ντροπαλός και πλησιασμα κοπέλας - Page 18
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 18 of 22 FirstFirst ... 81617181920 ... LastLast
Results 256 to 270 of 317
    Senior Member
    Quote Originally Posted by panos19 View Post
    ποιος σου ειπε οτι ειμαι ρεμαλι?εχουμε παραγνωριστει μου φαινεται
    στο ξαναλεω δεν θελω να σπουδασω ουτε και ιεκ
    Ωραία, δε θες να σπουδάσεις. Να δουλέψεις θέλεις, έστω ως απόφοιτος λυκείου, έστω σε παρτ-τάιμ δουλειά, οτιδήποτε? Γιατί αν δε θες ούτε να δουλέψεις και δεν είσαι ο Μπραντ Πιτ δε θα βρεις ποτέ γυναίκα. Για να μην πάω το θέμα σε εξελικτική βιολογία, το αρσενικό που είναι κουβαλητής και φέρνει φαι στο θηλυκό που είναι έγκυος ή βυζαίνει τα μικρά κλπ

Senior Member
    θέλω να δουλέψω
    μπορεί μια γυναίκα νατ νιώσει αισθήματα να ερωτευτεί ναυ ακούσει καψουροτραγουδα και να ποιοι για εναν άντρα?

Εννοείς να σε ερωτευτεί;;; να ακούει καψούρα εφ έμ και να τα πίνει για πάρτη σου; Ε αν σε ερωτευτεί ίσως. Οι ηλικίες που σε ενδιαφέρουν συχνάζουν στην εκκλησία. Μπορεί να βρεις κάποια που δεν παντρεύτηκε ποτέ και να σε ερωτευτεί ποτέ δεν ξέρεις. Συμφωνώ με όσα σου έγραψε ο Jason. Σε τι ακριβώς;; ότι δείχνεις πλήρη απάθεια και μη επίγνωση του ποιος θες να είσαι στη ζωή. Μπορείς να πεις πως ακόμα δεν ξέρεις τι θες. Το να πεις όμως πως θέλω να με πληρώνουν οι γονείς μου μέχρι να φύγω από τη ζωή δεν εμπνέει ασφάλεια σε μια γυναίκα που δουλεύει παρτ τάιμ έχει αναλάβει ευθύνες και θέλει σταθερότητα. Είναι ξένοι κόσμοι.
    "Make sure your worst enemy isn't you"

Senior Member
    για ολες τις ηλικιες αναφέρομαι
    να με ερωτευτεί, γιατί που είναι το κακο?

Επειδή αλλού έγραφες πως σε ενδιαφέρει κυρίως η ηλικία ανω των 50 60. Ο έρωτας δεν κάνει διακρίσεις. Αν είσαι μόνο μέσα στο σπίτι όμως δεν θα σε βρει λογικά.

Senior Member
    εκεί κόλλησες και εσύ, μπορεί να νιώσει αισθήματα και να φλερτάρει κάποιον άντρα αν τις αρέσει?

Ποια βρε Πανο; οποιαδήποτε γυναίκα στον πλανήτη Γη αν δεν είναι πληγωμένη και είναι ελεύθερη ναι μπορεί να ερωτευτεί. Τόσο παραλογο σου φαίνεται; Έχεις πει ότι δεν βγαίνεις δεν κάνεις παρέα με συνομιληκους αλλά δες έστω καμιά ταινία εφηβική με έρωτες αγάπες λουλούδια. Ειναι και αυτό μια οπτική. Αλλά που έχεις κολλήσει εσύ και την θες να ακούει καψούροτραγουδα δεν καταλαβαίνω. Μήπως έχεις κολλήσει με καμιά από το σχολείο και θέλεις να την προσεγγίσεις;;;

Senior Member
    Quote Originally Posted by Constantly curious View Post
    Ποια βρε Πανο; οποιαδήποτε γυναίκα στον πλανήτη Γη αν δεν είναι πληγωμένη και είναι ελεύθερη ναι μπορεί να ερωτευτεί. Τόσο παραλογο σου φαίνεται; Έχεις πει ότι δεν βγαίνεις δεν κάνεις παρέα με συνομιληκους αλλά δες έστω καμιά ταινία εφηβική με έρωτες αγάπες λουλούδια. Ειναι και αυτό μια οπτική. Αλλά που έχεις κολλήσει εσύ και την θες να ακούει καψούροτραγουδα δεν καταλαβαίνω. Μήπως έχεις κολλήσει με καμιά από το σχολείο και θέλεις να την προσεγγίσεις;;;
    γενικα γυναικες/κοπελες ανεξαρτητου ηλικιας
    ειχα κολλησει με μια παλια απο το σχολειο αλλα την ξεπερασα

Member
    Τελευταία φορά που σου γράφω, και ο μόνος λόγος που ασχολούμαι είναι ότι είσαι 21 χρονών και έχεις το χρονικό περιθώριο να σωθείς, αν από σήμερα κιόλας απαιτήσεις από τους γονείς σου τη βοήθεια ειδικού. Μπορεί να θυμώσεις και να με βρίσεις, αλλά πίστεψέ με όταν σου λέω πως απλώς εκφράζω φωναχτά αυτά που σκέφτονται όλοι όσοι έχουν συνδιαλλαχθεί μαζί σου.

Από τη στιγμή που και δεν δουλεύεις και δεν σπουδάζεις και δεν έχεις κάποιο σχέδιο που θα σε βοηθήσει να (ξε)φύγεις από τους γονείς σου, τότε για τις γυναίκες θα είσαι ένα ρεμάλι. Μπορούμε να σου χαϊδέψουμε τα αυτιά όσο θέλεις, αλλά η πραγματικότητα είναι αυτή. Κανείς δεν είπε ότι φταις εσύ για αυτό. Όπως δεν φταίει ένας διαβητικός που είναι άρρωστος, ούτε εσύ φταις για τη δική σου αρρώστεια. Η διαφορά είναι ότι ο διαβητικός δεν προσπαθεί να κρύψει το πρόβλημα κάτω από το χαλί, ούτε νευρίασε όταν κάποιος του υπέδειξε ότι είναι διαβητικός. Αντιθέτως, αναζήτησε και έλαβε ιατρική βοήθεια. Εσύ αντί να αναζητήσεις ιατρική βοήθεια, νευριάζεις που σου λέω την αλήθεια. Σύνελθε.

Εκτός από αυτό, έχεις σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα. Απόδειξη; Μετά από 18 σελίδες και άλλες τόσες σε άλλα θέματα, καταλήγεις να κάνεις ερωτήσεις επιπέδου νηπιαγωγείου, όπως αν μπορεί μια γυναίκα να νιώσει αισθήματα και να φλερτάρει. Το μόνο που ξέρεις να κάνεις είναι να απαντάς με δυο τρεις σύντομες γραμμές που δείχνουν ότι η σκέψη σου είναι εντελώς μπλοκαρισμένη και μόνο ένας ειδικός πλέον μπορεί να σε βοηθήσει. Δεν έχεις να κερδίσεις τίποτα από τις απανωτές σου ερωτήσεις εδώ. Ό,τι και να σου πούμε, πολύ απλά σε αυτή τη φάση που βρίσκεσαι δεν έχεις την κριτική και αναλυτική ικανότητα να το καταλάβεις. Επαναλαμβάνω: δεν το λέω για να σε κατηγορήσω, διότι δεν φταις για τα προβλήματα που έχεις.

Επιμένεις να αγνοείς ότι χρειάζεσαι ιατρική υποστήριξη. Σταμάτα να το αποφεύγεις. Αποδέξου το και ζήτα βοήθεια από ειδικό.

Όπως σου είχε πει και ο Εξουθενωμένος, είναι απωθητικό για μια γυναίκα να μάθει ότι ΚΑΙ μένεις με τους γονείς σου ΚΑΙ δεν ασχολείσαι με τίποτα ΚΑΙ δεν έχεις δουλειά. Το να σπουδάζεις και να μένεις με τους γονείς σου συγχωρείται, το να δουλεύεις και να μένεις με τους γονείς σου συγχωρείται, το να μένεις με τους γονείς και να μην δείχνεις ότι έχεις κάποιο μακροπρόθεσμο στόχο να σταθείς στα πόδια σου (μέσω σπουδών, δουλειάς κλπ) δεν συγχωρείται από καμιά γυναίκα.
    Εύχομαι να βρεις αυτό που ψάχνεις.

Senior Member
    και ποιος νομιζεις οτι φταιει για τα προβληματα που εχω και γιατ?
    κακο ειπα οτι μια γυναικα αν εχει αισθηματακ και οτι πρεπει να φλερταρει καποιον που τις αρεσει?

Senior Member
    κακο ειπα οτι μια γυναικα αν εχει αισθηματακ και οτι πρεπει να φλερταρει καποιον που τις αρεσει?
    Πάνο έλεος!!
    Κάθησε ο άλλος σου έγραψε ένα κατεβατό για να σε βοηθήσει και συ είσαι πέρα βρέχει.

Από όλα όσα σου είπε, αυτό είχες να σχολιάσεις;;;

Δύο ενδεχόμενα υπάρχουν με σένα. Ή μας τρολλάρεις αγρίως και μπράβο σου γιατί την πατήσαμε πολλοί που κάτσαμε και σου απαντήσαμε ή χρειάζεσαι επειγόντως βοήθεια και το φόρουμ σου κάνει κακό!

Προσωπικά, έστω και μια περίπτωση να υπάρχει να μην τρολάρεις, θεωρώ ότι όσοι σου απαντάμε σου κάνουμε κακό πια. Βολεύεσαι να κάνεις ερωτήσεις εδώ μέσα και να χαζολογάς ενώ η βοήθεια που θες είναι άλλη.

Senior Member
    Τι κάνει νιαου νιαου στα κεραμιδια;

Banned
    Θα σου πω Πάνο και άλλα που έχεις αναφέρει. Έχεις ρωτήσει αν η γυναίκα σε συγκεκριμένο σημείο έχει ή δεν έχει τρίχες, ιδρώνει ή δεν ιδρώνει, μυρίζει ή δεν μυρίζει κτλ Έχεις ρωτήσει πως να πλησιάσεις κοπέλες που φοράνε στρινγκ, λες και όλες αυτές είναι κλώνοι και δεν έχουν ξεχωριστή προσωπικότητα. Και πόσα άλλα. Έχεις ρωτήσει πράγματα που ξεπερνάνε την κοινή λογική. Έχουν μπερδευτεί όλα αυτά στο μυαλό σου και όλα αυτά που ρωτάς μοιάζει λες και χρειάζεσαι εγχειρίδιο χρήσης για τα πάντα, για την ζωή. Εγώ προσωπικά πίστευα έως ένα σημείο πως ίσως σε απασχολούν κάποια πράγματα και λόγω της ηλικίας σου. Κακό δεν είναι να ρωτήσεις πως να φλερτάρεις αλλά αν δεις τι πράγματα ρωτάς και μπορείς να αντιληφθείς, θα καταλάβεις. Αν δεν κάνεις πλάκα, κάτι σου συμβαίνει, και όπως λέει και ο Jason, δεν φταις εσύ. Ίσως δεν το αντιλαμβάνεσαι. Πάρε στα σοβαρά και αυτά που γράφει η elisabet και ο Jason. Ούτε έχω προηγούμενα μαζί σου ούτε από κακία στα λέω.

Senior Member
    Κακο είναι που θέλω να ρωτήσω για το πως φλερτάρουν και την γυναικεία ψυχολογία?
    Για άλλη μια φορά δεν τρολλαρω, θέλω να βρω μια κοπέλα/γυναικα να με αγαπάει και να την αγαπάω αληθινά γίνεται? δεν θέλω να την πλήγωσε αλλά ούτε να μην πληγωθω

Senior Member
    Κακο είναι που θέλω να ρωτήσω για το πως φλερτάρουν και την γυναικεία ψυχολογία?
    Για άλλη μια φορά δεν τρολλαρω, θέλω να βρω μια κοπέλα/γυναικα να με αγαπάει και να την αγαπάω αληθινά γίνεται? δεν θέλω να την πλήγωσε αλλά ούτε να μην πληγωθω
    Αυτα τα συγκεκριμενα, δεν μαθαινονται με την συζητηση. Πρεπει να επιχειρησεις να τα ζησεις για να λυσεις τις αποριες σου.

Page 18 of 22 FirstFirst ... 81617181920 ... LastLast