Εκφραστειτε ελευθερα!!! - Page 18
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 18 of 91 FirstFirst ... 816171819202868 ... LastLast
Results 256 to 270 of 1353
    Senior Member
    The mind is like an iceberg, it floats with one-seventh of its bulk above water.

Senior Member
    Το ρήμα αγναντεύω
    Ανδρέας Εμπειρίκος

Τούτη η αιθρία με το σύννεφο που πλέχει στον αέρα

Είναι γαλάζιος πλους μιας κάτασπρης φρεγάδας

Ιστάμενος ακουμπιστός στην κουπαστή κοιτάζω

Και βλέπω τα θηράματα των λογισμών μου

Δελφίνια που αναδύονται κι' εισδύουν μέσ' στο κύμα

Πεδιάδες ακρογιάλια και βουνά

Και μια ξανθή νεανίδα που στέκει στο πλευρό μου

Μέσ' στης οποίας τα γαλήνια μάτια βλέπω

Το μέλλον της ολόκληρο και το παρόν μου.
    It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society. J.Krishnamurti

Banned
    θυμαμαι απο μικρο παιδι στο σχολειο να δεχομαι απιστευτες επιθεσεις απο τα αλλα παιδια μονο και μονο επειδη διεφερα και ξεχωριζα απο τα αλλα παιδια.δε μου εκανε καμια εντυπωση οτι η ιστορια επαναληφθηκε αφου ο βρεγμενος τη βροχη δε τη φοβαται αλλα αυτο που πραγματι μου εκανε εντυπωση ειναι μετα απο αυτες τις απιστευτες αδικιες εις βαρος μου και ενω δε περιμενα απο κανενα να μου πει ναι εχεις δικιο (φαντασου απαιτηση σε μια κοινωνια με το νομο της ζουγκλας σε πληρη εφαρμογη) ΘΕΩΡΩ ΚΑΛΟΣΥΝΗ ΜΟΥ το οτι υποκρινομαι συνεχως οτι εγω φταιω αλλα ΑΝ καπιος εχει την αξιωση να αλαξω αποψεις μετα απο ολα αυτα το μονο που ισως καταφερει ειναι να μετανιωσει και να κακοκαρδιστει ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΤΟ ΘΕΛΩ ΟΥΤΕ ΤΟ ΕΠΙΘΥΜΩ δε εχω σκοπο ουτε να τσακωθω με κανενα ουτε να κακοκαρδσω κανενα

Μετά από ενα αυνανισμό καταλαβαίνω πραγματικά αν θέλω κάποια γενικά και όχι μόνο για το σεξ.

Αλεξ,
    είτε θύμα μπουλιγκ υπήρξες ως πιο αδύναμος πρωτα σωματικά και έπειτα ως χαρακτήρας, είτε ο τρόπος σκέψης και κατ επέκταση οι απόψεις σου διέφεραν από αυτους ειτε αναγνώριζαν μέσα τους οτι είχες πιο ψηλή νοημοσύνη απ αυτούς. Στις δυο τελευταίες περιπτώσεις οι επιθέσεις είχαν λεκτική μορφή και αφορούσαν διαφωνίες (διαπληκτισμοί σε συζητήσεις) ή ζήλιας ως προς το τελευταίο (αναγνώριση ως καλύτερου τους και ξέσπασμα με βία αν ήσουν κι αδύναμος ή διαφωνίες και περιθωριοποίηση σου λόγω ζήλιας). Εσύ θα μας διευκρινίσεις τι ισχυει απ αυτά! Οι εμπειρίες αυτές πρέπει να μας κάνουν δυνατότερους.

Τα θύματα μπουλιγκ σε ενήλικη ηλικία γίνονται ξανά θύματα μπουλιγκ στη συμβατική μορφή των διαπροσωπικών σχέσεων μεταξύ ενηλίκων, δηλαδή η εύκολη λεία για προσβολές ακόμα και για βία, και εύκολη λεία για κάθε λογής εκμετάλλευση και αδικία.

Senior Member
    Παρακαλώ να μη αναπτύξετε συζήτηση στο συγκεκριμένο θέμα.
    Ευχαριστώ!!
    It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society. J.Krishnamurti

Senior Member
    Μου φαίνεται σαν να 'ναι χθες
    μα πάνε τόσα χρόνια
    που σαν βιολί το σώμα σου
    στα χέρια μου κρατούσα...

Με το ραδιόφωνο σιγά
    μες τ' απαλό σκοτάδι
    θα τρόμαζες αν ήξερες
    πόσο σε αγαπούσα...

Γέλα πουλί μου, γέλα... ♥

Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Banned
    Αυτοί οι ροκάδες είναι... Παναγία βοήθα. Μη τους θίξεις τα ιερά τέρατα τύπου Led Zeppelin, Deep Purple και λοιπά ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ (κράξτε όσο θέλετε άμα είστε ροκάδες, εγώ τους θεωρώ σκουπίδια)...να κάτι αφρούς που βγάζουν.

Το ίδιο ισχύει και για τους Μεταλάδες, γιατί Ροκ και Μέταλ δεν είναι μουσικές, αλλά θόρυβος.

Στα εμειλ που με στελνε μου έγραφε για σεξ με μένα, ως (υποτίθεται) ερωτευμένη μαζί μου χωρίς να με έχει δει και από κοντα. Δεν άντεξα και στο τελευταίο μου εμειλ της έστειλα μια φωτο με στύση. Δεν μου ξαναπάντησε. Λέτε να προσβάλθηκε?...
    γιάννης

Μια ωραία ταινία???

Εστάλη από Redmi 5 στο E-Psychology.gr Mobile App

Senior Member
    Quote Originally Posted by hagard View Post
    Μια ωραία ταινία???

Εστάλη από Redmi 5 στο E-Psychology.gr Mobile App
    Αυτή:

Είναι η τελευταία που είδα και μου άρεσε...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member

Senior Member

Banned
    Στο τσακ ήμουν σήμερα να κλέψω αμάξι και να ανέβω Πεντέλη στο νεκροταφείο Μελισσίων. Ούτε στον εχθρό μου αυτό που μου έτυχε σήμερα. Ήθελα αρχικά να πάρω το 324 από το σταθμό Κάντζας για να κάνω βόλτα στην Καλλιθέα Πεντέλης, και μετά να συνεχίσω για το νεκροταφείο. Αλλά το είδα να περνάει από μπροστά μου...τσαντίστηκα που νόμιζα ότι το έχασα. Αυτό όμως που με έκανε έξαλλο ήταν ότι δεν μου έκοψε να περάσω απέναντι για να το πάρω (κάνει αναστροφή και γυρνάει). Εκεί λοιπόν μου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι!

Τελικά αποφασίζω να βγω Δουκίσσης και να πάρω το 301, να βγω Πεντέλη και μετά να ανέβω πάνω.

Ε λοιπόν λέω έτσι και χάσω και αυτό θα βουτήξω αμάξι και θα ανέβω Πεντέλη μόνος μου. Θα μου πείτε, "Ε και; Και αύριο και μεθαύριο μέρα είναι. Τι και αν το έχασες σήμερα;". Ναι αλλά εγώ είμαι τύπος που όταν θέλει να κάνει κάτι.. το θέλει ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!!!!!! Έχασα την Καλλιθέα Πεντέλης. Φυσικά με χάλασε αυτό. Ελπίζω αύριο να μη γίνει η ίδια μαλακία. Αλλά την βόλτα στο νεκροταφείο δε την έχασα τουλάχιστον. Καλή βόλτα να έχω.

Senior Member

Γύρισε πίσω, δεν μπορώ
    αυτό που είμαι χάνω...
    Χωρίς εσένα θα πεθάνω...

Page 18 of 91 FirstFirst ... 816171819202868 ... LastLast