ντροπαλός και πλησιασμα κοπέλας - Page 9
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 9 of 22 FirstFirst ... 789101119 ... LastLast
Results 121 to 135 of 317
    Senior Member
    δίκιο έχεις για να μπορώ και εγώ να πλησιάσω κάποια κοπέλα και να μην κοκκινίζω από ντροπή

Quote Originally Posted by panos19 View Post
    δίκιο έχεις για να μπορώ και εγώ να πλησιάσω κάποια κοπέλα και να μην κοκκινίζω από ντροπή
    Και εγω κάποτε κοκκίνιζα. Τώρα δεν κοκκινίζω καθόλου, ούτε ντρέπομαι, ούτε φοβάμαι, απλά δεν είμαι βέβαιος, δεν ξέρω τι ακριβως να πω για να κάνω καλό εγκεφαλικό παιχνίδι, κι ετσι πλέον τις χανω γι αυτο το λόγο.
    γιάννης

Senior Member
    Αγορια, να προσεγγιζετε ΦΙΛΙΚΑ-ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ!

οχι σωνει και καλα ερωτικα-γκομενικα! οταν η αλλη δεν σε γνωριζει, δεν σε εμπιστευεται, δεν ξερει απο που κραταει η σκουφια σου, φοβαται οτι κατι θελεις απο αυτην, ισως εκμεταλλευση, ισως οτιδηποτε, και για αυτο απομακρυνονται....
    Οποτε δωστε χρονο χαλαρα σε μια φιλικη γνωριμια, με μια κοπελα που μπορει να γινει η καλυτερη σας φιλη, οχι αναγκαστικα γκομενα!
    Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!

Senior Member
    Συμφωνω με Μαρα εκτος στο κομματι του να τις εχουν καλυτερες φιλες. Αν θελουν καποια για συντροφο, καλως να κανουνε, απλως να την προσεγγιζουν πρωτα φιλικα, οντως, για να ειναι πιο χαλαροι και οι ιδιοι, και μετα αφου γνωριστουν καλυτερα και καταλαβουν τις προθεσεις της κοπελας μπαινουν στο ψητο. Ψητο εννοω να της τα ριξουν.

Μπορεί (τουλάχιστον για εμένα) να πλησιάζουμε πολύ λάθος για εμάς γυναίκες ή να μην ξέρουμε (σε καποιο βαθμο ειναι και κομπλάρισμα) τον τροπο να πλησιάσουμε αυτες που γουσταρουμε. Πάντως με όσες είχα υποτίθεται σχέση κατα βάθος καμιά τους δεν με γέμιζε.
    ellis και panos19 μήπως ισχύει και για σας κατι αναλογο? Βεβαια αυτες ειναι σκέψεις μου τωρα που μιλαμε και δεν ειναι και απολυτα αυτα που λεω.
    γιάννης

Senior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Μπορεί (τουλάχιστον για εμένα) να πλησιάζουμε πολύ λάθος για εμάς γυναίκες ή να μην ξέρουμε (σε καποιο βαθμο ειναι και κομπλάρισμα) τον τροπο να πλησιάσουμε αυτες που γουσταρουμε. Πάντως με όσες είχα υποτίθεται σχέση κατα βάθος καμιά τους δεν με γέμιζε.
    ellis και panos19 μήπως ισχύει και για σας κατι αναλογο? Βεβαια αυτες ειναι σκέψεις μου τωρα που μιλαμε και δεν ειναι και απολυτα αυτα που λεω.
    τι εννοείς να πάω να μιλήσω σε μια που δεν μου αρέσει ενώ σε μια που θέλω να κομπλαρω να τις μιλήσω?
    να κάνω σχέση με μια κοπέλα που δεν μου αρέσει έτσι για να λέω ότι έχω?

Senior Member
    Quote Originally Posted by Mara.Z View Post
    Αγορια, να προσεγγιζετε ΦΙΛΙΚΑ-ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ!

οχι σωνει και καλα ερωτικα-γκομενικα! οταν η αλλη δεν σε γνωριζει, δεν σε εμπιστευεται, δεν ξερει απο που κραταει η σκουφια σου, φοβαται οτι κατι θελεις απο αυτην, ισως εκμεταλλευση, ισως οτιδηποτε, και για αυτο απομακρυνονται....
    Οποτε δωστε χρονο χαλαρα σε μια φιλικη γνωριμια, με μια κοπελα που μπορει να γινει η καλυτερη σας φιλη, οχι αναγκαστικα γκομενα!

το φλερτ από τα κοινωνικά δίκτυα λες ή από κοντά?
    στα φιλικά μπαίνουν τα καλύτερα γκολ έτσι δεν λένε
    αν δεν με γνωρίζει πως θα με εμπιστευτεί

Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Εγώ τις είπα μανταμιτσα είσαι για μια νύχτα που κανεισ μας δε θα ξεχάσει κ μου λέει μάγκα μου είμαι σε πέντε λεπτά ήρθε ο γκόμενος της και την πήρε είχε δίκιο δεν το ξέχασα
    [emoji23] [emoji23] [emoji23]

Εστάλη από HUAWEI VNS-L21 στο E-Psychology.gr Mobile App

Senior Member
    Καλησπέρα θα ήθελα να με βοηθήσετε σε ένα θέμα που με απασχολεί είμαι κλειστός τύπος δεν έχω φίλους και ούτε βγαίνω έξω για καφέ και αυτό μου δημιουργηθεί κάποια ανασφάλεια, είναι και ότι δεν έχω κάποια κοπέλα ενώ άλλα παιδιά έχουν είμαι και ντροπαλός και δεν ξέρω αυτο αν απομακρύνει τις κοπελες και δεν όμως μπορώ να εκφράσω τα συναισθήματά μου σε καποια που μου αρέσει και παραέξω ακόμα και στο σχολείο δεν είχα κάτι.Προχθες είχα πάει σε έναν γάμο και καθίσαμε σε ένα τραπέζι στην μια άκρη καθόμουν εγώ και στην άλλη μια κοπέλα μου άρεσε την κοίταζα συνέχεια και είμαστε από το ίδιο χωριό και είναι δύο χρόνια μεγαλύτερη να πω πως δεν την ήξερα πριν ούτε το όνομά της και έψαξα στο fb και την βρήκα λέτε να τις στείλω αίτημα στο fb?

με αυτά που σας έγραψα τι με συμβουλευεται να κάνω?
    η περιπτοση σου ειναι καρμπον με την δικα μου περιπτοση. κ γω πριν καποιο καιρο πηγα σε εναν γαμο με τους δικους μου. κ ηταν σογια απο το χωριο μου ακρηβος οπως εσενα. κ επεισης κ στη παριπτοση μου καθοταν μια κοπελα λιγο μεγαλυτερη απο μενα με τους γονεις της πιο διπλα κ λιγο πιο διπλα μια κοριτσοπαρεα. στη αρχη καθομουν σαν γλαστρα κ λεω οτι δεν θα γινει τπτ. πραγμαστικα δεν ξερεις ποσο ασχημα ενιωσα γιατη λεω οτι για μια ακομα φορα δεν θα μπορεσω να γνωρισω καμια απο τα κοριτσια κ παλι τα ιδια. κ σε μια στηγμη λεω τοξερω πολυ καλα αυτο το εργο. τοχω δει ξανα κ ξανα. ετσι ειπα οτι θα βρω τροπω να κανω τις πρωτες κινησεις απο μερος μου. κ μεσα σε λιγα λεπτα μου ηρθε η ιδεα να παω να μηλησω σε ατομα που γνοριζα κ μεσα απο αυτους να γνωρισω κ τα κοριτσια. μεχρι το τελος της βραδιας τις γνωρισα ολλες κ μεχρι σημερα μηλαμε. βεβαια σχεση δεν μπορεσα για λογους αποστασης κ κατι αλλα. αλλα ποτε δεν το μετανιωσα.γνωρισα ατομα που ακομα μεχρι κ σημερα μηλαμε. προσφατα ειχαμε ξανα μια βαπτηση με τα σογια κ καθησαμε μαζι στο ιδιο τραπεζι με αυτες αυτην τη φορα

Senior Member
    παντος ακομα κ μετα απο ολλα αυτα κανω σκεψεις του αν ειμαι αρκετος για αυτες κ τετοια....δεν ξερω

Senior Member
    Όχι εγώ δεν έχω κάποιο άτομο στο ίδιο τραπέζι για να γνωρίζονται και να την πλησιάσω

Senior Member
    Όχι εγώ δεν έχω κάποιο άτομο στο ίδιο τραπέζι για να γνωρίζονται και να την πλησιάσω
    ναι ρ οκ. εγω σαν παραδειγμα στοφερα. βασικα αυτο που ηθελα νανσου πω ειναι οτι εψαξα αφορμη. γενικα οταν θες να πλησιασεις καποιον ανθρωπο. με οποια δηποτε προθεση αν μπορεις κ αν γινεται προσπαθα να βρεις καποια αφορμη. ολλο κ κατι θα υπαρχει

Εστάλη από Redmi 4A στο E-Psychology.gr Mobile App

Senior Member
    δεν είμαι και από τα άτομα που θα πλησιάσω κάποιον και ειδικά κοπέλα
    αλλά στο πρώτο σκέλος θέλω να πλησιάσω παιδιά για να αναπτύξω φιλίες στον στρατό για τις κοπέλες να αφήνω προς το παρόν

τι εννοείς να πάω να μιλήσω σε μια που δεν μου αρέσει ενώ σε μια που θέλω να κομπλαρω να τις μιλήσω?
    να κάνω σχέση με μια κοπέλα που δεν μου αρέσει έτσι για να λέω ότι έχω?
    Όχι! Απλά να κάνεις την υπέρβαση, δλδ να πηγαίνεις να μιλάς σ εκεινες που σ αρεσουν!
    γιάννης

Senior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Όχι! Απλά να κάνεις την υπέρβαση, δλδ να πηγαίνεις να μιλάς σ εκεινες που σ αρεσουν!
    για να το κανει θα πρεπει να μπορεσει να μην φοβαται την αποριψη. κ γω πιστευω αν δειχνεις μια αποδοχη στον εαυτοσ ου κ εχεις αυτο το αισθημα την αποδοχης απο τον εαυτο σου μεσα σου μετα οι αλλες αποδοχες μιαζουν ψιχουλα κ δεν θα σε νιαζουν καθολου. τοτε θα μπορεις να ρισαρεις κ να δεις αν κατσει καλος αλλα κ αν δεν κατσει εσυ θα αισθανεσαι καλημενος συνεσθηματικα λογο του οτι αυτην την αποδοχη την εχεις απο τον εαυτο σου. ελπιζω να μην μπερδεψα

Page 9 of 22 FirstFirst ... 789101119 ... LastLast