Εκφραστειτε ελευθερα!!! - Page 66
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 66 of 91 FirstFirst ... 1656646566676876 ... LastLast
Results 976 to 990 of 1365
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Thessalonian View Post
    Εισαι αυτο που εισαι.... Δηλαδη μια σαδιστρια που την βρισκει με το να στραπονιαζει και να μαστιγωνει αθωα υποτακτικά αγόρια..... ισως και κοριτσια!
    Είμαι, είμαι. Ανώμαλη, εκκεντρική, περίεργη, αλλόκοτη, τρομερή, επικίνδυνη, και προπάντων, είμαι μία παρεκκλίνουσα, χα χα

Senior Member
    Quote Originally Posted by WildHoney View Post
    Είμαι, είμαι. Ανώμαλη, εκκεντρική, περίεργη, αλλόκοτη, τρομερή, επικίνδυνη, και προπάντων, είμαι μία παρεκκλίνουσα, χα χα
    Πρωι πρωι μην με σκανδαλιζεις και μη με κολαζεις ξανα!

Senior Member
    Quote Originally Posted by ΑΧΒΑΧ View Post
    Τουλάχιστον να μην κατηγορεί άλλους ότι την υποχρέωσαν να το κάνει.
    έχεις ακούσει για μια γυναίκα αστυνομικό που για 8 χρόνια βίαζε τα παιδιά της , έμεινε έγκυος από τον γιό της και τώρα λέει πως το έκανε επειδή ο αστυνομικός άνδρας ασκούσε βία!!! Για να δούμε τώρα που θα βγεί από το ψυχιατρείο τι θα πει και αυτός.
    Αναρωτιέμαι ποια μάνα θα ανεχόταν για 8 χρόνια να βιάζουν τα παιδιά της και να συμμετέχει και η ίδια , να έχει όπλο και να μην τα προστατεύει, φοβάται τον άνδρα της, αλλά όταν βρίσκει το θάρρος να καταγγείλει ενδοοικογενειακή βία να την ανακαλεί και μετά από 9 μήνες να ξανά καταγγέλει και στο τέλος να προσθέτει την κακοποίηση των παιδιών.
    Υποτίθεται πως και οι δύο εξετάζονται από ψυχιάτρους...
    Να δω τι θα βρούν να πουν οι φεμινίστριες του φόρουμ να υπερασπιστούν την ατυχή μάνα αστυνομικό που την κακοποιούσε ο άνδρας της ...
    Το γεγονος οτι εμεινε η αστυνομικος εγκυος απο τον γιο της, ξεπερνα καθε οριο διαστροφης και αηδιας. Οσο για τον.... πα-τέρας, οποια ποινη και να επιβληθει θα ειναι λιγη.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Thessalonian View Post
    Δεν ηξερα οτι εμεινε εγκυος απο τον γιο της. Η ιδεα ειναι αηδιαστικη, απλα.... Οχι απλα τον βιασε αλλα τον αναγκασε να ειναι "λειτουργικος" μαζι της. Ελεος!
    λένε πως το dna του πατέρα και της μάνας είναι ίδιο, του παιδιού μου το παιδί 2 φορές παιδί μου.
    Ο γιός υπερασπίζεται τον πατέρα, τα κορίτσια εκβίασαν την μάνα να κάνει καταγγελία, διαφορετικά θα το έλεγαν οι ίδιες. Οι γονείς σίγουρα είναι διεστραμμένοι και προσπαθούσαν να μεγαλώσουν την οικογένεια με βάση τα δικά τους πρότυπα σεξουαλικής ελευθερίας.
    Κάνεις γείτονας, συγγενής, δάσκαλος δεν αντιλήφθηκε κάτι. Κάτι τέτοια κάνουν όσοι είναι σε κάποια αίρεση, μαύρη μαγεία. Όμως γιατί τα λένε στις ειδήσεις πρίν ολοκληρωθεί η έρευνα. 5 αδέρφια θα στιγματίστουν και θα τα χωρίσουν, έχασαν την επιμέλεια οι γονείς και δεν τα ανέλαβε κανείς.

Senior Member
    "Ένα αγκάθι εμπειρίας, αξίζει όσο ένα δάσος υποδείξεις".
    .
    .
    Ράσελ

Senior Member
    Ωδή στις infractions.

Senior Member
    Αν η μάνα δεν είναι Η Μάνα, μία οποιαδήποτε μάνα, τότε πώς φέρεται μια μάνα;
    Αν ο πατέρας δεν είναι Ο Πατέρας, ένας οποιοσδήποτε πατέρας, τότε πώς φέρεται ένας πατέρας;
    Αν ένας άνθρωπος δεν είναι Ο Άνθρωπος, ένας οποιοσδήποτε άνθρωπος, τότε πώς φέρεται ένας άνθρωπος;
    Μήπως και δεν υπάρχει ένα script;

Senior Member
    Εγώ ερήμωσα τη ζωή μου για να μπορείς να με βλέπεις από παντού.
    .
    .
    Τάσος Λειβαδίτης

Senior Member
    "Συγκαταβατικός σημαίνει διαχειρίσιμος."

Senior Member
    Η Αμερική κάνει πόλεμο σε όσες χώρες παίρνουν ναρκωτικά όλοι επειδή παίρνετε σας βγάλαμε θεραπείες και συμμαζευτείτε γιατί θα το κάνουν ταψί εγώ είμαι στρατιώτης και δουλεύω στα χωράφια με έβαλε ο μπαμπάς μητσοτακησ τότε το 90 και με ξεχάσανε όλοι κι εγώ επειδή βαριόμουν την έκανα βιομηχανική την δουλειά κι η άλλη δουλειά είναι να πίνω καφέδες κ τσιγάρα παλεύω με τον λόκο τα δόντια τα κόκαλα να είστε λίγο σοβαροί μαζί μου αν είναι εύκολο γιατί η θεραπεία αυτή αφορά 2 εκατομμύρια άτομα λίγο προσοχή μόνο ζητάω να μη μου χαλάει η διάθεση άσκοπα

Senior Member
    Η δουλειά είναι μέχρι να καθαρίσει το DNA να γίνεται μπλε οπωσ οι βασιλιάδες πολύ προσοχή τι λέμε και τι κάνουμε μόνο αυτό οι γιατροί τα μάθανε ενημερώθηκαν

Senior Member
    Ο υιός Μητσοτάκης θέλει να περνάνε όλοι οπωσ εγώ γι αυτό πιείτε καφέδες βγείτε κάντε γυμναστική και πάτε στους γιατρούς

Senior Member
    Against Hippie Invasion!

Senior Member
    Έχω ένα ευχάριστο νέο για εμένα. Με πήρανε σε κάτι σεμινάρια και το καλό της υπόθεσης είναι ότι θα παρακολουθώ από κοντά και όχι από υπολογιστή, ήταν δική μου επιλογή, με ρώτησαν εάν θέλω είτε μέσω ίντερνετ είτε δια ζώσης, από κοντά δηλαδή. Έτσι θα συναναστρέφομαι με άλλα άτομα.

Senior Member
    Μερικά πράγματα είναι δύσκολα στην κατανόηση του alejandro. Θα δω τι μπορώ να πιάσω, έχει ένα ενδιαφέρον όμως. Γιατί, πολλές διεργασίες, και άλλα, eg οι μικροεαυτοί, κάτι που δεν είχα σκεφτεί.

Page 66 of 91 FirstFirst ... 1656646566676876 ... LastLast