Results 376 to 390 of 1365
Thread: Εκφραστειτε ελευθερα!!!
-
14-01-2020, 10:19 #376
- 14-01-2020, 10:27 #377
Το πτυελοδοχείο του Μπακούνιν το χυτό,
σύντροφοι, μήπως βρέθηκε και κείνο,
να φτύσω μέσα με θυμό που οι νέες εποχές
με κάνουνε να μοιάζω με κρετίνο.
14-01-2020, 13:09 #378george1520Guest
14-01-2020, 16:01 #379
george ,κοντευω τα 40 που να κανω οικογενεια? με ποια ψυχικη σταθεροτητα να γινω πατερας? προσωπικα αν θα γινομουν πωτες πατερας θα ηθελα να ειμουν οσο καλητερος γινετε οπως και συζηγος! δεν μπορω να ξανα λεω ψεματα και να πλαθω ενα ψευτικο παρελθον ωστε να με δεχτει η οποια καθος πρεπει κοπελα! Ασε που η γνωμη μου ειναι οτι στην ζωη δεν γνωριζουμε και πολλες γυναικες ο καθε ενας μας οπου μας ταιριαζουν, οπου μας τις φερνει η "ζωη" ωστε να γινουμε ζευγαρι δυνατο! και δυστυχως εγω τις οποιες ευκερειες μου εστειλε η ζωη τις "εκαψα" . Οσο για το πισμα που λες, δυστυχως αυτο ειναι που χανεις με την καταθλιψη!
14-01-2020, 16:16 #380
Μόνο με την τελευταία σου πρόταση θα συμφωνήσω.. Με τα άλλα διαφωνώ.. Δεν χρειάζεται να πλαθεις κανένα ψεύτικο παρελθόν για να σε δεχτεί η "καθώς πρέπει".. Για να είναι καθώς πρέπει λογικά θα έχει και μυαλό που καταλαβαίνει.. Και ούτε είναι αργά 40 χρονών για να κάνεις οικογένεια..
Εύχομαι να φυσήξει δυνατός αέρας... Να πάρει μακριά όλα τα σκουπίδια της ζωής μου...
14-01-2020, 16:17 #381
Παιδιά θα ήταν προτιμότερο να συνεχίσετε την κουβέντα σε άλλο θρεντ, εδώ δεν ενδείκνυται για τέτοιες συζητήσεις.
14-01-2020, 16:23 #382
Ντιντι , τα λογια σου ειναι ακριβως η σκεψεις μου! αυτο εχω βαλει σκοπο απο σημερα! Εστειλα μηνυμα στον γιατρο, θα παω και αυριο απο το ιατριο του -χωρις ραντεβου - και αν δεν βγαλω ακρη παω για αλλα! Ολα αυτα ειναι εν μερη βλακεια δικη μου που αναζητουσα την υπερβολη! δλδ, εψαχνα φαρμακα με πολυ λιγοτερες υποτροπες και το ζητησα επανελημενα απο τον γιατρο , ετσι αυτος με εβαλε σε αυτο το προγραμμα να δοκιμαζουμε οτι φαρμακα υπαρχουν λες και ειμαι ποντικι! αλλα αυτο θελει να ειναι ο γιατρος συνεχως σε επαφη μαζι μου, να εχω κι εγω την ορεξη να κραταω σημειωσεις και γενικα θελει σοβαροτητα. Οπου φανηκε οτι ουτε αυτος ουτε εγω την ειχαμε με αποτελλεσμα να μπει το νεο ετος με το χειροτερο τροπο για την ψυχικη μου υγεια!
Οσον αναφορα τις υποτροπες μου στην ρωινη προσπαθω να τις ξεχασω και να μην τις σκρφτομαι .
Αντα ,εχεις δικιο κι πως ειπα πριν αυτο που λες θα κανω, αν κι αυριο δεν τον βρω θα ψαξω για αλλον γιατρο! αντε παλυς απο την αρχη , ιστορικα, και αλλα. Το ολον προβλημα προεκυψε απο κατα καποιον τροπο αστεια αφορμη ηθελα να απαλαγω απο τις παρενεργειες μερικων φαρμακων, οπως την μερικη δυσκοιλιοτητα -οπου θα μπορουσα με φαρμακα για το εντερο να την πολεμησω - και τις παρενεργεις στην σεξουαλικοτητα μου! καλα να παθω θα μου πεις απο την μια πλευρα!! διοτις δεν φτανει που δεν εχω ακομη απαλαγη απο την βαρια καταθλιψη ηθελα και να ειμαι οπως ο καθε ενας! ομως ρε παιδια, ρε κοριτσια και αγορια ,ρε συμφορμητησσες και συμφορμητες πως θα μπορεσω να επανελθω κοινωνικα ?δεν πρεπει να αποκτισω και εγω ξανα μια ερωτικη σχεση? οπως ολοι οι φυσιολογικοι ανθρωποι? εαν δεν ειμαι ενταξι στο θεμα των ορμονων μου πως θα μου βγει να ξανα φλερταρω , πως θα διεκδικισω μια γυναικα? απο την αλλη θα μου πει καποιος οτι αυτο ειναι το κερασακι στην τουρτα! αλλα δεν ξερω, ειμαι πλεονεκτης που ζητω κατις το συνηθες και το απολτα φυσιολογικο?
14-01-2020, 16:29 #383
το θρεντ λεει "ΕΚΦΡΑΣΤΕΙΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ" ,επειδη εσυ εχεις καποιο προβλημα μαζι μου εδω κι ενα χρονο ,απο τωτες που παρεξηγηθηκες και ουτε καν θυμουμε τον λογο !! σου ηρθε τωρα να μας λογοκρινεις , να βαλεις "χερι" σε δυο-τρεις ανθρωπους που σε μια δυσκολη μου φαση ,μου κανουν την τιμη και σπαταλανε το χρονο τους για μενα! σε παρακαλω μην ασχολεισαι! κατσε και διαβασαι τους κανωνες του φορουμ ,μαθε τι ειναι τα θρεντ και αν εχεις δικαιωμα εσυ να λογοκρινεις και σε παρακαλω ασε μας ησυχους.
και καλη σου χρονια
14-01-2020, 16:32 #384
14-01-2020, 16:34 #385
εχεις δικιο για την ηλικια, αλλα για εναν ανδρα οπου ειναι υγειες, ναι γνωριζω ανδρα -προιν συναδελφομου -που εκανε παιδακι στα 48του αλλα εγω δεν ειμαι ακομα σταθερα υγειες, φοβαμαι, εχει μεγαλες ευθηνες η οικογενεια, η σωστη οικογενεια ετσι!! διοτις θα μπορουσα να ειχα κανει γαμο και παιδακια αλλα το αγχος και η τωτες ψυχικη μου υγεια θα ειχε γινει πολυ χειροτερη σαν εβλεπα οτι δεν μπορω να ανταπεξελθω οσο κι οπως εγω πηστευω!
Αληθεια δεν πρεπει να ζηταμε ,κι να ειμαστε αυστηροι? πηστευεις Αντα οτι η σοβαροτητα και η δυναμικη ερχετε με την κατασταση? διοτις αυτο μου ελεγε η ψυχολογος μου, οτι ας εκανα οικογενεια και οτι τωτες θα μεταλασομουνα σε πολυ πιο υπευθυνο ατομο, το πηστευεις αυτο εσυ?
14-01-2020, 16:39 #386
Αντα ο.κ. δεν εχω προβλημα ανοιγω ενα θεμα, αλλα τι να γραψω? και τι θεμα να βαλω? καλα, θα ανοιξω διοτις δεν εχω ορεξη ,απο την αλλη ουτε η μουσικη και οι βλακειες που αναιβαζει αυτη ειναι σχετικες με το θρεντ δεν ειμαι καλα για ανταμπαντω στην ελησαβετ που ειναι ακομα σκαλομενη μετα απο τοσους μηνες! τελικα υπαρχουν και χειροτερα προβληματα ! χαχα
Αλλα μου το ζητας Αντα θ ανοιξω ενα θεμα
14-01-2020, 16:44 #387
14-01-2020, 17:06 #388
ανοιξα αλλου θεμα! ωστε να μπορει να γραψει κι καποιος που μπορει να αντιμετοπιζει πααρομοιο προβλημα! και για να δουμε εαν απαντηση κανεις γιατρος,εαν υπαρχει κανενας ον λαιν να μου πει την γνωμη του.Ανοιξα αλλο θεμα .
Αν δεν σε κουραζω θα με ενδιεφερε να διαβασω τη γνωμη σου στο προηγουμενο ερωτημα μου, στο νεο θεμα που ανοιξα.
Υ.Γ.να ξες παντος οτι δεν υπαρχει οτι δεν επιτρεπετε εδω περα, αυτο ειναι τελειως κομπλεξικο ,εξαλου αυτη που το λεει ειναι η πιο ξεκρφωτη με το θεμα! απλα εχει ιστορια η φαση με αυτην ,βλεπεις ο καθε ενας εδω μεσα που εχει καποια ψυχικη ασθενεια ,αναλωγος με την ηθικη του και την ανατροφη του ειτε την περιοριζει και προσπαθει να αποφευγει να ξεσπα στους συμφοορμιτες του η και το αντιθετο
14-01-2020, 17:41 #389
Εδώ είναι οι αρχικές αναρτήσεις του serios που άνοιξε αυτό το θέμα και παρακαλούσε να μην γίνει σαν τα άλλα.
Χαλάρωσε λοιπόν γιώργο...πρώτον χαλας το θέμα του serios γιατί εδώ είναι για να ποστάρουμε τραγούδια, ποίηση κι όποια άλλη μορφή τέχνης θέλει ο καθένας και δευτερον και το δικό σου πρόβλημα χάνεται εδώ μέσα και δεν μπορεί να το βρει κανεις για να σου απαντήσει. Δεν χρειάζεται να ανοίξεις καινούργιο αν δεν θες, θα μπορούσες να το ποστάρεις στο ΤΙ σκέφτεστε πχ. Αλλά όχι εδώ. Εδώ είναι για τέχνες!!!
Πιο λιανά δεν μπορώ να στο κάνω.
16-01-2020, 21:41 #390
Η σύζυγος ή η ερωμένη είναι περισσότερο απατημένη στη διπλή ζωή ενός άντρα;; Η "διπλή" αυτή ζωή περιλαμβάνει και τη γυναίκα των ερωτικών του φαντασιωσεων;; Έχει πράγματι τόση "πολυκοσμία" ένας έρωτας;;;
Εύχομαι να φυσήξει δυνατός αέρας... Να πάρει μακριά όλα τα σκουπίδια της ζωής μου...