Results 1 to 2 of 2
Thread: Circadin2mg - μελατονινη
-
03-09-2017, 18:08 #1
Circadin2mg - μελατονινη
θα ηθελα τη γνωση οσων εχουν κανει χρηση του circadin2mg.....βοηθησε στον υπνο....? και εαν χρειαζεται ιατρικη συνταγη ? η οχι...??? το Circadin2mg ειναι μελατονινη βοηθα στον υπνο, εχω χρησοιμοποιηση παλιοτερα αλλες μορφες μελατονινης που δεν ειχαν επαρκη αποτελεσματα ,,,, αυτο μου ειπαν ειναι φαρμακευτικο προοιον .αν ξερει καποιος,,?? ασ απαντηση. ευχαριστω
- 03-09-2017, 21:31 #2
φιλε το συγκεκριμενο ειναι βραδειας αποδεσμευσης, πλεον τα ταμεια το καλυπτουν σε ηλικιωμενους ανω των 55 ετων αν δεν κανω λαθος... !! που δεν κανω δηλαδη!!! διαφορετικα αν δεν εχεις αυτην την ηλικια δεν σου επιτρεπει το συστημα να συνταγογραφηθει...!!
παλιοτερα το συνταγογραφουσα και εγω που δεν υπηρχε αυτος ο περιορισμος, και καμια φορα την δοση την εκανα διπλη, δηλαδη 2*2mg....!!! ειμαι σιγουρος οτι ειναι αποτελεσματικοτερο απο αλλες μελατονινες που κυκλοφορουν στην αγορα... προσφατως ειχα αγορασει και εγω δυο συσκευασιες, μη επωνυμες μαρκες, και δεν εμεινα μα καθολου ικανοποιημενος!!! εγω πιστευω οτι αυτο θα σε βοηθησει... απλα να ξερεις οτι θα τρεχεις τσαμπα στον γιατρο, οποτε κανε μια ερωτηση στον φαρμακοποιο σου, ποιο ειναι το οριο ηιλικιας...