ντροπαλός και πλησιασμα κοπέλας - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 22 FirstFirst ... 4567816 ... LastLast
Results 76 to 90 of 317
    Quote Originally Posted by λουλούδι View Post
    Ο Πανος ειναι μια χαρα παιδι και θα προκοψει στη ζωη του.....οχι σαν μερικους μερικους.......που λενε τους αλλους τελειωμενους για να ανεβουν.......
    Καλά είναι αυτα που του λες λουλούδι, τον εμψυχωνεις κι αυτο ειναι καλό. Απ την αλλη ομως, το να ζει μεσα του με την ωραια εικόνα του "ειμαι καλό παιδί και θα προκόψω" παραπέμπει στον κίνδυνο που λεγεται εφησυχασμός, ο οποιος ίσον απραξια (αναμονη οτι θα ρθει η μερα και θα εμφανιστει η κοπελα που θα εκτιμησει με πρωτοβουλια της τα προτερηματα του αυτα).
    Αυτο που πρεπει να κανει ο Πανος ειναι να βγει εξω να πλησιαζει γυναικες παντού έστω άσκοπα πρωτα για να του φυγει ο φοβος και οτι ηθελε προκύψει, να διαβασει και απο σαιτ ή βιβλία για προσέγγιση γυναίκας, να παρει συμβουλες απο πεπειραμένους, διοτι οι ωραιες και καλες γυναικες συνηθως πεφτουν απο πεπειραμένους που ξερουν να χειριζονται τη φαντασια της γυναικας και να την κανουν να περναει καλα. Οι υπολοιποι την χανουν μεσα απο τα χερια τους.
    γιάννης

Senior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Κι εγω έστειλα σε πολλές στο fb αλλά τίποτα. Παιδεύεσαι λεβέντη να πατήσεις αυτο το ******** κουμπί send και μεχρι να το πατήσεις ανεβάζεις καρδιακούς παλμούς, σχεδόν τρέμεις από το άγχος, τα χέρια σου καταιδρώνουν, ώρες και νοητική που μετατρεπεται στο τελος και σε σωματική κούραση. Στο τελος πατησες το κουμπι και πήγε. Κι αυτη απλα΄το είδε, μπορει να ριξε και μια ματια στο προφιλ σου, το αγνοησε και μετα από λίγη ωρα μπορεί να μην θυμόταν καν ότι έλαβε τετοιο μήνυμα. Πολλή φασαρία για το τίποτα. Νοημα θα ειχε μονο αν την πλησίαζες εκει στο καφε και της μιλούσες ίσια, μ αρεσεις κι όχι πλαγιως ερχεσται συχνα εδω και με τι ασχολείστε. Ελπίζω μόνο αυτη σου η σταση να μην διαρκέσει για πολλά χρόνια ακόμη.
    Η ντροπαλότητα ειναι λιγο προβλημα, ωθει την γυναικα στο να απορρίψει, αλλά αντισταθμίζεται αν ο αντρας, της αποδειξει οτι υπερτερει αλλού..
    ποτάμι θα πηγαίνει ο ιδρώτας και οι παλμοί θα βαράνε κόκκινο

υπερτερεί αλλού εννοείς στο σεξ?

Quote Originally Posted by panos19 View Post
    ποτάμι θα πηγαίνει ο ιδρώτας και οι παλμοί θα βαράνε κόκκινο

υπερτερεί αλλού εννοείς στο σεξ?
    Και στο σεξ, μεταξύ άλλων!! Διότι υπάρχουν τύποι που υπερτερούν πολλών άλλων στο σεξ αλλά επειδή ο εγκέφαλος τους δεν τους βοηθά να συσχετιστούν με γυναίκες για τους ευγενείς σκοπούς που έχει κατα νούν ο θεματοθέτης, εκδηλώνουν την σεξουαλικότητα τους στις πουτάνες.
    Επίσης, η ντροπαλοτητα ενός άντρα δεν συνεπάγεται οπωσδήποτε δυστυχία για μια γυναίκα. Τετοιος τύπος μπορεί να ξανοιχτεί και να κάνει μια γυναίκα να βιώσει ευτυχία κοντά του. Από το μόνο που κινδυνεύει τετοιος τυπος είναι να καταλήξει στο ράφι αν δεν πάρει έγκαιρα μέτρα!!!
    γιάννης

Senior Member
    η να το έχει επιλέξει κάποιος να μείνει μόνος επειδή δεν του αρέσουν οι δεσμεύσεις

Αν είναι ειλικρινής επιλογή καλώς, αλλιώς είναι δυστυχία.
    γιάννης

Senior Member
    εσείς τις κοπέλες ή τις γυναίκες σας πως τις φλερταρατε πρώτη φορά?
    αυτό με την ανασφάλεια είναι όταν βγαίνω έξω είναι ότι νομίζω ότι θα με κοιτάζουν όλοι εμένα
    Last edited by panos19; 05-09-2017 at 16:26.

Miliva21
    Guest
    Quote Originally Posted by panos19 View Post
    εσείς τις κοπέλες ή τις γυναίκες σας πως τις φλερταρατε πρώτη φορά?
    αυτό με την ανασφάλεια είναι όταν βγαίνω έξω είναι ότι νομίζω ότι θα με κοιτάζουν όλοι εμένα
    Ναι γτ εχεις κατι παραπανω απο το οτι εισαι απλα....ντροπαλος...! Παραπεμπει σε κοινωνικη φοβια...αυτο που περιγραφεις!

η ριζα του προβληματος βρισκεται αλλου και επηρεαζει ολους τους τομεις της ζωης σου.....απλως τωρα ενδιαφερθηκες να το κοιταξεις λιγο παραπανω επειδη σου γυαλιζουν κοπελες και δεν ειναι καθολου αφυσικο στην ηλικια που εισαι....

πρεπει να το κοιταξεις παραπανω γιατι δεν ειναι απλως η μικρη αμηχανια που νιωθει ο τσιμπημενος/ερωτευμενος πριν μιλησει στη κοπελα που του αρεσει.... ....αυτη τη μικρη αμηχανια ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ (ΕΙΔΙΚΑ ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΠΕΙΡΟΙ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΦΛΕΡΤ) ειναι ενα θεματακι που σε παει πισω στο τομεα φιλοι,σχεσεις και αργοτερα ισως σε παει πισω και στον επαγγελματικο τομεα......ομως ευτυχως ειναι κατι που λυνεται...

Η σταδιακη εκθεση στο φοβο ειναι η λυση......και οχι η αποφυγη κ το κλεισιμο στο καβουκι.....

Σου προτεινω να διαβασεις αλλα θεματα εδω που εχουν ανοιξει αλλα μελη σχετικα με τη κοινωνικη φοβια ή την αποφευκτικη διαταραχη προσωπικοτητας .....

Senior Member
    Εγώ τις είπα μανταμιτσα είσαι για μια νύχτα που κανεισ μας δε θα ξεχάσει κ μου λέει μάγκα μου είμαι σε πέντε λεπτά ήρθε ο γκόμενος της και την πήρε είχε δίκιο δεν το ξέχασα
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Εγώ τις είπα μανταμιτσα είσαι για μια νύχτα που κανεισ μας δε θα ξεχάσει κ μου λέει μάγκα μου είμαι σε πέντε λεπτά ήρθε ο γκόμενος της και την πήρε είχε δίκιο δεν το ξέχασα
    Χαχαχαχα αμαν βρε ελις.τετοια γκαντεμια.ελεος.
    Παντως αμα βρεις κοπελα η παντρευτης οι ποιο πολλες θα σε θελουνε.εξακριβομενο

Senior Member
    Το ξέρω αυτό είχα κοπέλες κ ντρεπόμουν να κυκλοφορήσω όλες τότε με θυμόταν κ με τα χρόνια έγινα αλανιαρησ άστα να πάνε κ υγιής να ήμουν πάλι δε θα είχα κοπέλα δεν το μπορώ αυτό καθόλου

Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Το ξέρω αυτό είχα κοπέλες κ ντρεπόμουν να κυκλοφορήσω όλες τότε με θυμόταν κ με τα χρόνια έγινα αλανιαρησ άστα να πάνε κ υγιής να ήμουν πάλι δε θα είχα κοπέλα δεν το μπορώ αυτό καθόλου
    Εγω παντως μια χαρα υγιης σε βλεπω.οσω για τι κοπελα μια χαρα θα μπορουσες και θα το χεροσουν κι ολας.ειμαι σιγουρος...αλλα θα ερθη και αυτο κοντος ψαλμος αλιλουια

Senior Member
    Φιλε αστο εμεινα στο ραφι λογω χαρακτηρα μαλλον δεν ξερω κ πλεον δε με νοιαζει

Senior Member
    Για να καταλάβεις όπως είναι οι τριανταρηδεσ τώρα εγώ ήμουν στα είκοσι λόγω δουλειάς τώρα που είμαι τριάντα πέντε αντιστοιχω με εξηνταρη στο μυαλό αφού δε δούλευαν είκοσι χρόνια καθόταν κ τώρα τους βγάλανε άχρηστους που είναι για να δέχτηκαν αυτά που δέχτηκαν

Page 6 of 22 FirstFirst ... 4567816 ... LastLast