αποριες - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 45

Thread: αποριες

Member
    Quote Originally Posted by λουλούδι View Post
    Να το ψαξεις, ναι, ρωτα εκει που εχουν ασφαλεια και επισης ενα δημοσιο γιατρο, τα ξερουν αυτα! Σου ευχομαι να πανε ολα καλα!!! Και μην τον αφησεις, αμα δεις τι κυκλοφορει εκει εξω λιγοι αξιζουν πραγματικα, μην το μετανιωσεις μετα γι'αυτο στο λεω!
    Είναι ένας υπέροχος άνθρωπος και αυτό δεν αλλάζει. Δεν πρόκειται να τον αφήσω...όλα θα πάνε καλά!

Εστάλη από E5303 στο E-Psychology.gr Mobile App

Senior Member
    Quote Originally Posted by parakosa View Post
    Είναι ένας υπέροχος άνθρωπος και αυτό δεν αλλάζει. Δεν πρόκειται να τον αφήσω...όλα θα πάνε καλά!

:) :) :) Χαιρομαι!!! :)

Quote Originally Posted by λουλούδι View Post
    Εγω ειμαι πασχουσα.
    Απο τι πασχεις?

Senior Member
    Quote Originally Posted by sok View Post
    Απο τι πασχεις?
    Απο οξεια εξυπνακιτιδα.

Senior Member
    παρακοσα εμενα μου πηρε 4 χρονια να στρωσο και να αρχισω να ζω κανονικα........

Member
    Quote Originally Posted by pavlosla View Post
    παρακοσα εμενα μου πηρε 4 χρονια να στρωσο και να αρχισω να ζω κανονικα........
    Ελπίζω με αυτό να μην υπονοεις ότι είναι πολύς ο χρόνος και να το αφήσω...

Senior Member
    Quote Originally Posted by parakosa View Post
    Ελπίζω με αυτό να μην υπονοεις ότι είναι πολύς ο χρόνος και να το αφήσω...

Οτι και να υποννοει εσυ θα κανεις αυτο που θες!

Senior Member
    οχι απλα θελει το χρονου η ασθενεια αλλα στο τελος φτιαχνεις βεβαια φαρμακα συνεχιζεις να παιρνεις......

Member
    Quote Originally Posted by pavlosla View Post
    οχι απλα θελει το χρονου η ασθενεια αλλα στο τελος φτιαχνεις βεβαια φαρμακα συνεχιζεις να παιρνεις......
    Το ξέρω Παύλο,το θέμα είναι να είστε καλά. Κι ας παίρνετε φάρμακα. Εύχομαι ότι καλύτερο

Senior Member
    Ειναι πολυ καλο που τον νοιαζεσαι και μπραβο σου για το ενδιαφερον που δειχνεις.
    Πρεπει να ξερεις ομως πως η ψυχωση ειναι δυσκολη παθηση.τον πρωτο καιρο ειδικα θελει πολυ φροντιδα.θα πρεπει αν τον αναλαβεις να φροντιζεις να πηγαινει στο γιατρο του, να παιρνει τα φαρμακα του, να φροντιζεις για την υγειηνη του, να μαγειρευεις, να καθαριζεις κλπ. Και εκτος απο αυτα θα πρεπει να αντεχεις τυχον θετικα ή αρνητικα της ψυχωσης. Ειναι δυσκολο. Οικονομικη βοηθεια απο την οικογενεια του θα εχεις? Ειναι πολλα δλδ.. Απο προσωπικη εμπειρια τον πρωτο καιρο χρειαζεται η στηριξη της οικπενειας.
    Το παιδι τι αποψη εχει?τι προτιμαει?
    Οσο για το επιδομα.. Πρεπει να πατε στην προνοια, να εχετε χαρτι οτι νοσηλευτηκε, γνωματευση απο γιατρο δημοσιο ή ιδιωτη και οτι αλλο σας ζητησουν. Δεν τα θυμαμαι ολα τα χαρτια που ζητανε..

Εστάλη από Elite 1 στο E-Psychology.gr Mobile App
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Senior Member
    boo τελικα τη ιεκ δηλωσες;.........

Member
    Quote Originally Posted by boo View Post
    Ειναι πολυ καλο που τον νοιαζεσαι και μπραβο σου για το ενδιαφερον που δειχνεις.
    Πρεπει να ξερεις ομως πως η ψυχωση ειναι δυσκολη παθηση.τον πρωτο καιρο ειδικα θελει πολυ φροντιδα.θα πρεπει αν τον αναλαβεις να φροντιζεις να πηγαινει στο γιατρο του, να παιρνει τα φαρμακα του, να φροντιζεις για την υγειηνη του, να μαγειρευεις, να καθαριζεις κλπ. Και εκτος απο αυτα θα πρεπει να αντεχεις τυχον θετικα ή αρνητικα της ψυχωσης. Ειναι δυσκολο. Οικονομικη βοηθεια απο την οικογενεια του θα εχεις? Ειναι πολλα δλδ.. Απο προσωπικη εμπειρια τον πρωτο καιρο χρειαζεται η στηριξη της οικπενειας.
    Το παιδι τι αποψη εχει?τι προτιμαει?
    Οσο για το επιδομα.. Πρεπει να πατε στην προνοια, να εχετε χαρτι οτι νοσηλευτηκε, γνωματευση απο γιατρο δημοσιο ή ιδιωτη και οτι αλλο σας ζητησουν. Δεν τα θυμαμαι ολα τα χαρτια που ζητανε..

Εστάλη από Elite 1 στο E-Psychology.gr Mobile App
    Θέλει να έρθει εδώ. Εκεί που είναι δεν έχει τι να κάνει,δεν έχει που να βγει,με ποιον να βγει και να μιλήσει. Η ζωή του ήταν εδώ τα τελευταία δέκα χρόνια. Το ξέρω ότι είναι δύσκολο... Ευτυχώς τα θετικά συμπτώματα έχουν φύγει εδώ και λίγους μήνες. Τα αρνητικά πιστεύω αντιμετωπίζονται με αγάπη,καλή ψυχολογία και κατανόηση. Και αυτός είναι ο δικός μου ρόλος. Αν έρθει τώρα θα μένουμε στο πατρικό μου που έχω έναν δικό μου όροφο οπότε στα καθημερινά όπως φαγητό,πλύσιμο ρούχων κλπ θα με βοηθάει η οικογένεια μου. Έχω ενημερωθεί και ψαχτει αρκετά, ξέρω τι πρέπει να κάνω. Πιστεύω ότι θα είναι καλύτερα εδώ μαζί μου.

Senior Member
    Κούκλα θα είναι καλύτερα μαζί σου εγώ έχω ψύχωση αλλά επειδή μ αρέσουν οι γυναίκες τις απολαμβάνω κι επειδή καμία δε με ήθελε πήγα σε μία καφετέρια γνώρισα τα κορίτσια που δουλεύουν εκεί γίναμε φίλοι κ με ζαλίζουν αυτές το ποσό βελτιωθηκα δε λέγεται και μην φανταστείς ότι μιλάω κ πολύ τις είπα τι εχω κούτσα στραβα γίναμε φίλοι κάνουμε χαβαλε λίγο όταν πάω κ μετά πίνω μόνος μου τον καφέ μου μου άλλαξε όλη η ψυχολογία με τα κορίτσια
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Κούκλα θα είναι καλύτερα μαζί σου εγώ έχω ψύχωση αλλά επειδή μ αρέσουν οι γυναίκες τις απολαμβάνω κι επειδή καμία δε με ήθελε πήγα σε μία καφετέρια γνώρισα τα κορίτσια που δουλεύουν εκεί γίναμε φίλοι κ με ζαλίζουν αυτές το ποσό βελτιωθηκα δε λέγεται και μην φανταστείς ότι μιλάω κ πολύ τις είπα τι εχω κούτσα στραβα γίναμε φίλοι κάνουμε χαβαλε λίγο όταν πάω κ μετά πίνω μόνος μου τον καφέ μου μου άλλαξε όλη η ψυχολογία με τα κορίτσια
    Μπράβο για την πρωτοβουλία! Σε χαίρομαι!

Senior Member
    Είναι κ τα κορίτσια άμα τις δεις θα καταλάβεις κ όμορφες κ φέρονται καλά
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast