Results 1,306 to 1,320 of 1353
Thread: Εκφραστειτε ελευθερα!!!
-
08-04-2025, 22:25 #1306
- 08-04-2025, 22:29 #1307
08-04-2025, 22:30 #1308
09-04-2025, 00:14 #1309
H γάτα, σε αντιθεση με τον σκύλο, δεν χρειαζεται να παει βολτα για να κανει τις αναγκες της.... Μπορεις να λειπεις στη δουλεια και να αφησεις το γατι σπιτι μονο του, εφοσον εχει νερο και τροφή και ενα μερος για να κανει τις αναγκες του το κατοικίδιο.
09-04-2025, 13:13 #1310
Με τρομάζεις ακóμα, οπαδέ της ομάδας
του κóμματος σκύλε, της οργάνωσης μάγκα
διερμηνέα του Θεού, ρασοφóρε γκουρού
τσολιαδάκι φτιαγμένο, προσκοπάκι χαμένο
Προσεύχεσαι και σκοτώνεις, τραυλίζεις ύμνους οργής
έχεις πατρίδα το φóβο, γυρεύεις να βρεις γονείς
μισείς τον μέσα σου ξένο κι óχι, δεν καταλαβαίνω
δεν ξέρω πού πατώ και πού πηγαίνω
09-04-2025, 13:42 #1311
09-04-2025, 13:44 #1312
09-04-2025, 13:48 #1313
“κάνε υπομονή Γιώργο” ή “σώσε μας Γιώργο”», ειπε ο Τουρκος δικτάτορας Ερντογαν στα social media.... Tι σημαινει αυτο; Στα τουρκικά, το όνομα Γιώργος σημαινει γενικά, οχι απαραίτητα καποιον Έλληνα, αλλά εναν ξένο δηλαδη όχι Τούρκο.
09-04-2025, 13:56 #1314
Εγώ όχι από πάντα, μου προέκυψε προσφάτως όταν ήρθε ένα αδεσποτάκι πάνω μου και τριβότανε στα πόδια μου και μου κανε ματάκια. Εγώ τα σκυλιά συμπαθούσα από πάντα αλλά τελικά με τα γατιά κόλλησα. Στο σπίτι δεν έχω αλλά εκεί έξω έρχονται κάμποσα άμα τους πας φαΐ. Είναι η καλύτερη ψυχοθεραπεία, ταΐζεις την ψυχή σου.. Είναι και ένας τεράστιος πορτοκαλί που έρχεται καμιά φορά αλλά δε σε πολυαφήνει να τον χαϊδέψεις..
09-04-2025, 14:02 #1315
Μεγάλη ανατροπή! Και είναι και μια απόδειξη ότι οι γάτες αν και πιο «αποστασιοποιημένα», ψυχρά και ανεξάρτητα ζώα μπορούν να γίνουν εξίσου τρυφερά όταν βρίσκονται κοντά σε κάποιον που αγαπάνε. Βασικά ο χαρακτήρας των γατών ποικίλει. Άλλες είναι πιο κλειστές και εσωστρεφείς, άλλες πιο χαδιάρες! Αλλά το ότι μια γάτα δεν μπορεί να είναι τρυφερή και προστατευτική όπως ο σκύλος όπως ισχυρίζονται πολλοί άνθρωποι είναι μύθος για μένα. Το κάθε ζώο είναι μοναδικό. Όπως και οι άνθρωποι.
Αν έχει και κάποιος άλλος γάτα, ας μας μιλήσει για τον χαρακτήρα της παρεπιπτόντως. Για να δούμε τι ισχύει στην πλειοψηφία.
09-04-2025, 15:05 #1316
Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
09-04-2025, 17:51 #1317
η ζωή δεν είναι να έχεις και να αποκτάς αλλα να είσαι και να γίνεσαι.
Matthew Arnold
09-04-2025, 20:30 #1318
Η Ζωή είναι περίεργη καθώς την ζεις
Μονάχα μία φορά και την πληρώνεις δέκα.
Έχεις μονάχα μία ευκαιρία για να βρεις την ιδανική συνταγή, μα αν την πετύχεις μία
Φορά σου είναι αρκετή.
Για να μπορείς λοιπόν να πεις πως έφτασες στο τέρμα,
Πως είδες όσα ήθελες και έχεις όσα ήθελες και έχεις πια χορτάσει...
Πρέπει τουλάχιστον μία φορά να κάει η γλωσσα και η καρδιά σου.
Πρέπει να γρατζουνιστούν τα γόνατα μα και τα σχέδια σου.
Πρέπει να αποτύχεις για να επιτύχεις, γιατί όσοι δεν απέτυχαν έιναι όσοι ποτέ δεν ρίσκαραν.
Πρέπει να γευτείς λεμόνι και αλάτι για να σε γλυκάνει μία σοκολάτα γάλακτος.
Πρέπει να γνωρίσεις τους λάθος ανθρώπους για να εκτιμήσεις την αξία της συντροφιάς όταν βρεις επιτέλους τους σωστούς.
Πρέπει να χάσεις το πτυχίο γαλλικών, την θέση στη σχολή που ονειρευόσουν απο παιδί ή έστω τα κλειδιά με το αγαπημένο σου μπρελόκ.
Πρέπει να πληγωθείς μα πρέπει και να πληγώσεις.
Να αποχωριστείς τον πρώτο σου έρωτα και να βρεις το αέναο πάθος της ζωής σου.
Αφού το βρεις, όποιο κι αν είναι, πρέπει να του ολοκληρωτικά να του δοθείς.
Πρέπει να ξυπνήσεις ένα πρωί και να αναρωτηθείς αν αντέχεις να υπομείνεις την ημέρα που ξεκινάει.
Πρέπει να διαφωνήσεις με τους γονείς σου και να επιμείνεις στην θέση σου ακόμη κι αν δεν μιλήσετε για μερικές ημέρες.
Να σου κλέψουν πρέπει το πορτοφόλι, την θέση parking ή έστω τη σειρά στο ταμείο.
Να κρυολογήσεις άσχημα επειδή δεν έβαλες ζακέτα.
Να παρακοιμηθείς επειδή ζήτησες πέντε λεπτά ακόμη από το ξυπνητήρι σου.
Πρέπει να πιεις για να ξεχαστείς και αντ’ αυτού να θυμηθείς γιατί αξίζει να ζεις.
Να έρθει πρέπει η στιγμή που δεν θα ξέρεις την σωστή απάντηση.
Η ακόμη και η στιγμή που δεν θα έχεις καν απάντηση.
Πρέπει να επιλέξεις το λάθος πακέτο τηλεφωνίας και την λάθος κίνηση στο σκάκι.
Πρέπει να δοκιμάσεις ένα παντελόνι που δεν σου κουμπώνει και σου κάνουν δώρο μια μπλούζα δυο νούμερα μεγαλύτερη.
Πρέπει να απογοητευτείς από φίλους, να γελάσεις με κρύα ανέκδοτα και να υπομείνεις βαρετές ταινίες μέχρι εκείνη που ασυναίσθητα θα σε αλλάξει για πάντα.
Πρέπει να χάσεις στα χαρτιά την ίδια μέρα που θα χάσεις και στην αγάπη.
Να μην έχεις ούτε πίτα, ούτε σκύλο.
Οι αντοχές σου πρέπει να σε εγκαταλείψουν πριν φτάσεις στη γραμμή του τερματισμού.
Πρέπει να δεις το τελευταίο λεωφορείο για την θάλασσα να απομακρύνεται το πιο ζεστό μεσημέρι του καλοκαιριού.
Πρέπει να βρεις ένα άνθρωπο για οποίο θα τα παρατούσες όλα κια να αναγκαστείς να παρατήσεις την του μαζί.
Πρέπει να συνειδητοποιήσεις πως η σου πήρε έναν δρόμο που δεν διάλεξες εσύ.
Να ευχηθείς να ήσουν για μια στιγμή αλλου, σε εκείνο το “εκεί” που τόσο σου έχει λείψει.
Να έρθει η μέρα που δεν θα μπορέσεις να παραδεχθείς τα συναισθήματα σου, ούτε καν στον εαυτό σου.
Να δεις τον κόσμο να καταρρέει τριγύρω και μέσα σου.
Πρέπει να συνειδητοποιήσεις πως κάποια όνειρα σου δεν θα πραγματοποιηθούν ποτέ και ακόμη πως ποτέ δεν θα καταφέρεις να τα έχεις όλα.
Πρέπει να αναγνωρίσεις, λόγω εμπειρίας και όχι θεωρίας, πως τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή δεν είναι πράγματα, αφού επιθυμήσεις κάτι που δεν μπορείς να το αγοράσεις.
Πρέπει να χάσεις το αγόρι πριν βρεις το θάρρος να του εξηγήσεις.
Και πρέπει να πεθάνεις μερικές φορές πριν μπορέσεις πραγματικά να ζήσεις.
09-04-2025, 22:13 #1319
10-04-2025, 00:32 #1320
ωραίο αυτό που έγραψες harley quinn :-)