν μεγάλες προσδοκίες από τον κόσμο. Όταν είδαν ότι, δεν ήταν ο κόσμος, αυτός που νόμιζαν ότι ήταν, αποξενώθηκαν και απέκτησαν κατάθλιψη...

Senior Member
    Οι περισσότεροι άνθρωποι, που απέκτησαν κατάθλιψη, εκτός άλλων παραγόντων, είναι ότι είχαν μεγάλες προσδοκίες από τον κόσμο. Όταν είδαν ότι, δεν ήταν ο κόσμος, αυτός που νόμιζαν ότι ήταν, αποξενώθηκαν και απέκτησαν κατάθλιψη...
    Ειμαι μια απο αυτους! Χαχα.αλλα προσπαθω να το ελεγχω.τελος παντων

Εστάλη από SM-J510FN στο E-Psychology.gr Mobile App

Banned
    Quote Originally Posted by iwannaaa View Post
    Ειμαι μια απο αυτους! Χαχα.αλλα προσπαθω να το ελεγχω.τελος παντων

Εστάλη από SM-J510FN στο E-Psychology.gr Mobile App
    Μην χάνεις, την πίστη σου, στο να φτιάξεις τον εαυτό σου, επειδή είναι κακός και ατελής ο κόσμος...

Banned
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Ωραία,περιποιημένη εξωτερική εμφάνιση.
    Ωριμότητα,σοβαρότητα.Να βγάζει κάτι το μυστηριώδες.
    Κοινά ενδιαφέροντα.
    τι να τη κανεις την εξωτερικη εμφανιση αφου χαλαει με τα χρονια (εκτος αν μιλαμε για κατι παροδικο).
    και η σοβαροτητα και το μυστηριο ειναι απλα για τη γνωριμια, μετα που μαθαινεις την αλλη παυουν να ισχυουν.
    με το τελευταιο συμφωνω ειναι απαραιτητο.

Senior Member
    Θα ηθελα να κανω κ εγω την τοποθετηση μου. Σαν ανδρας ναι θα με τραβηξει πρωτα το εξωτερικο κομματι αλλα αν η αλλη απο χαρακτηρα δεν τοτε κανω μεταβολη 180 μοιρων. Γενικα ιδανικη συντροφος για μενα ειναι αυτη που θα εχουμε σωστη επικοινωνια, θα με αποδεχθει γ αυτο που ειμαι, θα με εκτιμαει, θα με σεβεται κτλ κτλ, αυτα που θελετε ολοι κ ολες γενικα! Και να σας παραθεσω ενα προσωπικο παραδειγμα. Η πρωην μου ηταν αρκετα ομορφη εξωτερικα αλλα απο χαρακτηρα δεν τουλαχιστον οταν περασε το σταδιο του ενθουσιασμου. Ηταν ενα μιζερο ατομο που εκανε κατι το οποιο δεν ηθελε (δουλεια) μονο για τα λεφτα, εγωιστρια, επιφανειακη με καθολου αισθηματα και γενικα θα τη χαρακτηριζα "τοξικο" ανθρωπο γιατι μου επηρεασε το δικο μου ειναι (για να μην το πω με την αλλη λεξη που ξεκιναει με γ). Αυτο το διαστημα μιλαω και βγαινω με μια κοπελα, που ειναι λιγοτερο ομορφη σε σχεση με την πρωην μου (ως προς το πρόσωπό λιγότερο όμορφη και στο σώμα είναι πολύ καλη) αλλα ελα που στο θεμα επικοινωνίας, οταν βγαινουμε κτλ εχουμε "κουμπωσει" απιστευτα. Οποτε καταληγω στο συμπερασμα οτι δεν πρεπει να κοιταμε το 10 στην εξωτερικη εμφανιση. Και το λεει ατομο το οποιο εψαχνε το τελειο εξωτερικα κ εσωτερικα σε μια κοπελα. Ισως τωρα να καταλαβαινω γτ επεφτα παντα σε κοπελες που δεν...

Banned
    Quote Originally Posted by gl08 View Post
    Θα ηθελα να κανω κ εγω την τοποθετηση μου. Σαν ανδρας ναι θα με τραβηξει πρωτα το εξωτερικο κομματι αλλα αν η αλλη απο χαρακτηρα δεν τοτε κανω μεταβολη 180 μοιρων. Γενικα ιδανικη συντροφος για μενα ειναι αυτη που θα εχουμε σωστη επικοινωνια, θα με αποδεχθει γ αυτο που ειμαι, θα με εκτιμαει, θα με σεβεται κτλ κτλ, αυτα που θελετε ολοι κ ολες γενικα! Και να σας παραθεσω ενα προσωπικο παραδειγμα. Η πρωην μου ηταν αρκετα ομορφη εξωτερικα αλλα απο χαρακτηρα δεν τουλαχιστον οταν περασε το σταδιο του ενθουσιασμου. Ηταν ενα μιζερο ατομο που εκανε κατι το οποιο δεν ηθελε (δουλεια) μονο για τα λεφτα, εγωιστρια, επιφανειακη με καθολου αισθηματα και γενικα θα τη χαρακτηριζα "τοξικο" ανθρωπο γιατι μου επηρεασε το δικο μου ειναι (για να μην το πω με την αλλη λεξη που ξεκιναει με γ). Αυτο το διαστημα μιλαω και βγαινω με μια κοπελα, που ειναι λιγοτερο ομορφη σε σχεση με την πρωην μου (ως προς το πρόσωπό λιγότερο όμορφη και στο σώμα είναι πολύ καλη) αλλα ελα που στο θεμα επικοινωνίας, οταν βγαινουμε κτλ εχουμε "κουμπωσει" απιστευτα. Οποτε καταληγω στο συμπερασμα οτι δεν πρεπει να κοιταμε το 10 στην εξωτερικη εμφανιση. Και το λεει ατομο το οποιο εψαχνε το τελειο εξωτερικα κ εσωτερικα σε μια κοπελα. Ισως τωρα να καταλαβαινω γτ επεφτα παντα σε κοπελες που δεν...
    Εγώ το συμπέρασμα που βγάζω από την ιστορία σου είναι πως πρέπει να πάθουμε (δηλαδή να τα φτιάξουμε με την "όμορφη") χορτένοντας την ομορφιά, για να μάθουμε (δηλαδή ν' αρχίσουμε να εκτιμάμε περισσότερο τις λιγότερο "όμορφες" και ποιο τεριαστές σαν χαρακτήρες).

Διαφορετικά, ίσος να επέμενες ακόμη με τις "όμορφες".

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by SB_ View Post
    Εγώ το συμπέρασμα που βγάζω από την ιστορία σου είναι πως πρέπει να πάθουμε (δηλαδή να τα φτιάξουμε με την "όμορφη") χορτένοντας την ομορφιά, για να μάθουμε (δηλαδή ν' αρχίσουμε να εκτιμάμε περισσότερο τις λιγότερο "όμορφες" και ποιο τεριαστές σαν χαρακτήρες).

Διαφορετικά, ίσος να επέμενες ακόμη με τις "όμορφες".
    Εδώ θέλω να κάνω μια παρατήρηση,φιλικά πάντα.
    Σίγουρα,ισχύει και αυτό που λες,αλλά όχι ντε και καλά πως η ωραία έχει μόνο την εμφάνιση ενώ η λιγότερο ωραία,πάντα καλοσυνατη,ηθική,έξυπνη κλπ.

Banned
    ειχα καπιο γνωστο που ηταν ομορφος και ειχε και καλο χαρακτηρα αλλα δε τον ενιαζε καθολου η εμφαιση και αφησε μουσι σα να ηταν πατριαρχης

Banned
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Εδώ θέλω να κάνω μια παρατήρηση,φιλικά πάντα.
    Σίγουρα,ισχύει και αυτό που λες,αλλά όχι ντε και καλά πως η ωραία έχει μόνο την εμφάνιση ενώ η λιγότερο ωραία,πάντα καλοσυνατη,ηθική,έξυπνη κλπ.
    Οποσδοίποτε υπάρχουν όλες οι παραλλαγές.

Ίσως κι εγώ δεν το ανέφερα και τόσο σωστά. Εννοώ πως ο "έμπειρος" είναι πιθανό να μην έλκετε πλέον τόσο από την εξωτερική εμφάνιση όπως πριν που ήταν "άπειρος".

Page 6 of 6 FirstFirst ... 456