Results 1,096 to 1,110 of 1365
Thread: Εκφραστειτε ελευθερα!!!
-
15-01-2025, 19:37 #1096
Το μήνυμα έχει τροποποιηθεί από τη διαχείριση
Είμαι Χριστιανός επειδή πιστεύω στην διδασκαλία του Χριστού και όχι στους παπαδες..Τι με ενδιαφέρει τι έλεγε ο κάθε Ανθιμος πριν 20 χρόνια?...Εμενε με ενδιαφέρει τι έλεγε ο Ιησούς.
Εχω διαβάσει και τα 4 κανονικά Ευαγγέλια και κάθε 2-3 χρόνια τα ξαναδιαβάζω, και εμπνεόμαι από αυτα που είπε και έκανε ο Χριστός..Πραγματικά είναι ενα manual για το πως πρέπει να συμπεριφερόμαστε στους συνανθρώπους μας.Last edited by Aeon; 16-01-2025 at 11:44.
''Μισώ την ζωή απ'την αγάπη που της έχω'' - Fernando Pessoa
- 15-01-2025, 19:52 #1097
Δεν το έγραψα εγώ αυτό, εσύ το έγραψες. Ενώ μιλούσαμε για σεξουαλικη κακοποίηση. Την πρώτη φορά το ανάφερες στο θέμα με την εκμετάλλευση των πιστών και το εύκολο χρήμα και το ξανά ανάφερες όταν λέγαμε για την κακοποίηση.
Αλλα διάβασα αυτά που έγραψες σε αυτό το ποστ και χαίρομαι που σκέφτεσαι έτσι.
15-01-2025, 23:44 #1098
ΔΕΝ είναι άνθρωποι σαν ΕΜΑΣ, γιατί εγώ δεν είμαι απολογήτρια. Σαν εσένα μπορεί να είναι, γιατί ΕΣΥ τους ξεπλένεις με τέτοιες πασιφανείς δικαιολογίες. Και οι βιαστές άνθρωποι είναι, και όσοι βασανίζουν ζώα άνθρωποι είναι, και οι νεοναζί άνθρωποι είναι, και όσοι λαμβάνουν μέρος σε γενοκτονίες άνθρωποι είναι, και οι ανθρωποφύλακες άνθρωποι είναι, και οι ρατσιστές άνθρωποι είναι, και οι human traffickers άνθρωποι είναι. Αυτούς τους δικαιολογείς επίσης; Πολύ ύποπτο που έχεις τόσα λίγα να πεις για τις συγκαλύψεις κακοποίησης, για το θησαύρισμα της Εκκλησίας ΑΕ. Εμένα δε με πείθεις όπως πείθεις το Γιώργο. Δε με πείθεις ΚΑΘΟΛΟΥ μάλιστα, ούτε με συγκινούν οι απολογητικές σου οι ντυμένες με πέπλα συγκάλυψης.
16-01-2025, 01:01 #1099
16-01-2025, 01:08 #1100
Κόψε πρώτα το DMT και τις απολογητικές, όπως και τα βίντεο με τους γερόντους που γιατρεύουν τη...στειρότητα, και τα λέμε. Προς το παρόν, επειδή δεν είδα καμία μεταστροφή για τις παπαριές που έχεις ποστάρει ουκ ολίγες φορές, δε βλέπω το λόγο να μην επιμένω πως είσαι απολογητής και μάλιστα από τους χειρότερους που έχω συναντήσει τα τελευταία χρόνια. Και σκέψου ότι έχω συναντήσει πάρα πολλούς στο διαδίκτυο. Τη δική σου την κατάθλιψη στην θεράπευσε ο παπούλης ή τσάμπα πάει η διαφήμιση; Ποσοστά παίρνεις;
16-01-2025, 01:37 #1101
Γιώργο, πραγματικά, ήθελα να σε ρωτήσω, τι ακριβώς σε κάνει να χαίρεσαι στο ποστ του; Τόσο εύκολα χαιρόσαστε δηλαδή; Μόνο η Ρεμ κι εγώ είμαστε αυτ@ που δεν χαίρονται και δε συγχωρούν με την κάθε μπαρούφα που θα μας σερβίρει ο άλλος; Πού ακριβώς εντοπίζεις στο "πάθη και αδυναμίες" που έγραψε ότι είναι μία στάση αναγνώρισης της κακοποίησης της εκκλησίας που την προωθεί; Μου φαίνεται ότι κάποιοι είστε τόσο "φιλειρηνικοί" που φοβάμαι ότι βιάζεστε να διατηρήσετε την...τάξη εδώ μέσα. Ξέρεις, όταν διακυβεύονται τόσο σημαντικά πράγματα, δεν είναι η ειρήνη που θα έπρεπε να νοιάζει, αλλά ο πόλεμος. Το θάψιμο κάτω απ' το χαλάκι για να μη μας πούνε "φανατικούς και επιθετικούς" για μένα δείχνει άλλα πράγματα, που μάλλον έχουν να κάνουν με φόβο έκφρασης καθαρού λόγου, παρά οτιδήποτε άλλο.
16-01-2025, 02:14 #1102
Last edited by Aeon; 16-01-2025 at 11:48.
''Μισώ την ζωή απ'την αγάπη που της έχω'' - Fernando Pessoa
16-01-2025, 02:21 #1103
WildHoney μάλλον δεν διάβασες τη συζήτηση. Του είπα εκατό φορές ότι δεν είναι πάθος, ουτε αδυναμία να εκμεταλλευεσαι τους πιστούς για το εύκολο χρήμα, ουτε είναι πάθος και αδυναμία η σεξουαλικη κακοποίηση (οποίος και να είναι ο θύτης). Το είπα!! Στο τελευταίο του ποστ (όταν απάντησα) δεν θυμάμαι να το είχε αναφέρει πάλι ότι είναι πάθος και αδυναμία. Θυμάμαι την πρόταση που λέει ότι ο βιασμός κτλ είναι έγκλημα.. Μπορεί να μην το πρόσεξα. Δηλαδή πιστεύεις ότι επί τόση ώρα του έλεγα δεν είναι πάθος και αδυναμία και μετά συμφώνησα? Όσο αφορά σε αυτό που πιστεύει εγώ σέβομαι την πίστη του οποιουδήποτε, αλλά δεν μαρεσει να θεοποιουν ανθρώπους και να τους βρίσκουν δικαιολογίες για ό,τι και να κάνουν.
Δεν ξερω τι είσαι εσύ και η Ρέμεντυ. Έχω δείξει ποιος είμαι τόσα χρόνια εδώ μέσα και είμαι περήφανος για αυτό που είμαι.
16-01-2025, 02:29 #1104
Θες να συζητήσουμε για τα Ευαγγέλια λιγάκι; Αύριο, debate. Να δω αφού στα Ευαγγέλια βρίσκεις πως ο χριστιανισμός είναι manual. Ραντεβού σε ένα νήμα για τα Ευαγγέλια, στο Ευσεβείς Πόθοι. Δε σε ενδιαφέρει τι λέει ο Άνθιμος πριν πόσα χρόνια είπες; Τι λένε ΣΗΜΕΡΑ σε ενδιαφέρει ή μπα; Γιατί ΣΗΜΕΡΑ λένε διάφορα που δε θα συνέφεραν την αφήγησή σου.
16-01-2025, 02:35 #1105
Εγώ δεν σέβομαι την πίστη του οποιουδήποτε έτσι στο ξεκάρφωτο, γιατί δε νιώθω καμία υποχρέωση να το κάνω αν η συνείδησή μου και η ανάλυσή μου μου λέει διαφορετικά. Σέβομαι ό,τι μέσα του κρύβει σεβασμό, όχι γιατί μου έμαθαν ότι πρέπει να το κάνω για να μη χαλάω το γλυκό.
Πού πατάνε το μίσος τους, δεν το πατάνε πάνω σε ιερές τάχα διδαχές; Ρε, με κοροιδεύετε; Ακόμη έχουν ιερή την Παλαιά Διαθήκη, με αιμομιξίες, βιασμούς, σφαγές, τι λέτε; Πού το διαβάσατε ότι όλα είναι σεβαστά ακόμη κι αν κινδυνεύουν άνθρωποι απ΄αυτά που πλασάρονται;
16-01-2025, 02:37 #1106
Last edited by Aeon; 16-01-2025 at 11:46.
16-01-2025, 02:43 #1107
Πάρε μια αναφορά, γιατί δε φτάνει που είσαι απολογητής, μας κάνεις και τον ψυχίατρο, ενώ έχεις ποστάρει βίντεο με DMT και προτρέπεις σε χρήση...ενθεογόνων. Για να γίνουμε σαν τη μούρη σου και να ποστάρουμε βιντεάκια όπου οι γέροντες ήταν σάικικ. Ή όπως έλεγε η άλλη η καμμένη στο βίντεο που έβαλε ο tommorrello, ότι έλεγχε την ύλη. Χα χααα, ρε τι διαβάζουμε και ακούμε. Ουγκάνια.
Last edited by Aeon; 16-01-2025 at 11:47.
16-01-2025, 02:44 #1108
Εγώ σέβομαι την πίστη του οποιουδήποτε, για οτιδήποτε. Το πώς χειρίζονται τη πίστη τους είναι άλλη ιστορία. Έχω γνωρίσει ανθρώπους που είναι χριστιανοί και δεν συμφωνούν πχ να ξεχωρίζουν τις γυναίκες, από τους αντρες μέσα στην εκκλησία. Γενικά δεν ακολουθούν απόλυτα τι λέει η εκκλησία κτλ.
Θα δω το τι είναι ο άλλος και πώς συμπεριφέρεται και όχι το τι πιστεύει. Ε αν όμως χρησιμοποιήσει την πίστη του για να δικαιολογησει μια αδικία, εκει θα πάρω θέση.
16-01-2025, 02:50 #1109
Τι έχεις να πεις για το βίντεο ότι ο γεροραμολιμέντος Πορφύριος θεράπευε τη στειρότητα; Είναι αλήθεια ή ψέματα; Όταν ένας ποστάρει κάτι που δεν είναι αλήθεια και υποστηρίζει ότι ένας γέροντας ήταν ικανός να κάνει κάτι τέτοιο, τι είναι; Ψεύτης μήπως; Το άτομο αυτό το έχω συναντήσει σε φόρα άθεων, όπου μπαίνει για να τους τρολάρει. Αλλά δεν πειράζει, εσείς σεβαστείτε τον.
16-01-2025, 02:58 #1110
Ήταν θέλημα ατυχίας να είσαι εδώ μέσα να μας πρήζεις με τις αηδίες σου και τις ακόμη μεγαλύτερες αηδίες και ψέματα στα οποία πιστεύεις και απροκάλυπτα υποστηρίζεις μισητές μισογύνηδες παπούληδες που δεν ήξεραν να γράφουν καν, και να μας προωθείς σε χρήση ουσιών για να βλέπουμε τις δικές σου παραισθήσεις. Σε ένα φόρουμ ψυχολογίας....