Εκφραστειτε ελευθερα!!! - Page 80
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 80 of 91 FirstFirst ... 3070787980818290 ... LastLast
Results 1,186 to 1,200 of 1365
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Thessalonian View Post
    Η εποχη των φορουμ εχει περάσει....
    Προ πολλού μάλιστα. Αν και επιζούν ακόμα μερικές online κοινότητες, αρκετά ενεργές ως σήμερα, κυρίως γύρω από θέματα τεχνολογίας και πληροφορικής.

Κάποτε υπήρχε το βασικό ίντερνετ που δούλευε με FTP, Telnet και Gopher. Στη συνέχεια έφτασε το WWW με το Mosaic, τον πρώτο web browser με in-line graphics. Ακολούθησε ο Netscape Navigator, που εξελίχθηκε στον Netscape Communicator δημιουργώντας τη βάση για τα σημερινά Firefox και Thunderbird.

Κάποια στιγμή εμφανίστηκαν οι «λίστες» (mailing lists). Ήμουν εγγεγραμμένος σε διάφορες. Είχε ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στην επικοινωνία που παρείχε πρωτοφανή υποστήριξη στην επίλυση τεχνικών προβλημάτων, πέρα από τη γενικότερη ανταλλαγή γνώσεων. Παράλληλα εμφανίστηκαν και τα forums. Συνυπήρξαν για κάποια χρόνια με τις λίστες.

Αλλά με την έλευση των ψηφιακών μέσων κοινωνικής δικτύωσης αυτή η εποχή πέρασε επίσης, γιατί εντωμεταξύ η ανθρώπινη βιολογία δεν αναβαθμίστηκε , ούτε και οι γήινες μέρες, που παρέμειναν με μόνο 24 ώρες .

Εκανα μια βολτα σημερα προς Κηφησια και μετα Κεφαλαρι (Αθηνα). Για οσους δεν ξερουν περιοχη Βορ. προαστεια για φραγκατους. Μου αρεσε η ησυχια και οι βιλες. Πραγματικα θαυμασα αρκετα κτισματα. Πολλοι εργατες στη περιοχη δουλευαν σε διαφορες οικοδομες. Πισινες, πρασινο - οτι μπορουσα να δω πισω απο τις περιφραξεις. Αχχχ μου ανοιξε η ορεξη εμενα του κοινου θνητου. Να τα χουν να τα χαιρονται.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Mister No View Post
    Εκανα μια βολτα σημερα προς Κηφησια και μετα Κεφαλαρι (Αθηνα). Για οσους δεν ξερουν περιοχη Βορ. προαστεια για φραγκατους. Μου αρεσε η ησυχια και οι βιλες. Πραγματικα θαυμασα αρκετα κτισματα. Πολλοι εργατες στη περιοχη δουλευαν σε διαφορες οικοδομες. Πισινες, πρασινο - οτι μπορουσα να δω πισω απο τις περιφραξεις. Αχχχ μου ανοιξε η ορεξη εμενα του κοινου θνητου. Να τα χουν να τα χαιρονται.
    Μου πυροδοτησες αναμνησεις με αυτο το ποστ! Πριν χρονια ημουνα σε δουλεια που εμπαινα σε πολλα τετοια ¨σπιτακια¨ (οχι διαρρηκτης)
    Ειχα παθει σοκ! Σπιτια εκατομυριων ευρω, θεματικα δωματια με εκλεπτυσμενη διακοσμηση, πανακριβα τελειωματα δαπεδων, κρυφους φωτισμους, κρεβατοκαμαρες με dressing room και επιφανεια οσο ενα μικρο διαμερισμα… Να τα χουν να τα χαιρονται οντως!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Mister No View Post

Καμια πισινα δεν προσφερει πραγματική ευτυχία, πάντως.

https://www.spitoskylo.gr/2008/05/11/greekmegahomes4/

Πω ρε φιλε τι λες τωρα....

Senior Member
    Τι είναι η λοβοτομή;; Βλέπω την ταινία το νησί των καταραμένων και στο τέλος κάνανε λοβοτομή στον πρωταγωνιστή. Το έψαξα στο ίντερνετ αλλά δεν πολύ κατάλαβα.

Quote Originally Posted by Vox View Post
    Προ πολλού μάλιστα. Αν και επιζούν ακόμα μερικές online κοινότητες, αρκετά ενεργές ως σήμερα, κυρίως γύρω από θέματα τεχνολογίας και πληροφορικής.

l:.
    Η εποχή των φορουμ δεν έχει περασει, ολο και αναπτύσσονται υπο νέες μορφές, είναι η εποχη της επικοινωνίας που εχει περάσει. Η επικοινωνία που να καλύπτει το βαθύτερο είναι του ανθρώπου, ιδίως για ατομα με βιωματα και δη αρνητικα που θέλουν να τα μοιραστούν, να βρουν κατανοηση και να πάρουν τουλάχιστον μια ενθάρρυνση. Αυτος είναι ο σκοπός αυτου του φόρουμ και πιστεύω πως το επίπεδο δεν ειναι όπως παλια εξακολουθεί ομως να ναι πολύ καλό.

Senior Member
    Quote Originally Posted by andreas86 View Post
    Τι είναι η λοβοτομή;; Βλέπω την ταινία το νησί των καταραμένων και στο τέλος κάνανε λοβοτομή στον πρωταγωνιστή. Το έψαξα στο ίντερνετ αλλά δεν πολύ κατάλαβα.
    H λοβοτομη ήταν μια μέθοδος που χρησιμοποιουσαν οι ψυχιατροι και νευρολογοι κατα τον προηγουμενο αιωνα, διοτι πιστευαν οτι "ηρεμουσε" ενα ατομο με παράνοια, παραισθήσεις και ψυχωτική συμπεριφορά. Στην πραγματικοτητα ηταν καταστροφική μέθοδος, αφου συχνα προκαλουσε ακομα μεγαλυτερη νοητικη αναπηρία, ενώ καποιοι κατέληγαν να γίνουν φυτά.... Εχει απαγορευτει φυσικά.

Senior Member
    Πετάξατε λαγάνα;; Φάγατε χαρταετό;;

Senior Member
    Πετάξατε λαγάνα;; Φάγατε χαρταετό;;
    Η λαγάνα, δυστυχώς, έπεμενε να πέφτει συνέχεια κάτω όση προσπάθεια κι αν κάναμε να σηκωθεί ψηλά. Ίσως αν ήτανε πιο πεπλατυσμένη να μπορούσε να σηκωθεί λίγο. Το φάγωμα του χαρταετού ήταν κάπως πιό εύκολο σε γενικές γραμμές. Το χαρτί ήταν σχετικά εύκολο στη μάσηση, εκεί που είχαμε πρόβλημα ήταν στον ξύλινο σκελετό, απαιτήθηκε πολλή προσπάθεια αλλά τα καταφέραμε τελικά. Εσύ πως τα πήγες;

Senior Member
    Χαχα ωραία

Senior Member
    Τελικά νομίζω ότι η ψυχοθεραπεία δεν έχει να μου προσφέρει τίποτα!! Εδώ και κάποιο διάστημα κάνω συνεδρίες με μια ψυχολόγο δωρεάν από το μίλα μου. Αλλά μου φαίνεται ότι είναι χαμένος κόπος, έχω φτάσει στο σημείο που δεν έχω κάτι να πω και σκέφτομαι αυτό είναι η ψυχοθεραπεία, συζητάς το πρόβλημα σου με τον/ην ψυχολόγο και εκεί τελειώνει το θέμα μόνο αυτό είναι, γιατί εάν είναι μόνο έτσι τότε δεν έχω τίποτα να πω τα έχουμε εξαντλήσει όλα τα θέματα.

Senior Member
    Τελικά νομίζω ότι η ψυχοθεραπεία δεν έχει να μου προσφέρει τίποτα!! Εδώ και κάποιο διάστημα κάνω συνεδρίες με μια ψυχολόγο δωρεάν από το μίλα μου. Αλλά μου φαίνεται ότι είναι χαμένος κόπος, έχω φτάσει στο σημείο που δεν έχω κάτι να πω και σκέφτομαι αυτό είναι η ψυχοθεραπεία, συζητάς το πρόβλημα σου με τον/ην ψυχολόγο και εκεί τελειώνει το θέμα μόνο αυτό είναι, γιατί εάν είναι μόνο έτσι τότε δεν έχω τίποτα να πω τα έχουμε εξαντλήσει όλα τα θέματα.
    O στοχος της ψυχοθεραπείας ειναι να βοηθησει τον ασθενη να βγαλει τα σωψυχα του και να κατανοησει πως εχει επηρεαστει η ψυχοσυνθεση του μέσα απο τις εμπειριες και τα βιωματα του. Βοηθαει στην αυτογνωσία και εν μέρει μπορει να μειωσει συμπτωματα αγχους κτλ. Απο μονη της η ψυχοθεραπεια εχει περιορισμενες δυνατοτητες στο να βοηθησει σε ψυχιατρικης φυσης προβληματα. Οταν εχουμε ψυχοσωματικα συμπτώματα, δεν αρκει απο μονη της και ο ψυχολογος συνηθως σε παραπεμπει σε ψυχιατρο για διαγνωση και θεραπεια με φαρμακευτική αγωγη.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Thessalonian View Post
    O στοχος της ψυχοθεραπείας ειναι να βοηθησει τον ασθενη να βγαλει τα σωψυχα του και να κατανοησει πως εχει επηρεαστει η ψυχοσυνθεση του μέσα απο τις εμπειριες και τα βιωματα του. Βοηθαει στην αυτογνωσία και εν μέρει μπορει να μειωσει συμπτωματα αγχους κτλ. Απο μονη της η ψυχοθεραπεια εχει περιορισμενες δυνατοτητες στο να βοηθησει σε ψυχιατρικης φυσης προβληματα. Οταν εχουμε ψυχοσωματικα συμπτώματα, δεν αρκει απο μονη της και ο ψυχολογος συνηθως σε παραπεμπει σε ψυχιατρο για διαγνωση και θεραπεια με φαρμακευτική αγωγη.
    Εγώ που έχω άγχος κ κρίσεις πανικού θα με βοηθήσει η ψυχοθεραπεία; Δεν έχω ξανακανει.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Player View Post
    Εγώ που έχω άγχος κ κρίσεις πανικού θα με βοηθήσει η ψυχοθεραπεία; Δεν έχω ξανακανει.
    Iσως να βοηθησει κάπως αλλά δεν ξερω καποιον που να τον απάλλαξε απο ψυχιατρικα προβληματα.....

Page 80 of 91 FirstFirst ... 3070787980818290 ... LastLast