Εκφραστειτε ελευθερα!!! - Page 75
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 75 of 79 FirstFirst ... 25657374757677 ... LastLast
Results 1,111 to 1,125 of 1178
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Yoco Choco View Post
    Οσοι έχουν ώτα να ακούσουν θα ακούσουν.
    Και όσοι έχουν μάτια να δούν θα δούν.
    Οσοι έχουν τις ψυχές τους ανοιχτές θα δεχτούν.
    Οι υπόλοιποι θα μείνουν καταδικασμένοι στην στενομυαλιά τους και στην επίπλαστη αίσθηση κατοχής της γνώσης και της αλήθειας.
    Όσοι έχουν μαλακία θα μαλακίζονται.

Senior Member
    Ρε Τζορτζ μας δουλεύεις?....Ο βιασμός και η παιδοφιλία είναι έγκλημα,αυτό που ωθεί τον βιαστή στην πράξη είναι τα πάθη του.
    Είμαι Χριστιανός επειδή πιστεύω στην διδασκαλία του Χριστού και όχι στους παπαδες..Τι με ενδιαφέρει τι έλεγε ο κάθε Ανθιμος πριν 20 χρόνια?...Εμενε με ενδιαφέρει τι έλεγε ο Ιησούς.
    Εχω διαβάσει και τα 4 κανονικά Ευαγγέλια και κάθε 2-3 χρόνια τα ξαναδιαβάζω, και εμπνεόμαι από αυτα που είπε και έκανε ο Χριστός..Πραγματικά είναι ενα manual για το πως πρέπει να συμπεριφερόμαστε στους συνανθρώπους μας.
    "παθος" ειναι να μην μπορεις να κοψεις τις παστες, η να ερωτευθεις παραφορα και να τους γραψεις ολους.
    στο να βιαζουν παιδια τους ωθει ΑΣΥΓΧΩΡΗΤΗ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ, ΓΙΑ ΚΡΕΜΑΛΑ. ΔΕΝ τους ωθει κανενα ΠΑΘΟΣ..

κριμα που εχει καταργηθει η θανατικη ποινη. εγω, που εχω αγωνιστει με την διεθνη αμνηστια στο παρελθον, θα θελα ειλικρινα να τα σκοτωναν αυτα τα κοπροσκυλα. δεν χρειαζεται να ζουν. δεν υπαρχει κανενας λογος. και ΕΙΔΙΚΑ ΤΟΥς ΠΑΠΑΔΕΣ, γιατι παριστανουν τους προστατες των παιδιων και των αδυνατων και βρισκονται με την αδεια της κοινωνιας διπλα στα παιδια για να τα προστατευουν και να τα κανουν ανθρωπους..... ΨΗΛΕΣ, ΚΑΜΑΡΩΤΕΣ, ΚΡΕΜΑΛΕΣ..

δεν πιστευεις στους παπαδες, αλλα μας εχεις πρηξει τα συκωτια με το τι ψεματα και @@ριες λεει ο καθε απλυτος καλογερος η παπας που παριστανει το μεντιουμ για να πιστεψουν οι αγραμματοι...
    σου λενε ιστοριες σαν την ταινια της βασιλειαδου που εκανε την καφετζου και οχι μονο τις πιστευεις αλλα τις αναπαραγεις κιολας!!!! για να μας ανοιξεις τα ματια (!!!)

τα ευαγγελια ειναι μανουαλ συμπεριφορας και υγιεινης για αξεστους και αγραμματους που ζουσαν πριν 2000 χρονια. τα τελευταια 1000 χρονια, υπαρχουν αλλοι τροποι για να ειναι κανεις πολιτισμενος απο το να προσκυναει κατουρημενα μαυρα φουστανια που κρυβουν καλοζωισμενες κρασοκοιλαρες και να φυλαει κατουρημενα χερια...
    Last edited by Remedy; 16-01-2025 at 09:45.

Senior Member
    Είσαι στα όρια παραληρήματος...Σε παρακολουθεί ψυχίατρος?...Δεν είναι ντροπή...Εχεις κουράσει.
    εσενα; σε παρακολουθει ψυχιατρος που μας λες οτι τα παραισθησιογονα σου αποκαλυπτουν τις αληθειες του συμπαντος και οι απλυτοι γεροι γονιμοποιουν με την δυναμη του νου, οτι η προσευχη και η ελλειψη εγωισμου σε σωζει απο τις ψυχωσεις και δεν χρειαζεσαι τπτ αλλο, ενω παιρνεις χαπια;;;; και πολυ καλα κανεις και παιρνεις χαπια, ας το επαναλαβω για να ξερουμε και τι λεμε...

χρειαζεται να δοκιμασω να πηδηξω απο τον γκρεμο για να τεσταρω αν σκοτωνομαι;
    χρειαζεται να παρω ναρκωτικα για να δω αν τα εχω ορεξη;
    χρειαζεται να παρω παραισθησιογονα για να δω αν προκαλουν παραισθησεις η μας δουλευουν τοσα χρονια οι βιολογοι;
    τι λες;

Senior Member
    Εσείς που κόπτεσθε για τα δικαιώματα των γυναικών και βάλλετε κατά της πατριαρχίας και του μισογυνισμου, γιατί κάνετε γαργάρα το γεγονός ότι οι εκατονταδες γυναικοκτονίες τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα είναι όλες από λαικούς απλούς πολίτες και όχι από ιερωμενους? Γιατί κάνετε γαργάρα το γεγονός ότι στις φυλακές το 99% των καταδικασμένων βιαστών ΔΕΝ είναι ιερωμένοι. ...
    "Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η γυναίκα πήγε χθες Πέμπτη στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής και κατήγγειλε περιστατικό βίας σε βάρος της από τον ιερέα σύζυγό της, το οποίο -όπως υποστηρίζει- έγινε την Παραμονή των Χριστουγέννων.
    Οι αστυνομικοί πρότειναν την εγκατάσταση panic button στο κινητό της τηλέφωνο, την οποία και αποδέχθηκε, ενώ αρνήθηκε να μεταφερθεί σε δομή."
    αν φτασει και στον φονο ο βρωμιαρης, θα σε ενημερωσουμε..
    οσο για τις φυλακες, θα σε παραπεμψω στις απλες γνωσεις αριθμητικης που λογικα εχεις απο το δημοτικο.
    το ποσοστο ιερωμενων στον γενικο πληθυσμο, δεν επιτρεπει να γεμισουν οι φυλακες με ιερωμενους...
    κι απο αυτους που ειναι για φυλακη, μπαινουν μονο οσοι δεν τους ξεπλενει η ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ...

Senior Member
    @George, συγγνώμη, δεν είχα διαβάσει την προηγούμενη σελίδα όπου πράγματι του έγραφες για όλα όσα υποστήριξες. Καλά κάνεις και είσαι περήφανος για τον εαυτό σου. Θέλησα να το κάνω δημόσια κι όχι σε πμ, γιατί είναι πιο τίμιο να στο πω εδώ.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    "[FONT="]Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η γυναίκα πήγε χθες Πέμπτη στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής και κατήγγειλε περιστατικό βίας σε βάρος της από τον ιερέα σύζυγό της, το οποίο -όπως υποστηρίζει- έγινε την Παραμονή των Χριστουγέννων.[/FONT]
    [FONT="]Οι αστυνομικοί πρότειναν την εγκατάσταση panic button στο κινητό της τηλέφωνο, την οποία και αποδέχθηκε, ενώ αρνήθηκε να μεταφερθεί σε δομή."[/FONT]
    οσο για τις φυλακες, θα σε παραπεμψω στις απλες γνωσεις αριθμητικης που λογικα εχεις απο το δημοτικο.
    το ποσοστο ιερωμενων στον γενικο πληθυσμο, δεν επιτρεπει να γεμισουν οι φυλακες με ιερωμενους...
    κι απο αυτους που ειναι για φυλακη, μπαινουν μονο οσοι δεν τους ξεπλενει η ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ...
    Έτσι είναι. Το πέπλο της συγκάλυψης πρέπει να σχίζεται, όπου προσπαθεί να εδραιωθεί και να λάβει χώρο, με αντίσταση και με ευθεία επίθεση στα επιχειρήματα. Και αν η άλλη πλευρά διασπείρει ρητορική μίσους, γιατί δε μπορείς να αντεπιτεθείς; Δεν είμαστε χριστιανοί να γυρνάμε το άλλο μάγουλο. Πάντως να αφήνεις τέρατα τέτοια να λέγονται και να μένεις σιωπηλή, ενώ γνωρίζεις τι καλύπτουν και σε τι δίνουν όχημα κοινωνικά, δεν είναι επιλογή, είναι ηττοπάθεια.

Δεν ξέρω ποια θα έπρεπε να είναι η τιμωρία τους, αλλά δεν είμαι υπέρ της θανατικής ποινής. Θα ήθελα να δω ελευθερία απ' όλα αυτά, χαρά, όχι θυματοποίηση, όχι σκλαβιά του νου και των σωμάτων. Δεν είμαι υπέρ της κρεμάλας και δε θέλω κανέναν Μεσαίωνα όμως. Μάλιστα, τα θύματα των θρησκειών, πρέπει να μάθουμε να φροντίζουμε να γιατρεύουμε το ένα το άλλο, θα ήταν τόσο καλό αν μπορούσαμε να το πράξουμε. Το περίεργο είναι, πως αν και δεν έχω μεγάλες ελπίδες για το τι μπορεί να αλλάξει πάντα σε κοινωνίες, πάντα μα πάντα έπαιρνα το μέρος του underdog, lol. Ίσως γιατί underdog ήμουν πάντα στο καθεστώς που γεννήθηκα και ταυτιζόμουν και ταυτίζομαι με τις ευάλωτες ομάδες. Και, τα άθεα είμαστε η μειοψηφία στο θεοκρατικό καθεστώς που ζούμε. Είμαστε μία από τις μειονότητες που παλεύει για τα αυτονόητα.
    Last edited by WildHoney; 16-01-2025 at 16:59.

Senior Member
    Ο Άνθρωπος δεν βλάπτει τον άλλον και τη ζωή του πάρα τη θέληση του και γενικά δεν βλάπτει κανέναν
    Τα τέρατα κάνουν κάτι τέτοια.

Και οι μπάτσοι στη φυλακή πολύ λίγοι είναι αυτό όμως δεν σημαίνει πως είναι μόνο αυτοί ο,τι είναι θα μπορουσαν να είναι πολύ περισσότεροι απλώς δεν τους πιάνουν. Όποιος έχει πρόβλημα διαστροφής αν έχει κότσια πάει εκεί που πρέπει και ζητάει ο ίδιος να τον απομονώσουν από την κοινωνία, αλλά κάτι τέτοιο θέλει κότσια τα οποία προφανώς και δεν διαθετουν

Senior Member
    -Αυτό που έκανες τις προάλλες να μην το ξανακάνεις.
    -Τι έκανα γέροντα?...Δεν θυμάμαι.
    -Είναι μεγάλο αμάρτημα,να μην το ξανακάνεις.
    -Δεν θυμάμαι,γέροντα...Πες μου τι έκανα?
    -Να,μωρε..Τις προάλλες εκανες μπάνιο στο σπίτι και επειδή ελειπε η οικογένειά σου,βγήκες γυμνος απο την μπανιέρα και τριγυρνούσες μέσα στο σπίτι.
    Στάθηκες μπροστά στον καθρέπτη και κοιταζόσουν γυμνός...Αυτό είναι αυταρέσκεια...Να μην το ξανακάνεις!
    -Μα,γέροντα..Μόνο για λίγα δευτερόλεπτα κοιτάχτηκα...Δεν αισθανόμουν ότι κάνω κάτι κακό.
    -Να μην το ξανακάνεις.
    ''Μισώ την ζωή απ'την αγάπη που της έχω'' - Fernando Pessoa

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    "[FONT="]Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η γυναίκα πήγε χθες Πέμπτη στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής και κατήγγειλε περιστατικό βίας σε βάρος της από τον ιερέα σύζυγό της, το οποίο -όπως υποστηρίζει- έγινε την Παραμονή των Χριστουγέννων.[/FONT]
    [FONT="]Οι αστυνομικοί πρότειναν την εγκατάσταση panic button στο κινητό της τηλέφωνο, την οποία και αποδέχθηκε, ενώ αρνήθηκε να μεταφερθεί σε δομή."[/FONT]
    Εψαξες να βρείς την 1 στις 1000 περιπτώσεις για να την κάνεις σημαία και δεν την βρήκες! χαχαχα!

Senior Member
    Αυτό που εκφράζετε άποψη για πράγματα τα οποία αγνοείτε και με τα οποία δεν έχετε καμμία εμπειρία, με ξεπερνά...Αυτός είναι δείκτης της εγκυρότητας της άποψής σας.

Senior Member
    Quote Originally Posted by WildHoney View Post
    @George, συγγνώμη, δεν είχα διαβάσει την προηγούμενη σελίδα όπου πράγματι του έγραφες για όλα όσα υποστήριξες. Καλά κάνεις και είσαι περήφανος για τον εαυτό σου. Θέλησα να το κάνω δημόσια κι όχι σε πμ, γιατί είναι πιο τίμιο να στο πω εδώ.
    Είναι εντάξει WildHoney. Είδες ότι συμφώνησα στο τελευταίο σχόλιο γιαυτό μπερδεύτηκες.. Πάνω στην βιασύνη μου να κλείσω τη συζήτηση δεν είδα ότι ξανά είπε για πάθη και αδυναμίες ενώ συζητούσαμε για την κακοποίηση.

Senior Member
    Γουάιλντ,είσαι τόσο δημοκρατική και σεβεσαι τόσο πολύ την αντίθετη άποψη που μου έκανες ήδη 2 αναφορές για να με φιμώσεις...Κατα τα άλλα εμένα λες φασίστα.
    Είμαι 12 χρόνια στο σάιτ και δεν έχω κάνει αναφορα σε κανένα μέλος,οι διαχειριστές μπορούν να το επιβεβαιώσουν...
    Ο νοών νοείτω.

Senior Member
    Πάρε ένα λουκούμι από την Πατριαρχία. Αλλά και όταν μπορώ να σε πολεμήσω, θα το κάνω, και δε με νοιάζει αν αυτό που μπορώ να χρησιμοποιήσω είναι ένα ωραιότατο report.

Senior Member
    «-Εγώ την τρέλα μου την φοράω καπέλο, μεγάλε. Δεν την αφήνω να μου γίνει θηλιά. Κι όσο για την παράγκα μου, μόλις δω πως πιάνει κοριούς, ανάβω ένα σπίρτο και την καίω. Δεν το ‘χω για τίποτα. ‘’Πόσο κάνει;’’ Λέω στη μοίρα μου. Τι χρωστάω; Τόσο… Μου λέει. Παρ’ τα και δίνε του. Έχω ένα ραντεβουδάκι με την επόμενη μέρα…»
    .
    .
    Αλκυόνη Παπαδάκη

Senior Member
    Quote Originally Posted by WildHoney View Post
    Πάρε ένα λουκούμι από την Πατριαρχία. Αλλά και όταν μπορώ να σε πολεμήσω, θα το κάνω, και δε με νοιάζει αν αυτό που μπορώ να χρησιμοποιήσω είναι ένα ωραιότατο report.
    Εχεις τυφλωθεί από τον θυμο και το μίσος και ζεις σε μια διαστρεβλωμένη πραγματικότητα όπου όλοι οι άντρες είναι μισογύνηδες πατριάρχες, όλοι οι ιερείς είναι βιαστές και ολοι οι δεξιοί είναι φασίστες.
    Φυσικά τίποτα από όλα αυτα δεν ισχύει...Μεσα στο μυαλό σου είναι όλα.

Page 75 of 79 FirstFirst ... 25657374757677 ... LastLast