Εκφραστειτε ελευθερα!!! - Page 24
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 24 of 91 FirstFirst ... 1422232425263474 ... LastLast
Results 346 to 360 of 1365
    Senior Member
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Ο λόγος που το βλέπουμε έτσι είναι επειδή τα τραγούδια μπαίνουν από εφαρμογή. Στην εφαρμογή δεν υπάρχει αυτο που λες..
    Όταν μπαίνεις από εφαρμογή δεν σου βγάζει το εικονίδιο με το βιντεάκι ως επιλογή;

Εγώ μπαίνω από τον υπολογιστή οπότε δεν έχω ιδέα τι γίνεται με την εφαρμογή.

george1520
    Guest
    Quote Originally Posted by elisabet View Post
    Όταν μπαίνεις από εφαρμογή δεν σου βγάζει το εικονίδιο με το βιντεάκι ως επιλογή;

Εγώ μπαίνω από τον υπολογιστή οπότε δεν έχω ιδέα τι γίνεται με την εφαρμογή.
    Όχι.. Και εγώ πρόσφατα κατεβασα την εφαρμογή.. Εμείς βλέπουμε το τραγούδι. Στην ιστοσελίδα δεν φαίνεται

Senior Member
    Όχι.. Και εγώ πρόσφατα κατεβασα την εφαρμογή.. Εμείς βλέπουμε το τραγούδι. Στην ιστοσελίδα δεν φαίνεται
    Κατάλαβα...
    Βλακεία πάντως, από την ιστοσελίδα φαίνονται απλά τα λινκ οπότε αν είναι όλοι σαν εμένα που βαριέμαι να πατάω λινκ, ελάχιστοι θα βλέπουν τι ποστάρει ο άλλος.

george1520
    Guest
    Κατάλαβα...
    Βλακεία πάντως, από την ιστοσελίδα φαίνονται απλά τα λινκ οπότε αν είναι όλοι σαν εμένα που βαριέμαι να πατάω λινκ, ελάχιστοι θα βλέπουν τι ποστάρει ο άλλος.
    Ναι ξέρω τι εννοείς. Αλλα δεν έχει καμία επιλογή η εφαρμογή..

Senior Member
    Ναι ξέρω τι εννοείς. Αλλα δεν έχει καμία επιλογή η εφαρμογή..
    Κάνε μια δοκιμή να γράψεις [(την λέξη)video] ανάμεσα το λινκ και μετά πάλι [/(την λέξη) video] να δούμε αν θα πιάσει

george1520
    Guest
    Απλά μπροστά από το τραγούδι?

Senior Member
    Απλά μπροστά από το τραγούδι?
    εκανα edit γιατι δεν το εμφάνιζε. σκέτη την λέξη βιντεο μεσα στις αγκυλες εσύ θα γραψεις

george1520
    Guest
    Εε;;;;;;; σε χασα

Senior Member
    εκανα edit γιατι δεν το εμφάνιζε. σκέτη την λέξη βιντεο μεσα στις αγκυλες εσύ θα γραψεις
    ¨Εχω κάνει εντιτ το προηγούμενο γιατί δεν μου εμφάνιζε αυτό που ήθελα να σου γράψω. κανε refresh την σελιδα και θα καταλαβεις νομιζω

george1520
    Guest

george1520
    Guest
    Το έκανα από την εφαρμογή και κοίταξα τώρα από την ιστοσελίδα και το εμφανίζει.. Είναι όμως ταλαιπωρία αυτό..

Senior Member
    Οντως το εμφανίζει κανονικά!!!
    Δεν πειράζει, βρήκαμε τουλάχιστον μια λύση για όποιον θέλει να το εμφανίζει έτσι.

Senior Member
    Εύχομαι να φυσήξει δυνατός αέρας... Να πάρει μακριά όλα τα σκουπίδια της ζωής μου...

Senior Member
    Η μοναχικοτητα είναι εθιστική.. Μόλις καταλάβεις πόση ηρεμία κρύβει...δυσκολα (ξανα) δέχεσαι τους ανθρώπους...
    Last edited by Αλεξία10; 12-01-2020 at 14:56.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Άντα_Στε87 View Post
    Η μοναξιά είναι εθιστική.. Μόλις καταλάβεις πόση ηρεμία κρύβει...δυσκολα (ξανα) δέχεσαι τους ανθρώπους...

Μαλλον την μοναχικοτητα εννοεις ........ η λεξη ' μοναξια ' εχει μια αρνητικοτητα ..... θα συμφωνησω οτι η μοναχικοτητα γινεται συνηθεια , οντως εχει μια ηρεμια ..................... αν ταχεις καλα με τον εαυτο σου,παντα .....

Page 24 of 91 FirstFirst ... 1422232425263474 ... LastLast