Εκφραστειτε ελευθερα!!! - Page 33
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 33 of 91 FirstFirst ... 2331323334354383 ... LastLast
Results 481 to 495 of 1354
    ntinti
    Guest
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Πως θα περιεγραφες την περίοδο που έκανες την επέμβαση? Και τι σου στέρησε?
    Καλύτερα ας συνεχίσουμε την συζήτηση ή στο "τι σκέφτεστε" ή άνοιξε θεμα.εδω θα τα ακούσουμε
    Δεν με νοιάζει αυτή την στιγμή τι θα πούνε ειλικρινά....
    Δεν είμαι σε θέση να ανοίξω θέμα και δεν ξερω και που .....

Όσο για την επέμβαση δεν θέλω ούτε να την σκέφτομαι εκείνη την περίοδο και φυσικα την ανάρρωση......

Senior Member
    Quote Originally Posted by ntinti View Post

Όσο για την επέμβαση δεν θέλω ούτε να την σκέφτομαι εκείνη την περίοδο και φυσικα την ανάρρωση......
    Όταν νιώσεις καλύτερα και θέλεις να μιλήσεις άνοιξε θέμα να το συζητήσουμε...
    Εύχομαι να φυσήξει δυνατός αέρας... Να πάρει μακριά όλα τα σκουπίδια της ζωής μου...

ntinti
    Guest
    Ευχαριστώ παιδιά !!!!!

Ευτυχώς λειπουν τα παιδιά και μπόρεσα και ξέσπασα και κάπως ηρέμησα.....

george1520
    Guest

Αυτή η περίοδος ομως σου χαλάει γενικά την ψυχολογία.. Όταν θες κι αν θες άνοιξε θέμα.

Ενα γεγονός από χθες ήταν ικανό να γκρεμίσει ότι έκανα ενάμιση μήνα τώρα.....
    Σήμερα είχα πάλι και μια καραμπινάτη κρίση πάλι. ....
    Μόλις σταμάτησα και τα ζαναχ και είπα δόξα το Θεό σταθεροποιήθηκε η κατάσταση φτου και πάλι από την αρχή.....

Ουφ να σκάσω ειμαι ..πάλι θολούρα στη διαχείριση όλου αυτού ......
    Αγαπη ελπιζω να μην τα σταματησες μονη σου και μαχαιρι...

ntinti
    Guest
    Quote Originally Posted by ΜικρηΟλλανδεζα View Post
    Αγαπη ελπιζω να μην τα σταματησες μονη σου και μαχαιρι...
    Όχι δεν τα σταμάτησα μαχαίρι σταδιακά αν και έπερνα 0,25 πρωί και 0,25 μεσημέρι ,τον πρώτο μήνα έκοψα το πρωινό και μετά περνά μισό μόνο το μεσημεριανό που εδώ και 4 μέρες το σταμάτησα και αυτό αφού ήμουν καλά.....
    Βέβαια ο γιατρός μου είπε οποτε βλέπω ότι το χρειάζομαι να παίρνω ένα 0,25 μέχρι και το τρίμηνο τον αντικαταθλιπτικών....
    Δεν ξερω.....
    Μπερδεμένη ειμαι ,φταίει το γεγονός ?φταιει η διακοπη ?μάλλον θα κρατήσω λίγο ακόμα καιρό το μεσημεριανό ......

Όχι δεν τα σταμάτησα μαχαίρι σταδιακά αν και έπερνα 0,25 πρωί και 0,25 μεσημέρι ,τον πρώτο μήνα έκοψα το πρωινό και μετά περνά μισό μόνο το μεσημεριανό που εδώ και 4 μέρες το σταμάτησα και αυτό αφού ήμουν καλά.....
    Βέβαια ο γιατρός μου είπε οποτε βλέπω ότι το χρειάζομαι να παίρνω ένα 0,25 μέχρι και το τρίμηνο τον αντικαταθλιπτικών....
    Δεν ξερω.....
    Μπερδεμένη ειμαι ,φταίει το γεγονός ?φταιει η διακοπη ?μάλλον θα κρατήσω λίγο ακόμα καιρό το μεσημεριανό ......
    Στην αρχη εκει πηγε το μυαλο μου οπως καταλαβαινεις. Δεν εχω καταλαβει ομως;μπερδευτηκα αρκετα.Η σταδιακη διακοπη ποσο καιρο διηρκησε;;Θα συμβουλευομουν σιγουρα τον γιατρο μιας και συνεπεσε με την διακοπη.

ntinti
    Guest
    Στην αρχη εκει πηγε το μυαλο μου οπως καταλαβαινεις. Δεν εχω καταλαβει ομως;μπερδευτηκα αρκετα.Η σταδιακη διακοπη ποσο καιρο διηρκησε;;Θα συμβουλευομουν σιγουρα τον γιατρο μιας και συνεπεσε με την διακοπη.
    Ο γιατρός μου είπε ότι εγώ θα κρίνω μετά τον μήνα ποτέ να τα κόψω....
    Ανάλογα με το πως αισθάνομαι.....
    Απλά να μην γίνονται κατά χρήσεις αν και εγώ δεν κάνω ,ίσα ίσα το αποφεύγω μέχρι Ν φτάσω στο αμήν....
    Μάλλον θέλει ακόμα λίγο δεν νομίζω να εχω Θέμα μετά, θα φανεί ,παντως το σημερινό με έχει ρίξει και συνάμα φοβήσει αρκετά.....

Ο γιατρός μου είπε ότι εγώ θα κρίνω μετά τον μήνα ποτέ να τα κόψω....
    Ανάλογα με το πως αισθάνομαι.....
    Απλά να μην γίνονται κατά χρήσεις αν και εγώ δεν κάνω ,ίσα ίσα το αποφεύγω μέχρι Ν φτάσω στο αμήν....
    Μάλλον θέλει ακόμα λίγο δεν νομίζω να εχω Θέμα μετά, θα φανεί ,παντως το σημερινό με έχει ρίξει και συνάμα φοβήσει αρκετά.....
    Επειδη συνεπεσε με την διακοπη παει εκει το μυαλο μου.Εγω γιατρος δεν ειμαι αλλα μου φανηκε καπως βαρβαρο απο 0,50 σε 0.25 μεσα σε ενα μηνα.Οπως και να χει νομιζω θα ηταν καλυτερο να μιλησεις με τον γιατρο σου.

ntinti
    Guest
    Επειδη συνεπεσε με την διακοπη παει εκει το μυαλο μου.Εγω γιατρος δεν ειμαι αλλα μου φανηκε καπως βαρβαρο απο 0,50 σε 0.25 μεσα σε ενα μηνα.Οπως και να χει νομιζω θα ηταν καλυτερο να μιλησεις με τον γιατρο σου.
    Μίλησα πριν λίγο,μου είπε να παίρνω το 0.25 Μια φορά την μέρα για καμία εβδομάδα όποτε κρίνω αναγκαίο και να μην φτάνω στο αμήν και μέτα βλέπουμε.....
    Θα το κάνω γιατί δεν θέλω αυτά τα πισωγυρίσματα, με τρομάζουν.....
    Ευχαριστώ !!!!!

Μίλησα πριν λίγο,μου είπε να παίρνω το 0.25 Μια φορά την μέρα για καμία εβδομάδα όποτε κρίνω αναγκαίο και να μην φτάνω στο αμήν και μέτα βλέπουμε.....
    Θα το κάνω γιατί δεν θέλω αυτά τα πισωγυρίσματα, με τρομάζουν.....
    Ευχαριστώ !!!!!
    Παρτο χαλαρα φιλεναδα...καλυτερα αργη αλλα σταδιακη διακοπη παρα αποτομη και βαρβαρη...μην ζοριζεσαι να το κοψεις αν το εχεις ακομα αναγκη.Ειναι πολυ εθιστικο και θελει προσοχη γιατι γυρναει σε στερητικο και προκαλει χειροτερη κριση.Καθε οργανισμος ειναι διαφορετικος αλλα εγω απο 50 να παω σε 25 σε ενα μηνα, ουτε για αστειο.Υπενθυμιζω οτι τα 50 ml μπορεις να τα διαιρεσεις και δια του τρια,εναμισι χαπι δλδ...τι ευχαριστεις μαρηηη...

Διορθωση mg...

ntinti
    Guest
    Παρτο χαλαρα φιλεναδα...καλυτερα αργη αλλα σταδιακη διακοπη παρα αποτομη και βαρβαρη...μην ζοριζεσαι να το κοψεις αν το εχεις ακομα αναγκη.Ειναι πολυ εθιστικο και θελει προσοχη γιατι γυρναει σε στερητικο και προκαλει χειροτερη κριση.Καθε οργανισμος ειναι διαφορετικος αλλα εγω απο 50 να παω σε 25 σε ενα μηνα, ουτε για αστειο.Υπενθυμιζω οτι τα 50 ml μπορεις να τα διαιρεσεις και δια του τρια,εναμισι χαπι δλδ...τι ευχαριστεις μαρηηη...
    Εχεις δικιο δεν ξανακανω πειράματα ,απλα ξεγελαστικα θα πάω στο 0,25 και μετά και αυτό θα το κάνω μισό .....
    Ευχαριστώ για τις συμβουλές -εμπειρίες σου πως να στο πω .....βοηθάνε πολύ!!!!!
    Γεγονός είναι ότι τα αντικαταθλιπτικά κόβονται με ακριβείς οδηγίες του γιατρού αλλά το ζαναξ είναι καθαρά πως αντιδρά ο κάθε οργανισμός ,αυτό μου είπε και ο ντοκτωρ ,όπως αισθάνομαι ,το σώμα σου και η ψυχή σου θα σε οδηγήσουν...

Εχεις δικιο δεν ξανακανω πειράματα ,απλα ξεγελαστικα θα πάω στο 0,25 και μετά και αυτό θα το κάνω μισό .....
    Ευχαριστώ για τις συμβουλές -εμπειρίες σου πως να στο πω .....βοηθάνε πολύ!!!!!
    Γεγονός είναι ότι τα αντικαταθλιπτικά κόβονται με ακριβείς οδηγίες του γιατρού αλλά το ζαναξ είναι καθαρά πως αντιδρά ο κάθε οργανισμός ,αυτό μου είπε και ο ντοκτωρ ,όπως αισθάνομαι ,το σώμα σου και η ψυχή σου θα σε οδηγήσουν...
    Τιποτα αγαπη ...αχ το χω βιωσει το στερητικο μια μερα που ξεχασα να παρω...αστο,δεν θελω να το θυμαμαι...

george1520
    Guest
    Μη μου δίνεις σημασία..
    Έρχομαι από άλλο
    πλανήτη...
    Ακόμα βλέπω ορίζοντες,
    εκεί που τραβάς όρια...

..Frida Khalo..

Page 33 of 91 FirstFirst ... 2331323334354383 ... LastLast